tatlim e2 degerim.biraz.yuksek.dozu iice dusurduk buyuk ihtimal yarin catlatmayi vururum pazartesi toplanir yumurtalarim.sen nasiksin?Günaydın kızlar hayırlı cumalar ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin
Turkuazz doktor kontrolün varmış herşey yolundadır inşallah canım
Mehtabım seni biraz toparlanmış gördüğüme sevindim zamanla daha iyi olacaksın inşallah arkadaşım bir gün herşey yolunda gidecek ve alacaksın bebeğini kucağına
Ayşegüll görüşemedik sen nasılsın kuzum
Gülden yoksun inşallah geçmiştir hastalığın
Yokhe sen nasılsın kuzum naptın dün çok sıkıntılıydın
evet cnm ben ikisibi de kullandim.kizlar aranizda transferden sonra kan pihtilasma problemi olmadigi halde coraspin ve clexane igne kullanan varmi.ikiside kan sulandirici
evet cnm ben ikisibi de kullandim.
sormadim valla cnm suan tedavideyim onceki tupumde kullanmistimnedenini sordunmu canim normalde ohss olanlara veriliyormus eger pihtilasma sorunu yoksa.
suan hamilemisin canim
hosgeldin mehtabim napiosun?
İyi tatlım eşim yemek yedi çıktı dışarı çıkma bile diyemedim agzını bıçak açmıyor bende çay demledim fındık yiyorum sizleri bekliyordum tatlımmm sen nasılsın
sormadim valla cnm suan tedavideyim onceki tupumde kullanmistim
iyiyim cnm kv de yemekteydik yeni geldik.bosver ciksin kafa dagitsin biraz karisma..afiyet olsun kuzum...ordudan mi geldi?
cnm bak farkli.merkezlerde olmamiza ragmen tedavi ayni onun icin icini ferah tut vardir bi bildikleriheralde tutmadi canim onceki denemen.coraspin ve clexane yi ayni anda kullaniyorum ama icim hic rahat degil ya kanim cok sullanirsa bebeklere zarar verirse diye.
ayyy ne guzelll ama saol cnm cok uzagiz ben zaten.seni hic unutmuyorum ki findik yememe gerek yok:))))Tatlım ne demek fındık bahçelerimiz var orduda sanada gönderirim şekerrrimm istersenn yedikçe beni hatırlarsın
cnm degererim.3700 lere cikmis dizu 75e dusurduk doktora girdim o da benim guzel.agzimin payini verdi yolladi.sen bunlari.ne dusunuyosun ben ne gune duruyorum sen takipim.altindasin kafani yorma gezmene eglenmene bak.dedi.carsiya git alisveris yappp,kebapciya git kebap yeeee hicc takilma.sen dedi:))))))seda naaptın canım kontrol nasıl geçti kaç çıktı e2 ne didi daktırlar..
merak ettim seni gezmedeydim bende..
durumundan azıcık bilgi vrsene..
İyi tatlım eşim yemek yedi çıktı dışarı çıkma bile diyemedim agzını bıçak açmıyor bende çay demledim fındık yiyorum sizleri bekliyordum tatlımmm sen nasılsın
Selm tatlimmm bugun nsasilsn bakalim
selam kizlar benim carsamba günü transferim oldu 3tane blastosi embiryo transfer ettiler bu benim 4.denemem.
dun sol tarafta kasik agrilarim vardi seviniyordum ve bugun hic birseyim yok sabahtandir agliyorum buda olmadi diye neden agrim sizim yok cok korkuyorum bu seferde negatifi alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?