selam edacım...
çarşamba transfer olduysan daha 2.günün bugün o nedenle oldu ya da olmadı demek ya da ağrıların varlığına göre peşin hüküm vermek yanlış olur...gerçekten çok ama çok erken bi dönemdesin..dünkü ağrıların zaten transferden kaynaklı ağrılardır lütfen sonu henüz belli olmayan bişey için kendini şimdiden yıpratma dur bakalım...o kadar çok gebelik belirtileri üzerine deneyimlerimiz olduki sana erken diyorum başka bişi demiyorum...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin
Turkuazz doktor kontrolün varmış herşey yolundadır inşallah canım
Mehtabım seni biraz toparlanmış gördüğüme sevindim zamanla daha iyi olacaksın inşallah arkadaşım bir gün herşey yolunda gidecek ve alacaksın bebeğini kucağına
Ayşegüll görüşemedik sen nasılsın kuzum
Gülden yoksun inşallah geçmiştir hastalığın
Yokhe sen nasılsın kuzum naptın dün çok sıkıntılıydın
ohss olmaktan korkuyorum cnmhiç dert bitmio (
inşallahh canım..sen napıosun?
haklisin canim ama kendime hakim olamuyorum insallah bos stres yapiyorumdur insallah bebeklerim benimledirler.
eşimle mezarları dolaştık eve geldim ama naptın bilin bakalım tel arabada kaldı gerçi konuşmak yasak bana bi daktır arkadaşı öle demiş son bir ayda 2 kez ses kısıklığı yaşadım bu kez resmen gitti ya gelsin bakayım demiş ya da bi süre sesini kullanmasın mecbur kalmadıkça demiş zaten ağzımı açayım öksürük krizine giriyorum bu kezde noldu bana anlamadım doktor göresimde yok bir hafta oldu çekiyorum ısrarla gitmicem doktora işte
iyiym canım napıım burasıyla diyet topiğim arasında mekik dokuyorum burda genelde kimseolmuyo yaa bu aralar cok sessiz...
bende onları biliyorum canım başka haber varmı acaba diye merak etmiştim..hakkında hayırlısı olsun canım yaa ne diyelim kelimeler bitiyo işte..
mehapın yumileri döllenmemiş mi yazdın benmi yanlış okudum yanlış okumuş olayım ne olur benimde en çok korktuğum şeydi biliyosun çok üzüldüm ya allahım sabır versin canım benim şimdi ne haldedir kimbilir
bir arkadaşa dediğimi sandım ama yanlış olmuşevet bebişlerimiz için dedim tabiside :)) bir an önce kavuşalım hemde canım :)
bence git bi doktora canım bu kadar uzun sürmesi iyi gelir şimdiye kadar geçmesi gerekirdi benimde çok kısılır ama 2-3 güne geçer
aslında arkadaşız yazdıklarımı görürdün ama farketmedin herhalde canım..napayım yaa fazlalıklar gitsin diyo uğraşıyorum tombalak bi bayanımdiyet topikinmi var seninnnn bilmiyodum bak...
merhtaptan haber alırsam mutlaka yazarım canım..
maalesef öyle canım Rabbim içini ferahlatsın diyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm bende
kolay gelsin canım sana şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsunnnaz bişi mutfağa geçeyim kaç gündür doğru dürüst yemek yapmıyorum bugün iyi tarafımdan kalkmışım sanırım akşama güzel bi masa kurayım önce yemek lazım ama
inşallah sonu güzel olur bende bu dediklerini güzel haberi verdiğin gün hatırlatırım
Kızlar geçmişe bakmıyorum çünkü bu ara zaten topikte az takılıyorum geçmişe dalıp şu an ki muhabbeti kaçırmak istemiyorum bilginize...
Bebeğim naptın test yaptınmı...
canım dün 18.52 olmuştu değerim doktor normal dedi yarın yine ölçülecek bakalım 2 katı katlanmış mı inşallah katlanır tutunur bebeğim bana
Canim insaallah değerin güzel bi şekilde artmaya devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?