Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canim insallahhh..sen naptin karar verdin mi adetle gitmeye ?

valla hayatım eşim bu ayda gidelim dio..
sanırım bu ayda gidecez..
cyclo kullandım bende bu ay beraberinde bide aslanpençesi içmiştim
inşallah faydası olur bakalım..
olmazsa da biraz ara vermeyi düşünüyorum temmuz ağustosa kadar..
yarında ben test yaptırcam amh testi..:18::18::18:
amh yumurtalık rezerv testi..
inşallah sonucu güzel olur..

sağol canım evet kavuşucaz ablamlar abimler herkes karşılamaya gidiyo beni götürmüyolar bende eşimle annemlere geçicem sen nasılsın

olsun sen torunlarıyla karşılayacaksın annenleri o daha güzel

bende iyiyim canım sağol

inşallah yarınki testin güzel çıkar canım ama düşük çıkasada korkma üzülme kk dan tanıdığım bir arkadaşındaçok çok düşüktü ama tüp bebekle şimdi oğlu kucağında

aşılamalada yumi sayısı az olabilir canım ama FSH hormonun kaç çıktı o çok önemli..yumurta rezervin ne durumda acaba...

kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.

bende seni merak ediyordum okudum şimdi detayları...
18 yumi varmış maşallah...
ağrın kasık bölgesinden göbek ve göğüs çevresine dağılırsa dikkat et olurmu...
yarın sabah daha rahatlamış olmalısın aksi olursada dikkat et...
geçer diye bekleme...
her daim arayabilirsin beni tamammı..

her daim bi test tahlil sonucumuz için gerilim yaşamazsak olmaz yani..
yarın bekle şimdi acaba kaç çıkacak diye...
Allah yüzünü güldürsün canım benim..

amin cnm herhalde kalp atışından sonra bakılır kan değerlerime olsun da cnm ben iğneye ilaca inan razıyım

masallah Allah saglikla kucagina aldirsin tatlim

Sağol cnm amin hepimize sağlıkla hayırla aldırsın Rabbim

kizlar ben eve geldim uyudum uyandim.gecen seferki gibi agrili gecti aglayarak uyudum aglayarak uyandim uyabdigimda sancim coktu kivrandim saatlerce , kustum, kusarken altima cisimi kacirdim.

Turkuazım korktuğun herşeyi yaşamışsın cnm ama şükür bu da geçti çok güzel 18 yumin toplanmış Nazar inşallah bu gece aşkla döllenir hepsi ve göbeğine bebiş olarak konarlar

Selam kızlar nsılsının özleddim hepinizi bende aynı daha iyiiym çok şükür yarın balıkesir dügüne arkadaşımın dügününe gideicem İNŞALLAH sizler nasılsınız

Mehtabım görüşemiyoruz denk gelemiyoruz yazıyorum sana geçmişte hep yazdım düğüne gidiyormuşsun ohh ne güzel eğlen bol bol cnm

sen napion cnm?bu arada misalcimmmm degerini yukselmesine cok sevindim.hayirli olsun kuzum...

amin cnm sağolasın inşallah devamı da güzel olur ve kucağıma aldığım günleri görürüm

her daim bi test tahlil sonucumuz için gerilim yaşamazsak olmaz yani..
yarın bekle şimdi acaba kaç çıkacak diye...
Allah yüzünü güldürsün canım benim..

aminnn kuzummm valla şimdiden stres sardı beni..
bu sefer farklı yerde baktırıcam..
düzen lab. da..
güvenirim sonuçlarılarına lakin kanı ankaraya gönderiolarmış..
ne kadar sağlıklı olur bilmiom..
ben daha önce kırıkkalede tıp mrkezinde çalışrkeneeee(evlenmeden önce)
bizde tetslerimixn bi kısmını ankaraya düzen lablarına gönderiyorduk..
ama işte kendi testi olunca insan endişe ediii...

gecmiş olsun canım inş bebişlerin sana gelck ve hersey daha güzel olcak rabbimn izniyle buralar bu ara boş
ibsallah cnm saolasin...
insallah guzel olur cnm peki neden o testi yapririyosun.

aynen tatlim hepsi basima heldi.ibsallar dollenmislerdir cnm

Turquoisse gecmis olsun kuzucum. Ne guzel bol bol olmus yumisler oh:)
ben de beklemekten yoruldum zormus yaaa... Cumartesiye daha cooook var..:s

selam kizlar bugün transferimin ..5.gunu ikinci gunden beri bir gun araylan asiri ayak agrilarim var bu normalmi bu 4.denemem hic birinde agri cekmemistim
birgün agrim var ertesi gunu yok diger gun tekrar basliyor ve ayaklarimin alti ates gibi yaniyor aranizda bunu yasayan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…