haydaaa saat 12 olmuş benim eldivenleri takıp kendime hormon yüklemem lazım. off yaa ne güzel herkes yeni gelmişti...neyseee artık yarın görüşürz kızlar iyi geceler tatlı rüyalar )
kiz ne eldiveni ben az once parmagimla ittiriverdim:)))
merhabalar.ignelerin 6. gunu ultrasonda sagda 4-5 solda 4-5 yumurta goruldu.2 tanesi daha buyukceymis.dozaj arttirildi kucuklerin buyumesi icin.peki buyuklere ne olacak acaba.asiri olgunlasma yuzunden ise yaramaz olabilirler mi?2 gun sonra gene cagirdi ultrasona.bakalim nolcak.
Uyu kuzum uyu ne ohss si takma lütfen kafana dua et bol bol hayırlısını iste Allah tan
Cnmmm cim nbr nasilsinnnnnnn
selam kızlar yazcak bişeyim olmayınca bi süredir yazmadım dün akşam adet oldum yarın doktora gidicem yeniden başlıcaz tüp bebek için iğnelere bu sefer düşük dozda hatırlamayanalr için 100 5 gün vuruldum ama 30 yakın yumurta büyüdü ve kan degerim 2*600lü cıktı durduruldu tedavi şimdi yeniden başlıcaz bakalım hayırlısı bu sefer heycan yok içimde:26:
kızlar öncelikle hepinizi öpüyorum
geri dönüp okuyamadım ama turkuazımın yumurta toplama işleminin yapıldığını tahmin ediyorum. canım Allah 15 gün sonra mutluluktan ağlatsın inş seni. dualarım seninle ve bekleyen tüm kızlarla
ben dün amniosentez için Prof. Dr. Recep Has'a gittim. önce ayrıntılı ultrasona aldı. Allahım çok şükür ki risk oranım yüksek çıksa da şüpheli bir durum bulamadı. Oğluşumunher şeyi normal. Yalnız sol arteri yokmuş :18: sık görülen bir durum olsa da kromozom incelemesi yapalım dedi. tam 30 saniyede koryon villus yaptı oysa bu işlemden ne çok korkmuştum. ön sonuçları 3 gün sonra alacağım.
Amniosentez yapılması gerektiğini söylediğimde dualarınıza beni de kattınız. Allah hepinizden razı olsun. Sonuçlarım için de dua ederseniz size minnettar olurum.
gunaydinnnn cicimmm...iyiyim cnm bugun daha az agrim var kalktim mutfagi topladim.bulasik mak. calustirdim camasirlari topladim geri yattim ama aciktim simdide..sen napion kuzum ?Günaydıınnnnn...
Yağmurlu bir Ankara sabahından sesleniyorum sesime gelin taammııııı...
Napıyonuz inşallah iyisinizdir bende yuvarlanıp gidiyorum işte..
Eeeeee daha daha nasılsınız
Noluyoooo banaaa
himmmmm nereye gitcennnnn?annenlere mi?kargocular adami uyuz edio yaaaaaBugün gezmelere gitcem fakat lakin ama kargo bekliyorum erken geler inşallah günümü ona bağlarsam yandım
ooooo ogrendik daha ustune yuksek lisans yaptik sekerim:))ayyy muhabette bak ne hallere düşüyoz ahhh ah biz bunları neden öğrenmek zorunda kaldık yaaaaa
gunaydinnnn cicimmm...iyiyim cnm bugun daha az agrim var kalktim mutfagi topladim.bulasik mak. calustirdim camasirlari topladim geri yattim ama aciktim simdide..sen napion kuzum ?
himmmmm nereye gitcennnnn?annenlere mi?kargocular adami uyuz edio yaaaaa(
ooooo ogrendik daha ustune yuksek lisans yaptik sekerim:))
eskien dojtorda muayeneee utaniyordum simdi o da kalmadi iice yirtildim:))))
ayyyyy gulden o prednol nasil igrenccc bi ilacc agzimin icini zehir etti icerkenn..ben onceki tup de hic fark etmemistim..
ufak tefek mecbur yapiom cnm iste bugun kadin cagirdim baska yere sozu varmis gelmedi cuma gel o zmn dedim bakim soz vermeyim diyo valla soz vermek zorundasin zor durumdayim dedim.onun icin ellemiyom biyeri cumaya kadar pisligin icinde oturucam napim.maşallahhh hep böle iyi ol inşallah...
yalnız iş güç olayından uzak dur dinlenmen lazım...
bende daha kahvaltı yapcam kargo dün gelcekti dün dağıtımdaydı sözde ama hala dağıtımda
annem kırklarelinde yavrım kardeşimin yanında oraya ay sonu gitcem...
bugün dışarıda işlerim var birazda gezcem işte..
ama hava yağmurlu bakalım cesaret edebilcemmi çıkmaya..
prednol eziyet öteki bişi gerçekten afiyet olsun canım
saol cnm hakkimda hayirlisi olsun.insallah tum hun uyudum simdide uykum gelmio:))aklim ohss ye takildi ona bakiom netten opudan ne zaman sonra oluyo diye?
aynen öyle cnmm.
gamsızlıkkkk recete bu bu hayatta üzülmemek için..
hayırlısı olsun cnm inşallah görürsün keseyi..
tebrik ederimm.sağlıkla kucağına al inşallahh
Hımmm guldenımıze sorsaydın nette dolanıcagına kızım kıtap gıbı kadınwalla arkadasımız bak ben ohss yı bılıyrm ama ne zamn baslar hıc bılmıyrm bak
ufak tefek mecbur yapiom cnm iste bugun kadin cagirdim baska yere sozu varmis gelmedi cuma gel o zmn dedim bakim soz vermeyim diyo valla soz vermek zorundasin zor durumdayim dedim.onun icin ellemiyom biyeri cumaya kadar pisligin icinde oturucam napim.
bi arada gidip sacimi boyatmam lazim koyu renge boyatim diom hamile kalirsam dipten siyah siyah cikmasin boyatamam da..
cok mu ygiyo yagmur ? aman cnm zaten hastasin Allas askina soguga cikma islanirsin iice usutursun.en iyisi sen evde kargoyu bekle.
Hımmm guldenımıze sorsaydın nette dolanıcagına kızım kıtap gıbı kadınwalla arkadasımız bak ben ohss yı bılıyrm ama ne zamn baslar hıc bılmıyrm bak
ohss bende transferden sonra oldu :'( karın şişliğiyle atlattım sadece ama çok ilerleyenlerde ishal - kusmada oluyomuş
herkese günaydınlaaaarrrr.
u yeni saat uygulamasına alışamadım bi türlü sersem gibi oluyom ben yaaa.....
kaffaltıya geçiyorum.
patates kızartcam çok cnım çekti..
gebemiyim neyim
egunalll cnm nasılsın bende bebeğime doğru bi adım daha attım rahim filmi cekineceğim bursalıyım bi tüp bebek merkezi ne gideğim yarun ön görüşme için bakalım neler bekliyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?