canım ağva ya gidin tree tops hotel var biz oraya kaçarız genelde eşime dedim oraya mı gitsek yine şöle jakuzili oda tutsak napıcaz ki dedi sonra kaldıBende bir yandan tatil yerleri bakıyorum canım bi yandanda hafta sonu kaçamak yapıcagım yerle bakınıyorummayyy kurtlar kaynamaya başladı dötümde
Bende bir yandan tatil yerleri bakıyorum canım bi yandanda hafta sonu kaçamak yapıcagım yerle bakınıyorummayyy kurtlar kaynamaya başladı dötümde
ayyyy ne güzel ben bütün gün malak gibi yatıyorum anca kumral olabiliyorum çok sinir herkes kararır ben hiççççççevet ya baya uzun zaman oldu mehtap gezmeyeli 2 günhatta bi tek bugün
ayyyyyy alemsin mehtoş valla imkanınız varsa gidin bacım benim yerime de gez.
he ya hakkaten jakuzili oda da napıcanız gülüm anlatsana:)))))))))))canım ağva ya gidin tree tops hotel var biz oraya kaçarız genelde eşime dedim oraya mı gitsek yine şöle jakuzili oda tutsak napıcaz ki dedi sonra kaldıbiz gidemedik siz gidin kuzum tatil bu sene kemere gidicektik ama kısmet çok güzelmiş
ama ben de beyazlığı seviyorummmmmmmmmmmayyyy ne güzel ben bütün gün malak gibi yatıyorum anca kumral olabiliyorum çok sinir herkes kararır ben hiçççççç
ayyy kuzum güzel oluyo ya şöminede yanıyo ooohhh rahatlıyosun ama mikrop kaparım falan istemedim bişii yaptığımızdan değilhe ya hakkaten jakuzili oda da napıcanız gülüm anlatsana:)))))))))))
ama ben de beyazlığı seviyorummmmmmmmmmm
ayyy kuzum güzel oluyo ya şöminede yanıyo ooohhh rahatlıyosun ama mikrop kaparım falan istemedim bişii yaptığımızdan değil
kız benim hiç öle şelerim olmadııııııııııııinşallah bi gün ben de biyerlere kaçarımmm bacılar ben yatim mi yarın doktora gidicm sabah.
olur kuzum olur daha gençsiniz iyi geceler tatlım yat dinlen kafanada bişiicik takmakız benim hiç öle şelerim olmadııııııııııııinşallah bi gün ben de biyerlere kaçarımmm bacılar ben yatim mi yarın doktora gidicm sabah.
ya ben seviyorum gidiyoruz bi kaç ayda bir kışın iyi geliyo inan şimdi biyere gitmek dahi istemiyorum korkuyorum bişii olur diyeCanım yaa evlendigimiz seneler hep agvad kaldık 3 senedir şehir dışına açılmaya başladıkkagva ayrı bi güzel ama çokk pahalı bir yer gerçektenn ama süperrr çokk seviyorum agvayıı
olur kuzum olur daha gençsiniz iyi geceler tatlım yat dinlen kafanada bişiicik takma
ya ben seviyorum gidiyoruz bi kaç ayda bir kışın iyi geliyo inan şimdi biyere gitmek dahi istemiyorum korkuyorum bişii olur diye
iyi geceler canım seni seviyoruz unutma herşey güzel olucak kuzum inanıyorum benCanımm yaa eşim yatalım diyor bende kaçyorum yarın devam ederiz İNŞALLAH
Gunaydin kizlar Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun.. Ozledim sizi ama midem cok fena gunum uyumakla geciyor arada bakiyorum ama gemisi de okuyamiyorum telefondan girdigim icin cok zor oluyor.. Guldenim nasil oldun tatlim?
YARIN İKİNCİ TURUN SON AŞAMASI VAR İNŞALLAH BİR ÖNÇEKİNDEN DAHA FAZLA YUMURTA TOPLANIRRR
Lütfen beni içinde dua edin
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğini kucağına aldığın günleri görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?