Tüp Bebek Günlüğümüz !

kansızlık için ben bi dönem sadece demir hapı kullanmıştım başka bişi yapmadım..
tabiki yediğimiz içtiğimiz gıdalar etkili olur ama bana doktor demiri gün içinde yeteri kadar besinlerden alsanda midede emilimi tam yapılmıyorsa eksik almış oluyorsun bu da demir eksikliği yapar demişti...ben demir açısından zengin beslendiğimi düşündüğüm bir dönemde demir eksikliği yaşadım ve eminim hala düşük demir seviyem bu da midemdeki emilimle ilgiliymiş..

ama sen hem bana geliyon hem güldene gidiyon olmazki böle en iyisi geçerken güldenide al ikinizde bana gelin

herkese mavi boncuk dağıtıyooo

neden malzemeden çaldınnn heee
onu bunu bilmem bana en lezzetli kek geldii..
ben kremasız keklere bayılırım herkesler benim kekleri severken...
ben senin keki yedim yiyelii keke kek demiyorum dost diyorum can diyorummm..
hanii güldeninn kekii diyorummm

Son düzenleme:

içimden bi ses temmuzda senin gönlün bi de İstanbul çekiyo diyooo

bak zaten ağlak bi haldeyim o günü hatılatıp duruyon kek adı altında...
beraber olduğumuz için lezzetli gelmiştir canım...
özel bişey yok sonuçta içinde sevgimi kattım bi tek fark olarak

bana da başka bi doktor maltofer diye bi demir hapı verdi bu doktorum da ona devam et dedi bende de aynı sorun var cnm midem emmiyor demiri hatta evli değilken doktor yine vermişti 1 ay sonunda gitmiştim yerinde sayıyordu. sonra iğnesini vermişti toparlamıştım. bakalım bu doktor da muhtemelen kan değerlerimi ölçecek olmadı iğneye dönüş yaparım yine

bende ferro sanol kullandım bi dönem iyi gelmişti şimdi ne alemde değerlerim bilmiyorum..
gebelikte oluştu bundan sonra kan değerlerin daha da bi önemli mutlaka takip edilir sorun olmaz inşallah düzene girerde ilaçsız iğnesiz bi gebelik geçirirsin

kızlar ben nete cok fazla giremiyorum ama ugramaya calısıyorum elimden geldigince tüp bebek tedavim tempolu bi şekilde devam ediyo tekrar rahim filmi çekildi allaha sükür tüpler baglanmıcak benim baglatmam gerekebilirdi tüplerim cok hasar görmüs demisti doktor laporoskopi oldugumda ama düzelmiş baglatmam gerekmiyo allaha cok sükür yarın kontrolum var büyük ihtimalle persembe günüde yumurta toplama var kızlar cok korkuyorum yumurta toplanırken agrı acı oluyomu insallah bebegim tutunucak bana öyle hissediyorum yada hissetmek istiyorum ne bilim yaa

içimden bi ses temmuzda senin gönlün bi de İstanbul çekiyo diyooo
anammm içinemii doğduuu nerden bildinnnn
yaniii ankarada bi ayağım biliyosun seni görmem an meselesii
sonra bizim kardenizle bağlantımız çok oluyor hatta yazın olmasada eşiimin kursları sayesinde griesundan geçebilirim rizeye..
sarayıda görmemm ihtimal meselesi...
vee temmuzda istanbulda öylee....
bak zaten ağlak bi haldeyim o günü hatılatıp duruyon kek adı altında...
beraber olduğumuz için lezzetli gelmiştir canım...
özel bişey yok sonuçta içinde sevgimi kattım bi tek fark olarak

evet ondan yada bundan diyorum ya bide günlerdir yemiyodum bişiler herhalde...
unutamadığım tat oldu işte...
rabbim bidaha sevinçle iyi haberlerle buluşmalarımzıı nasip eylesin kıyamam ağlama ama...

waow büyük sabır nasıl bekleyebildiniz 6 yıl
umarım en yakın zamanda kavusursun meleğine canım.evet hsg cekindim cok iyi durumda oldugunu söyledi doktorum.eşimn sipermleride iyiydi son asılamada 49 milyondu.ama benim bir merakım daha var normalmi acaba netten arastırdıgım kadarıyla 15-20 yumurtası olan var.benim 2 tane ancak oluyor.

yok tızım olmas öle şey ben o kadar hazırlık yapmışım semaveri bile kaynatmışım sen gelecen başka çaresi yok

farkındayım canım ikimizide kandırıyo ne sana gelecek ne bana

canım opun nasıl geçti? soramadım. bugündü diye hatırlıyorum.

dilerim herşey gönlüne göre olur.

kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…