Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bu aralar dipte hissediyorum kendimi son olanlar değil sadece genel olarak depresif bir haldeyim kolay kolay bu hale gelmem ama gecikek inşallah...
iyileşememdeki sebepte bu bence iyi hissetmemem...

Canim benim son olanlar tuzu biberi oldu tabi herseyin basi moral.. Guclu arkadasim benim en kisa zamanda gececek insallah..

sevindimmmm gebe hatun inşaaallah tamamen bitecek bulantılaırnn ve keyfini sürecen...
tamam iş yapmak v.s yasak ama bahar geldi arada çık otur nefes al biyerlerde yada az daha dayan..
nasılsa daha çok güneşli günler olucak Allahın izniyleee

doğru diyosun öle oldu gerçekten o zaman ben 3 ya da 4 mart gibi adet olduysam 28 gün hesabım artık tutmasada ona göre hesplayım ben bugün ya da en geç yarın regl olmam lazım zaten olcak gibiyim...gerginim birilerini yolcak gibiyim...demekki geliyi kırmızılar bu gerginlik kırmızılara alamet...
son yaşananlar evet etkili üst üste geldi ama hani insan bişeyleri hayal eder umut eder bekler bekler bekler bekler......ve artık olması için zaman geldiğini düşünür ama hala tık yoktur bir ışıkta yoktur ve gücünün tükendiğini hisseder işte öle bişi yaşıyorum..

merhaba kk nın güzel anneleri ve anne adayları 2 yıllık çalışmalarımız,yumurta takipler,testler,2.kez aşılama sonrası hala elde ettiğimiz birşey yok.3.kez aşılama yapmak yerine tüp bebek mi yaptırsak diyoruz.ama internette soruma cevap bulamadım benim merak ettiğim kaç yaşından snra tüp bebek yapılır bir yas alt sınırı varmıdır.tek bulabildiğim en fazla kac yasında yapılır sadece bunun cevabı var.

112 çıktı değerim canımm 15 gün sonra kontrol varrr Allah ıma şükürler olsun inşallah herşey yolunda gider

tatlım senin bi tane benim dört tane ve hepsinin ameliyatla alınması gerekiyo çene cerrahı çekecek yani iki tanesini aldırdım kaldı iki tane biri üst çenede yan ilerliyo salak diş normal gelemiyo şimdi o ağrıyo işte çekmekten korkma iğne yapıldığı için hiçbişey hissetmiyosun ama sonrası bi, hafta ağzın iptal bebek gibi çorbaya yoğurda ekmek doğrayıp çay kaşığıyla yiyecen çiğneme işi iptal istesende çiğneneyemiyosun zaten ama hepsi bi hafta bi haftanın sonunda dikişleri aldırıyosun sonra hiç bişey olmamış gibi normal hayatına devam ama çekilen yerin iyileşmesi bi ayı felan buluyo benim diğer iki dişimdede dört dikiş attılar ooooooff offf

geçmiş doğum günün kutlu olsun kdr cim dikkat et tızım kendine bel fıtığı önemsenmeyecek bişey değil bende de boyun fıtığı var bi haftadır ne çektiğimi bi ben biliyorum bide Allah

merhaba cnm bence aşılamayla daha fazla vakit kaybetme aşılama normal ilişkiden farklı değil ben 28 yaşımdayım yaptırdım burda 22 ve 23 yaşlarında olanlar da var onlar da yaptırdı cnm

kızlar ben gidip çamaşırlarımı katlayıp yerlerine yerleştireyim mutfağı toplayıp bulaşıkları makinaya koyayım yatak odasını düzeltip işe gideyim bu arada yemek bilem yedik maşallah bugün çok hızlıyım ama her zaman böyle olmuyorum

merhaba cnm bence aşılamayla daha fazla vakit kaybetme aşılama normal ilişkiden farklı değil ben 28 yaşımdayım yaptırdım burda 22 ve 23 yaşlarında olanlar da var onlar da yaptırdı cnm

bende 22 yaşındayım canım cok rahatlattı beni cevabın bide yas beklemek cok sınır bozardı :)

Allahima sukurler olsun azaldi kdrcim evet is guc zaten yapmiyorum ama ede yat kalk bunaldim yani dun biraz gezdirdi kocam beni yakinimizda parkimiz var oraya gittik temiz hava bol gunes o.kadar iyi geldi ki.. Allahim hepimize o gunesli gunleri gostersin tatlim..

112 çıktı değerim canımm 15 gün sonra kontrol varrr Allah ıma şükürler olsun inşallah herşey yolunda gider

Masallah canim tebrik ederim insallah saglikla devam eder..Kacinci gunundu bugun?

hoşgeldiinn....
yaş sınırı tüp bebeği raporla yaptıracaksan geçerli onun dışında sınır yok...
23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olman gerekiyor dediğim gibi sgk dan faydalanacaksan bu geçerli özel yaptırcaksan hemen tüp yaptırabilirsin..

amin canım çok sağolasınn. bugün 14. günüm canım biliyosun çok küçük bi değerle başlamıştım

özel de yaptırıyorum ben canım işlemlerimi önümde bir engel yok yani? :)

o zamanlrda neler yaşadığını hatırlıyorum canım neler çektin detaylı paylaşmıştık zaten tırsmamın sebebi bu işte senin yaşadıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…