daha iyiyim canım siz nasılsınız kuzunla..
hikayeni bilmezmiyim canım doktorunda iğnelere nasıl tepki verdiğini gördü inşallah bu kez herşey yolunda gidecek..
çok yumi değil aslında sorun e2 değerinin yüksek olması..
maşallahhh ultrasonda herşey yolunda bi de kromozom incelemesi temiz gelirse tadından yenmez...
güzel haberlerini bekliyorum canım...
ohss bende transferden sonra oldu :'( karın şişliğiyle atlattım sadece ama çok ilerleyenlerde ishal - kusmada oluyomuş
Yeni gördüm mesajını boşalttım tatlımmoonsherose84 sizinle lenfosit aşısı hakkında konuşmam gerekiyor.mesaj kutunuzu boşaltır mısınız?
konustum cnm konusmaz olur muyum suan icin bi belirtim.yok.bazi kisiler transfeeden sonra oluyomus ona bakiodum da hcg hormonundan oluyo aslinda bi nevi bebislerin tutundugunu anliosun o zaman da da.Hımmm guldenımıze sorsaydın nette dolanıcagına kızım kıtap gıbı kadınwalla arkadasımız bak ben ohss yı bılıyrm ama ne zamn baslar hıc bılmıyrm bak
evet nm oyleymis sujur sen kolay atlatmissin.ohss bende transferden sonra oldu :'( karın şişliğiyle atlattım sadece ama çok ilerleyenlerde ishal - kusmada oluyomuş
simdilik biseyim yok guldenim en son e2 im 4100 du sonrasinda yumurta buyutucu igneyi kestik sadece cetritide vurduk galiba dusurduler e2 imi.zaten dussun.diye ilaci kesmisler.insallah bisey olmaz..bu konu üzerine irtibattayız kendisiylen
yumurta toplamadan sonraki gün itibariyle her an ortaya çıkabiliyor hemen de çıkabilir daha sonrada gebelik oluşursa tetiklenir çıkmayacağı varsada ortaya çıkabilir
gunaydinnn kizzzz o gun cnm bi cekti benimde rrsmen.burnuma.boyle.kokusu gelsi ayy dedim herqlde as erme.boyle oluyo:)))afiyet olsun. cnmherkese günaydınlaaaarrrr.
u yeni saat uygulamasına alışamadım bi türlü sersem gibi oluyom ben yaaa.....
kaffaltıya geçiyorum.
patates kızartcam çok cnım çekti..
gebemiyim neyim
gulden kiz bi gun nolur ev esofmaninla ve es esofmaninla foto cekil.cok merak ettim:))))))Günaydınlaaarrrr diyince günümüz daha bi aydınlık oluyo dimi sadece günaydın desen olmazdı bence lar eki çokluk katar her zaman iyi demişin
Yeni saat uygulamasına ben akşamları alışamadım hava aydınlık daha erken sanıyorum bi bakmışım beyimin saati geliyooo
yemek felan derken acele işlere girişiyom mesela ev eşofmanımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyiyorum hazırlanıyorum sonuçta saatler alınınca düzenim şaştı bazen yeişemiyorum giyinmeye
patates bende kızartsam mikemmel olur ama yok istemez akşama kızartayım ben...
gebemisin nesin bi düşünelim bence önemli olan niyet
iyiyim canım sen nasılsın dicem ama baktım ki tedavi için ön hazırlıklara girişmişin...
rahim filmi tahliller ne gerekiyorsa yaptır canım sonrasında keşke diyoruz...
cnm sen bana.ne bakiosun herkesde bole olmaz ben den once yumurta toplamadan cikan kadin hadi hoscakalin diye gule oynaya cikti sen bakma banaKizlar benim yarin yumurta toplamam var ve cok korkuyorum helede turquoise yasadiklarini okuduktan sonra daha cok korktum bide toplanan yumislerin döllenmeme ihtimali varmis bunuda bilmiyodum dün burdan ögrendim bundanda cok korkuyorum ama bebisleri koyduranlari okuyunca benimde o günüm hemen gelson istiyorum bebisim göbişime tutunur insallah tabi önce döllenirde insallah sabirsizlikla bekliyorum onu artik dayanicak gücüm kalmadi melegim gel artik yaa üzme beni artikk
nasılsın cnm geçti mi ağrıların
konustum cnm konusmaz olur muyum suan icin bi belirtim.yok.bazi kisiler transfeeden sonra oluyomus ona bakiodum da hcg hormonundan oluyo aslinda bi nevi bebislerin tutundugunu anliosun o zaman da da.
evet nm oyleymis sujur sen kolay atlatmissin.
simdilik biseyim yok guldenim en son e2 im 4100 du sonrasinda yumurta buyutucu igneyi kestik sadece cetritide vurduk galiba dusurduler e2 imi.zaten dussun.diye ilaci kesmisler.insallah bisey olmaz..
