Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar nasılsınız? varmı güzel haberler izmire nihayet bahar geldi hava çok güzel ilk defa bugün ısındım:))

arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz.... ne var ne yok bakalım bu arada mehtaptan başka bi haber varmı tekrar konustunuzmu...

slm kızlar nasılsınız? varmı güzel haberler izmire nihayet bahar geldi hava çok güzel ilk defa bugün ısındım:))

selam derincim valla bende çok aktif değilim bu ara topikte güzel haberler varmı bişi diyemicem sana...
en son misalll hatunun 9.gün değeri 12 çıkmıştı onu merak ediyorum bende...
Ankarada da hava güzel bugün...
Dışardaydım yeni geldim bende..

selam kizlar benim carsamba günü transferim oldu 3tane blastosi embiryo transfer ettiler bu benim 4.denemem.
dun sol tarafta kasik agrilarim vardi seviniyordum ve bugun hic birseyim yok sabahtandir agliyorum buda olmadi diye neden agrim sizim yok cok korkuyorum bu seferde negatifi alicam

canım rahat ol biraz ağrı herzaman olcak diye bişey yok benim sadece 5. günü kasık ağrım olmuştu bide 9 gün adet sancısı gibi oldu korkup bende test yaptırmıştım o gün herkesin farklı oluyor kendini dinleme lütfen

arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz.... ne var ne yok bakalım bu arada mehtaptan başka bi haber varmı tekrar konustunuzmu...

iyiyiz canım inşallah sende iyisindir
mehtap ın en son yumileri döllenmemişti sonrada bi süre aramızda olmayacağını biliyorum...

selam edacım...
çarşamba transfer olduysan daha 2.günün bugün o nedenle oldu ya da olmadı demek ya da ağrıların varlığına göre peşin hüküm vermek yanlış olur...gerçekten çok ama çok erken bi dönemdesin..dünkü ağrıların zaten transferden kaynaklı ağrılardır lütfen sonu henüz belli olmayan bişey için kendini şimdiden yıpratma dur bakalım...o kadar çok gebelik belirtileri üzerine deneyimlerimiz olduki sana erken diyorum başka bişi demiyorum...

iyiyiz canım inşallah sende iyisindir
mehtap ın en son yumileri döllenmemişti sonrada bi süre aramızda olmayacağını biliyorum...
iyiym canım napıım burasıyla diyet topiğim arasında mekik dokuyorum burda genelde kimse olmuyo yaa bu aralar cok sessiz...
bende onları biliyorum canım başka haber varmı acaba diye merak etmiştim..hakkında hayırlısı olsun canım yaa ne diyelim kelimeler bitiyo işte..

ne bilim iste belirti aramamak eli.de degil canim insallah tutunmuslardir bana

mehapın yumileri döllenmemiş mi yazdın benmi yanlış okudum yanlış okumuş olayım ne olur benimde en çok korktuğum şeydi biliyosun çok üzüldüm ya allahım sabır versin canım benim şimdi ne haldedir kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…