Selam ballım çok şükür bugün daha iyiiym zaman herşeyin ilacı İNŞALLAH sen nasılsın canım bebiş nasılll
Amn iyi ol masallh rabbim dahada iyilik versin ben napim be cnmm minikle yuvarlanip gidiyrum dis cikick kici durmuyor cir cir gece gunduz pok temizliyorumsu siralr temizlik iscisi gibi oldum bide siyleniyor bana budi bidi kavga ediyoruz ust degstiriyrz bez tutmuyor o minik popoda sagdn sildn tasiyr gece yarasi ust degstr dun alt acmasi acik jalmis gece yarisi biyeri e kaka degmis sabh uyku sersemi diyorum esime aa cukulatami yedik biz burda bu ne kocam kokladi allh seni bu kaka bee diye guluyrdu bizde durumlar cok karisik biz iyiyz iste hamdolsun kardesim her kizima bakinca rabbim sizede versin diye dua ediyrm
Sagol bacım güzel duaların için benimde ablamın 6.buçuk aylık bebşimizz var ela bebek ilk torun ilkimiz yanii canım taam bir bal küpü 1 haftadır gıda,ya başladı geçen gün gittim havuç suyu içirdim pok yapmış ayyy dedim bu koku eski kokulardanda pisss açtım ayy şok oldum rengi kıvamı bile değişmişşyarın sabah eloşuma giidiyorum bacımmm herkess bana bensetiyor kızın olsa bu kadar benzeme diyorlar valla onu çokk seviyorum canım haftanın 1 günü ablamdayım çok uzakta oturuyor ist bir ucunda ablam 1 ucunda bennn
Rabbim omur versin bahti acik olsun insallh ay nekadr guzel bnm kiz hic bana benzemiyr ayni baba rabbim sana benzeyen guzel hayirli saglikli evladversin insallhkendi bebeni yedir altini temizle insallhhh
Ben cikiyrm kocacimasker gibibekliyr bizim minik yuzustu kapaklanmis yatagina gel dondur diyor korkuyr uyanicak diye kocam sonra sabhlar olmuyr esra uykuyu alip bomba gibi uyaniyr op ekabebegi bizm icin iyigecletcnm
kizlar aranizda transferden sonra kan pihtilasma problemi olmadigi halde coraspin ve clexane igne kullanan varmi.ikiside kan sulandirici
tatlim e2 degerim.biraz.yuksek.dozu iice dusurduk buyuk ihtimal yarin catlatmayi vururum pazartesi toplanir yumurtalarim.sen nasiksin?
Hepinizin güzel duaları tesellileri için tekekkür ederim Rabbim tez zamanda hepimizin hayırlı saglıklı bebişleirmiz olmasını nasip etsin İNŞALLAH hepinizi çok seviyorum
heralde tutmadi canim onceki denemen.
coraspin ve clexane yi ayni anda kullaniyorum ama icim hic rahat degil ya kanim cok sullanirsa bebeklere zarar verirse diye.
cnm degererim.3700 lere cikmis dizu 75e dusurduk doktora girdim o da benim guzel.agzimin payini verdi yolladi.sen bunlari.ne dusunuyosun ben ne gune duruyorum sen takipim.altindasin kafani yorma gezmene eglenmene bak.dedi.carsiya git alisveris yappp,kebapciya git kebap yeeee hicc takilma.sen dedi:))))))
Misall hayırdır kuzum
İyiyim canım çok gezme olur mu tatlım ben 4 ay neredeyse çıkamadım evden çok gezme taze hamişiyi geceler cnmm görümcemdeydik az önce geldik de bi bakayım foruma dedim. sen nasılsın kuzum uyku tutmadı mı
İyiyim canım çok gezme olur mu tatlım ben 4 ay neredeyse çıkamadım evden çok gezme taze hamiş
tatlım bizde memleketteyiz tocamın canı sıkılmış çıktık yola doktorumda izin verdi 3 gün kalıcaz
Ay evet tatlım normalde kışın 15 günde 1 giderdik kışın yazın her haftasağol cnmm dinlicem bu önerini zaten arabayla 5 dakika görümcem ilk defa evden çıktım o da kocam çıkalım dedi o da bunaldı. Aa ne güzel cnm ya biraz havanız değişir hep ev hep ev boğuyor insanı senin eşinde mi aynı memleketten
Ay evet tatlım normalde kışın 15 günde 1 giderdik kışın yazın her haftaEkim'den beri 2. gelişimiz banada iyi oldu tatlım
aynen bunalıyo insan sende iyi yapmışsın canım yok kuzum eşim uşak lı aslen ama tüm ailesi İstanbul da oda çok seviyo burayı
yakın olunca iyi oluyor cnm ya sıkılınca bas git ne güzel gidin tabi cnm ya insan ailesine gitmeyecek de kime gidecekhımm sevilmeyecek bi yer değil ki ben de ilk defa ramazan bayramı zamanında gitmiştim senin memlekete gerçekten çok güzel yer
Güzel canım yazın deniz olunca daha iyi kışın pek bişii yok soğuk insan özlüyo bide annem gelemiyo babanem yatalak babamda yok yalnız kalmasın diye gelmeye çalışıyoruz işteyakın olunca iyi oluyor cnm ya sıkılınca bas git ne güzel gidin tabi cnm ya insan ailesine gitmeyecek de kime gidecekhımm sevilmeyecek bi yer değil ki ben de ilk defa ramazan bayramı zamanında gitmiştim senin memlekete gerçekten çok güzel yer
Kizlar okuduklarima göre cogunuzun doktoru transfer sonrasi igne yada bant vermiş. 3 defa ayri yerlerde tüp tedavisi yaptirdim 3 ündede doktorlarim bana sadece crinone jel verdiler son doktorumda crinon jel ve estrofem diye ilaç verdi sizce yeterlimi?
