Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın sarasım..
iyiyim demek adetten olmuş işte..
çok şükür..
akşamda maça gittik valla hafta güzel geçeceeee benziyiii..
skorumuzun darısı pperşembe gününne inşaaallaaaaahhh

Fenerbahçeeeemmmm sen çok yaşaaaa canım feda olsun sanaaaa

sağol canımm sorduğun için bu sorunu görmemiştim

tü tü tüüüüü maşallahhhhhhh hep böle ol inşallahhhhh...
bende kalksam süpper olcak ütüm var evi temizlemem lazım ama hepsini bir arada yapmayacam deprefisim ya o sebepten

evet doğru diyom tabisi
hayrolsun inş. olur rahatlarsın canım benim...
şu son yazdığın cümleler var yaa tıkandımm canım benim neler yaşıyosun hissediyosun valla fena oldum hee...
rabbim ışıklarımızı göstersin yolumuzu açsın inşallah tez zamanda..
sanada hayırlı kapılar canım benim...
inşallah geçicek hani benim güçlü arkdaşım lütfennn ...
112 çıktı değerim canımm 15 gün sonra kontrol varrr Allah ıma şükürler olsun inşallah herşey yolunda gider
maaşallah rabbim tamamına erdirsinn

oyyy ben daha 22 yaşında 2tane ameliaylı aldırdım bitanede normal...
vee bitanesi hala benimle öylede köklü sağlam oluyolarkii..
rabbim yardımcınız olsun...
sağol cnaım benim geçti işte cuma günüydüü yani 32 oldumm vayyy beee...
ama iki gün çılgın gibi gezdim kocişe diyomkii "32 yaşında hep gezicemmi "ben gebe kalıp bian önce doğurmak istiyorum
yaş 35 yolun ortasııı olmadannnnnn
bel fııtığı teşhisim değil daha ben koydum teşhisimiii
allah korusunda var bişi...inş. gidecem belki yarın belki yarından yakın..
geçen sen başka yan bacağımda ağrıdan gttim çıkmamıştı ama bu kez farklı daha fena bişi var gibi..
eğilmeye bacağımı abdeste kaldırmaya korkuyorum tutuk gibiyim hele sabah kalkınc akaç saat düzelemiyorum :26:

Ya sen beni ağlatacak mısın tızııımmm Çok sağol çok mutlu ettin beni darısı en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarıma olsun dua edin bundan sonrası da güzel olsun inşallah

ağlarsan ağla şekerim sebebi bu olsun yeterkiii hiç ağlama diyemicem yanii
hiç bişi olmayacak bundan sonrasında da...
bugün 14.günün dün senin asıl test günündü ve tahminen 80 civarı bi değerin vardı bu da harika demek...
maşallahhhh...

bende bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım..
çamaşır makinasıda ..
ama ben hala yavaşım onlar gibi olamadım..
ama yavaştanda olsa yatak odamı toparlıycam ..
diğer çamaşırları katlıycam..
daha yemek koyucam ne yediniz sizz??
ayy gelsemde balkonunda çay içsekkkkk
didim ama sen işe gitcem demişin :)))))))

Son düzenleme:
tü tü tüüüüü maşallahhhhhhh hep böle ol inşallahhhhh...
bende kalksam süpper olcak ütüm var evi temizlemem lazım ama hepsini bir arada yapmayacam deprefisim ya o sebepten

yapma hepsini bir arada zaten agresif ve bünyen zayıf kaldı ..
mutlu olacağın ne varsa onu yapp
mesela portakallı kek sonrada çayı koy geliyorummmmm

Allah bu içimdeki sıkıntıyı negatif hali alsın inşallah...

Sağol kdr cim Allah hepimize anne olmayı nasip etsin hepimiz çok şeyler yaşayarak bu yolları aşıyoruz Güzel Allah ım herkesi mutlu etsin

amin cnm inşallah olmaz ve bu 15 gün de çabucak geçer sağol içime su serpiyorsun her defasında ama ben seni hiç üzgün görmek istemiyorum
Allah senin temizliğini biliyor başkaları için bu kadar iyi şeyler düşünen bir insanı mükafatsız bırakmayacaktır eminim günü geldiğinde sen de hamileyimmm diye haykıracaksın Allah bize ne yazdı bilmiyoruz benim melek kalplim

yapma hepsini bir arada zaten agresif ve bünyen zayıf kaldı ..
mutlu olacağın ne varsa onu yapp
mesela portakallı kek sonrada çayı koy geliyorummmmm

portakal yok evde al sana bi depresyon sebebi daha
keke kek demem portakallı olmayınca nolcak şimdi

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:13:

