canım iyiyiz sağol canım Allah sıkıntılarını bir bir dindirsin ve o ıslah olmaz insanları Allah bir an önce ıslah etsinbu arada bahar temizliğine başlamışsın ohh miss çok severim mis gibi olunca ev
baktırayım dimi cnm ama bu dördüncü kan verişim kan kalmadı vere verebi de demir eksikliğim var kan ilacı da kullanıyorum varsa başka tavsiyeleriniz kansızlık için onları da yapayım. Tabiki kalmayacaksın cnm benim hangimizin sadece bebek sıkıntısı var ki inan evlendiğimizden beri var sıkıntılar ama aşılacak şeyler olduğunu biliyoruz en azından
ama sen hem bana geliyon hem güldene gidiyon olmazki böle en iyisi geçerken güldenide al ikinizde bana gelin
selaammm...
ağlamaaaa....
malzemeler senden yapması benden o zaman tamam anlaştık...
senin yediğinde portakal var yok arası bi şekildeydi aslında öle olmuyoo yaptığım daha bol oluyooo sana öle dek gelmişti demek
bi dahakine bol mazelemeli yapcam...
mr çekilcem galiba bu gidişle hayırlsıı..
off içimii açtın lalelerde..
ama ben semaver çayınada kısırada bayılrımmm naptın sennn şimdii banaaa
hemde ne keyif...
napıyımmm güldenim bunalımda yanında olsam didimmm..
ama senin balkonda cazip geliyorrr aslında ankarada giresunda uzak bana ama gönlüm sizi çekti bi anda...
yinede ben ortadayım siz gelinnn
neden malzemeden çaldınnn heee
onu bunu bilmem bana en lezzetli kek geldii..
ben kremasız keklere bayılırım herkesler benim kekleri severken...
ben senin keki yedim yiyelii keke kek demiyorum dost diyorum can diyorummm..
hanii güldeninn kekii diyorummm
kansızlık için ben bi dönem sadece demir hapı kullanmıştım başka bişi yapmadım..
tabiki yediğimiz içtiğimiz gıdalar etkili olur ama bana doktor demiri gün içinde yeteri kadar besinlerden alsanda midede emilimi tam yapılmıyorsa eksik almış oluyorsun bu da demir eksikliği yapar demişti...ben demir açısından zengin beslendiğimi düşündüğüm bir dönemde demir eksikliği yaşadım ve eminim hala düşük demir seviyem bu da midemdeki emilimle ilgiliymiş..
herkese mavi boncuk dağıtıyooo
bana da başka bi doktor maltofer diye bi demir hapı verdi bu doktorum da ona devam et dedi bende de aynı sorun var cnm midem emmiyor demiri hatta evli değilken doktor yine vermişti 1 ay sonunda gitmiştim yerinde sayıyordu. sonra iğnesini vermişti toparlamıştım. bakalım bu doktor da muhtemelen kan değerlerimi ölçecek olmadı iğneye dönüş yaparım yine
anammm içinemii doğduuu nerden bildinnnniçimden bi ses temmuzda senin gönlün bi de İstanbul çekiyo diyooo
bak zaten ağlak bi haldeyim o günü hatılatıp duruyon kek adı altında...
beraber olduğumuz için lezzetli gelmiştir canım...
özel bişey yok sonuçta içinde sevgimi kattım bi tek fark olarak
aynen bizim durumumuz ben 7 küsür yıldır evliyim ve bebek istiyorum ilk 6 yıl bişi yapmadık hep kendiliğinden olur dedikleri için (çok tembeliz bu arada 6 yıl beklenirmi)
6.yıl sonunda 2 kez aşılama yaptım negatif sonra ilk tüp denemem negatif sonra bi tüp daha kimyasal gebelik en son bi tüp daha yine negatif hala ciddi bişeyimiz yok...
polikistik over yumurtalı görünümüm varmış adet oluyorum diye önemsenmiyor...
detaylarda yolunda gitmeyen bişeyler mutlaka var ama ciddi bir araştırmaya hiç bir doktorum girme gereği hissetmedi...
sen benim kadar beklemeden ve uğraşmadan bebeğine kavuşursun inşallah..
yaşın çok genç çok büyük bir avantaj bu...
rahim filmi çektirdinmi peki
mr çekilcem galiba bu gidişle hayırlsıı..
off içimii açtın lalelerde..
ama ben semaver çayınada kısırada bayılrımmm naptın sennn şimdii banaaa
hemde ne keyif...
napıyımmm güldenim bunalımda yanında olsam didimmm..
ama senin balkonda cazip geliyorrr aslında ankarada giresunda uzak bana ama gönlüm sizi çekti bi anda...
yinede ben ortadayım siz gelinnn
kansızlık için ben bi dönem sadece demir hapı kullanmıştım başka bişi yapmadım..
tabiki yediğimiz içtiğimiz gıdalar etkili olur ama bana doktor demiri gün içinde yeteri kadar besinlerden alsanda midede emilimi tam yapılmıyorsa eksik almış oluyorsun bu da demir eksikliği yapar demişti...ben demir açısından zengin beslendiğimi düşündüğüm bir dönemde demir eksikliği yaşadım ve eminim hala düşük demir seviyem bu da midemdeki emilimle ilgiliymiş..
herkese mavi boncuk dağıtıyooo
amin canım çok sağolasınn. bugün 14. günüm canım biliyosun çok küçük bi değerle başlamıştım
canım benimm seni ve meleklerini öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?