Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne güzel şiir gibi okudum yazdıklarını yaşadıklarını...
maşallah paşaya annesinin kuzusu o şaşırmadım tabii aynı durumda kızların çoğu
paşa izin versin annesi yanımıza gelsin artıkkk

aynen cnm psikoloji iyi olsaa belki olacak ama nerdeee

bir sıfır yenik başlamışız eviliklerimize bilmeden evlatla sınayacakmış Rabbim meğer üzerine ailevi başka sıkıntılar eklenince psikolojimi kalır bebekim..insanız nihayetinde güçlü olmak her daim beklenemez...keşke bizde fazla takan tipler olmasak öyle insanlar tanıyorum ki amannnn banane diyolar aynı şeyi ben yaşasam kafayı yerim mesela ama onlar hiç oralı olmuyorlar...bizde de var biraz...

ahh gamsız insan olmayı o kadar cok isterdim ki..
imrendiğim insanlardır yani o derece canım..
takmasak amannn salla yaaa demek ne kadar ferah aslında..
ama yok yok işte yapamıyorum..2 dk gülüyrum.3. dakikada aklıma mıhlanıyor sorunlar..

haklısın 1-0 ve eksik..
Allahım tez zamanda yuvalarımzı şenlendirsin.
yavrularımızı göndersin hayırlısıylaa

hosgeldin cnm.
isteeigin kisinin altinda sag tarafta alinti ile cevap ver var ordan cnm.eger bi kac kisiye birden cvp vermek istersen alinti ile cvp verin yaninda + isaretli tirmnak var orayatiklayip konuya cvp ver diyosun.bi dene bakim:)

HOŞBULDUK CANIM :) İNŞALLAH BU SEFER OLAR :)) çok teşekkür ederim ayrıca baya cebelleştim ama yapamadım :'(

haklısın 1-0 ve eksik..
Allahım tez zamanda yuvalarımzı şenlendirsin.
yavrularımızı göndersin hayırlısıylaa

benim doktorum bile söyledi kızlar salak olcaksın bu hayatta diyo :) böyle gamsız , takmaz olcaksın ki bebeğin olsun dedi :) doğru aslında biz kafamıza taktığımız için zaten psikolojik olmuyo çoğumuzun bebeği :'( ben transferden önce kendimi hep olumlu şartladım inşallah olucak dedim 12. gün pozitifi gördüm şimdi kesenin görünmesi için 2 hafta beklemem gerekiyiyomuş . Rabbim hepimize yardım etsin kimseyi bu yolda bekletmesin inşallah :)

aynen öyle cnmm.
gamsızlıkkkk recete bu bu hayatta üzülmemek için..
hayırlısı olsun cnm inşallah görürsün keseyi..
tebrik ederimm.sağlıkla kucağına al inşallahh

mrb aylin benimde transferim muhtemelen pazartesi yapılacak bende cok mutlu umutluyum tutcakmıs gibi hissediyorum bi yandanda korkuyorum ya yanılırsam kendimi kaptırmayada korkuyorum ama içimde tarifsiz bi sevinç var ne bilim sende mi öyleydin diye sormak istedim

doktorun iyi demiş tamamda...
ama sen olumlu şartlamışsın olmuş kafaya takmışsın yani yine sonuçta..
bende bunu anlamadım pskologlar illa olsun dyeip takılmayın der...
biir der olmuycak gibide düşününn...
olcak deyip tamamen kapılıp sonunda olmazsada oda büyük yıkımm..
ben anlamam kardeşimm hepsi hikaye geliyor bana...
transferden sonra nasıl unutcaz trasnfer olduğumuzu bilee...
rabbim ol desin yeterkiii...
aşılamalardada tüptede arkdaşlarım vardı ben kendimi bunalım bilrdim onlar bendne beterdii hepsi gebe kaldı doğurdula bebeleri
2 yaşında bile...
ama diğer gamsızlık konusuda doğruu rahat geniş bende olamadım yapıdada yok ama bilmiyommm ....:26:

aynen öyle cnmm.
gamsızlıkkkk recete bu bu hayatta üzülmemek için..
hayırlısı olsun cnm inşallah görürsün keseyi..
tebrik ederimm.sağlıkla kucağına al inşallahh

o reçete bizede etki etse keşkeee...
bi elti aldık kızın bişey umrunda değil kim ne söylerse dert etse ..
onda ne var ..aa üzülcek bişe değil o ..
hep konuşmaları böyle...
ve kafaya taktığı bişi olmazmı arkdaş ya söylemiyorr...

maaşallah bana büyük örnek ama ben doğuştan böyleyim..
o nederr bu nolur..niye olduu başkasının yerine üzülme vs..
genetiğimi bu konuda değiştimeyii çokkk isterdimm

yatak yorgan yapılcak iki hafta sürebilr yagmur yagmasa bi hafta hepinz iyi olun tamam mı bende işlere verdim kndimi inş rabbim elimden tutacak gülden abla telin yanındaysa mj atyım sana sesin iyi olncada konuşurz canım adını getremdim özel mj atrım işlerim bitnce tabi kendine bakana iZn vermeycek bebişn çok hasrt kaldıgımiçn hadi öptüm makina takcam

Herkese selam
canlar napiyonuz
Havalar duzelince ben bahce keyfine basladim iceri giresim gelmiyo valla cicekler cok guzel acmaya basladi

Cnmmm cim nbr nasilsinnnnnnn

selam kızlar yazcak bişeyim olmayınca bi süredir yazmadım dün akşam adet oldum yarın doktora gidicem yeniden başlıcaz tüp bebek için iğnelere bu sefer düşük dozda hatırlamayanalr için 100 5 gün vuruldum ama 30 yakın yumurta büyüdü ve kan degerim 2*600lü cıktı durduruldu tedavi şimdi yeniden başlıcaz bakalım hayırlısı bu sefer heycan yok içimde:26:

kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum
geri dönüp okuyamadım ama turkuazımın yumurta toplama işleminin yapıldığını tahmin ediyorum. canım Allah 15 gün sonra mutluluktan ağlatsın inş seni. dualarım seninle ve bekleyen tüm kızlarla
ben dün amniosentez için Prof. Dr. Recep Has'a gittim. önce ayrıntılı ultrasona aldı. Allahım çok şükür ki risk oranım yüksek çıksa da şüpheli bir durum bulamadı. Oğluşumun her şeyi normal. Yalnız sol arteri yokmuş :18: sık görülen bir durum olsa da kromozom incelemesi yapalım dedi. tam 30 saniyede koryon villus yaptı oysa bu işlemden ne çok korkmuştum. ön sonuçları 3 gün sonra alacağım.
Amniosentez yapılması gerektiğini söylediğimde dualarınıza beni de kattınız. Allah hepinizden razı olsun. Sonuçlarım için de dua ederseniz size minnettar olurum.

Canım yumurtalar için aradılar mı merak ettim inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde döllenmişlerdir
cnm yumilerin hepsini isleme koymamislar koyduklarindada dollenenler olmus persembe bi daha aricaz gun asiri dediler.insallah sonucta bi kactane elimizde kalir gecen sefer 1 tane kalmisti cunku.

darısı bizlerin basına canımmmm
amin cnm

hayirli olsun cnm tedavin hemen yeniden baslamissin.insallah sonu bebisli olur kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…