amin cnm benim inşallah herkes için herşey güzel gideroyy kıyamam canım benim ya kimseler acı çekmesin eden Allah ından bulsun inşallah
amin cnm benim inşallah herkes için herşey güzel gideroyy kıyamam canım benim ya kimseler acı çekmesin eden Allah ından bulsun inşallah[/. aynı mjı yollamışım bida gitmedi gözüküyordu burda
kizlar mehtabin yumurtalari dollenmemis hastane bu is bitti demis.cok agliyo cok cani skkn bi sure girmicem dedi.o kadar uzgunum kiiiiii....
Kızlar bugünkü değerim 18.52 dün 12.14 tü. cumartesi tekrarlayacağız testi doktorum normal dedi önemli olan 2 katı şeklinde artması dedi benden haberler böylee
kizlar mehtabin yumurtalari dollenmemis hastane bu is bitti demis.cok agliyo cok cani skkn bi sure girmicem dedi.o kadar uzgunum kiiiiii....
hadi yaa gerçektenmi hani biri ii gidiyo demişlerdi canım şok oldum şimdiiikizlar mehtabin yumurtalari dollenmemis hastane bu is bitti demis.cok agliyo cok cani skkn bi sure girmicem dedi.o kadar uzgunum kiiiiii....
yaaaaaa
tüh yaaa..Rabbim içini ferahlatsın inşallah..güç versin kuvvet versin dayanma gücü ve sabır versin..
merak ettim şimdi onlardaki sorun neydi acep..
Canim insallah ikisinden de guzel haberler alirsin seni anne yapsin nazli yumilerin..
rabbim yar ve yardımcısı olsun zordur hemde çok zor.rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.bir umutla çıkılıyo sonra bu şekilde olunca üzülmemek eldemi.
gözünaydın canım inşallah hep böyle ilerler ve kucağına almakda nasip olur
Allah sabır versin mehtaba kolay değil sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek
var tabi ki canım...kıslar tüp bebek yapyırıp pozitif olan varmı bugünlerde?
rabbim yar ve yardımcısı olsun zordur hemde çok zor.rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.bir umutla çıkılıyo sonra bu şekilde olunca üzülmemek eldemi.
gözünaydın canım inşallah hep böyle ilerler ve kucağına almakda nasip olur
Allah sabır versin mehtaba kolay değil sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek
ahhh canımm yaa yaşayan bilir inanki çok iyi anlıyorum onu şu anda başına gelmiş biri olarak..Rabbim içini ferahlatsın..Geçicek ama zaman alıcakk..Pes etmicez anne olmak için..
İnşirah Ya Rabb arkadaşımıza
hadi yaa gerçektenmi hani biri ii gidiyo demişlerdi canım şok oldum şimdiii
yaaaaaa
tüh yaaa..Rabbim içini ferahlatsın inşallah..güç versin kuvvet versin dayanma gücü ve sabır versin..
merak ettim şimdi onlardaki sorun neydi acep..
cok üzüldümAllah yardımcısı olsun,toparlansin bir an once .ümit cok onemli onu kaybetmesin.
allahım sabır versin çok üzüldüm.
bu iş bitti denir mi? inşallah bir dahaki denemeye falan desinler.
doktorlar böyle mi konuşuyor yaaa...
inanamdım ben de kızlar ya döllendi sanmıştım ben de ama hiç umut yok demiş hiç kaliteli değil hücrelere ayrılmadı koysak bile olmaz demişler.ne bilim kızlar Allah inşallah arkadaşımı kendiliğinden hamile bırakır.bu kızcagazın kaçıncı kez transferinin iptal olması böyle.Okuduklarıma inanamadım cnm offf offf Allah ım mehtabıma sabır versin güç versin yıkılmıştır kolay değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?