cnm ilacini kestiper ama cetrotide ya da baskilayici igne kullaniosun mutlaka dimi?hiii pardonn sali catlatmayi vurmussun ok simdiboldu artik igne vurulmaz.benimn kestiler dedigim catlatma ignesinden onceydi.doktor iyi demisse iyidir sen kafana takma yatcan kalkcan yatcan kalkcan hooopp uyanican:)))İnsallah canim hep dua ediyorum valla benimde ilacimi kestiler sali gunu catlatma ignesini verdiler onu yaptik dun bugun bekliyoruz ilaci kesmeleri kotu biseymiki benim e2 degerimi soylemisti ama unuttum doktor sonuc iyi demisti ama
tamam heyecanla bekliom :))) benim ev kiyafetim tayt bluz:))selammmmm mideni daha önce kınamıştım bi kez daha kınamak isterim bulanmaktan daha önemli işleri var sindirim vs..gibi litfen uyar kendisini
ama ama ama sen neden olumsuzları örnek aldın ki kendine hiç sorunsuz geçirenler oluyor ki bunlar daha fazla sorunlu opu geçirenlerin sayısı az canım...
nasılsın nasıl gidiyooo bebiş nasıl sadece gün mü sayıyosun bu gün saymalar bitmeyecek diyim sana
tamam yavrım bigün üşenmezsem ev ve eş eşofmanlı hallerimi çekerim
ayyy burda cqtir catir yanioo cok fena sicak..sen cimartesi bebisi gorcen.ben cumartesi bebisi karnima alcam insallahhhhkızlar slm herkese nasılsınız? bugün burda hava kötü yağmurlu kapalı kaç günden beri güneşli havaya alışmıştık bende gün sayıyorum cumartesi günü doktor kontrolüm var bebişimi görcem 2 li tarama testini ne zaman verir acaba ondanda korkuyorum
iyiyiz cnm aksama mi gectin?ne var ne yok arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz....
he valla ben de son kez boyatim dedim her turlu igrenc olcak ta bir ay bir aydir dedim:))))akqr gider bu simdi alti acik ya.Allahtan transferden sonra 12 gun yikanmicam ya akmasina firsat kalmicak hahahaha amq saka sakq sacimi egipp yikaticam vucudumu yikamicam.valla az once prednolu ictim.nasil ictim bilmiom ama tadini hic hissetmedim..kız boya zarar vermesin şimdi bünyene.. ben de senin gibi düşünüp boyatmıştım yine aktı saçıma çok sinirliyim şuanşimdi boyatamıyorum artık çok geç....
ah cnm benim korkma akşam 10 11 gibi yeme içmeyi kes. sabaha bünyen biraz zayıf düşcek zaten aç olduğun için.. bi de alkol kullanmıyosan falan narkoz etkisini daha çabuk gösterir hemmencecik uyuyuverirsinsonra da gerisini Allaha bırak döllenme işi kısmet bizim için en hayırlısını O biliyo
ayy biraz detaya inmişim dimi kusura bakmayın kızlar napim şu süreçte en sevmediğim işlem bu...:s prednole bile katlanabilirim ama progestan beni mahfettii
önce suyu iç ağzında tut sonra ilacı ağzına al ikisini birden yut tadını bi nebze daha az hissediceksin
iyiyiz tatlım sen nasılsın? bekleyişteyim ben.. cmtesi test günüm biraz heyecanlıyım.. arada bir kasık ağrılarım oluyo ama onun dışında pek bişey hissedemiyorum..ona biraz canım sıkılıyo okdar
ban da bana daaa:)))))ne konusuyonuz bananeee:)))))dur sana özelden msj atıcam
ne demek cnm insallah heraey gonlunce olurrrrrr... amin insallahhMoreblue egunal turquoise ve diger kizlar gercekten hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin gercekten iyi veliyo bu pozitif konusmalar insallah pozitifler pozitifleri kovalar ve mevlam bu ay hepimizin imtihanini mutlu bi sekilde sonuclanir
evet canım akşamdayım senden naber?? bi önceki mesajda yumişlerle ilgili bişeyler sormuştum bakıverirmisiniyiyiz cnm aksama mi gectin?
