Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım sen nasılsın nasıl gidiyor.
nasıl olsun cnm ben de tedavideyim işte e2 im baya yükselmiş yarın gidip kan vericem bide başıma o çıktı

mehtap için çok üzüldüm. inşallah çabuk toparlanır.

hastaneye de kızdım. nasıl konuşuyorlar daha dikkatli konuşamazlar mı yaa..
inşallah canımmm...hastane olanı söylemiş bu da ne demek şimdi bu demiş o da bitti yapıcak bişe yok demiş doktoru da yurt dısında mı şehir dısında mı neymiş gelince onunla konusucaklarmış.belki de daha ılımlı konusmustur hemşire bilmiorum ki anlatırken ağlıyordu.

Son düzenleme:

canım allahın izniyle bir sorun olmıyacak.

sen moralini yüksek tutmaya çalış.

inşallah tedavin güzel sonuçlanır.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız ben iyi degilim başım çok kalabalıktı akşam eşimle dışaarı çoktık biraz önce geldim eşim biraz takılmak istedi bende yalnızım kızlarr yıkım yaşadımm

Mehtabım kuzum nasıl üzüldüm ya ama her şerde bi hayır vardır kuzum inşallah kendiliğinden gelicek bebişin

Canım yaa gerçekten çok kötüyüm İNŞALLAH bu günlerde geçicek suan ama tam bi yıkım yaşadım eşime çok üzüldüm ilkkez duygularını bu kadar yakından hissttirdi ama o benim herşeyim ben agladım o henüz aglıyanmadı bile diyecek hiç bir sözüm yok canım telim durmuyor açmıyorum artık kayınvalide hazırlandım geliyoruz dedi saat 3 de hayır gelmeyin istwiyorum anne dedi saat başlı arıyor artık sinirleniyorum yaa tamam üzülüyorlar ama birz anlayış istiyorum insanlardan

Selm arkdslarim mehtap icin uzuldum rabbim hepinizin yuzunu guldursun insallh rabbim hepinize mucizelerini gondersin hicbiriniz umutsuz olmayin ne olur vazgectigim hic anne olamiyacagimi dusndugum anda hamile kaldim bir umut olur insllhdiyrdum tedavmden sonra bebek ve hamile kadin girmk istemiyrdum ben bebek sevmm ki hic diye kendimi kandiriyrdum birde cevremi her ay o kirmizilari gordugum gun icin icin agliyrdum ama oldu iste hamdolsun rabbime hep dua ediyrm hepiniz icin inanin allahim sizede nasip edicek insallh bu bizim imtihanimiz

Canım benim çok kötüyüm gerçekten Rabbim düşmanıma yaşatmasınn

Canım anlıyorum seni biliyosun 3kez hamileyim diye sevindim hep hüsran oldu bu kez oldu çok şükür ki
insanlarada çok takılma yanında olmaya çalışıyorlar biz bu kadar üzülürken aklımız hep sendeyken onlar için daha zor
yada kapa tel ini görüşme tatlım sen nasıl mutlu olacaksan onu yap ama hiç bi zaman umutsuz olma
inanıyorum hepimiz anne olucaz

Selam kızlar nasılsınız ben iyi degilim başım çok kalabalıktı akşam eşimle dışaarı çoktık biraz önce geldim eşim biraz takılmak istedi bende yalnızım kızlarr yıkım yaşadımm

Canimm uzulme yikilma diyemiyorum sana insan kendinden biliyor o yikimin nedemk oldugunu insallh en hafif sekilde atlat bu sure i rabbim yuzunu guldursun insallh

OFF arkadaşım off bbegimin öldügü açısı hiçç içimden çıkmıyor bide bebegim olmuyor hep acı hep kederr İNŞALLAH bende o güzel günleri tekrar sonuna kadra yaşarım tatlımm canım gece 2 de uyuyamadım kalktım abdest aldım 4 de ge kadar ibadet eetim dualr yasin bugün ama o kötü haber aldıgım an yıkıldımm

Canım benim haklısın gerçekten büyük yıkım biz ne desek boş senin acın biZ sadece sana destek olmaya çalışıyoruz Allah bi kapıyı kaparken diğerini açarmış kuzum inşallah duaların boşa çıkmıcak tatlım göreceksin

Pes etmek yok dua etmeye devam gecicek bugünler o minik meleğini alıcaksin kollarına inşallah Rabbim bizi seviyor kendine yaklaştırıyor ben bu sıkıntılarla 2 yıl once Ramazan umresi dönüşü kapandım kendimi Rabb'ime daha yakın hissettim ki Benm icin bu bir devrimdi Benm ailem icin de ben cok farklı bir hayat yaşarken Rabbim bana evlad sıkıntısı verdi ve beni kendine yaklaştırdı bol bol dua et kardesim ben cok inanıyorum suanda ATV açık ve ben agliyom kabe yi gösteriyor o dünya farklı makamı ibrahim de actım elimi yalvardım Rabb'ime bize de emanetini ver diye inşallah. Rabbim hepimizin evine vericek emanetlerini

İNŞALLAH canım Rabbim yalan Dünyanın meyvesini bana ve tüm isteyenlerede nasip eder canımm herşey Allahımdan canım hamdolsun Rabbim bunu bana nasip etmiş ya yerleşsseydi 12 gün sonra yine yıkım yaşıyacaktım balımm

İnşallah Rabbim size de vericek bu yalan dünya fitnelerin den cnm Benm bak ben her gece ibrahim süresi ve Meryem süresi okuyordum sizde okuyun insallh biz hep hayırlısını istiyoruz Rabbim den hayrlisi bu demek ki diyelim cnm kardesim dua edelim birbirimiz icin insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…