Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.

Ahhh canim yaa dua et bayilmissin ben bayilamadan opu gecirdim sen dusun gerisini.. Neyse gozun aydin insallah kaliteli yumilerin olsun bedeninde can bulsun canim benim..Kac yumi vardi peki?

kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.

geçmiş olsun canım neyseki atlattın zoru gitti şimdi sıa yumişlerin aşk yaşmasına geldi herşey gönlünce ve güzel olsun turkuazcım

Canım nasıl oldun tekrrdan geçmiş olsun balım bende senden haber vermek için girdim kk,ye canımm sancın çokmu dikkat ett Rabbim bol bol kaliteli emriyolar nasip ederi İNŞALLAHHH

Selam kızlar nsılsının özleddim hepinizi bende aynı daha iyiiym çok şükür yarın balıkesir dügüne arkadaşımın dügününe gideicem İNŞALLAH sizler nasılsınız

canım tedaviye başladınmı dicektim maşallah opu yapılmış inşallah bu sefer güzel olucak bebişlerin gelicek öpüldün

geçmiş olsun canım inşallah yumurtaların iyi olur çektiğin acılara değer.

iyi olmana bak moralini yüksek tut.

ben geldim selam canlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum çok kötüydüm ama artık daha iyiyim yeni haberler varmı

Canım ben de seni bakmaya geldim yine mi aynı oldu tatlım ya üzüldüm şimdi dikkat et kendine inşallah her yumurtan sağlıklı olur sımsıkı tutunurlar sana

geçmiş olsun canım sonu bebekli olsun inşallah tedavinin herşeyin hayırlısı....

k
geçmiş olsun canım neyseki atlattın zoru gitti şimdi sıa yumişlerin aşk yaşmasına geldi herşey gönlünce ve güzel olsun turkuazcım
sukur atlattim cnm 18 tane toplandi ama kaci iyi kaci kotu bilmiorum.hala agrim var.amin cnm saol.

Ahhh canim yaa dua et bayilmissin ben bayilamadan opu gecirdim sen dusun gerisini.. Neyse gozun aydin insallah kaliteli yumilerin olsun bedeninde can bulsun canim benim..Kac yumi vardi peki?
evet bayildim cnm ama kotu uyandim neyse bitti sukur transferden de korkmuyorum.insallah guzel gecer..

hoşbuldum tatlım miğde bulantılarım fazlaydı bide lekelenmem olmuştu ama şuan daha iyiyim ablamdaydım uzun zamandır dün akşam evime geçtim sen nasılsın nasıl gidiyor

Canım yaa haberin varmıydı hatırlıyamıyorum ama benim tranferim olamadı maalesef 2 yumurta alındı döllenmedi tatlımm yıkım yaşadım çok şükür daha iyiyim suan

ksukur atlattim cnm 18 tane toplandi ama kaci iyi kaci kotu bilmiorum.hala agrim var.amin cnm saol.

evet bayildim cnm ama kotu uyandim neyse bitti sukur transferden de korkmuyorum.insallah guzel gecer..

ohh maşallah turkuazcım buda geçti gittii..İnşş çok güzel döllensinlerr..kaliteli kaliteli embriyolar olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…