Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım nasılsın..ii oldunmu biraz... o ağrılar bende de olmuştu canım ohss olmuştum bende....

yumilerin nasıl döllenmişlermi kaçı işlem görmüş geçmişi okuyamadımda

İnsallah canim hep dua ediyorum valla benimde ilacimi kestiler sali gunu catlatma ignesini verdiler onu yaptik dun bugun bekliyoruz ilaci kesmeleri kotu biseymiki benim e2 degerimi soylemisti ama unuttum doktor sonuc iyi demisti ama
cnm ilacini kestiper ama cetrotide ya da baskilayici igne kullaniosun mutlaka dimi?hiii pardonn sali catlatmayi vurmussun ok simdiboldu artik igne vurulmaz.benimn kestiler dedigim catlatma ignesinden onceydi.doktor iyi demisse iyidir sen kafana takma yatcan kalkcan yatcan kalkcan hooopp uyanican:)))

tamam heyecanla bekliom :))) benim ev kiyafetim tayt bluz:))

ayyy burda cqtir catir yanioo cok fena sicak..sen cimartesi bebisi gorcen.ben cumartesi bebisi karnima alcam insallahhhh

ne var ne yok arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz....
iyiyiz cnm aksama mi gectin?

he valla ben de son kez boyatim dedim her turlu igrenc olcak ta bir ay bir aydir dedim:))))akqr gider bu simdi alti acik ya.Allahtan transferden sonra 12 gun yikanmicam ya akmasina firsat kalmicak hahahaha amq saka sakq sacimi egipp yikaticam vucudumu yikamicam.valla az once prednolu ictim.nasil ictim bilmiom ama tadini hic hissetmedim..
dur sana özelden msj atıcam
ban da bana daaa:)))))ne konusuyonuz bananeee:)))))

Moreblue egunal turquoise ve diger kizlar gercekten hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin gercekten iyi veliyo bu pozitif konusmalar insallah pozitifler pozitifleri kovalar ve mevlam bu ay hepimizin imtihanini mutlu bi sekilde sonuclanir
ne demek cnm insallah heraey gonlunce olurrrrrr... amin insallahh

canım nasılsın..ii oldunmu biraz... o ağrılar bende de olmuştu canım ohss olmuştum bende....

yumilerin nasıl döllenmişlermi kaçı işlem görmüş geçmişi okuyamadımda

iyiyim cnm bugun biraz disari cikyim hemen yorulunca seyimin ustunde yumurtalarimin otda sag tarafim hafif sismis belli oraya elimle dojunuim canim yaniyo sol tatafa bastiriyom hic agri yok gecer herlade.yumilerim dollenmis cnm sayiyi tam bilmiom bugn konusmadim ama 10 a yakin vardir yarin ararlar detay veririm.

baktim cnm hizlisin anca yetisiom:))
canım benim sevindim döllenen yumilerin olduğuna sağıkla önce göbüşüne sonra eline alırsın inşallah...bu arada opudan sonra benimde
sol tarafım öyle olmuştu canım şişliği elimle hissediyodum..ohss olmusmuydun daha önce sen.seni dr kontrole cagırmadımı canım... güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım

Moreblue egunal turquoise ve diger kizlar gercekten hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin gercekten iyi veliyo bu pozitif konusmalar insallah pozitifler pozitifleri kovalar ve mevlam bu ay hepimizin imtihanini mutlu bi sekilde sonuclanir
inşallah canım şimdi çatlatma iğnesi çaat diye çatlatmıyo zaten yumurtaların :) iğne yumilerini, döllenmesi için belli bi olgunluğa getiriyo.. bu sürede zaten büyümeleri istenmiyo oyüzden kestiler ilaçlarını
ben de dışarda tayt giyemiyorum bar evde giyiym hem seksi hem rahat daha nolsun saçını 12 gün yıkatmazsan daha çok akar akıllım yağlanınca daha çabuk akıyo:) özel mesajımızda bununla ilgiliydi

iyi yapmışsın canım kafan dagılır alıverişte allh yanları koymycak onlrın ama hep Zarar veriyorlar madi manavi kayıblarım var adalet onlara gerkni yapck elbet çünkü ben hep iyi niytimden kaybettim güvndim kendim gbi sandım allah buyuk inş onlar öyle bir çekecekki görckler can yakıp huzr bozmyı

