Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın ikramayacım çok doğru yazmışsın bu tedavide diye dua et diyerek

kardeşlerin yanında ne güzel bugünlerin tadını çıkar canım burada da hava çok güzel bugün

amin cnmm sağolasın Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

Tünaydın kızlar bugün 12. gün değerim 46.75 pazartesi bi daha ölçülecek

canım inş saglıklı bi gebelik olurda değerin artar rabbim dualrımIzın duysun bu gun pek kimse yok bnde görümceme gldim mangl ykcklar turkuaz iyi haberlerle gel gez canım moral önmli:

canım inş saglıklı bi gebelik olurda değerin artar rabbim dualrımIzın duysun bu gun pek kimse yok bnde görümceme gldim mangl ykcklar turkuaz iyi haberlerle gel gez canım moral önmli:

inşallah canımohh ne güzel bugün hava da çok güzel mangal iyi gider benim yerime de eğlen cnm.

Canım naptın ne dedi doktor merak ettim ne zaman toplaman e2 değerin iyi mi şuanda. Benim doktorda bugün senin doktor gibi laflar söyledi bi kaç soru sordumsen şimdi bunlara takılma sıkma kendini hamilesin git gez dolaş hamileliğin keyfini çıkar dedi kovmaktan beter etti beni

herkese merhaba...iki negatif aşılamadan sonra bizde tüp bebeğe geciş yapıoruz.ç pzt günü rapor için evraklarımı teslim edecegim. 15 gün sonra rapor çıkıyor.bir kaç sorum olacak arkadaşlar.raporlu yaptıranlar bilir.bu rapor 6 ay gecerli oluyormuş ama ilaçları hemen almak gerekiyormuş doğru mu? bir de istanbulda bakırköyde oturuyorum.bana tavsiye edebileceginiz raporun da gectigi bi tüp bebek merkezi var mı? ben istanbul tüp bebek merkezini düişünüyorum ama net karar veremedim.eşim hiç karışmıyor.sen bul gidelim diyor.benim için farketmez diyor.aklım çok karışık.nolur bir fikir verin. ve son soru.ocak ve mart aylarında iğneli aşılama yaptırdım.sizce ne kadar ara vermek lazım?iğneli yapılmıştı aşılamalarım.şuan adetim devam ediyor.bu ay zaten boş gececek.bir ay daha bekliyim mi sizce?yada 3 ay 4 ay?

inşallah canımohh ne güzel bugün hava da çok güzel mangal iyi gider benim yerime de eğlen cnm.

sagol canım hepinz yerine bugun ma eglenmek bana uZak sorunlr sıkıntılar bitmeyince içim hep yarlı seviliosunZ

dogru soyluyorsun.cnm bu teedavim de diye rtmek gerek.insalllahhhh.kuzum bende bu tedavimde saglikla.hayirlisiyla kalp atislarimizi duyarim.

canim az once son cetrotidemi vurdum aksam catlatmayi vurucam.he cnm doktorlarimizin havasindan gecilmio maasallah..tatlim senin degerinin yukseldigine de cok sevindim insallahhhhhh kat kat katlanir kuzum.e2 suan 4000 lerde Allah sonumu hayretsin..
tabi.ki sen gezip tozma evde yat bi fiil.

Kizlar tutustumm. Bugun transferimin 4.gunu son 3seferdir progestani kullanamiyorum ya deli olcam. 8 saat arayla 2ser tane fitil olarak aliyodum hersey guzel gidiyodu. Son 3alisimda bakiyorum 1i gitmemis. Fitil oldugu icin iki saat kalkmadan yatiyorum cok dikkat ediyorum ama biri gidiyo biri erimemis bicimde elime geliyo vucut mu kabul etmiyo nedir.cok korkuyorm butun emeklerim bosa gitcek. Erimeyeni farkettigim an bidaha alsam olir mu acaba bilginiz var mi

tutusma cnm bi tanesi gitmis ya en azindan hic yoktan.iyidir .cnm sen cok uca koyuyosun.demekki yani acik acik soylucem orta parmaginla epey uzaklara it ..ikisi birden zor oluyosa once birini it 5 dk sonra birini it.zaten o vucudun sicaginda hemen erir ..bi dene bakim olmazsa igneye gecis yaparssin.gece 12 deki nasil olcak yaz bana.iice ittirmeyi unutma :)))

ahh bebeğim nihayet karşılaştık:) sana karşı mahçup olduğumu biliyosundur umarım dualarına katılamadım şimdi bu beniim ilk denemem ya böyle rüyada gibiyim. şu dönemde yaşadıklarımdan kitap yazarım yani o derece.. tö: transferden önce böyle dertlerim yoktu vuruluyodum iğnemi mis gibi hastanede, yumilerin büyümesini bekliyodum. ts kendime iğne yapmayı bile öğrendim bu hayat daha bana neler öğretecek! içimde bebeğim var mı yok mu çabalar boşa mı değil mi bilmeden onca şey yapıyorum belirsizlik ne zor...Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz için dua ediyorum(nicklerimizle)
gelelim fitil meselesine:) detaylı anlatım olmuş saol tatlm valla ittirebildiğim kadar ittiriyorum ilk iki gün nasıl yaptım şimdi nasıl yapamıyorum o ilginç. 5 dk arayla yapıyım gittiğinden emin olmak için. demekki 2 oluca birisi arada kaynıyo yaramaz. kendini yüzeye atıyo. bu gün 3 ayrı eczaneye de sorduk steril eldiven aradık bulamadık. uygulamadan önce ellerimi iyice yıkıyorum ama yine de mikrop kapmayım diye çok içeri girmiyorum sanırım ondan kaynaklanıyo...12 de dikkat eder sana hbr veririm
senin yumişlerin de hayırlı olsuuuuuun. çok sevindim inş hepsi de döllenir utanıyorum ama daha duş almadım korkuyorum duştan sonra yasinini okuyabilirim sen de onu bana hbr ver

kimse bana cevap vermemiş..neyse yine de teşekkürler..inş emekleriniz boşa gitmez

kimse bana cevap vermemiş..neyse yine de teşekkürler..inş emekleriniz boşa gitmez
canım benim de ilk denemem ve ankaradayım sorularının cevabı bende yok malesef. ara verme konusunu da gittiğin merkezle konuşursun ama aşılama tüp bebek gibi olmadığı için çok ara vermene gerek kalmaz diye düşünüyorum. inşallah ilk denemende pozitifi alırsın:)

auyyyy kizzz askolsunnn mahcubum deyip duruyosun bebegimm bitti gitti dua ama cok istiyirsan bi yasin okursun sonra tamam mi..utanmana gerek yok ben cok kararliyim 12 gun yikanmicam.sen de yikanma cnm.gecen sefer yikanmistim cok pisman oldum.
fitil olayina yine gelelim:)))
o kadar strile filan takilma sabunla elini ittir iyicene ben 3 er. atiyordum gayette eriyordu zaten sonra kuloduna beyaz beyaz kalani gelio.2 yle baslayip 3 e cikarmistik kanamam baslayinca ama artik seyi agriyordu parmagim acitiyordu(
saol cnm az once gittim.catlatmami vurdurdum pazstesi 12 de toplicaz Allah izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…