Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydıınnnnn...
Yağmurlu bir Ankara sabahından sesleniyorum sesime gelin taammııııı...
Napıyonuz inşallah iyisinizdir bende yuvarlanıp gidiyorum işte..
Eeeeee daha daha nasılsınız
Noluyoooo banaaa

haydaaa saat 12 olmuş benim eldivenleri takıp kendime hormon yüklemem lazım. off yaa ne güzel herkes yeni gelmişti... neyseee artık yarın görüşürz kızlar iyi geceler tatlı rüyalar)

kiz ne eldiveni ben az once parmagimla ittiriverdim:)))

ayyy muhabette bak ne hallere düşüyoz ahhh ah biz bunları neden öğrenmek zorunda kaldık yaaaaa

merhabaa...
aşırı olgunlaşma durumu olmaz doktorun zaten durumu görüyor ultrasonda 2 yumiyi büyütmek için diğerlerini riske atmaz...
zaten 6.günündesin daha büyümeleri için bi kaç doz iğneye ihtiyaçları vardır hepsinin...
endişelenme yani...

Bugün gezmelere gitcem fakat lakin ama kargo bekliyorum erken geler inşallah günümü ona bağlarsam yandım

Cnmmm cim nbr nasilsinnnnnnn

daha iyiyim canım siz nasılsınız kuzunla..

hikayeni bilmezmiyim canım doktorunda iğnelere nasıl tepki verdiğini gördü inşallah bu kez herşey yolunda gidecek..
çok yumi değil aslında sorun e2 değerinin yüksek olması..

maşallahhh ultrasonda herşey yolunda bi de kromozom incelemesi temiz gelirse tadından yenmez...
güzel haberlerini bekliyorum canım...

Günaydıınnnnn...
Yağmurlu bir Ankara sabahından sesleniyorum sesime gelin taammııııı...
Napıyonuz inşallah iyisinizdir bende yuvarlanıp gidiyorum işte..
Eeeeee daha daha nasılsınız
Noluyoooo banaaa
gunaydinnnn cicimmm...iyiyim cnm bugun daha az agrim var kalktim mutfagi topladim.bulasik mak. calustirdim camasirlari topladim geri yattim ama aciktim simdide..sen napion kuzum ?

Bugün gezmelere gitcem fakat lakin ama kargo bekliyorum erken geler inşallah günümü ona bağlarsam yandım
himmmmm nereye gitcennnnn?annenlere mi?kargocular adami uyuz edio yaaaaa (

ayyy muhabette bak ne hallere düşüyoz ahhh ah biz bunları neden öğrenmek zorunda kaldık yaaaaa
ooooo ogrendik daha ustune yuksek lisans yaptik sekerim:))
eskien dojtorda muayeneee utaniyordum simdi o da kalmadi iice yirtildim:))))

ayyyyy gulden o prednol nasil igrenccc bi ilacc agzimin icini zehir etti icerkenn..ben onceki tup de hic fark etmemistim..

maşallahhh hep böle iyi ol inşallah...
yalnız iş güç olayından uzak dur dinlenmen lazım...
bende daha kahvaltı yapcam kargo dün gelcekti dün dağıtımdaydı sözde ama hala dağıtımda
annem kırklarelinde yavrım kardeşimin yanında oraya ay sonu gitcem...
bugün dışarıda işlerim var birazda gezcem işte..
ama hava yağmurlu bakalım cesaret edebilcemmi çıkmaya..

ayyyyy gulden o prednol nasil igrenccc bi ilacc agzimin icini zehir etti icerkenn..ben onceki tup de hic fark etmemistim..

prednol eziyet öteki bişi gerçekten afiyet olsun canım

ufak tefek mecbur yapiom cnm iste bugun kadin cagirdim baska yere sozu varmis gelmedi cuma gel o zmn dedim bakim soz vermeyim diyo valla soz vermek zorundasin zor durumdayim dedim.onun icin ellemiyom biyeri cumaya kadar pisligin icinde oturucam napim.
bi arada gidip sacimi boyatmam lazim koyu renge boyatim diom hamile kalirsam dipten siyah siyah cikmasin boyatamam da..
cok mu ygiyo yagmur ? aman cnm zaten hastasin Allas askina soguga cikma islanirsin iice usutursun.en iyisi sen evde kargoyu bekle.

saol cnm hakkimda hayirlisi olsun.insallah tum hun uyudum simdide uykum gelmio:))aklim ohss ye takildi ona bakiom netten opudan ne zaman sonra oluyo diye?

