kimse bana cevap vermemiş..neyse yine de teşekkürler..inş emekleriniz boşa gitmez
oldum geldim canim.senden nbr eve geldiniz mi?Turkuaz oldun mu canım iğneni
Bol gunesli, sicacik, miss gibi bir Istanbul sabahindan herkese gunaydinBugun disari cikmak biraz gezmek istiyorum kocam otur evinde dr.sana ne dedi diyor ama ben cok bunaldim nefes almak istiyorum biraz
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğini kucağına aldığın günleri görürsün
insallhhh hepsi guzel guzel dollenir cnm benim de yarin toplanio yumulerim cokkkk.korkuyommmmmEki Görüntüle 672975 Dün işlemim yapıldı 6 tane yumurta geldi şimdi bekleme zamanı kaç tanesi iyi olacak ve pgt gidecek offfffffffff
insallhhh hepsi guzel guzel dollenir cnm benim de yarin toplanio yumulerim cokkkk.korkuyommmmm((
hava güzel diye herkesler dışarlardamı bugün Eki Görüntüle 673034 Eki Görüntüle 673033 Eki Görüntüle 673035 Eki Görüntüle 673036
merhabaevet bizde şimdi geldik gezdik. çoook sıcak burası da.
nasılsın görüşmeyeli? sesin yok diye arayamıyorum. ilkbaharda şans artıyormuş gülden.
birde ilkbaharda mı denesek acaba.:13:
yarınmııııııı toplanıyooooo yumilerinnnnnn...
detaylarından da hiç haberim yok...
canım benim Allah yardımcın olsun saat kaçta toplancak
mehtap alintin silinmis cnm ikinize bir cvp yazicaktim.hic aklimdan cikmiyor kizlar guya kitap okuyim aklim dagilsin dedim yok yine aklim orda.karnim catlicak artikkkk...dualariniz icin saolun kizlarturkuaz cım yarın inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle canım menim
u
saol cnm konustuk ama yine soyleyeyim 12 de orda olucaz bildigin yusuf yusufummmmm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?