Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar aranizda transferden sonra kan pihtilasma problemi olmadigi halde coraspin ve clexane igne kullanan varmi.ikiside kan sulandirici

tatlim e2 degerim.biraz.yuksek.dozu iice dusurduk buyuk ihtimal yarin catlatmayi vururum pazartesi toplanir yumurtalarim.sen nasiksin?

İyi akşamlar kızlarr nasılsını? ben toparlanmaya çalışıyorum yalnızın ,yalnız kalmak istiyorum zaten çay demlenip 15 dk önce baktım kimse yoktu çok şükür sizleri gördügüme sevindimmm

Hepinizin güzel duaları tesellileri için tekekkür ederim Rabbim tez zamanda hepimizin hayırlı saglıklı bebişleirmiz olmasını nasip etsin İNŞALLAH hepinizi çok seviyorum

İyi tatlım eşim yemek yedi çıktı dışarı çıkma bile diyemedim agzını bıçak açmıyor bende çay demledim fındık yiyorum sizleri bekliyordum tatlımmm sen nasılsın

iyiyim cnm kv de yemekteydik yeni geldik.bosver ciksin kafa dagitsin biraz karisma..afiyet olsun kuzum...ordudan mi geldi?

seda naaptın canım kontrol nasıl geçti kaç çıktı e2 ne didi daktırlar..
merak ettim seni gezmedeydim bende..
durumundan azıcık bilgi vrsene..

heralde tutmadi canim onceki denemen.coraspin ve clexane yi ayni anda kullaniyorum ama icim hic rahat degil ya kanim cok sullanirsa bebeklere zarar verirse diye.
cnm bak farkli.merkezlerde olmamiza ragmen tedavi ayni onun icin icini ferah tut vardir bi bildikleri
Tatlım ne demek fındık bahçelerimiz var orduda sanada gönderirim şekerrrimm istersenn yedikçe beni hatırlarsın
ayyy ne guzelll ama saol cnm cok uzagiz ben zaten.seni hic unutmuyorum ki findik yememe gerek yok:))))

seda naaptın canım kontrol nasıl geçti kaç çıktı e2 ne didi daktırlar..
merak ettim seni gezmedeydim bende..
durumundan azıcık bilgi vrsene..
cnm degererim.3700 lere cikmis dizu 75e dusurduk doktora girdim o da benim guzel.agzimin payini verdi yolladi.sen bunlari.ne dusunuyosun ben ne gune duruyorum sen takipim.altindasin kafani yorma gezmene eglenmene bak.dedi.carsiya git alisveris yappp,kebapciya git kebap yeeee hicc takilma.sen dedi:))))))

Aferin sana eda cm ben seni cok net htrliyorum sen neden hmn 2. Gun tutmadi diyrsun ki birde agliyrsun aferin sana kizdim dur be bacim cocuklar birkendine gelsin bastan kaybetme raht ol konus kuzularinla aglamk yerine hayal kur ikiz olursa asil op zaman aglarsin aglicaksanda bunu dusun kafayi yiyecegin gunleri anam birde ucuz olursa wayyy haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…