Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin cnm benim inşallah herkes için herşey güzel gider oyy kıyamam canım benim ya kimseler acı çekmesin eden Allah ından bulsun inşallah

edenler bulcak ztn canım rabbim yanlarına koymz o ne buyuk yardan ona sıgındım guvndim ben eninde sonunda cekckler hiç halim yok moralimde yok napcam bilmiyorum allhım yardımcımz olsun inş

amin cnm benim inşallah herkes için herşey güzel gider oyy kıyamam canım benim ya kimseler acı çekmesin eden Allah ından bulsun inşallah[/. aynı mjı yollamışım bida gitmedi gözüküyordu burda

Son düzenleme:
Beklenen

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Necip Fazıl Kısakürek

Son düzenleme:
kizlar mehtabin yumurtalari dollenmemis hastane bu is bitti demis.cok agliyo cok cani skkn bi sure girmicem dedi.o kadar uzgunum kiiiiii....

kizlar mehtabin yumurtalari dollenmemis hastane bu is bitti demis.cok agliyo cok cani skkn bi sure girmicem dedi.o kadar uzgunum kiiiiii....

rabbim yar ve yardımcısı olsun zordur hemde çok zor.rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.bir umutla çıkılıyo sonra bu şekilde olunca üzülmemek eldemi.

Kızlar bugünkü değerim 18.52 dün 12.14 tü. cumartesi tekrarlayacağız testi doktorum normal dedi önemli olan 2 katı şeklinde artması dedi benden haberler böylee

gözünaydın canım inşallah hep böyle ilerler ve kucağına almakda nasip olur

Allah sabır versin mehtaba kolay değil sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek

ahhh canımm yaa yaşayan bilir inanki çok iyi anlıyorum onu şu anda başına gelmiş biri olarak..Rabbim içini ferahlatsın..Geçicek ama zaman alıcakk..Pes etmicez anne olmak için..

İnşirah Ya Rabb arkadaşımıza

yaaaaaa
tüh yaaa..Rabbim içini ferahlatsın inşallah..güç versin kuvvet versin dayanma gücü ve sabır versin..
merak ettim şimdi onlardaki sorun neydi acep..

allahım sabır versin çok üzüldüm.

bu iş bitti denir mi? inşallah bir dahaki denemeye falan desinler.

doktorlar böyle mi konuşuyor yaaa...

Canim insallah ikisinden de guzel haberler alirsin seni anne yapsin nazli yumilerin..

rabbim yar ve yardımcısı olsun zordur hemde çok zor.rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.bir umutla çıkılıyo sonra bu şekilde olunca üzülmemek eldemi.

Allah yardimcisi olsun..

mehtap için çok üzüldüm. inşallah çabuk toparlanır.

hastaneye de kızdım. nasıl konuşuyorlar daha dikkatli konuşamazlar mı yaa..

kıslar tüp bebek yapyırıp pozitif olan varmı bugünlerde?
var tabi ki canım...

gözünaydın canım inşallah hep böyle ilerler ve kucağına almakda nasip olur

Allah sabır versin mehtaba kolay değil sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek

hadi yaa gerçektenmi hani biri ii gidiyo demişlerdi canım şok oldum şimdiii

yaaaaaa
tüh yaaa..Rabbim içini ferahlatsın inşallah..güç versin kuvvet versin dayanma gücü ve sabır versin..
merak ettim şimdi onlardaki sorun neydi acep..

cok üzüldüm Allah yardımcısı olsun,toparlansin bir an once .ümit cok onemli onu kaybetmesin.

allahım sabır versin çok üzüldüm.

bu iş bitti denir mi? inşallah bir dahaki denemeye falan desinler.

doktorlar böyle mi konuşuyor yaaa...

Okuduklarıma inanamadım cnm offf offf Allah ım mehtabıma sabır versin güç versin yıkılmıştır kolay değil...
inanamdım ben de kızlar ya döllendi sanmıştım ben de ama hiç umut yok demiş hiç kaliteli değil hücrelere ayrılmadı koysak bile olmaz demişler.ne bilim kızlar Allah inşallah arkadaşımı kendiliğinden hamile bırakır.bu kızcagazın kaçıncı kez transferinin iptal olması böyle.kocası da çok üzülmüştür bu seferkinde çok heyecanlı diyordu mehtap..kendimden çok kocam için istiyorum diyordu. off off.... hayırlısı demekten başka bişe gelmio elden.
ama ikinci aramam da biraz iyiydi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…