filgrastim içerir diyo neupogen kullanıyorum cnm onu mu kastediyosun? hatta bu gün bitti. bi de fraxiparine tabiki. ama coraspin kullanmıorum mesela. onu kullananlarda çokmuş.
bii de bu gün bişey öğrendm bazı hastanelerde transferden sonra 3. gün falan tekrar bi hormonlara bakıolar ona göre dozlarda tekrar bi ayarlama yapıyolar. sen boyle bi ara tahlil yaptrmış mıydın
hulusi hoca bana bıraksan sabaha kadar uyuycak demişti
benim transfer hikayem daha komik.hemşire çağırdı bişe söylicem dedi tamam dedim gittim. işleme alıcaz sen heyecanlanma diye söylemedim dedi. yatırdılar beni. sıkışıksın dimi dedi. ayyyy unuttum dedim iyi miböyle bişey olabilir mi yaaa:))))
diyorumki bana bi bardak su verin benim hemen tuvaletim gelirolmaz öyle en az 2 saat önceden içmen gerekirdi dedi tabi :) dur bakalım zayıflığın işe yarayacak mı dedi ultrason cihazını karnıma basırdı iyi şanslısın herşey görünüyo dedi:) fıkra karakteri gibiyim:)) bi de serum taktı 3 serumu yedim ve çıkarken tuvalete gitttim sadece:) iyiki sıkışık gitmemişim yoksa dakka başı çişe kalkardım ben. bu da Allahın bi lütfu bana:)
Günaydınnnnnnnnnnnnn topiğin güzel hatunları musmutlu bir gün olsun inşallah
Turkuazım Allah yardımcın olsun bugün inşallah herşey güzel olacakkk
Güldenim nasılsın geçti mi hastalığın. Ben az önce kan verdim 11:30 da alıp doktora göstericem inşallah artmıştır
Mehtabım hiç karşılaşamadık bu ara düğüne mi gidiyorsun oh ohh ne güzel bol bol eğlen cnmm
Ayşegülüm haftaya kadar annenlerdeymişsin ne güzel balım insan öyle güzel yerde vaktin nasıl geçtiğini anlamaz
günaydın canım...
sabah iyiyim öğlen biraz kötü akşam ses yok
artık ben böyle yaşayacam sanırım alışmam lazım
11.30 a az kalmış inşallahhh 100 ü geçmiştir değerin
demek yine konuşmaya devam ediyosun ki akşama ses kalmıyoogeçer kuzum bu kadar açılmış ya devamı da gelecek elbet sen dikkat et kendine bu havalar kandırmaca havası.
evet cnm yarım saat sonra alıcam inşallah geçmiştir rüyamda 90 larda mı yoksa 900 lerde miydi öle bişey gördüm tam hatırlamıyorum
Günaydınnn eeyyyyy güzel kadınlar...
Turquoisse opu olcak bugün Allah yardımcın olsun canım...
Misalll canım seninde test tekrarından güp güzel haberler almayı diliyorum Rabbimden...
Güzel bir hafta bizimle olsun
günaydınlaaaarrr hrika mikemmel şahane bi hafta olsun hepiimize
günaydınlaaaarrr hrika mikemmel şahane bi hafta olsun hepiimize
günaydın fenerli kadın
dediklerin gibi bi hafta olur inşallahhh...
hep öle diyosta sıradan bi hafta oluyoo artık gerçekten güzel bir hafta olsun litfen
günaydın güldenim nasılsın benim başım ağrıyo bugün yine sanırım diğer yirmilik dişimde beni çek artık diye bağırıyoof ya nedir benim bu yirmilik dişlerden çektiğim
hava çok güzel sanki yaz gelmiş gibi sabah balkona çamaşırlarımı serdim yazın gelmesi ne güzel herşey pırıl pırıl oluyo güneş bile hep içimizi ısıtsın böyle bebeklerimizde gelse değme keyfimize
günaydın deryacım nasılsın
Gunaydin kizlar mutlu bir hafta olsun insallah.. Turguoisse bugun opu olacakmis sanirim Allah yardimcin olsun insallah kaliteli yumilerin olsun gobusunde can bulsun.. Misall canim senin nasil gidiyor takip edemedim pekGuldenim sende artik bir dr.a gitsen de su seksi bedenini ihmal etmesen diyorum Ben Allahima cok sukur daha iyiyim dun ve bugun dikkatimi cekti mide bulantilarim bayagi azaldi sabah ilk uyaninca yine var ama dayanilmayacak gibi degil bulanti azalinca bile keyfim yerine geldi cok sukur
günaydınnn 3 kalpli güzel insan...
seksi bedenim umrumda değil o sebepten gitmicem işte doktora felan...
geçerse geçecek geçmezse kendi bilir
bulantılar gidiyooo artık azalma varsa bundan sonra tekrar atış göstermez bence
Aaaaa olmaassbedenine iyi davran sen iyi ol taaam mii Valla guldenim kendime geldim resmen hayat ne kadar guzelmiss mahvolmustum
Kırmızılar gelcek sanırım yakındır ama ben en son ne zaman regl oldum hatırlamıyorum ne zaman yumurtladım hiç bilmiyorum bu ay kendimi unutmuşum iyimi:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?