hala yatiorum cnm belki inanmazsiniz karnim hala agriyo az biraz da kanamam var.insallahhhh cnm...canım nasıl oldun çok sevindim opu yapılmış inşallah seninde müjdeni alırız tatlım
kızlar bide bugün annemler umreden dönüyolar şuan uçaktalar 3 hafta oldu çok özledim akşam kavuşucaz ALLAHın izniyle
gözün aydın canım ne güzel annenlere kavuşuyosun
hala yatiorum cnm belki inanmazsiniz karnim hala agriyo az biraz da kanamam var.insallahhhh cnm...
canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
saol canim insallahhh..sen naptin karar verdin mi adetle gitmeye ?
sağol canım evet kavuşucaz ablamlar abimler herkes karşılamaya gidiyo beni götürmüyolar bende eşimle annemlere geçicem sen nasılsın
valla hayatım eşim bu ayda gidelim dio..
sanırım bu ayda gidecez..
cyclo kullandım bende bu ay beraberinde bide aslanpençesi içmiştim
inşallah faydası olur bakalım..
olmazsa da biraz ara vermeyi düşünüyorum temmuz ağustosa kadar..
yarında ben test yaptırcam amh testi..:18::18::18:
amh yumurtalık rezerv testi..
inşallah sonucu güzel olur..
waow büyük sabır nasıl bekleyebildiniz 6 yıl
umarım en yakın zamanda kavusursun meleğine canım.evet hsg cekindim cok iyi durumda oldugunu söyledi doktorum.eşimn sipermleride iyiydi son asılamada 49 milyondu.ama benim bir merakım daha var normalmi acaba netten arastırdıgım kadarıyla 15-20 yumurtası olan var.benim 2 tane ancak oluyor.
kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.
valla hayatım eşim bu ayda gidelim dio..
bende ferro sanol kullandım bi dönem iyi gelmişti şimdi ne alemde değerlerim bilmiyorum..
gebelikte oluştu bundan sonra kan değerlerin daha da bi önemli mutlaka takip edilir sorun olmaz inşallah düzene girerde ilaçsız iğnesiz bi gebelik geçirirsin
masallah Allah saglikla kucagina aldirsin tatlim
kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.
Selam kızlar nsılsının özleddim hepinizi bende aynı daha iyiiym çok şükür yarın balıkesir dügüne arkadaşımın dügününe gideicem İNŞALLAH sizler nasılsınız
sen napion cnm?bu arada misalcimmmm degerini yukselmesine cok sevindim.hayirli olsun kuzum...
her daim bi test tahlil sonucumuz için gerilim yaşamazsak olmaz yani..
yarın bekle şimdi acaba kaç çıkacak diye...
Allah yüzünü güldürsün canım benim..
ibsallah cnm saolasin...gecmiş olsun canım inş bebişlerin sana gelck ve hersey daha güzel olcak rabbimn izniyle buralar bu ara boş
insallah guzel olur cnm peki neden o testi yapririyosun.valla hayatım eşim bu ayda gidelim dio..
aynen tatlim hepsi basima heldi.ibsallar dollenmislerdir cnmamin cnm herhalde kalp atışından sonra bakılır kan değerlerime olsun da cnm ben iğneye ilaca inan razıyım
Sağol cnm amin hepimize sağlıkla hayırla aldırsın Rabbim
Turkuazım korktuğun herşeyi yaşamışsın cnm ama şükür bu da geçti çok güzel 18 yumin toplanmışNazar inşallah bu gece aşkla döllenir hepsi ve göbeğine bebiş olarak konarlar
Mehtabım görüşemiyoruz denk gelemiyoruz yazıyorum sana geçmişte hep yazdım düğüne gidiyormuşsun ohh ne güzel eğlen bol bol cnm
amin cnm sağolasın inşallah devamı da güzel olur ve kucağıma aldığım günleri görürüm
insallah guzel olur cnm peki neden o testi yapririyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?