canım özelden yaz soracaklarını benim dana izin vermiyor gireyim nete....cevaplarım mutlaka girince....
canım benim Rabbim en hayırlı zamnda bebişlerini sana nasip eylesin insallah.....
Allah ım şükür kavuşturana..... nasıl özledim sizleri bir bilseniz......nasıl ihtiyacım oldu dertleşmeye anlatmaya üzüntülerimi sevinçlerimi paylaşmaya.. ama gelemedim...küçük erkekim nerde lüzumsuz davranış varsa hepsini kaptı... yatmıyor illa kucakta olacak mesela.. uyutuyorum illa sallanacak başından ayrılamıyorum...sallamayı bıraktım mı başlıyor ağlamaya.. şimdi nasıl geldin derseniz.. beşiğin başına dedesini oturttum sallıyor....annem mutfakla uğraşıyor.. çok az zamanım varsada paşanın ne çamaşırı bitiyor ne ütüsü onlarla uğraşıyorum.. ütülerimi yaptım geldim şimdi.. insallah uyanmmaz benimkide iki çift laf ederiz... uyandı mı hemen emmek istiyor.. durmuyor başka türlü....emzik almıyor tatsız tuzsuz geliyor paşama....ayyyy nasıl özlemişim ya....yazmak yazmak yazmak istiyorum.....
nasılsınız bakalım güzellikler....???dedesi uyandığını haber verdi... ama ağlamıyor ağlayana kadar burdayım dicektim ki ses geldi.... bu çocuğun benimle bir alıp veremediği var ne zaman dinlenmek için yatsam banyoya girecek olsam kendimle ilgili bir şey yapacak olsam başlıyor ınga ınga.... ve biliyor musunuz bazen anne diyor gibi oluyor.....hala dualarımdasınız hamileliğim lahusalığım bitmiş olabilir ama Rabbim kabul etsin dualarımızı.. ben çıkıyorum canlarım......uyandı benim sıpa... öpüyor sizi....
aynen cnm psikoloji iyi olsaa belki olacak ama nerdeee
bir sıfır yenik başlamışız eviliklerimize bilmeden evlatla sınayacakmış Rabbim meğer üzerine ailevi başka sıkıntılar eklenince psikolojimi kalır bebekim..insanız nihayetinde güçlü olmak her daim beklenemez...keşke bizde fazla takan tipler olmasak öyle insanlar tanıyorum ki amannnn banane diyolar aynı şeyi ben yaşasam kafayı yerim mesela ama onlar hiç oralı olmuyorlar...bizde de var biraz...
bir sıfır yenik başlamışız eviliklerimize bilmeden evlatla sınayacakmış Rabbim meğer üzerine ailevi başka sıkıntılar eklenince psikolojimi kalır bebekim..insanız nihayetinde güçlü olmak her daim beklenemez...keşke bizde fazla takan tipler olmasak öyle insanlar tanıyorum ki amannnn banane diyolar aynı şeyi ben yaşasam kafayı yerim mesela ama onlar hiç oralı olmuyorlar...bizde de var biraz...
hosgeldin cnm.
isteeigin kisinin altinda sag tarafta alinti ile cevap ver var ordan cnm.eger bi kac kisiye birden cvp vermek istersen alinti ile cvp verin yaninda + isaretli tirmnak var orayatiklayip konuya cvp ver diyosun.bi dene bakim:)
haklısın 1-0 ve eksik..
Allahım tez zamanda yuvalarımzı şenlendirsin.
yavrularımızı göndersin hayırlısıylaa
benim doktorum bile söyledi kızlar salak olcaksın bu hayatta diyo :) böyle gamsız , takmaz olcaksın ki bebeğin olsun dedi :) doğru aslında biz kafamıza taktığımız için zaten psikolojik olmuyo çoğumuzun bebeği :'( ben transferden önce kendimi hep olumlu şartladım inşallah olucak dedim 12. gün pozitifi gördüm şimdi kesenin görünmesi için 2 hafta beklemem gerekiyiyomuş . Rabbim hepimize yardım etsin kimseyi bu yolda bekletmesin inşallah :)
benim doktorum bile söyledi kızlar salak olcaksın bu hayatta diyo :) böyle gamsız , takmaz olcaksın ki bebeğin olsun dedi :) doğru aslında biz kafamıza taktığımız için zaten psikolojik olmuyo çoğumuzun bebeği :'( ben transferden önce kendimi hep olumlu şartladım inşallah olucak dedim 12. gün pozitifi gördüm şimdi kesenin görünmesi için 2 hafta beklemem gerekiyiyomuş . Rabbim hepimize yardım etsin kimseyi bu yolda bekletmesin inşallah :)
aynen öyle cnmm.
gamsızlıkkkk recete bu bu hayatta üzülmemek için..
hayırlısı olsun cnm inşallah görürsün keseyi..
tebrik ederimm.sağlıkla kucağına al inşallahh
bana birsuru yazmissiniz kizlarrr hepinize cok tesekkur ederim hala agrim var yatiyorum.
insallah guzel guzel dolleniyordur cocuklarim...
cnm yumilerin hepsini isleme koymamislar koyduklarindada dollenenler olmus persembe bi daha aricaz gun asiri dediler.insallah sonucta bi kactane elimizde kalir gecen sefer 1 tane kalmisti cunku.Canım yumurtalar için aradılar mı merak ettim inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde döllenmişlerdir
amin cnmdarısı bizlerin basına canımmmm
hayirli olsun cnm tedavin hemen yeniden baslamissin.insallah sonu bebisli olur kuzum.selam kızlar yazcak bişeyim olmayınca bi süredir yazmadım dün akşam adet oldum yarın doktora gidicem yeniden başlıcaz tüp bebek için iğnelere bu sefer düşük dozda hatırlamayanalr için 100 5 gün vuruldum ama 30 yakın yumurta büyüdü ve kan degerim 2*600lü cıktı durduruldu tedavi şimdi yeniden başlıcaz bakalım hayırlısı bu sefer heycan yok içimde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?