u
saol cnm konustuk ama yine soyleyeyim 12 de orda olucaz bildigin yusuf yusufummmmm:18:
cok saol kuzum insallahhhhh..sen naptun yarin kan veriomusun?Turkuazım yarın herşey çok güzel olsun inşallah canım yumilerin güzel güzel toplanıp bölünsün ve seni bebeğine kavuştursun inşallah canım.
Canııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
insallah cnm iste bide benim opumda kotu gecio ya ona korkuyordum ama artik takilmiyoum ona guzelce toplanip bolunsunler de beklerim.napim...dua edin bana nolur...toplamada vs..bişey olmaz merak etme tatlım...toplamadan sonraki gün itibariyle dikkat etmen lazım...yumileri alıp döllendirdikmi tamamdır atarız dondurucuya bi daha ki ay alırsın göbüşüne...bu en kötü ihtimal tabii...inşallah böle olmayacak...
ballı lokumum sesin nasıl oldu
maçın biri bitiyo diğeri başlıyo sıkıldıııııımmmmmm...
mehtap alintin silinmis cnm ikinize bir cvp yazicaktim.hic aklimdan cikmiyor kizlar guya kitap okuyim aklim dagilsin dedim yok yine aklim orda.karnim catlicak artikkkk...dualariniz icin saolun kizlar
bugün daha iyiyim sara sultanımmmm...
ama konuşmaya başlıyorum yavaş yavaş gidiyooo akşamları daha bi fena neden düzelmiyorum ben yaaaa:26::26::26::26:
insallah cnm iste bide benim opumda kotu gecio ya ona korkuyordum ama artik takilmiyoum ona guzelce toplanip bolunsunler de beklerim.napim...dua edin bana nolur...
aman bosver cnm ya hastasin bi de onla mi ugrascan simdi..yine listeleri unuttum ilgilenmez oldum
ohooo ii ki bizim evde yasamiyosun her mac izlenio.arti yanina misafir cagiriyo.maçın biri bitiyo diğeri başlıyo sıkıldıııııımmmmmm...
o halde mecbur kalmadıkça konuşma canım çok yormuşsun ses tellerini demekki ılık su iç bol bol belki faydalı olur
innnnşallah kolay geçer. Allah yumilerine bereket versin ablaaaainsallah cnm iste bide benim opumda kotu gecio ya ona korkuyordum ama artik takilmiyoum ona guzelce toplanip bolunsunler de beklerim.napim...dua edin bana nolur...
ben de seviyorum futbolu ama biyere kadar:) eskiden pazar gecesi sineması olurdu ailecek izlerdik özledim eski pazar akşamlarını:)
pazar akşamı bilhassa öle oluyooooo...
bende aksine bayılıyorum
ne durumdasın canım...
3 tüpte bir kez opum kötü geçti bu kez de kötü geçecek diye bişey yok canım şartlandırma kendini...
tüpü bile rahat rahat yapamıyoruz arkadaş
bende öyle yapıyorum konuşmamaya özen gösteriyorum bir hafta oldu ilk günlere göre daha iyiyim evet ama akşam 9 oldumu ses gidiyo şaka gibi gün içinde de fazla konuşursam yavaş yavaş gidiyo sanırım günlük cümle sayım belli aşarsam limit aşımına giriyooo ve kesiliyoo
innnnşallah kolay geçer. Allah yumilerine bereket versin ablaaaa
ben de seviyorum futbolu ama biyere kadar:) eskiden pazar gecesi sineması olurdu ailecek izlerdik özledim eski pazar akşamlarını:)
canım napiyim bekliyorum işte. herşeyden habersiz.. bugün 5. günüm 5 gün sonra teste gitcem yarısı gitti çok şükür
inşallah bizımladır bebeğim
beyim yeni saat uygulamasından kaynaklı erken yatalım bedenimiz alışsın diyooooo
tamamen saat ayarlaması yapcaz bedenimizde
aynen canım ya tüpü bile rahat yapamıyoruz bir ürü sıkıntı peşimizi bırakmıyo malesef buna da şükür ama bilmeyenler çocuğunuz olmuyosa tüp yapın demiyolarmı sanki tüp yapmak bakkladan iki kilo şeker almakla aynı şeymiş gibi çok gıcık oluyorum böylelerine
limiti aşma o zaman tızıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?