günaydın sarasım..
iyiyim demek adetten olmuş işte..
çok şükür..
akşamda maça gittik valla hafta güzel geçeceeee benziyiii..
skorumuzun darısı pperşembe gününne inşaaallaaaaahhh
Gunaydin kizlar mutlu bir hafta olsun insallah.. Turguoisse bugun opu olacakmis sanirim Allah yardimcin olsun insallah kaliteli yumilerin olsun gobusunde can bulsun.. Misall canim senin nasil gidiyor takip edemedim pekGuldenim sende artik bir dr.a gitsen de su seksi bedenini ihmal etmesen diyorum Ben Allahima cok sukur daha iyiyim dun ve bugun dikkatimi cekti mide bulantilarim bayagi azaldi sabah ilk uyaninca yine var ama dayanilmayacak gibi degil bulanti azalinca bile keyfim yerine geldi cok sukur
kızlar ben gidip çamaşırlarımı katlayıp yerlerine yerleştireyim mutfağı toplayıp bulaşıkları makinaya koyayım yatak odasını düzeltip işe gideyim bu arada yemek bilem yedik maşallah bugün çok hızlıyım ama her zaman böyle olmuyorum
evet doğru diyom tabisidoğru diyosun öle oldu gerçekten o zaman ben 3 ya da 4 mart gibi adet olduysam 28 gün hesabım artık tutmasada ona göre hesplayım ben bugün ya da en geç yarın regl olmam lazım zaten olcak gibiyim...gerginim birilerini yolcak gibiyim...demekki geliyi kırmızılar bu gerginlik kırmızılara alamet...
son yaşananlar evet etkili üst üste geldi ama hani insan bişeyleri hayal eder umut eder bekler bekler bekler bekler......ve artık olması için zaman geldiğini düşünür ama hala tık yoktur bir ışıkta yoktur ve gücünün tükendiğini hisseder işte öle bişi yaşıyorum..
maaşallah rabbim tamamına erdirsinn112 çıktı değerim canımm 15 gün sonra kontrol varrr Allah ıma şükürler olsun inşallah herşey yolunda gider
tatlım senin bi tane benim dört tane ve hepsinin ameliyatla alınması gerekiyo çene cerrahı çekecek yani iki tanesini aldırdım kaldı iki tane biri üst çenede yan ilerliyo salak diş normal gelemiyo şimdi o ağrıyo işte çekmekten korkma iğne yapıldığı için hiçbişey hissetmiyosun ama sonrası bi, hafta ağzın iptal bebek gibi çorbaya yoğurda ekmek doğrayıp çay kaşığıyla yiyecen çiğneme işi iptal istesende çiğneneyemiyosun zaten ama hepsi bi hafta bi haftanın sonunda dikişleri aldırıyosun sonra hiç bişey olmamış gibi normal hayatına devam ama çekilen yerin iyileşmesi bi ayı felan buluyo benim diğer iki dişimdede dört dikiş attılar ooooooff offf
geçmiş doğum günün kutlu olsun kdr cim dikkat et tızım kendine bel fıtığı önemsenmeyecek bişey değil bende de boyun fıtığı var bi haftadır ne çektiğimi bi ben biliyorum bide Allah
Ya sen beni ağlatacak mısın tızııımmmÇok sağol çok mutlu ettin beni darısı en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarıma olsun dua edin bundan sonrası da güzel olsun inşallah
kızlar ben gidip çamaşırlarımı katlayıp yerlerine yerleştireyim mutfağı toplayıp bulaşıkları makinaya koyayım yatak odasını düzeltip işe gideyim bu arada yemek bilem yedik maşallah bugün çok hızlıyım ama her zaman böyle olmuyorum
tü tü tüüüüü maşallahhhhhhh hep böle ol inşallahhhhh...
bende kalksam süpper olcak ütüm var evi temizlemem lazım ama hepsini bir arada yapmayacam deprefisim ya o sebepten
evet doğru diyom tabisi
hayrolsun inş. olur rahatlarsın canım benim...
şu son yazdığın cümleler var yaa tıkandımm canım benim neler yaşıyosun hissediyosun valla fena oldum hee...
rabbim ışıklarımızı göstersin yolumuzu açsın inşallah tez zamanda..
sanada hayırlı kapılar canım benim...
inşallah geçicek hani benim güçlü arkdaşım lütfennn ...
maaşallah rabbim tamamına erdirsinn
oyyy ben daha 22 yaşında 2tane ameliaylı aldırdım bitanede normal...
vee bitanesi hala benimle öylede köklü sağlam oluyolarkii..
rabbim yardımcınız olsun...
sağol cnaım benim geçti işte cuma günüydüü yani 32 oldumm vayyy beee...
ama iki gün çılgın gibi gezdim kocişe diyomkii "32 yaşında hep gezicemmi "ben gebe kalıp bian önce doğurmak istiyorum
yaş 35 yolun ortasııı olmadannnnnn
bel fııtığı teşhisim değil daha ben koydum teşhisimiii
allah korusunda var bişi...inş. gidecem belki yarın belki yarından yakın..
geçen sen başka yan bacağımda ağrıdan gttim çıkmamıştı ama bu kez farklı daha fena bişi var gibi..
eğilmeye bacağımı abdeste kaldırmaya korkuyorum tutuk gibiyim hele sabah kalkınc akaç saat düzelemiyorum :26:
evet doğru diyom tabisi
şu son yazdığın cümleler var yaa tıkandımm canım benim neler yaşıyosun hissediyosun valla fena oldum hee...
