günaydın kızlarrr
aynen canım bende öle yapıyorum inşallah bigün gelcek o güzel günlerimiz...
umut etmeden yaşanmıyor işte...
Günaydın juliiiimm nasilsin bebegim. Yoksun kacgunlerdir
Yok bebegim bu birde annkaraya gidecek. Orda calisiliyormus.
Onceki verdigimde de zaten sali vrrdim cuma aldim sonucu. Oncekini istanbulda yaptirmistim
Istanbulda 3 hunde aldigim sonucu ankaradan 2 gunde alicam ilhinc yani.
Iyi ciksinda...
günaydın cnmm..
iyimiyim kötümüyüm
yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum kuzum..
kafam ambalee
günaydın kızlarrr
haklısın umut umut umut umut ................................................. umutsuzda olmuyor umutda bazen can sıkıyor elde edemeyince ama yinede insan olmanın verdiği güçle hep umut ediyoruz .............................. güzel günler göreceğiz umutlu günler umut belki kuşun kanadında belki çiçeğin yaprağında belkide tomurcuk dalında yada bir bebeğin gülümseyişinde.........................
hayırdır jülicim neden karmakarışıksın
günaydın bebekim...
bi eğileyim sana noluyooo...
gel gitler yaşıyoruz işte pes edersek dibe vurmaktan kolayı yok bizim için o yüzden olumlu düşünmek zorundayız gibi geliyor...
ne güzel yazmışsın bahara uygun zamana uygun...herşey yeniden doğuyor bu ay bizde yeniden doğalım gelecek bebeklerimizle...
ailevi konular karışık biraz bende karışığım işte..
ailevi konular karışık biraz bende karışığım işte..
günaydın bebekim...
bi eğileyim sana noluyooo...
gel gitler yaşıyoruz işte pes edersek dibe vurmaktan kolayı yok bizim için o yüzden olumlu düşünmek zorundayız gibi geliyor...
ne güzel yazmışsın bahara uygun zamana uygun...herşey yeniden doğuyor bu ay bizde yeniden doğalım gelecek bebeklerimizle...
anladım canım Allah kalbini ferahlatsın
jülicim hürreme yine tuzak kuruluyo izledinmi fragmanları ama sıktılar yani koskaoca osmanlının kaderine hükmetmiş bi kadını bu kadarda vasıfsız basiretsiz göstermek hiç hoş değil
ailevi konulara girip karışmayan olurmu aile sende içindesin haliyle...
Allah en kısa zamanda yoluna koyar inşallah...
inşallah canım bebeklerimiz artık bekletmesin bizi benim biyolojik takvimim ilerledikçe daha bi endişeleniyorum daha bi korkuyorum bende anne olmak istiyorum ama kaderimize hükmekmek elimizde değil malesef inşallah Allahım kaderimize anne olmayı yazmıştır en hayırlı tarafından
izledim cnm..
tuzak kurdu uyuz görümcek..
ama sıyrılır hürrem yine..
haniye yapılanı yapıyorlar güyaa..
ama mahi hırsının kurbanı oldu o ayrı
aynen cnmın içi..dahil edildim..
ama uğraşacak gücüm yok inanki yok..
neden insanlar hemde ailemiz dediğimiz insanlar bu kadar yorar bu kadar yıpratırlarki...
seni kötü görmek üzüleceğini bilmek dahamı iyi ediyor onları...
herkesin kendine göre bir fikri var kalabalık bir ortamda her kafadan bi ses çıkarsa arada kaynayanlar siniri bozulanlar olur birilerine mecbur olmak çok kötü böyle durumlarda ben hep babam olsaydı böylemi olurdu derim hep
Musait olnca gene gel sana sorcklrım var
malesefff 2.05 olan degerimmm 0.35 çıktııı bebişlerimm bırkmışş beniiii üzüldümmmmm ama kısmet deyilmişş 3 ay sonraaa tekrar denicemmmmm allahımmm ikinci denememde verir yavrularımı inşallahh...
ahh babam ahhh...
zaten sahipsiz sandıklarından oluyor tüm bunlar cnm bnm..
Amma velakin..Rabbim görür,duyar herşeyi bilir..
Allaha havale ediyorum onları ben..
Allah verir her türlü hakkı hukuku zaten yaşadıklarımız bize kötü dönüyor sağlımız çok yerinde ya herşey yolunda bi de bunlarla uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?