gunaydinnn kizzzz o gun cnm bi cekti benimde rrsmen.burnuma.boyle.kokusu gelsi ayy dedim herqlde as erme.boyle oluyo:)))afiyet olsun. cnm
gulden kiz bi gun nolur ev esofmaninla ve es esofmaninla foto cekil.cok merak ettim:))))))
cnm sen bana.ne bakiosun herkesde bole olmaz ben den once yumurta toplamadan cikan kadin hadi hoscakalin diye gule oynaya cikti sen bakma bana
benim olayim baska kuzum hic korkma et duani gir opuna
Herkesee selaamm ben yeni kalktim bana da gunaydiin ama acilen biseyler yemem lazim acliktan oluyoruz
Kizlar benim yarin yumurta toplamam var ve cok korkuyorum helede turquoise yasadiklarini okuduktan sonra daha cok korktum bide toplanan yumislerin döllenmeme ihtimali varmis bunuda bilmiyodum dün burdan ögrendim bundanda cok korkuyorum ama bebisleri koyduranlari okuyunca benimde o günüm hemen gelson istiyorum bebisim göbişime tutunur insallah tabi önce döllenirde insallah sabirsizlikla bekliyorum onu artik dayanicak gücüm kalmadi melegim gel artik yaa üzme beni artikk
Tünaydın canlar herşey gönlümüzce olsun inşallah her geçen gün bebeklerimize bir gün daha yaklaştığımız zamandan eksilsin
konustum cnm konusmaz olur muyum suan icin bi belirtim.yok.bazi kisiler transfeeden sonra oluyomus ona bakiodum da hcg hormonundan oluyo aslinda bi nevi bebislerin tutundugunu anliosun o zaman da da.
evet nm oyleymis sujur sen kolay atlatmissin.
simdilik biseyim yok guldenim en son e2 im 4100 du sonrasinda yumurta buyutucu igneyi kestik sadece cetritide vurduk galiba dusurduler e2 imi.zaten dussun.diye ilaci kesmisler.insallah bisey olmaz..
gunaydinnn kizzzz o gun cnm bi cekti benimde rrsmen.burnuma.boyle.kokusu gelsi ayy dedim herqlde as erme.boyle oluyo:)))afiyet olsun. cnm
gulden kiz bi gun nolur ev esofmaninla ve es esofmaninla foto cekil.cok merak ettim:))))))
cnm sen bana.ne bakiosun herkesde bole olmaz ben den once yumurta toplamadan cikan kadin hadi hoscakalin diye gule oynaya cikti sen bakma bana
benim olayim baska kuzum hic korkma et duani gir opuna
kız boya zarar vermesin şimdi bünyene.. ben de senin gibi düşünüp boyatmıştım yine aktı saçıma çok sinirliyim şuangecti gecti accik kaldi kuaforde sac boyatiyom hahaha:)))
ah cnm benim korkma akşam 10 11 gibi yeme içmeyi kes. sabaha bünyen biraz zayıf düşcek zaten aç olduğun için.. bi de alkol kullanmıyosan falan narkoz etkisini daha çabuk gösterir hemmencecik uyuyuverirsinKizlar benim yarin yumurta toplamam var ve cok korkuyorum helede turquoise yasadiklarini okuduktan sonra daha cok korktum bide toplanan yumislerin döllenmeme ihtimali varmis bunuda bilmiyodum dün burdan ögrendim bundanda cok korkuyorum ama bebisleri koyduranlari okuyunca benimde o günüm hemen gelson istiyorum bebisim göbişime tutunur insallah tabi önce döllenirde insallah sabirsizlikla bekliyorum onu artik dayanicak gücüm kalmadi melegim gel artik yaa üzme beni artikk
ayy biraz detaya inmişim dimi kusura bakmayın kızlar napim şu süreçte en sevmediğim işlem bu...:s prednole bile katlanabilirim ama progestan beni mahfettiiayyy muhabette bak ne hallere düşüyoz ahhh ah biz bunları neden öğrenmek zorunda kaldık yaaaaa
önce suyu iç ağzında tut sonra ilacı ağzına al ikisini birden yut tadını bi nebze daha az hissediceksinayyyyy gulden o prednol nasil igrenccc bi ilacc agzimin icini zehir etti icerkenn..ben onceki tup de hic fark etmemistim..
iyiyiz tatlım sen nasılsın? bekleyişteyim ben.. cmtesi test günüm biraz heyecanlıyım.. arada bir kasık ağrılarım oluyo ama onun dışında pek bişey hissedemiyorum..ona biraz canım sıkılıyo okdarne var ne yok arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz....
hiiçç canını sıkma tatlım hayırlı haberler alacaksın inşallah kalbini ferah tut bol bol duaa etiyiyiz tatlım sen nasılsın? bekleyişteyim ben.. cmtesi test günüm biraz heyecanlıyım.. arada bir kasık ağrılarım oluyo ama onun dışında pek bişey hissedemiyorum..ona biraz canım sıkılıyo okdar
ne var ne yok arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz....
hoşbulduk canım.. valla buralardayım ama konuşmaya halim yoktu haftasonunu full alışverişle geçirdik dün de yorgunluk filan giremedim işte geldim bugün burdayımhoşgeldin canım sen nasılsın nerdesin bakimkendi adıma konuşursam sorunlr sıkıntılar kötüler kötülüklerini yapmaya devam ediyor zalimler zulumlerini yapıyor ama bu son sans onlara bundan sonra sını adalete bırakcam bakalım ne olck ev işyle meşgüldüm yatk yorgan yün vs yapılack havlr acılsnda bnde böyle işte inş sen iysindr
dur sana özelden msj atıcamhiiçç canını sıkma tatlım hayırlı haberler alacaksın inşallah kalbini ferah tut bol bol duaa et
amin canım inşallah rabbim duysun sesimiziMoreblue egunal turquoise ve diger kizlar gercekten hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin gercekten iyi veliyo bu pozitif konusmalar insallah pozitifler pozitifleri kovalar ve mevlam bu ay hepimizin imtihanini mutlu bi sekilde sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?