gunaydinnnn:))bugun erken girdim ilk gunaydini yazim dedim yine kacirdim.... :))inş huzrlu saglıklı mutlu hafta sonlarınız olsun iyi ve güzel haberler alalım hepmisal canım inş değerin artarda bebişin saglıkla ilerler mehtapda üzldüm hiç takma canım rabbim buyuk elbet vercek bigün sen iyi ol yetr
tutmadi cnm ama lutden bole tedirgin olma dur bi hele arastirip durma herseyi..yani cogumuz ikisini bi arada kullandik vardir bi bildikleri.bna transferden sonra bant yapistirdilar,progestan fitil,clexane igne,corasprin,folik asit vermislerdi.heralde tutmadi canim onceki denemen.
coraspin ve clexane yi ayni anda kullaniyorum ama icim hic rahat degil ya kanim cok sullanirsa bebeklere zarar verirse diye.
dışarda çok güzel bir hava var ama ben siiz çookk özledimm..gülden sana hiç rastlayamadım nasılsın özledim be bacımm..simdi hazirlanip randevum var son kez doktorda oraya gidip gostericim kendimi sonra da eve gelip suslenip puslenip gune gidicem sekerler. doktorum bana gez toz dedi laf dinlicem:))))))
canim merkezde otuyyom suan sanirim pazrtesi toplicaz yumileri bugun catlatiriz insallah :)))suan.muayene odasindan.kalp atislari sesi gelio aglicam nerdeyse....tatlim.baslamadim yasine baslayinca sana.solicem.diger taraftan.msj aticam.dışarda çok güzel bir hava var ama ben siiz çookk özledimm..gülden sana hiç rastlayamadım nasılsın özledim be bacımm..
günaydınn turkuaz canım seni yakaladığım iyi oldu demek son randevun var durumlar nasıl peki geçmişi okumaya vaktim yok...Yasin başladın mı hayatımm bana bir bilgi ver diğer taraftan özel masaj atarsan görebilirim ancak amaa..telden bakamıyorum geniş çaplı biryere....
malumm ğrayamıyorum bir süredir...zira hergün sabahın köründe çııp akşamın geç vakti eve dönüyoruz istanulda gezmedik çarşı pazar bırakmayacağız bu gidişle....birazdan çıkacam cumartesi pazarına gideceğiz bakırköye..yarın da adalara gitmeyi düşünüyoruz...Allah tan yağmur çamur bitti güzel oldu hava...yoksa yağmur da çamurda gezmekten helak olmuştum... kızları memlketime sonra buradayım inşaallah görüşmek üzere hakkınızı helal edinn..dualarınızda unutmayınn benii de
canim merkezde otuyyom suan sanirim pazrtesi toplicaz yumileri bugun catlatiriz insallah :)))suan.muayene odasindan.kalp atislari sesi gelio aglicam nerdeyse....tatlim.baslamadim yasine baslayinca sana.solicem.diger taraftan.msj aticam.
ohhh.ne.guzel keske.yaninizda olsaydim.ben de pesinize.takilirdim ben.istanbulu hic gezmedim cok.merak.ediom.
helal olsun kuzum.ne hakkim.var ki ...asil sen.hakkini.helal.et o kadar dua ettin bana..dualarimda hepiniz vrsiniz.cnmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?