Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım bizımladır
filgrastim kullanıyormusun sende
filgrastim içerir diyo neupogen kullanıyorum cnm onu mu kastediyosun? hatta bu gün bitti. bi de fraxiparine tabiki. ama coraspin kullanmıorum mesela. onu kullananlarda çokmuş.
bii de bu gün bişey öğrendm bazı hastanelerde transferden sonra 3. gün falan tekrar bi hormonlara bakıolar ona göre dozlarda tekrar bi ayarlama yapıyolar. sen boyle bi ara tahlil yaptrmış mıydın

insallahhh bebegimmmm Allah bereket versin saglik versin kalite versin':))))

insallahhh bebegimmmm Allah bereket versin saglik versin kalite versin':))))
hulusi hoca bana bıraksan sabaha kadar uyuycak demişti
benim transfer hikayem daha komik.hemşire çağırdı bişe söylicem dedi tamam dedim gittim. işleme alıcaz sen heyecanlanma diye söylemedim dedi. yatırdılar beni. sıkışıksın dimi dedi. ayyyy unuttum dedim iyi mi böyle bişey olabilir mi yaaa:))))
diyorumki bana bi bardak su verin benim hemen tuvaletim gelir olmaz öyle en az 2 saat önceden içmen gerekirdi dedi tabi :) dur bakalım zayıflığın işe yarayacak mı dedi ultrason cihazını karnıma basırdı iyi şanslısın herşey görünüyo dedi:) fıkra karakteri gibiyim:)) bi de serum taktı 3 serumu yedim ve çıkarken tuvalete gitttim sadece:) iyiki sıkışık gitmemişim yoksa dakka başı çişe kalkardım ben. bu da Allahın bi lütfu bana:)

İyi aakşamlar canımm nasılsın annenlere ne zaman gittin tatlımm ohh ne güzel gezmeye gittin demi tatlım çokk özledim senii

İyi aakşamlar canımm nasılsın annenlere ne zaman gittin tatlımm ohh ne güzel gezmeye gittin demi tatlım çokk özledim senii
Canım cuma günü eşimin canı sıkılmış gidelim mi gidelim dedik çıktık geldik salı günü dönücek eşim ben kalıcam
cuma gelicek pazar dönücez iyi oldu canım ya annemler sahil kenarında hiç değilse deniz havası alıyorum mis gibi sen nasıl oldun kuzum

Ohhhhh ne güzel kuzum bende dün eloşumun yanındydım akşam geldik arkadaşımın kınasının gittik gelin ve kızkardeşim 3,ümüz sonr nikah bugün 3 deydi tabi ben şahitligi kaçırdım haliyle spnra 4 de geldim hemen spor giyinim eşimle kendimöizi shile sarıyere attık süperdi kayınvlide aradı 8 de gelicez dedi gezdik yedik içtik 9 da geldik canım birz önce gittilre canımm salı günü balıkesire dügüne gidicem İNŞALLAH eşim izin verdi araç kalkıcak buradan gece dönücegiz tatlımmm çokk sevindim annenelrde olmana yaaa bol bol hasret gider babaannne annenle canımm kardeşin varmı bu arada orda nerak ettim?

Oh oh ne iyi etmişsiniz hava süperdi Balıkesir'e git kuzum ne güzel değişiklik olur canım benim bütün sülalem burda Abi'm var burda annemle alt üst amcamlar aynı bahçede kalabalığız İstanbul da sadece ablam bide halam var öyle olunca iyi oluyo tatlım ya

Güzel canım bol bol gez yürüyüş yap sahildee turkuazla denk gelemedik yaa aradı bi ara kayınvalideler buradaydı son anada gördüm dün aradı duymadım eloşla ilgilenmekten teli odada bırakmısım akşamda ben aramak istemedim görüşemedik yaa canım İNŞALLAH yarın 12 de opu olucakmış Rabbim bol bol kaliteli yumişler nasip eder İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH aYŞEGÜLÜM ELOŞUMA DÜN 1 KASE YOGURT YEDİRDİM BANYO YAPTIRDIK TAM BALIK GİBİ MAŞALLAHH

canım yürüyüş yapamıyorum malesef yasak ama sahilde oturuyorum o güzel mis hava yeter
bizde denk gelemedik turkuazla inşallah sorunsuz devam eder herşeyi dualarımız onun için
senin ela nı yerim ben kuzum şeker o şeker

Hımm evet cnm yaa bol bol otur o zaman oda güzel vallabizde bugün eşimle sahilde konustuk muhabbet ettik kaç gündür ikimizde aptal gibiydim hiiç agzımızı bıçak açmamıstı iyi oldu ikimiz içinde cnm hastandene aradılar dün çarşambaya randevu verdiler dr görüşmeye gidicez ama salı yorulcagım için çarşamaba gidemem diye düşünüyoruz yarın arıyacagım hastaneyi perşebe yada cuma,ya randevu alıcam tatlımmm yaa ne konuscaz dr neler diyecek meraktayımm tabi bizi kaflalamaya çalışcagı kesin hemen başlıyalım falan diyecegi kesinn eşimde diyorki pes etmek yok aşkım diyorr yaa ne bilim bacımm çok tedirginim çok korkuyorum yaa kafam çokk karışıkk

canım benim farkındaysan açmadım konuyu ne kadar üzgün olduğunu bilebiliyorum bi git konuş bakalım ne diyecek
tabi kendini hazır hissediyosan git tatlım ben ölen bebeğimde doktor korunmayın deyince ağlamıştım yine aynı şeyleri yaşarsam diye
ne zaman hazırsan o zaman git tatlım sırf doktor çağırdı eşin istedi diye gitme bence onca ilacı alan hormonları psikoloji alt üst olan sensin
tabi ki pes etme yılma ama hazır olduğunda kalkış bu işe canım benim

Canım yaa dr ne derse desin heme başlama zaten bana kalsa ne bilim ya tatil yani yaz gibi falanmı ya ne bilim bende bilmiyorumki ne yapıcagımı bi konusalım bakalım yaa bacım eşimde gitmek istemiyor dr görüşmeye bekledigi için ve ne açıklamaya yapabilir neyi önerebilir ben mer ediyorum eşime kalsa dr görmek istemiyor bende kızdım yaa eşimde haklı onada diyecek lafım yok tatlımm bugün sahilde bebişler kaynıyordu Valla çokk tatlılardı yaa tatlım yaaa neyse senide üzmiyeyim gece gece

Olur mu canım öyle şey ne demek bende geçtim aynı yollardan canım sen gitmek istiyorsan git eşinde gelir zaten kırmaz seni
ama onada hak ver oda üzüldüğü için öyle yapıyodur kuzum evet tatlım burada öyle herkezde bebek herkes hamile sanki
canım benim seninde olucak ben inanıyorum sende İnan tatlım olur mu

İNŞALLAH canımm umudumu yitirmeyecegime söz veriyorum suan kendime ve sana tatlımm canım eşim yatalım diyor yarın görüşmek üzere İNŞALLAH çok öpüyorum Allah rahatlık versin canım seni çokkk seviyorumm

Günaydınnn eeyyyyy güzel kadınlar...
Turquoisse opu olcak bugün Allah yardımcın olsun canım...
Misalll canım seninde test tekrarından güp güzel haberler almayı diliyorum Rabbimden...
Güzel bir hafta bizimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…