misalll sizde ki sorun neydi
Canım görüşemedik yeni kalktım şimdi kahvaltı edicez sen nasılsınHakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğini kucağına aldığın günleri görürsün
Canım görüşemedik yeni kalktım şimdi kahvaltı edicez sen nasılsın
bir arkadaşa dediğimi sandım ama yanlış olmuşevet bebişlerimiz için dedim tabiside :)) bir an önce kavuşalım hemde canım :)
slm kızlar nasılsınız? varmı güzel haberler izmire nihayet bahar geldi hava çok güzel ilk defa bugün ısındım:))
selam kizlar benim carsamba günü transferim oldu 3tane blastosi embiryo transfer ettiler bu benim 4.denemem.
dun sol tarafta kasik agrilarim vardi seviniyordum ve bugun hic birseyim yok sabahtandir agliyorum buda olmadi diye neden agrim sizim yok cok korkuyorum bu seferde negatifi alicam
arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz.... ne var ne yok bakalım bu arada mehtaptan başka bi haber varmı tekrar konustunuzmu...
selam kizlar benim carsamba günü transferim oldu 3tane blastosi embiryo transfer ettiler bu benim 4.denemem.
dun sol tarafta kasik agrilarim vardi seviniyordum ve bugun hic birseyim yok sabahtandir agliyorum buda olmadi diye neden agrim sizim yok cok korkuyorum bu seferde negatifi alicam
iyiym canım napıım burasıyla diyet topiğim arasında mekik dokuyorum burda genelde kimse olmuyo yaa bu aralar cok sessiz...iyiyiz canım inşallah sende iyisindir
mehtap ın en son yumileri döllenmemişti sonrada bi süre aramızda olmayacağını biliyorum...
canım rahat ol biraz ağrı herzaman olcak diye bişey yok benim sadece 5. günü kasık ağrım olmuştu bide 9 gün adet sancısı gibi oldu korkup bende test yaptırmıştım o gün herkesin farklı oluyor kendini dinleme lütfen
ne bilim iste belirti aramamak eli.de degil canim insallah tutunmuslardir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?