kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.
kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.
ben geldim selam canlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum çok kötüydüm ama artık daha iyiyim yeni haberler varmı
Canım ben de seni bakmaya geldim yine mi aynı oldu tatlım ya üzüldüm şimdi dikkat et kendine inşallah her yumurtan sağlıklı olur sımsıkı tutunurlar sanakizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.
Oh ne güzel git bakalım benim iicinde oynaSelam kızlar nsılsının özleddim hepinizi bende aynı daha iyiiym çok şükür yarın balıkesir dügüne arkadaşımın dügününe gideicem İNŞALLAH sizler nasılsınız
Selam canım hoşgeldin hayırdır rahatsızmısın tatlımmm
sukur atlattim cnm 18 tane toplandi ama kaci iyi kaci kotu bilmiorum.hala agrim var.amin cnm saol.geçmiş olsun canım neyseki atlattın zoru gitti şimdi sıa yumişlerin aşk yaşmasına geldi herşey gönlünce ve güzel olsun turkuazcım
evet bayildim cnm ama kotu uyandim neyse bitti sukur transferden de korkmuyorum.insallah guzel gecer..Ahhh canim yaa dua et bayilmissin ben bayilamadan opu gecirdim sen dusun gerisini.. Neyse gozun aydin insallah kaliteli yumilerin olsun bedeninde can bulsun canim benim..Kac yumi vardi peki?
Oh ne güzel git bakalım benim iicinde oyna
hoşbuldum tatlım miğde bulantılarım fazlaydı bide lekelenmem olmuştu ama şuan daha iyiyim ablamdaydım uzun zamandır dün akşam evime geçtim sen nasılsın nasıl gidiyor
ksukur atlattim cnm 18 tane toplandi ama kaci iyi kaci kotu bilmiorum.hala agrim var.amin cnm saol.
evet bayildim cnm ama kotu uyandim neyse bitti sukur transferden de korkmuyorum.insallah guzel gecer..
mehtappcımm iyi olmana çok sevindimm..Değişiklik olacak ne güzell..Öpüyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?