15 gün içinde istersen arada bi bhcg baktırır içini rahatlatırsın...
benim durumum Allaha emanet tabiki evlat hasretim var ve bi sıkıntı sebebi benim için ama önüne geçen şeylerde olabiliyor kimi zaman...
hep böyle kalmayacam elbet...ne güzel sözler cümleler yazmışsın çok saol canım benim asıl senin yüreğin güzel

nasılsınz kıZlar iysindir inş tedavidekiler ve olnlardan iyi haber gelsin göbüşleri bebişle dolsun hasta olnlarımz şifa bulsun sorunları sıkıntıları olanlar allh yardımcısı olsun mesela ben artık halime gülsemi aglasammı bilemiyorum rabbime tek dedim yardım et ve ya al canımı yada dindir acımı ben neyin cezasını cekiyorum yarbbim bitsin artık sabh çamaşırlk yaptırdım blkona bugunde yuzleri yıkıyom ama havda ben gbi aglasam mı aglamsammı diyor of of of

ihmal etme doktora git canım MR çekmeden anlaşılmıyo ki fıtık inşallah yoktur canım
yirmilik dişleri sorma yaaa buuda aldırsam diğerini bende çekmeyecem arkadaş olacam dişimle

sulu köfte yapmıştım dün akşama onu yedik canım
gel kız sen gelirsen ben işten izin alırım balkonum çok güzel oldu valla lalelrimde açtı biri kırmızı ikisi mor beyaz ebruli diğer ikisi daha açmadı ama bakalım onar ne renk açacak
kısırda yaparım portakallı kekte sen yeterki gel semaverde de çay yaparız ohhh değmeyin keyfimize

tamam sorun değil gelirken ben getireyim bend evar...
bende portakallı keke kek demem benim olmayıncaa

ama sen hem bana geliyon hem güldene gidiyon olmazki böle en iyisi geçerken güldenide al ikinizde bana gelin

selaammm...
ağlamaaaa....

tamam sorun değil gelirken ben getireyim bend evar...
bende portakallı keke kek demem benim olmayıncaa

malzemeler senden yapması benden o zaman tamam anlaştık...
senin yediğinde portakal var yok arası bi şekildeydi aslında öle olmuyoo yaptığım daha bol oluyooo sana öle dek gelmişti demek
bi dahakine bol mazelemeli yapcam...

canım iyiyiz sağol canım Allah sıkıntılarını bir bir dindirsin ve o ıslah olmaz insanları Allah bir an önce ıslah etsin bu arada bahar temizliğine başlamışsın ohh miss çok severim mis gibi olunca ev

baktırayım dimi cnm ama bu dördüncü kan verişim kan kalmadı vere vere bi de demir eksikliğim var kan ilacı da kullanıyorum varsa başka tavsiyeleriniz kansızlık için onları da yapayım. Tabiki kalmayacaksın cnm benim hangimizin sadece bebek sıkıntısı var ki inan evlendiğimizden beri var sıkıntılar ama aşılacak şeyler olduğunu biliyoruz en azından

bir sebep görülemediği bu saate kadar canım eşimdede bendede herhangi bir sorun gözlemlenemyor.

aynen bizim durumumuz ben 7 küsür yıldır evliyim ve bebek istiyorum ilk 6 yıl bişi yapmadık hep kendiliğinden olur dedikleri için (çok tembeliz bu arada 6 yıl beklenirmi )
6.yıl sonunda 2 kez aşılama yaptım negatif sonra ilk tüp denemem negatif sonra bi tüp daha kimyasal gebelik en son bi tüp daha yine negatif hala ciddi bişeyimiz yok...
polikistik over yumurtalı görünümüm varmış adet oluyorum diye önemsenmiyor...
detaylarda yolunda gitmeyen bişeyler mutlaka var ama ciddi bir araştırmaya hiç bir doktorum girme gereği hissetmedi...
sen benim kadar beklemeden ve uğraşmadan bebeğine kavuşursun inşallah..
yaşın çok genç çok büyük bir avantaj bu...
rahim filmi çektirdinmi peki

portakal yok evde al sana bi depresyon sebebi daha
keke kek demem portakallı olmayınca nolcak şimdi

mr çekilcem galiba bu gidişle hayırlsıı..
off içimii açtın lalelerde..
ama ben semaver çayınada kısırada bayılrımmm naptın sennn şimdii banaaa
hemde ne keyif...
ama sen hem bana geliyon hem güldene gidiyon olmazki böle en iyisi geçerken güldenide al ikinizde bana gelin

napıyımmm güldenim bunalımda yanında olsam didimmm..
ama senin balkonda cazip geliyorrr aslında ankarada giresunda uzak bana ama gönlüm sizi çekti bi anda...
yinede ben ortadayım siz gelinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…