ablacım bu durmda bile gülmüsettin beni sagol allhda seni güldürsün başımdaki sorunu bi bilsen şaşarsın ben salagın tekiymişmde haberim yokmuş burda konuşulack konu değil bu sesin olydı telfonda derdim yada mj atardım sana offf offf allhım canımı alsa keşke
Günaydın kızlar...
Herşey dilediğiniz gibi olsun bugün...
Bizler mutlu olmayı çooook hakediyoruz...
Rabbim her işinizi rast getirsin muradınızı versin inşallah
günaydın canım...
valla bu mesajının alooooo kalkın ömrünüz uykuda geçiyo içeri beni bağlamıyo zira 6.30 da ayaktaydım...
sadece günaydın kısmını üzerime alınıyom...
uykum yok uyuyamıyorum bana bişiler oluyooo ruh sağlığım tehlikede
ablacım bu durmda bile gülmüsettin beni sagol allhda seni güldürsün başımdaki sorunu bi bilsen şaşarsın ben salagın tekiymişmde haberim yokmuş burda konuşulack konu değil bu sesin olydı telfonda derdim yada mj atardım sana offf offf allhım canımı alsa keşke
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım
alem kızsın vesselam
bide çok tatlısın şekeysin şekercimi baban senin
bende merak ettim şimdi kendine beddua ettirecek kadar önemli olan ne acaba :44::44::44::44::44:
Allah yardımcın olsun yokhecim
inşallahhh :) hepimiz bir an önce kavuşuruz kızlar :))
saol canım senden alem ve şekey olmayayım öyleyimdir
babacım şekeyci değildi ama çok güzel şekeyli pastalar yapardı...
merhabalar herkese
Bugun igneleri aldik yarin basliyorum.ilk kez yaziyorum burda.cok karmasik duygular icindeyim.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim baslayacagim icin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.guc kuvvet versin ins.
iki negatif aşılamadan sonra bize de tüp yolu gözüktü.acıbademde ne kadarmış fiyatlar?bizde sgk raporu var geciyor mu acaba?bilgin var mı?hakkında hayırlısı olur inşallah canım sonucun pozitif olur.bende tüpe gitmek istiyorum allah nasip ederse nisan ayında.ama süreç biraz korkutuyor.rabbim yardımcımız olur inşallah.sen nerde yaptırıyorsun?ben acıbadem de düşünüyorum.
hakkında hayırlısı olur inşallah canım sonucun pozitif olur.bende tüpe gitmek istiyorum allah nasip ederse nisan ayında.ama süreç biraz korkutuyor.rabbim yardımcımız olur inşallah.sen nerde yaptırıyorsun?ben acıbadem de düşünüyorum.
hayıdır inşallah merak ettim bak şimdi eşinle ilgili bişeymi kuzum...
tel mesaj atayım ama konuşamıyorum biliyorsun a diyorum be ye geçmeden sesim gidiyoo..
dinlendiriyorum bende...
iki negatif aşılamadan sonra bize de tüp yolu gözüktü.acıbademde ne kadarmış fiyatlar?bizde sgk raporu var geciyor mu acaba?bilgin var mı?
bir de arkadaşlar genel olarak soruyorum istanbul tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp memnun olan var mı acaba?
hayırlı olsun yumoşların kaliteli bebiş olsun inşaallah canımmmisafirlkerim var yatılı full gezdirıyorumm onları hetgüne bir program yapmmışlaar.. boş günüm yok arada kaçabilirsem uğramaya çalışıyorumm...
evet canım kızlar çarşı pazar camii tekke türbe ne varsa istanbulda gezdireceğim i nşaallah am ahva da yağmur çamur fenaa yanii durumlar yorgunluğum da cabası...inşaallah sağsalim atlatırız şu bir haftayıı
ahh tatlımm hem tatlı hem yorucu telşlar hava da güzel olaydı gezdiğimiizden bişey anlardık..inşalah açar da gezmek keyifli olur 2 gündür işkence resmen kızlara da bana daa kocam da gelemedii off off
Günaydın kızlar...
Herşey dilediğiniz gibi olsun bugün...
Bizler mutlu olmayı çooook hakediyoruz...
Rabbim her işinizi rast getirsin muradınızı versin inşallah
merhabalar herkese
Bugun igneleri aldik yarin basliyorum.ilk kez yaziyorum burda.cok karmasik duygular icindeyim.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim baslayacagim icin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.guc kuvvet versin ins.
Kızlar bugünkü değerim 18.52 dün 12.14 tü. cumartesi tekrarlayacağız testi doktorum normal dedi önemli olan 2 katı şeklinde artması dedi benden haberler böylee
iki negatif aşılamadan sonra bize de tüp yolu gözüktü.acıbademde ne kadarmış fiyatlar?bizde sgk raporu var geciyor mu acaba?bilgin var mı?
bir de arkadaşlar genel olarak soruyorum istanbul tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp memnun olan var mı acaba?
tebrkler canım benim bebişin saglıkla buysun doğsun inş dikat et kndine moral önmli napim canım 7 sendr cekiyom rabbime bırktım ama işte bişey yapmam lazım allhın iznyle sorunsuz bitsin sıkntım sorunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?