Tüp Bebek Günlüğümüz !

haklisin canim ama kendime hakim olamuyorum insallah bos stres yapiyorumdur insallah bebeklerim benimledirler.

eşimle mezarları dolaştık eve geldim ama naptın bilin bakalım tel arabada kaldı gerçi konuşmak yasak bana bi daktır arkadaşı öle demiş son bir ayda 2 kez ses kısıklığı yaşadım bu kez resmen gitti ya gelsin bakayım demiş ya da bi süre sesini kullanmasın mecbur kalmadıkça demiş zaten ağzımı açayım öksürük krizine giriyorum bu kezde noldu bana anlamadım doktor göresimde yok bir hafta oldu çekiyorum ısrarla gitmicem doktora işte

benim sıkıntım bitmez canım rabbim çileyle doğurmuş beni tek sorunum bebeğimin olmaması olsaydı keşke ama malesf artık anladım bu dunyada raht uyumk yşamak haram bana ölsemde kurtlalar keşke dua edin de öleyim diyesim var herkese

ohss olmaktan korkuyorum cnm hiç dert bitmio(
inşallahh canım..sen napıosun?

merhaba ben 4. deneme için bekliyorum.

adet olabilirsem. onun için bekliyorum bu aralar.

ilkbaharda tutma şansı yükseliyormuş. kadınların baharda

hormonları yükseldiğinden dolayı
öyle okudum internette.

bence git bi doktora canım bu kadar uzun sürmesi iyi gelir şimdiye kadar geçmesi gerekirdi benimde çok kısılır ama 2-3 güne geçer

diyet topikinmi var seninnnn bilmiyodum bak...
merhtaptan haber alırsam mutlaka yazarım canım..

maalesef öyle canım Rabbim içini ferahlatsın diyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm bende

bir arkadaşa dediğimi sandım ama yanlış olmuş evet bebişlerimiz için dedim tabiside :)) bir an önce kavuşalım hemde canım :)

canım kb bu ara sorunlar cok bende abla dedim oda ameliyt olmuştu gecen sordum numarasını almamış araymadı eltisini çokçok özür canım hemen arayıp söylücem kendi sorunlrımdan dolyı sormayı unuttum

bence git bi doktora canım bu kadar uzun sürmesi iyi gelir şimdiye kadar geçmesi gerekirdi benimde çok kısılır ama 2-3 güne geçer

yolun sonu doktor gibi geliyo banada...
bende ses kısılması olmazdı hiç geçen ay bir ara yine oldu ama o kısa sürdü bu kez resmen gitti...
gergin zamanlardan geçtim onunda etkisi olabilir diye düşündüm bugün rahatım bakalım bir iki gün daha bekler öyle giderim daktıra

Kızlar geçmişe bakmıyorum çünkü bu ara zaten topikte az takılıyorum geçmişe dalıp şu an ki muhabbeti kaçırmak istemiyorum bilginize...

az bişi mutfağa geçeyim kaç gündür doğru dürüst yemek yapmıyorum bugün iyi tarafımdan kalkmışım sanırım akşama güzel bi masa kurayım önce yemek lazım ama

diyet topikinmi var seninnnn bilmiyodum bak...
merhtaptan haber alırsam mutlaka yazarım canım..

maalesef öyle canım Rabbim içini ferahlatsın diyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm bende
aslında arkadaşız yazdıklarımı görürdün ama farketmedin herhalde canım..napayım yaa fazlalıklar gitsin diyo uğraşıyorum tombalak bi bayanım
mehtabın haberlerini bekliyoruz canm

az bişi mutfağa geçeyim kaç gündür doğru dürüst yemek yapmıyorum bugün iyi tarafımdan kalkmışım sanırım akşama güzel bi masa kurayım önce yemek lazım ama
kolay gelsin canım sana şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsunnn

şimdiden afiyet olsun size bende biraz kestireyim uykum geldi eşim gelir yarım saat sonra sabah 6.30 da kalkıyorum bu saatlerde uykum geliyo

Kızlar geçmişe bakmıyorum çünkü bu ara zaten topikte az takılıyorum geçmişe dalıp şu an ki muhabbeti kaçırmak istemiyorum bilginize...

bu nasıl iştir yaf özel mj atmk içinde 10 dakkamı geçmesi laZım peh gülden abla senin tel inş arabadadır yada evde bi köşede sters sıkıntı dişlerimin grısı başımn huzrsuz uykusZ günler vefasıZ insafsız insanlar yetmiyormuş gbi agZımn tadıda yok yara olmuş acıyor bişey içerken allhım bu nasıl hayat gelde deeme hep kötü insanlar iyileri neden üZer

Slm kizlar nasilsiniz? Mehtapcim inan cok uzuldum ama dua etmekten baska elimizden gelen bisey yok iste,hakkinda hayirlisi böyleymis demekki canim insaallah sende en kisa zamanda anne olacaksin canim.dualarimiz hepimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…