Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallahhhh canımmmm......

İNŞALLAH canımm okuyorum sıkıldıkca Rabbimden herşey canımmm ne yapalım bacımm canım ben buarad teselli buluyorum zaten kimselerele konusmadıklarımı burada konusuyroum balımm sizlerle

İNŞALLAH canımm okuyorum sıkıldıkca Rabbimden herşey canımmm ne yapalım bacımm canım ben buarad teselli buluyorum zaten kimselerele konusmadıklarımı burada konusuyroum balımm sizlerle

Aynen. Cm Allh razı olsun hepiniz den hepimiz aynı kimse ile konusamadiklarimizi konuşuyoruz icine atmak olmaz cnm dertlerimiz paylaşnca azalır sevinçlerimiz paylaştıkca çoğalır dua nin önemini anlatıyor hatipoğlu dinleyin bak Rabbim Rabbim Rabbim diyorum ellerimi acıyorum anneliği yaşanmadığın kadın kalmasın diyorum ama hz. Ayse validemiz hic anne olmamış Rabbim onu mukafatlandrmis ama ümmetin annesi olmuş

ben de açtım dinliyorum şuan da canım.

sorma kaşıbeyazda yemek varmış ordan ataköy marina ya geçmişler yemişler içmişler 12:30 du geldi sonra sızdı zaten
ben napıyım kuzummm aynı evde evde ve evdeyim geldimi senin tocan

Evet canım çok oldu gekeki ablammda birazönce msj atmış güzel bi msj sonrada yazmıs eloş seninde kızın yazmış o yzıyı okudum yine bi süre agladımm canım yarın biraz alışveriş ve annem kahvaltıya gideicm sonra yemek ve temizlik yapıcam İNŞALLAH

hamama gidiceksinnnn bi güzel yıkanıcaksın keseni yaptırıcaksınn üstüne de bi masajjjjjjjjjj ohhhhhhhh nasıl ihtiyacım varr......

sesssssssssssssssssssss

edelim cnm öptüm byeee

hamama gidiceksinnnn bi güzel yıkanıcaksın keseni yaptırıcaksınn üstüne de bi masajjjjjjjjjj ohhhhhhhh nasıl ihtiyacım varr......
form dasın bugün sesssssssssssss
bende istiyom ama hamam değil öle 5 yıldızlı bi tatil ohhhhhh havuza giriyim güneşleniyim kitabımı okuyayım güneş kavursun oohhhhhhhhhhhhh eşim bi yerlere gidelim diyo ama istemiyim gidip napıcam oturcam kös kös

canım seninde kızında olucak oğlunda haırlısıyla ben ne umutsuz vakalar gördüm senin ki bişii değil ağlama artık olur mu
sen gez toz alışverişe git rahatla biraz ne zamandır gezmemiştin

Bende bir yandan tatil yerleri bakıyorum canım bi yandanda hafta sonu kaçamak yapıcagım yerle bakınıyorumm ayyy kurtlar kaynamaya başladı dötümde

AYYY canım çekti yaaa en son geçen sene yaptırmısıtımm kadın benim canımı çıkartdı Valla çokk yorulmustumm
offfffff nasıl güzel olur dimi:)))))))

ayyyyyyyyy onu da istiyorummmm aysegülllllllll herşeyi istiyom:))))bi tek güneşlenme kısmında yokum çünkü iki dakka günese çıksam karrarıyorum.geçen gün adana da gezdik ya eve geldim herkes bölye aaaaa siz nasıl karramıssınız dedii:))))))))

canım seninde kızında olucak oğlunda haırlısıyla ben ne umutsuz vakalar gördüm senin ki bişii değil ağlama artık olur mu
sen gez toz alışverişe git rahatla biraz ne zamandır gezmemiştin
evet ya baya uzun zaman oldu mehtap gezmeyeli 2 gün hatta bi tek bugün

Bende bir yandan tatil yerleri bakıyorum canım bi yandanda hafta sonu kaçamak yapıcagım yerle bakınıyorumm ayyy kurtlar kaynamaya başladı dötümde
ayyyyyy alemsin mehtoş valla imkanınız varsa gidin bacım benim yerime de gez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…