evet canım abimin düğün hazırlıkları kafamı dağıttı biraz ii oldu...
bu arada ben geçmişi pek okuyamıyorum sorun kimler canım kv.lermi anlatmak istersen dinlerim..anlatmak istemesende bosvermeye calıs canım sonsuz olan bu dünya değil öbür dünya o yüzden bu dünyada değil öbür dünyada alacağın olsun

seni bu kadar kızdıracak üzecek noldu bilmiyorum ama kötülüklerle mücadele ederken kendine zarar vermemeye çalış canım. içine atmadan sağlığından olmadan mücadele et.. karşındaki senden büyük te olsa hakkını aramasını bil söylenicek bişey varsa da söyle. sana dert olucağına onlara dert olsun.. ama hesap günü olduğunu bilerek yap bunları çünkü sen sadece kendi yaptıklarından sorumlusun..ben de zor günler geçiriyorum biliyorum akıl vermek kolay ama sen güçlü olmaya çalış bide hz. musanın ve hz. yunusun dualarını oku. onlar sana iyi gelecek:)

anam nasıl yağmur yağıyor, maaşallah diyeyim ev çatı katında olunca tepeme düşüyor sanki damlalar
kış nostaljisi olsun diye fırına patates de attım... oh mis :)
nfy, turkuaz ve başka kimler buradaysa nasılsınız bakalım :)

insallajhhhh cnmm..doktor cagirmadi hic ohss olmadim cnm sisligim de asiri degil ama oram agridi biraz ayakta gezindikce.nafis cnm bide bnm memelere el degmio kiz nasil agriyo elleyince

ooo ben de tayt giy
emiom disarda imkami mi varrrrr asla:)))evde sexi bedenimi sergiliom:)))valla mi kiz yikanmayan sac nasil akar.3 gunde bir sacimi yikatirim napim baskada yapabilicegim bise yok.

selam canlar nasılsınız bakim
iyiyizzz kizlarrr sizden nbr?
benimki aradi matketeeymis somdi damlar cikipm yine girerim canlarrr...

kızlar ben kaçtım beyim geliyoo:) bu gün büyük gün Galatasarayımızın çok önemli bi karşılaşması var çok gergindir kendisi :) biraz ilgi ister... hepinizi öptüm herkese nickleriyle dua ediyorum siz de bana edin bugün gs için büyük gün olabilir ama cumartesi de benim için büyük gün pozitif alıyım inş

kendi adıma fena sayılmam işte bulantılarla uğraşıyorum canım dün okudum yazdıklarını herşey normalmiş çok sevindim o anlattığın tehlikede ortadan kalktımı

Turquoise ben baskilayaci igne kullanmadim o ne icin niye kullanmadim acaba yolunda gitmeyen biseymi var da kullanmadim ben pko luyum bu yuzden igne kullanirken sag tarafim baya gelismisti yani igneyi biraktigim gun sag 24 sol 19 du en buyukleri bunlardi nasil iyimi yumisler bu konuda hic bilgim yok oyuzden soruyorum dr da bazi aksilikleri bana yansitmiyor pek biraz takiyorum ondan bide sag hizli buyudu catlamasin sol da ona yetissin diye sabahlarida igne vermisti bi sure sonra acaba omu baskilayici dedigin

niye giyemiyosun kız, beyin mi kızıyo valla taytlarım yapıştı resmen bana, başka bir şey giyemiyorum artık. kot falan giyince daral geliyor bana

kendi adıma fena sayılmam işte bulantılarla uğraşıyorum canım dün okudum yazdıklarını herşey normalmiş çok sevindim o anlattığın tehlikede ortadan kalktımı

canım benim ben hiç bulantı yaşayamadım ama hep istedim, kıymetini bil
yok tatlım o ihtimal çok düşük olsa da hep var maalesef, Allah yardımcımız olsun diyeyim.
yarın cvs sonuçlarım için arayacaklar, inş o da iyi çıkar da bir nefes alırım :)

arkadaşlar ben çıkıyorum biraz uzanıcam incirim inşallah canım hayırlı haberler alırsın bende pazartesi 2li test yapılıcak inşallah bizde iyi haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…