Hımmm guldenımıze sorsaydın nette dolanıcagına kızım kıtap gıbı kadın walla arkadasımız bak ben ohss yı bılıyrm ama ne zamn baslar hıc bılmıyrm bak

ev işi er ya da geç olur keyfinden yapmamazlık etmiyorsun düşünme bence..
koyu boyatman daha doğrusu kendi renk tonuna yakın boyatman mantıklı olur ne de olsa gebe kalcan bi süre boyatamayacan..
yağmur atıştıdı bi durdu fena yağacak gibi bir hali var bulutlar gergin sinirli bahar yağmurlarıda şiddetli olur...
bi de dünki hava güneş sıcak bugün serin esiyo ve yağmurlu olmadı ama yaniii

Hımmm guldenımıze sorsaydın nette dolanıcagına kızım kıtap gıbı kadın walla arkadasımız bak ben ohss yı bılıyrm ama ne zamn baslar hıc bılmıyrm bak

bu konu üzerine irtibattayız kendisiylen
yumurta toplamadan sonraki gün itibariyle her an ortaya çıkabiliyor hemen de çıkabilir daha sonrada gebelik oluşursa tetiklenir çıkmayacağı varsada ortaya çıkabilir

Son düzenleme:
ohss bende transferden sonra oldu :'( karın şişliğiyle atlattım sadece ama çok ilerleyenlerde ishal - kusmada oluyomuş

gebelik oluşunca ohss olmuşsundur canım tetikleyen hormon bhcg çünkü gebelik hormonu yani...
başlatan e2 ortaya çıkmasına sebep olan bhcg

herkese günaydınlaaaarrrr.
u yeni saat uygulamasına alışamadım bi türlü sersem gibi oluyom ben yaaa.....
kaffaltıya geçiyorum.
patates kızartcam çok cnım çekti..
gebemiyim neyim

egunalll cnm nasılsın bende bebeğime doğru bi adım daha attım rahim filmi cekineceğim bursalıyım bi tüp bebek merkezi ne gideğim yarun ön görüşme için bakalım neler bekliyo beni

herkese günaydınlaaaarrrr.
u yeni saat uygulamasına alışamadım bi türlü sersem gibi oluyom ben yaaa.....
kaffaltıya geçiyorum.
patates kızartcam çok cnım çekti..
gebemiyim neyim

Günaydınlaaarrrr diyince günümüz daha bi aydınlık oluyo dimi sadece günaydın desen olmazdı bence lar eki çokluk katar her zaman iyi demişin
Yeni saat uygulamasına ben akşamları alışamadım hava aydınlık daha erken sanıyorum bi bakmışım beyimin saati geliyooo
yemek felan derken acele işlere girişiyom mesela ev eşofmanımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyiyorum hazırlanıyorum sonuçta saatler alınınca düzenim şaştı bazen yeişemiyorum giyinmeye
patates bende kızartsam mikemmel olur ama yok istemez akşama kızartayım ben...
gebemisin nesin bi düşünelim bence önemli olan niyet

egunalll cnm nasılsın bende bebeğime doğru bi adım daha attım rahim filmi cekineceğim bursalıyım bi tüp bebek merkezi ne gideğim yarun ön görüşme için bakalım neler bekliyo beni

iyiyim canım sen nasılsın dicem ama baktım ki tedavi için ön hazırlıklara girişmişin...
rahim filmi tahliller ne gerekiyorsa yaptır canım sonrasında keşke diyoruz...

moonsherose84 sizinle lenfosit aşısı hakkında konuşmam gerekiyor.mesaj kutunuzu boşaltır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…