Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynı iğne canımcım...
fraxiparie bende kullandım 0.3 lükten corasprin yoktu bende de...
3.gün ben tahlil yaptırmadım hiç acaba ne tahliliki bu merak ettim şimdi..

Allahtan sıkışık olmasanda ultrasonda herşey görünmüş ben ilk tüpü yaparken orda çok sıkışmıştım bi de ohss riskimden dolayı suyun üzerine serum yemiştim transfere girdiğimde ölüyodum resmen çıktım işe işe bitiremedim ikinci tüpü yaparkende bu kez çok az içecem nasıl olsa transfere kadar çişim gelir dedim az bişi gelmişti ama sıkışık değildim beni aldılar masaya ultrasonda içerisi görünmüyoo olmaz böle şimdi seni sıkıştırcaz dedilerbi hortum çıkardı hemşire sonda oluyo adı taktı bana içeri sıvı verdi ben sıkıştım tabiki ama acılı bi sıkışma oldu transfer bitincede tekrar takıldı ve bu kezde boşaltıldı neyseki sende bu durum olmamış...

Günaydınnnnnnnnnnnnn topiğin güzel hatunları musmutlu bir gün olsun inşallah

Turkuazım Allah yardımcın olsun bugün inşallah herşey güzel olacakkk

Güldenim nasılsın geçti mi hastalığın. Ben az önce kan verdim 11:30 da alıp doktora göstericem inşallah artmıştır

Mehtabım hiç karşılaşamadık bu ara düğüne mi gidiyorsun oh ohh ne güzel bol bol eğlen cnmm

Ayşegülüm haftaya kadar annenlerdeymişsin ne güzel balım insan öyle güzel yerde vaktin nasıl geçtiğini anlamaz

günaydın canım...
sabah iyiyim öğlen biraz kötü akşam ses yok
artık ben böyle yaşayacam sanırım alışmam lazım
11.30 a az kalmış inşallahhh 100 ü geçmiştir değerin

günaydın canım...
sabah iyiyim öğlen biraz kötü akşam ses yok
artık ben böyle yaşayacam sanırım alışmam lazım
11.30 a az kalmış inşallahhh 100 ü geçmiştir değerin

demek yine konuşmaya devam ediyosun ki akşama ses kalmıyoo geçer kuzum bu kadar açılmış ya devamı da gelecek elbet sen dikkat et kendine bu havalar kandırmaca havası.
evet cnm yarım saat sonra alıcam inşallah geçmiştir rüyamda 90 larda mı yoksa 900 lerde miydi öle bişey gördüm tam hatırlamıyorum

geçmezsede sessiz yaşamayı öğrencem gitmicem doktora işte
en çokta beyim mutlu olacak sessiz takılmamdan
demekki 9 lu bi değer olcak içinde 9 buluncak du bakalım ne çıkcak..
aslında son değerine göre 2 ye katlanınca 90 lı bi değer gelmesi daha olası ama benim daktırım derdiki bi süre 2 katlanma beklenir sonraki değerler daha fazla artış gösteriri dediydi..
ben 90 ı geçmesini istiyorum artık...

günaydın güldenim nasılsın benim başım ağrıyo bugün yine sanırım diğer yirmilik dişimde beni çek artık diye bağırıyo of ya nedir benim bu yirmilik dişlerden çektiğim

hava çok güzel sanki yaz gelmiş gibi sabah balkona çamaşırlarımı serdim yazın gelmesi ne güzel herşey pırıl pırıl oluyo güneş bile hep içimizi ısıtsın böyle bebeklerimizde gelse değme keyfimize

günaydın canım benim..
yirmilikmiiiiiiiii offf of diyorum bende de bi tane var yokluyo ama cerrahi müdehale gerektirdiği için cesaret edemiyorum gömülü bi kısmı diğer dişin altına doğru çıkmaya çalışıyooo hadi birbirimizi cesarete getirip kurtulalım şunlardan:13::13:

Kırmızılar gelcek sanırım yakındır ama ben en son ne zaman regl oldum hatırlamıyorum ne zaman yumurtladım hiç bilmiyorum bu ay kendimi unutmuşum iyimi:26::26::26::26:

Gunaydin kizlar mutlu bir hafta olsun insallah.. Turguoisse bugun opu olacakmis sanirim Allah yardimcin olsun insallah kaliteli yumilerin olsun gobusunde can bulsun.. Misall canim senin nasil gidiyor takip edemedim pek Guldenim sende artik bir dr.a gitsen de su seksi bedenini ihmal etmesen diyorum Ben Allahima cok sukur daha iyiyim dun ve bugun dikkatimi cekti mide bulantilarim bayagi azaldi sabah ilk uyaninca yine var ama dayanilmayacak gibi degil bulanti azalinca bile keyfim yerine geldi cok sukur

günaydınnn 3 kalpli güzel insan...
seksi bedenim umrumda değil o sebepten gitmicem işte doktora felan...
geçerse geçecek geçmezse kendi bilir
bulantılar gidiyooo artık azalma varsa bundan sonra tekrar atış göstermez bence

ortalıktan kayboldun sessizce test sonucun belli oldu kesin meraklandım şimdi bişi de hadi:18::18::18:

Aaaaa olmaassbedenine iyi davran sen iyi ol taaam mii Valla guldenim kendime geldim resmen hayat ne kadar guzelmiss mahvolmustum

Aaaaa olmaassbedenine iyi davran sen iyi ol taaam mii Valla guldenim kendime geldim resmen hayat ne kadar guzelmiss mahvolmustum

Bu aralar dipte hissediyorum kendimi son olanlar değil sadece genel olarak depresif bir haldeyim kolay kolay bu hale gelmem ama gecikek inşallah...
iyileşememdeki sebepte bu bence iyi hissetmemem...

Kırmızılar gelcek sanırım yakındır ama ben en son ne zaman regl oldum hatırlamıyorum ne zaman yumurtladım hiç bilmiyorum bu ay kendimi unutmuşum iyimi:26::26::26::26:

kızımmm çeterini ben tutuyorum bana sor...
hani benimde gecikiyordu ve tahminen biz aynıı gidiyoduk ve sen 35 g.ün oldum diyodunn yaa tabii ben olmamıştım halennn..
yani demem o kii 4 martta olmuştun yada 3 mart gibi..
çünkü ben hapla 48 .gün oldum benimde bugün 15.günüm adet olalı ama hiçç bi damla yumırtlama ağrısı akıntısı yokk...ama göğüslerim sert hala adetde bitti bu prolaktin zıkkımındanmı töbe töbee....
sınırda deyip ilaıc vermiyor doktor...
bir sürü şey yaşadın doğal unutman annene üzüldün hastalık v.s.
cenaze.....ama yakın olman ...

neyisee eve bi el atsam süpper olucak..
cumartesi eşim ben iyiki doğdum diye beni gezdirdi tabi ben süslendim topuklu ayakkkabı v.s ama
anam ağladı resmen yeni bi alışveriş merkezi açılmış orayı gezdik kalablıktıda eve zor düştük ...
bebek mağazalarında takıldım yien eltimin doğacak oğluna bişiler aldık eşim bile eridi küçück ayakkabılara..
vee ertesi günd earkdaşlarla gittim bu fena oldu işte düz rahat giydim ama üstüne yorgunluk beni mafetti..
yani eve bi baksam fena olmaz bir tas yemek yok dağınık her yerr ...
biyandanda bel fııtığımıyım dedirten ağrılarımm var azken çoğalan geçti sanırken değişen ağrılarım..
:18:
bu topiğe bi doktor lazımm hepimize şifa olsun...ilaç yazsın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…