Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm iyi olmana cok sevindim aman iyi ol herzamn biz ne edelim kızimla şimdide dış çıkarıyoruz galiba poposu durmuyr gece gündüz is basında Yine don basa uyku yok birde cadı öldürenim le bir kavga ediyor bidi bidi sınırlı iken kaldırınca direk sacıma saldırıyor birazcık da saldırgan kizim :18:Birazcık büyüsünde yiceksin ben den terlik poposunu şimdiden hazırladım çiçekli terlik bekliyor kenarıda poposunu bağlayamiyrz firt firt donüyor gülüyor bize şimdi baytın kendileri yatıyor sabah a kadar salincaktasallaniyr yanın dn ayrılınca bağırıyor dün aksam abimin oğlanı halletti kizimn oyuncağı vardı elinde oturduğu yerden bnm ki bı saldırdı oğlana bizimki sıkışmış köşeye ağlıyor cocuk elleriyle isaretediyrkonusamiyr yigenim daha çık çık gözler patlamış bnm ki bağırıyor oyuncağını aldığı icin cok güldük kızımı alıp kucağıma oğlanın yanına yaklaştırıyorum cocuk arkasına bakmadan kaçıyor aglayark gecen de sacı elinde kaldı : eli masalı olucak teyzesi erkek gibi masallh Bir tek babaya asık onun sakallarını yüzünü seviyr okşuyor bize direk dalıyor

Herkesee selaamm ben yeni kalktim bana da gunaydiin ama acilen biseyler yemem lazim acliktan oluyoruz

Kizlar benim yarin yumurta toplamam var ve cok korkuyorum helede turquoise yasadiklarini okuduktan sonra daha cok korktum bide toplanan yumislerin döllenmeme ihtimali varmis bunuda bilmiyodum dün burdan ögrendim bundanda cok korkuyorum ama bebisleri koyduranlari okuyunca benimde o günüm hemen gelson istiyorum bebisim göbişime tutunur insallah tabi önce döllenirde insallah sabirsizlikla bekliyorum onu artik dayanicak gücüm kalmadi melegim gel artik yaa üzme beni artikk

Tünaydın canlar herşey gönlümüzce olsun inşallah her geçen gün bebeklerimize bir gün daha yaklaştığımız zamandan eksilsin

Hımmm guldenımıze sorsaydın nette dolanıcagına kızım kıtap gıbı kadın walla arkadasımız bak ben ohss yı bılıyrm ama ne zamn baslar hıc bılmıyrm bak
konustum cnm konusmaz olur muyum suan icin bi belirtim.yok.bazi kisiler transfeeden sonra oluyomus ona bakiodum da hcg hormonundan oluyo aslinda bi nevi bebislerin tutundugunu anliosun o zaman da da.

ohss bende transferden sonra oldu :'( karın şişliğiyle atlattım sadece ama çok ilerleyenlerde ishal - kusmada oluyomuş
evet nm oyleymis sujur sen kolay atlatmissin.

bu konu üzerine irtibattayız kendisiylen
yumurta toplamadan sonraki gün itibariyle her an ortaya çıkabiliyor hemen de çıkabilir daha sonrada gebelik oluşursa tetiklenir çıkmayacağı varsada ortaya çıkabilir
simdilik biseyim yok guldenim en son e2 im 4100 du sonrasinda yumurta buyutucu igneyi kestik sadece cetritide vurduk galiba dusurduler e2 imi.zaten dussun.diye ilaci kesmisler.insallah bisey olmaz..
herkese günaydınlaaaarrrr.
u yeni saat uygulamasına alışamadım bi türlü sersem gibi oluyom ben yaaa.....
kaffaltıya geçiyorum.
patates kızartcam çok cnım çekti..
gebemiyim neyim
gunaydinnn kizzzz o gun cnm bi cekti benimde rrsmen.burnuma.boyle.kokusu gelsi ayy dedim herqlde as erme.boyle oluyo:)))afiyet olsun. cnm

gulden kiz bi gun nolur ev esofmaninla ve es esofmaninla foto cekil.cok merak ettim:))))))

cnm sen bana.ne bakiosun herkesde bole olmaz ben den once yumurta toplamadan cikan kadin hadi hoscakalin diye gule oynaya cikti sen bakma bana
benim olayim baska kuzum hic korkma et duani gir opuna

İnsallah canim hep dua ediyorum valla benimde ilacimi kestiler sali gunu catlatma ignesini verdiler onu yaptik dun bugun bekliyoruz ilaci kesmeleri kotu biseymiki benim e2 degerimi soylemisti ama unuttum doktor sonuc iyi demisti ama

Herkesee selaamm ben yeni kalktim bana da gunaydiin ama acilen biseyler yemem lazim acliktan oluyoruz

selammmmm mideni daha önce kınamıştım bi kez daha kınamak isterim bulanmaktan daha önemli işleri var sindirim vs..gibi litfen uyar kendisini

ama ama ama sen neden olumsuzları örnek aldın ki kendine hiç sorunsuz geçirenler oluyor ki bunlar daha fazla sorunlu opu geçirenlerin sayısı az canım...