ama iki gün çılgın gibi gezdim kocişe diyomkii "32 yaşında hep gezicemmi "ben gebe kalıp bian önce doğurmak istiyorum
geçen sen başka yan bacağımda ağrıdan gttim çıkmamıştı ama bu kez farklı daha fena bişi var gibi..
eğilmeye bacağımı abdeste kaldırmaya korkuyorum tutuk gibiyim hele sabah kalkınc akaç saat düzelemiyorum :26:
ağlarsan ağla şekerim sebebi bu olsun yeterkiii hiç ağlama diyemicem yanii
hiç bişi olmayacak bundan sonrasında da...
bugün 14.günün dün senin asıl test günündü ve tahminen 80 civarı bi değerin vardı bu da harika demek...
maşallahhhh...
Allah bu içimdeki sıkıntıyı negatif hali alsın inşallah...
yapma hepsini bir arada zaten agresif ve bünyen zayıf kaldı ..
mutlu olacağın ne varsa onu yapp
mesela portakallı kek sonrada çayı koy geliyorummmmm
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:13:
Sağol kdr cim Allah hepimize anne olmayı nasip etsin hepimiz çok şeyler yaşayarak bu yolları aşıyoruz Güzel Allah ım herkesi mutlu etsin
amin cnm inşallah olmaz ve bu 15 gün de çabucak geçer sağol içime su serpiyorsun her defasındaama ben seni hiç üzgün görmek istemiyorum
Allah senin temizliğini biliyor başkaları için bu kadar iyi şeyler düşünen bir insanı mükafatsız bırakmayacaktır eminim günü geldiğinde sen de hamileyimmm diye haykıracaksın Allah bize ne yazdı bilmiyoruz benim melek kalplim
tamam sorun değil gelirken ben getireyim bend evar...portakal yok evde al sana bi depresyon sebebi daha
keke kek demem portakallı olmayınca nolcak şimdi
tamam o zaman bi sorun olmaz aşılamayla zaman harcama bence sorun ne neden bebeğiniz olmuyor
evet doğru diyom tabisi
bende bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım..
çamaşır makinasıda ..
ama ben hala yavaşım onlar gibi olamadım..
ama yavaştanda olsa yatak odamı toparlıycam ..
diğer çamaşırları katlıycam..
daha yemek koyucam ne yediniz sizz??
ayy gelsemde balkonunda çay içsekkkkk
didim ama sen işe gitcem demişin :)))))))
tamam sorun değil gelirken ben getireyim bend evar...
bende portakallı keke kek demem benim olmayıncaa
nasılsınz kıZlar iysindir inş tedavidekiler ve olnlardan iyi haber gelsin göbüşleri bebişle dolsun hasta olnlarımz şifa bulsun sorunları sıkıntıları olanlar allh yardımcısı olsun mesela benartık halime gülsemi aglasammı bilemiyorum rabbime tek dedim yardım et ve ya al canımı yada dindir acımı ben neyin cezasını cekiyorum yarbbim bitsin artık sabh çamaşırlk yaptırdım blkona bugunde yuzleri yıkıyom ama havda ben gbi aglasam mı aglamsammı diyor of of of
tamam sorun değil gelirken ben getireyim bend evar...
bende portakallı keke kek demem benim olmayıncaa
nasılsınz kıZlar iysindir inş tedavidekiler ve olnlardan iyi haber gelsin göbüşleri bebişle dolsun hasta olnlarımz şifa bulsun sorunları sıkıntıları olanlar allh yardımcısı olsun mesela benartık halime gülsemi aglasammı bilemiyorum rabbime tek dedim yardım et ve ya al canımı yada dindir acımı ben neyin cezasını cekiyorum yarbbim bitsin artık sabh çamaşırlk yaptırdım blkona bugunde yuzleri yıkıyom ama havda ben gbi aglasam mı aglamsammı diyor of of of
15 gün içinde istersen arada bi bhcg baktırır içini rahatlatırsın...
benim durumum Allaha emanet tabiki evlat hasretim var ve bi sıkıntı sebebi benim için ama önüne geçen şeylerde olabiliyor kimi zaman...
hep böyle kalmayacam elbet...ne güzel sözler cümleler yazmışsın çok saol canım benim asıl senin yüreğin güzel
bir sebep görülemediği bu saate kadar canım eşimdede bendede herhangi bir sorun gözlemlenemyor.
portakal yok evde al sana bi depresyon sebebi daha
keke kek demem portakallı olmayınca nolcak şimdi
mr çekilcem galiba bu gidişle hayırlsıı..ihmal etme doktora git canım MR çekmeden anlaşılmıyo ki fıtık inşallah yoktur canım
yirmilik dişleri sorma yaaa buuda aldırsam diğerini bende çekmeyecem arkadaş olacam dişimle
sulu köfte yapmıştım dün akşama onu yedik canım
gel kız sen gelirsen ben işten izin alırım balkonum çok güzel oldu valla lalelrimde açtı biri kırmızı ikisi mor beyaz ebruli diğer ikisi daha açmadı ama bakalım onar ne renk açacak
kısırda yaparım portakallı kekte sen yeterki gel semaverde de çay yaparız ohhh değmeyin keyfimize
ama sen hem bana geliyon hem güldene gidiyon olmazki böle en iyisi geçerken güldenide al ikinizde bana gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?