selam cnm tanismiyoruz seninle:) ama benim de gecen cars transferim oldu:) insallah pozitif aliriz ikimiz de. Ben kendimi dinlememeye calisiyorum ama kasik agrilarim oluyo aradabir. Benim cikolata kistlerim var biraz onlarin agrisina da benziyo ama emin degilim. Ates basmasi yasamadim. İns olumlu bir isarettir.bi de bugunlerde implantasyon lekelenmesi olur mu diye bekliyorum.selam kizlar bugün transferimin ..5.gunu ikinci gunden beri bir gun araylan asiri ayak agrilarim var bu normalmi bu 4.denemem hic birinde agri cekmemistim
birgün agrim var ertesi gunu yok diger gun tekrar basliyor ve ayaklarimin alti ates gibi yaniyor aranizda bunu yasayan varmi?
selam cnm tanismiyoruz seninle:) ama benim de gecen cars transferim oldu:) insallah pozitif aliriz ikimiz de. Ben kendimi dinlememeye calisiyorum ama kasik agrilarim oluyo aradabir. Benim cikolata kistlerim var biraz onlarin agrisina da benziyo ama emin degilim. Ates basmasi yasamadim. İns olumlu bir isarettir.bi de bugunlerde implantasyon lekelenmesi olur mu diye bekliyorum.
Günaydın kızlar...
Güneşli ama serin bir Ankara sabahından foruma katılıyorum
Yüzünüzden tebessüm cebinizden para kalbinizden aşk hiç eksilmesin...
hosgeldin cnm.kızlar slm ben daha yeniyim :) duvara cvp yazabiliyorum ama kişinin altına msj atıyoruz ya onu yapamıyorum o nasıl oluyo :) bi söylesenizde güsel güsel yasabilsem sizlere :) bu arada transferimin 21. günü10 gün sonra kese görmeye gidicez inşallah hepimize dua ediyorum isteyen herkes bebişlerine kavuşsun inşallah
Çok fena açım zaten kırmızılar geldi ağrımda var işlerim vardı bugün hemen anında olağanüstü hal ilan ettim dinlenmeye çekildim
Günaydın kızlar...
Güneşli ama serin bir Ankara sabahından foruma katılıyorum
Yüzünüzden tebessüm cebinizden para kalbinizden aşk hiç eksilmesin...
günaydın kızlaaaaaaaaaar herkese güzel bi gün diliyorum bugün ve hergün herşey gönlünüzce olsun
günaydın canımcım sesin bugün nasıl
kırmızılar gelmiş bi bakıma onların gelmesi bile iyidir kırmızlar geldikçe umut hep olacaktır
kızlar slm ben daha yeniyim :) duvara cvp yazabiliyorum ama kişinin altına msj atıyoruz ya onu yapamıyorum o nasıl oluyo :) bi söylesenizde güsel güsel yasabilsem sizlere :) bu arada transferimin 21. günü10 gün sonra kese görmeye gidicez inşallah hepimize dua ediyorum isteyen herkes bebişlerine kavuşsun inşallah
gunaydin cnm.hava nasil hic bilmiyorum yataktan hic cikmadim perdelerim kapali ama kus sesi gelio.aciktim.ben de..... corbam var kalkim de isitim...
günaydın canım valla en iyisini yapmışsın hehehehee :)))
günaydınnn ve inşallahhhh hep güzel günlerimiz olsun bi de geleydi o günler her sabah güzel gün temennisi bulunuyoz da tık yok yani
sesim daha iyi canım bazı notaları hala çıkaramayıp detone olsamda idare ediyorum...
sahnelere dönüşüme az kaldı
Gunaydin canlar....kani verdim şimdi. . Persembe sabahi sonuc cikacakmis.
Insallah hersey yolundadirr:18::18:
her sabah evrene olumlu mesaj gönderelimde bi işe yarar diye düşünüyorum ama yaradığı söylenemez
günaydın deryacım...
demek perşembe çıkcak bende alışmışım sabah verip öğleden sonra çıkan testlere bunuda öle sandım iyimi..
sonuç iyi gelsinde beklerim vallaaa...
Yok bebegim bu birde annkaraya gidecek. Orda calisiliyormus.
Onceki verdigimde de zaten sali vrrdim cuma aldim sonucu. Oncekini istanbulda yaptirmistim
Istanbulda 3 hunde aldigim sonucu ankaradan 2 gunde alicam ilhinc yani.
Iyi ciksinda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?