Tünaydın canlar herşey gönlümüzce olsun inşallah her geçen gün bebeklerimize bir gün daha yaklaştığımız zamandan eksilsin

nasılsın nasıl gidiyooo bebiş nasıl sadece gün mü sayıyosun bu gün saymalar bitmeyecek diyim sana

tamam yavrım bigün üşenmezsem ev ve eş eşofmanlı hallerimi çekerim

Son düzenleme:
kızlar slm herkese nasılsınız? bugün burda hava kötü yağmurlu kapalı kaç günden beri güneşli havaya alışmıştık bende gün sayıyorum cumartesi günü doktor kontrolüm var bebişimi görcem 2 li tarama testini ne zaman verir acaba ondanda korkuyorum

gecti gecti accik kaldi kuaforde sac boyatiyom hahaha:)))
kız boya zarar vermesin şimdi bünyene.. ben de senin gibi düşünüp boyatmıştım yine aktı saçıma çok sinirliyim şuan şimdi boyatamıyorum artık çok geç....

ah cnm benim korkma akşam 10 11 gibi yeme içmeyi kes. sabaha bünyen biraz zayıf düşcek zaten aç olduğun için.. bi de alkol kullanmıyosan falan narkoz etkisini daha çabuk gösterir hemmencecik uyuyuverirsin sonra da gerisini Allaha bırak döllenme işi kısmet bizim için en hayırlısını O biliyo

ayyy muhabette bak ne hallere düşüyoz ahhh ah biz bunları neden öğrenmek zorunda kaldık yaaaaa
ayy biraz detaya inmişim dimi kusura bakmayın kızlar napim şu süreçte en sevmediğim işlem bu...:s prednole bile katlanabilirim ama progestan beni mahfettii

ayyyyy gulden o prednol nasil igrenccc bi ilacc agzimin icini zehir etti icerkenn..ben onceki tup de hic fark etmemistim..
önce suyu iç ağzında tut sonra ilacı ağzına al ikisini birden yut tadını bi nebze daha az hissediceksin

ne var ne yok arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz....
iyiyiz tatlım sen nasılsın? bekleyişteyim ben.. cmtesi test günüm biraz heyecanlıyım.. arada bir kasık ağrılarım oluyo ama onun dışında pek bişey hissedemiyorum..ona biraz canım sıkılıyo okdar

hiiçç canını sıkma tatlım hayırlı haberler alacaksın inşallah kalbini ferah tut bol bol duaa et

ne var ne yok arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz....

hoşgeldin canım sen nasılsın nerdesin bakim kendi adıma konuşursam sorunlr sıkıntılar kötüler kötülüklerini yapmaya devam ediyor zalimler zulumlerini yapıyor ama bu son sans onlara bundan sonra sını adalete bırakcam bakalım ne olck ev işyle meşgüldüm yatk yorgan yün vs yapılack havlr acılsnda bnde böyle işte inş sen iysindr

hoşbulduk canım.. valla buralardayım ama konuşmaya halim yoktu haftasonunu full alışverişle geçirdik dün de yorgunluk filan giremedim işte geldim bugün burdayım
kötüler kötülüklerini yapsada yanına kalıyo canım biz bas edemiyoruz onlarla çünkü istesekte onlar gibi olamıyoruz..

Moreblue egunal turquoise ve diger kizlar gercekten hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin gercekten iyi veliyo bu pozitif konusmalar insallah pozitifler pozitifleri kovalar ve mevlam bu ay hepimizin imtihanini mutlu bi sekilde sonuclanir

Moreblue egunal turquoise ve diger kizlar gercekten hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin gercekten iyi veliyo bu pozitif konusmalar insallah pozitifler pozitifleri kovalar ve mevlam bu ay hepimizin imtihanini mutlu bi sekilde sonuclanir
amin canım inşallah rabbim duysun sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…