Canım yaa haberin varmıydı hatırlıyamıyorum ama benim tranferim olamadı maalesef 2 yumurta alındı döllenmedi tatlımm yıkım yaşadım çok şükür daha iyiyim suan
Oyna kuzum oyna boşver tocasız daha rahat edersin ben tocalı düğünleri sevmem çok arıza veriyoCanımm yaa ne bilim oynarmıyım acabakocam yok yanımda oynamam tabi canımm bugün orada hava nasıl burad bi ra yagmur bastırdı tatlımm sende dikkat et sıkı sıkı giyinn dinlen bol boll ama hep uyuma
merhabasana bir türlü ulaşamıyorum .özelden mesj atmıştım bakabişlir misin.?
ben geldim selam canlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum çok kötüydüm ama artık daha iyiyim yeni haberler varmı
Canim telefondan girdigim icin gormedim ozel mesaj uyarisi da yoktu. Bakicam tatlim..
Hosgeldin canim seninde mide bulantin ve lekelenmen olmus duzeldigine sevindim. Benimde surekli midem bulaniyor iki gundur daha iyiyim dedim kendime nazar degdirdim yine siddetlendi lekelenmem de oldu dr.priluton verdi hamd olsun kesildi..
ya canım çok üzüldüm haberim yoktu kendi derdime düştüm sizi ihmal ettim hayırlısı canım ya bide bişey sorucam sen nerde oturuyordun istanbuldamı
Oyna kuzum oyna boşver tocasız daha rahat edersin ben tocalı düğünleri sevmem çok arıza veriyo
burda hava mis yeni sahilden geldik deniz havası aldım
Canım evet istanbul levente oturyorum tatlım sen nerdeydi?
bana birsuru yazmissiniz kizlarrr hepinize cok tesekkur ederim hala agrim var yatiyorum.
insallah guzel guzel dolleniyordur cocuklarim...
bende istanbuldayım güngörende oturuyorum canım doktorun kim nerde yaptırdın bide ne dedi yani nasıl açıkladı ama eğer anlatmak istemezsen yani üzülüceksen anlatma
sen napion cnm?bu arada misalcimmmm degerini yukselmesine cok sevindim.hayirli olsun kuzum...İnşallah canım arkadaşımm benimmm
sorma canımya ben ilk muayne için gittiğimde başladı yani tam bir buçuk aydır hep kusuyorum oyüzden serum lar takıldı ama fayda etmedi bütün ilaçlarımı kesti doktor çünkü çok kötü oldum leke başlayınca 5 günlük iğne verdi şimdi tekrardan progestan fitile başladım ama 3 gündür daha iyhi gibiyim sağdece sabah kalkar kalkmaz kusuyorum leke için ne dedi doktorun benimki önemli değil dedi kanama alanı filan yok dedi bağzen böyle olur dedi
Canım gebze ASM hastanesi doktorlar dizisinin çekildigi hastane canım hastaneden aradılar haftaya perşembe randevumuz var baklım canım ne dyebilirlerki tatlımmmmmmmmmm bu arada kızkardeşim sizin orada köyiçinde oturuyorrsen hangi hastanede hamiş kaldın tatlımm
sen napion cnm?bu arada misalcimmmm degerini yukselmesine cok sevindim.hayirli olsun kuzum...
Benim transferin 8.- 9. gunu bulantim basladi ilaclardan sandim. Ama o kullandigim ilaclar bitti midem daha siddetli bulanmaya basladi ben kusamiyorum kussam rahatlicam belki bilmiyorum midem agzimda surekliBenim ilk kese ici gittigimizde ucuncu bir kese gorunmustu ucuz olabilir demisti dr.sonra kahverengi leke gelmeye basladi ben baska bir dr.a gittim oda bir kese daha var dedi ama cok minik bozulur bu dedi. Aksami kirmizi oldu leke ama sinirlerim bozuldu tabi yine ertesi gun gittik bakti o gordugu ucuncu kese bozulmus dedi. Simdi kesildi Allahima sukurler olsu Allahim korusun bebeklerimizi..
anam bende köyiçinde sayılırım canım benim doktorum özel muaynehanesi var ama işlemleri alman hastanesinde yaptırdık ama çok memnunum ben ona gittiğimde 3 negatif almanın yıkımı vardı bana dediki hiç üzülme sıfırdan başlıyoruz önceyi unut ben senin anne yapıcam dedi hatta transfer günü ben 3 embriyo transfer et dedim olmaz üçüde tutar ben 2 vericem ikiz annesi olucaksın dedi hamd olsun şuan ikiz hamileyim tabiki öce ALLAHın izniyle ama doktor ve ekibi çok önemli
kizz yok sana napion dedim misalin de bebesini hayirladim ikinizi bir msj da cikarim dedim:))Canımmm ayılamadın sanırım ben mehtappp kuzummm ne misaliii kızz Allahmı gegirti hamile kalıp degerimmi yükselicek acaba
saol canim insallahhh..sen naptin karar verdin mi adetle gitmeye ?canımm çok geçmiş olsun..
maşşallah baya toplanmış yumişler..
inşallah güzelce döllenp sana bebek olsunlar canım..
Ayy ne güzel tatlım yaa Alman has . çok duydumm kim canım dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?