inşallahhhh canımmmm......Pes etmek yok dua etmeye devam gecicek bugünler o minik meleğini alıcaksin kollarına inşallah Rabbim bizi seviyor kendine yaklaştırıyor ben bu sıkıntılarla 2 yıl once Ramazan umresi dönüşü kapandım kendimi Rabb'ime daha yakın hissettim ki Benm icin bu bir devrimdi Benm ailem icin de ben cok farklı bir hayat yaşarken Rabbim bana evlad sıkıntısı verdi ve beni kendine yaklaştırdı bol bol dua et kardesim ben cok inanıyorum suanda ATV açık ve ben agliyom kabe yi gösteriyor o dünya farklı makamı ibrahim de actım elimi yalvardım Rabb'ime bize de emanetini ver diye inşallah. Rabbim hepimizin evine vericek emanetlerini
İnşallah Rabbim size de vericek bu yalan dünya fitnelerin den cnm Benm bak ben her gece ibrahim süresi ve Meryem süresi okuyordum sizde okuyun insallh biz hep hayırlısını istiyoruz Rabbim den hayrlisi bu demek ki diyelim cnm kardesim dua edelim birbirimiz icin insallh
İNŞALLAH canımm okuyorum sıkıldıkca Rabbimden herşey canımmm ne yapalım bacımm canım ben buarad teselli buluyorum zaten kimselerele konusmadıklarımı burada konusuyroum balımm sizlerle
ben de açtım dinliyorum şuan da canım.Aynen. Cm Allh razı olsun hepiniz den hepimiz aynı kimse ile konusamadiklarimizi konuşuyoruz icine atmak olmaz cnm dertlerimiz paylaşnca azalır sevinçlerimiz paylaştıkca çoğalır dua nin önemini anlatıyor hatipoğlu dinleyin bak Rabbim Rabbim Rabbim diyorum ellerimi acıyorum anneliği yaşanmadığın kadın kalmasın diyorum ama hz. Ayse validemiz hic anne olmamış Rabbim onu mukafatlandrmis ama ümmetin annesi olmuş
inşallahhhh canımmmm......
kızlar ses verin ya
sorma kaşıbeyazda yemek varmış ordan ataköy marina ya geçmişler yemişler içmişler 12:30 du geldi sonra sızdı zatenGece kuşummm sen ne yapıon eşin dün geçmi geldi adam felekten bi gün geçirdi demii
sessssssssssssssssssssskızlar ses verin ya
edelim cnm öptüm byeeeİnsallh cnm bol bol dua edelim hepimiz icin öptüm B'ye
sorma kaşıbeyazda yemek varmış ordan ataköy marina ya geçmişler yemişler içmişler 12:30 du geldi sonra sızdı zaten
ben napıyım kuzummm aynı evde evde ve evdeyimgeldimi senin tocan
hamama gidiceksinnnn bi güzel yıkanıcaksın keseni yaptırıcaksınn üstüne de bi masajjjjjjjjjj ohhhhhhhh nasıl ihtiyacım varr......
sesssssssssssssssssssss
edelim cnm öptüm byeee
form dasın bugün sessssssssssssshamama gidiceksinnnn bi güzel yıkanıcaksın keseni yaptırıcaksınn üstüne de bi masajjjjjjjjjj ohhhhhhhh nasıl ihtiyacım varr......
canım seninde kızında olucak oğlunda haırlısıyla ben ne umutsuz vakalar gördüm senin ki bişii değil ağlama artık olur muEvet canım çok oldu gekeki ablammda birazönce msj atmış güzel bi msj sonrada yazmıs eloş seninde kızın yazmış o yzıyı okudum yine bi süre agladımm canım yarın biraz alışveriş ve annem kahvaltıya gideicm sonra yemek ve temizlik yapıcam İNŞALLAH
form dasın bugün sesssssssssssss
bende istiyom ama hamam değil öle 5 yıldızlı bi tatil ohhhhhh havuza giriyim güneşleniyim kitabımı okuyayım güneş kavursun oohhhhhhhhhhhhh eşim bi yerlere gidelim diyo ama istemiyim gidip napıcam oturcam kös kös
offfffff nasıl güzel olur dimi:)))))))AYYY canım çekti yaaa en son geçen sene yaptırmısıtımm kadın benim canımı çıkartdı Valla çokk yorulmustumm
ayyyyyyyyy onu da istiyorummmm aysegülllllllll herşeyi istiyom:))))bi tek güneşlenme kısmında yokum çünkü iki dakka günese çıksam karrarıyorum.geçen gün adana da gezdik ya eve geldim herkes bölye aaaaa siz nasıl karramıssınız dedii:))))))))form dasın bugün sesssssssssssss
bende istiyom ama hamam değil öle 5 yıldızlı bi tatil ohhhhhh havuza giriyim güneşleniyim kitabımı okuyayım güneş kavursun oohhhhhhhhhhhhh eşim bi yerlere gidelim diyo ama istemiyim gidip napıcam oturcam kös kös
evet ya baya uzun zaman oldu mehtap gezmeyeli 2 güncanım seninde kızında olucak oğlunda haırlısıyla ben ne umutsuz vakalar gördüm senin ki bişii değil ağlama artık olur mu
sen gez toz alışverişe git rahatla biraz ne zamandır gezmemiştin
ayyyyyy alemsin mehtoş valla imkanınız varsa gidin bacım benim yerime de gez.Bende bir yandan tatil yerleri bakıyorum canım bi yandanda hafta sonu kaçamak yapıcagım yerle bakınıyorummayyy kurtlar kaynamaya başladı dötümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?