Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende bir yandan tatil yerleri bakıyorum canım bi yandanda hafta sonu kaçamak yapıcagım yerle bakınıyorumm ayyy kurtlar kaynamaya başladı dötümde
canım ağva ya gidin tree tops hotel var biz oraya kaçarız genelde eşime dedim oraya mı gitsek yine şöle jakuzili oda tutsak napıcaz ki dedi sonra kaldı biz gidemedik siz gidin kuzum tatil bu sene kemere gidicektik ama kısmet çok güzelmiş

Bende bir yandan tatil yerleri bakıyorum canım bi yandanda hafta sonu kaçamak yapıcagım yerle bakınıyorumm ayyy kurtlar kaynamaya başladı dötümde

evet ya baya uzun zaman oldu mehtap gezmeyeli 2 gün hatta bi tek bugün

ayyyyyy alemsin mehtoş valla imkanınız varsa gidin bacım benim yerime de gez.
ayyyy ne güzel ben bütün gün malak gibi yatıyorum anca kumral olabiliyorum çok sinir herkes kararır ben hiçççççç

he ya hakkaten jakuzili oda da napıcanız gülüm anlatsana:)))))))))))

kız benim hiç öle şelerim olmadııııııııııııinşallah bi gün ben de biyerlere kaçarımmmbacılar ben yatim mi yarın doktora gidicm sabah.

ayyy kuzum güzel oluyo ya şöminede yanıyo ooohhh rahatlıyosun ama mikrop kaparım falan istemedim bişii yaptığımızdan değil

Canım yaa evlendigimiz seneler hep agvad kaldık 3 senedir şehir dışına açılmaya başladıkk agva ayrı bi güzel ama çokk pahalı bir yer gerçektenn ama süperrr çokk seviyorum agvayıı

kız benim hiç öle şelerim olmadııııııııııııinşallah bi gün ben de biyerlere kaçarımmmbacılar ben yatim mi yarın doktora gidicm sabah.
olur kuzum olur daha gençsiniz iyi geceler tatlım yat dinlen kafanada bişiicik takma
Canım yaa evlendigimiz seneler hep agvad kaldık 3 senedir şehir dışına açılmaya başladıkk agva ayrı bi güzel ama çokk pahalı bir yer gerçektenn ama süperrr çokk seviyorum agvayıı
ya ben seviyorum gidiyoruz bi kaç ayda bir kışın iyi geliyo inan şimdi biyere gitmek dahi istemiyorum korkuyorum bişii olur diye

YARIN İKİNCİ TURUN SON AŞAMASI VAR İNŞALLAH BİR ÖNÇEKİNDEN DAHA FAZLA YUMURTA TOPLANIRRR

Lütfen beni içinde dua edin

Gunaydin kizlar Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun.. Ozledim sizi ama midem cok fena gunum uyumakla geciyor arada bakiyorum ama gemisi de okuyamiyorum telefondan girdigim icin cok zor oluyor.. Guldenim nasil oldun tatlim?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin
Turkuazz doktor kontrolün varmış herşey yolundadır inşallah canım
Mehtabım seni biraz toparlanmış gördüğüme sevindim zamanla daha iyi olacaksın inşallah arkadaşım bir gün herşey yolunda gidecek ve alacaksın bebeğini kucağına
Ayşegüll görüşemedik sen nasılsın kuzum
Gülden yoksun inşallah geçmiştir hastalığın
Yokhe sen nasılsın kuzum naptın dün çok sıkıntılıydın

Gunaydin kizlar Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun.. Ozledim sizi ama midem cok fena gunum uyumakla geciyor arada bakiyorum ama gemisi de okuyamiyorum telefondan girdigim icin cok zor oluyor.. Guldenim nasil oldun tatlim?

Günaydın cnm gececek bugünler de bebeklerinin keyfini daha fazla süreceğin günler gelecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…