Tüp Bebek Günlüğümüz !

kimse bana cevap vermemiş..neyse yine de teşekkürler..inş emekleriniz boşa gitmez

cnm bende okudum da birincisi ist de degilim ikincisi bildigim kadariyla raporlu degiliz cogumuz galiba hepimiz ..o yuzden cvp yazmadim hafta sonu olmasi nedeniyle cok kimse girmio yoksa cvp verilirdi mutlaka.umarim seninde emeklerin bosa gitmez bu tedavimiz de bebislerinizi kucagimuza aliriz..

güneşli bir pazar sabhından herkese günaydın dolusu saglık huzr sevgi mutluluk evinzden berket eksik olmasın inş

Günaydın kızlar...
Güzel bir pazar günü diliyorum hepimize...
Ankarada güneş var yaz misali dışarı çık diyoo bana bir ara dışarı kaçabilirim...

Gunaydin kizlaaar saatlerin alinmasiyla birlikte karismis olsamda gunesli bi gun oldugu icin toparladim. Yatiyo olmasam hoplayip ziplayarak disari cikardim:) simdi brunch zamaniiiiii hepini opuyorumm)

Bol gunesli, sicacik, miss gibi bir Istanbul sabahindan herkese gunaydin Bugun disari cikmak biraz gezmek istiyorum kocam otur evinde dr.sana ne dedi diyor ama ben cok bunaldim nefes almak istiyorum biraz

Bol gunesli, sicacik, miss gibi bir Istanbul sabahindan herkese gunaydin Bugun disari cikmak biraz gezmek istiyorum kocam otur evinde dr.sana ne dedi diyor ama ben cok bunaldim nefes almak istiyorum biraz

haklısın canım güzel havda evde olmk sıkıyor dur. ama bebişlerin için sabır edcksin 3 aynı bitrseydin rhtlrdınz birzcıkta olsa dicem ama nerde demi hayırlısıyla kucagına almk nasip olsun ozamn acısını cıkarırsınz bi kucagında kızın bi yanında oğlun rabbim saglıkla geliştirsin iyi bk kendine tdını cıkar canım

Dün işlemim yapıldı 6 tane yumurta geldi şimdi bekleme zamanı kaç tanesi iyi olacak ve pgt gidecek offfffffffff

insallhhh hepsi guzel guzel dollenir cnm benim de yarin toplanio yumulerim cokkkk.korkuyommmmm ((

yarınmııııııı toplanıyooooo yumilerinnnnnn...
detaylarından da hiç haberim yok...
canım benim Allah yardımcın olsun saat kaçta toplancak

Son düzenleme:
merhaba evet bizde şimdi geldik gezdik. çoook sıcak burası da.

nasılsın görüşmeyeli? sesin yok diye arayamıyorum. ilkbaharda şans artıyormuş gülden.

birde ilkbaharda mı denesek acaba.:13:

eşim evde bugün onunla takılıyoruz bir ara dışarı çıktık havayı değerlendirdik şimdide maç saati 10 dk sonra başlayacak...
sağlık durumum daha iyi belki doktora gitseydim şimdiye kadar geçecekti ama doktor görmek istemiyorum...
baharda şans olayını bende duydum aslında ama bu ara hiiiçççç tedavi havam yok ters zamana dek geldi...
3.denemeyi keşke bahara bırakaymışım

Canımmm nasılsın yarın İNŞALLAH büyük gün senin için tatlımm iyi düşün iyi olsun canımmm dularım seninlee

turkuaz cım yarın inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle canım menim

turkuaz cım yarın inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle canım menim
mehtap alintin silinmis cnm ikinize bir cvp yazicaktim.hic aklimdan cikmiyor kizlar guya kitap okuyim aklim dagilsin dedim yok yine aklim orda.karnim catlicak artikkkk...dualariniz icin saolun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…