Tüp Bebek Günlüğümüz !

topladik tatlim dun ay kabus gibiydi:)))halada agrim var..senin yazdiklarindan inan bise anlamadim doktor gibi konusmussin tip diliyle:)))umarim hersey yoluna girer sonuclarin guzel cikar dualarimdasin...
bu arada oglusssss haaaaaa masall gelmio hahaha:))) hayirli plsin oglysunuz cnm hadi artik isim dusinme zamani..:))

ihihihi dün doktordan çıktık yemeğe gittik eşimle, o andan beri isim düşünüyoruz. hiç beklemediğimiz bir durumdu eşim kız istiyordu ama sanki buna da çok sevindi gibi geldi bana
ben şunu Türkçeye çevireyim yani canım bebişin kordon bağından iğneyle sıvı alındı ve kromozom incelemesine gönderildi. burun kemiği, ense kalınlığı ve parmakları normal olduğu için dr. şüpheli bir durum yok dedi ama göbek bağında iki atar damar olması gerekirken bir tane varmış, bunun nedeni incelenecekmiş. Aman neyse işte. Allahım sağlıklı olsun da vallahi başka bir şeyde gözüm yok.:18:

sana da çok geçmiş olsun tatlım, ağrısını bilirim ama merak etme yarın geçer artık. ah o bebişler bir gelsin de ne ağrı kalır ne sızı valla

sevimez mi canimmmm kiz istiyoym.demesine bakion.sen hikaye o erkek istiyo:))))aaaa isim.buldum hikaye nasil:)))huh simdi anladim cnm insallah sonu ii cikar ...ay valla opudan cok korkuyordum sukur atlattim heyecanla bebiskeeimi almayi bekliom bian once zaman gelsin istiyom.

offff yaaa kizlarrr nerdesinizzzz????

canım inşallah seninde bebişlerin güzel güzel bölünüp çoağalırlar 5gün sabredip senin göbüşünde büyürler tocaman olurlar bi avazdada doğurursun şunun şurasında ne kaldı

canım inşallah seninde bebişlerin güzel güzel bölünüp çoağalırlar 5gün sabredip senin göbüşünde büyürler tocaman olurlar bi avazdada doğurursun şunun şurasında ne kaldı

aboooo bebegi aldim hamile kaldim dogurdum bile:)))insallahhhhhh canimcimmmm

aboooo bebegi aldim hamile kaldim dogurdum bile:)))insallahhhhhh canimcimmmm

ohhhh cok sukurrr napuon cnm?

ne yapayım tatlım evdeyim bilgisayar başında bir face bir bura geziyorum eşim çay yapıyo içebilirsem içicem işte sen nasılsın ağrıların azaldımı bide bu zamanlar proteğin ağırlıklı beslen olurmu süt yumurta peynir yoğurt ne bulursan ye doktorum bana öyle demişti benim opuda değilde transferden sonra ağrım ve şişim olmuştu ozaman dedi 2 günde bütün sıkıntılar gitti

Canim sana diger taraftan yazdik ama gormedin sanirim yumilerden haberler nasil?
aaa hic bakmadim.cnm hemen bakiorum.
iyi akşamlar güzel bayanlarrrr
iyi aksamlar guzel hatunnn:))
iyi yapmissin cnm bana da protein agirlikli beslenmem soylendi mercimekte cok varmis dabah cirbasini ictim.oglen tavuk.yedim aksamda borek filan.yedim ama yaninda ayran.ictim.

haydaaa saat 12 olmuş benim eldivenleri takıp kendime hormon yüklemem lazım. off yaa ne güzel herkes yeni gelmişti... neyseee artık yarın görüşürz kızlar iyi geceler tatlı rüyalar)

kiz ne eldiveni ben az once parmagimla ittiriverdim:)))

Tatlımm hayrlı olsun ınsallh bol bol bebısın olsun onceden ıkız olsun derdım sımdıkı aklım tek olsun dıyorum sonra alırsın kardeslerını dolaptan optum senı ıyı geceler cok takılma dınlendr annesı kendını bebısıne

saol cnm hakkimda hayirlisi olsun.insallah tum hun uyudum simdide uykum gelmio:))aklim ohss ye takildi ona bakiom netten opudan ne zaman sonra oluyo diye?

merhabalar.ignelerin 6. gunu ultrasonda sagda 4-5 solda 4-5 yumurta goruldu.2 tanesi daha buyukceymis.dozaj arttirildi kucuklerin buyumesi icin.peki buyuklere ne olacak acaba.asiri olgunlasma yuzunden ise yaramaz olabilirler mi?2 gun sonra gene cagirdi ultrasona.bakalim nolcak.

büyümesinin yanında başka iğne verdimi canımm..Korkma inşş birşey olmazz..Hayırlısı ile toplanırr büyük ihtimalle daha çok sayıya ulaşır yumilerin hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…