Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayıdır inşallah merak ettim bak şimdi eşinle ilgili bişeymi kuzum...
tel mesaj atayım ama konuşamıyorum biliyorsun a diyorum be ye geçmeden sesim gidiyoo..
dinlendiriyorum bende...

Günaydın kızlar...
Herşey dilediğiniz gibi olsun bugün...
Bizler mutlu olmayı çooook hakediyoruz...
Rabbim her işinizi rast getirsin muradınızı versin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım

alem kızsın vesselam

bide çok tatlısın şekeysin şekercimi baban senin

bende merak ettim şimdi kendine beddua ettirecek kadar önemli olan ne acaba :44::44::44::44::44:

Allah yardımcın olsun yokhecim

saol canım senden alem ve şekey olmayayım öyleyimdir
babacım şekeyci değildi ama çok güzel şekeyli pastalar yapardı...

merhabalar herkese

Bugun igneleri aldik yarin basliyorum.ilk kez yaziyorum burda.cok karmasik duygular icindeyim.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim baslayacagim icin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.guc kuvvet versin ins.

merhabalar herkese

Bugun igneleri aldik yarin basliyorum.ilk kez yaziyorum burda.cok karmasik duygular icindeyim.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim baslayacagim icin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.guc kuvvet versin ins.

hakkında hayırlısı olur inşallah canım sonucun pozitif olur.bende tüpe gitmek istiyorum allah nasip ederse nisan ayında.ama süreç biraz korkutuyor.rabbim yardımcımız olur inşallah.sen nerde yaptırıyorsun?ben acıbadem de düşünüyorum.

iki negatif aşılamadan sonra bize de tüp yolu gözüktü.acıbademde ne kadarmış fiyatlar?bizde sgk raporu var geciyor mu acaba?bilgin var mı?
bir de arkadaşlar genel olarak soruyorum istanbul tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp memnun olan var mı acaba?

merhaba asya.ben yurtdisindayim.pek secenegim yoktu burda fazla arastirmadim ben.ama orda cok fazla secenek var.keske bende orda olsaydim.umarim sora sora arastira arastira icine sinen en iyi merkezi bulursun.hayirli bir zamanda da baslarsin ins.Allah kolayligini verecek ins.simdiden iyi sanslar.

tekrar selam.acemiyim bende burda kusura bakma acibadem yazdigini gormemisim.zaten sen icine sinen yeri bulmussun zaten:) hakkinda hayirlisi ins. pozitifleri gorelim hep beraber.

hayıdır inşallah merak ettim bak şimdi eşinle ilgili bişeymi kuzum...
tel mesaj atayım ama konuşamıyorum biliyorsun a diyorum be ye geçmeden sesim gidiyoo..
dinlendiriyorum bende...

evt ablacım oyle özelden yaz bana atyım mj

valla canım fiyat olarak bir bilgi alamadım ama 5000 civarı ilaç hariç diye tahmin ediyorum.ssk geçmiyo canım maalesef.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

evet cnm hava tam karamsarlık havası yağmur kasvet hasta olmadan atlatırsınız inş. gezmeleri

Günaydın kızlar...
Herşey dilediğiniz gibi olsun bugün...
Bizler mutlu olmayı çooook hakediyoruz...
Rabbim her işinizi rast getirsin muradınızı versin inşallah

Tünaydın cnmm amin Allah cümlemizin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah

sana da tünaydın cnm hehe bende gülden gibi üstüme alınmıyorum doktordaydım bende erkenciydim

canım Allah en kısa zamanda derdine çare versin inşallah üzüldüm seni üzgün gördüğüm için

Kızlar bugünkü değerim 18.52 dün 12.14 tü. cumartesi tekrarlayacağız testi doktorum normal dedi önemli olan 2 katı şeklinde artması dedi benden haberler böylee

merhabalar herkese

hayırlı olsun cnm önce göbüşün sonra kucağın dolsun inşallah.

Kızlar bugünkü değerim 18.52 dün 12.14 tü. cumartesi tekrarlayacağız testi doktorum normal dedi önemli olan 2 katı şeklinde artması dedi benden haberler böylee

tebrkler canım benim bebişin saglıkla buysun doğsun inş dikat et kndine moral önmli napim canım 7 sendr cekiyom rabbime bırktım ama işte bişey yapmam lazım allhın iznyle sorunsuz bitsin sıkntım sorunum

hayırlııs olsun..memorial rapora indirim uyguluyor..
istersen br öngörüşme yap cnm..

tebrkler canım benim bebişin saglıkla buysun doğsun inş dikat et kndine moral önmli napim canım 7 sendr cekiyom rabbime bırktım ama işte bişey yapmam lazım allhın iznyle sorunsuz bitsin sıkntım sorunum

amin cnm benim inşallah herkes için herşey güzel gider oyy kıyamam canım benim ya kimseler acı çekmesin eden Allah ından bulsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…