canım nasılsın..ii oldunmu biraz... o ağrılar bende de olmuştu canım ohss olmuştum bende....
yumilerin nasıl döllenmişlermi kaçı işlem görmüş geçmişi okuyamadımda
baktim cnm hizlisin anca yetisiom:))evet canım akşamdayım senden naber?? bi önceki mesajda yumişlerle ilgili bişeyler sormuştum bakıverirmisin
iyiyim cnm bugun biraz disari cikyim hemen yorulunca seyimin ustunde yumurtalarimin otda sag tarafim hafif sismis belli oraya elimle dojunuim canim yaniyo sol tatafa bastiriyom hic agri yok gecer herlade.yumilerim dollenmis cnm sayiyi tam bilmiom bugn konusmadim ama 10 a yakin vardir yarin ararlar detay veririm.
canım benim sevindim döllenen yumilerin olduğuna sağıkla önce göbüşüne sonra eline alırsın inşallah...bu arada opudan sonra benimdebaktim cnm hizlisin anca yetisiom:))
inşallah canım şimdi çatlatma iğnesi çaat diye çatlatmıyo zaten yumurtaların :) iğne yumilerini, döllenmesi için belli bi olgunluğa getiriyo.. bu sürede zaten büyümeleri istenmiyo oyüzden kestiler ilaçlarınıMoreblue egunal turquoise ve diger kizlar gercekten hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin gercekten iyi veliyo bu pozitif konusmalar insallah pozitifler pozitifleri kovalar ve mevlam bu ay hepimizin imtihanini mutlu bi sekilde sonuclanir
ben de dışarda tayt giyemiyorum bar evde giyiym hem seksi hem rahat daha nolsuncnm ilacini kestiper ama cetrotide ya da baskilayici igne kullaniosun mutlaka dimi?hiii pardonn sali catlatmayi vurmussun ok simdiboldu artik igne vurulmaz.benimn kestiler dedigim catlatma ignesinden onceydi.doktor iyi demisse iyidir sen kafana takma yatcan kalkcan yatcan kalkcan hooopp uyanican:)))
tamam heyecanla bekliom :))) benim ev kiyafetim tayt bluz:))
ayyy burda cqtir catir yanioo cok fena sicak..sen cimartesi bebisi gorcen.ben cumartesi bebisi karnima alcam insallahhhh
iyiyiz cnm aksama mi gectin?
he valla ben de son kez boyatim dedim her turlu igrenc olcak ta bir ay bir aydir dedim:))))akqr gider bu simdi alti acik ya.Allahtan transferden sonra 12 gun yikanmicam ya akmasina firsat kalmicak hahahaha amq saka sakq sacimi egipp yikaticam vucudumu yikamicam.valla az once prednolu ictim.nasil ictim bilmiom ama tadini hic hissetmedim..
ban da bana daaa:)))))ne konusuyonuz bananeee:)))))
ne demek cnm insallah heraey gonlunce olurrrrrr... amin insallahh
hoşbulduk canım.. valla buralardayım ama konuşmaya halim yoktu haftasonunu full alışverişle geçirdik dün de yorgunluk filan giremedim işte geldim bugün burdayım
kötüler kötülüklerini yapsada yanına kalıyo canım biz bas edemiyoruz onlarla çünkü istesekte onlar gibi olamıyoruz..
evet canım abimin düğün hazırlıkları kafamı dağıttı biraz ii oldu...iyi yapmışsın canım kafan dagılır alıverişte allh yanları koymycak onlrın ama hep Zarar veriyorlar madi manavi kayıblarım var adalet onlara gerkni yapck elbet çünkü ben hep iyi niytimden kaybettim güvndim kendim gbi sandım allah buyuk inş onlar öyle bir çekecekki görckler can yakıp huzr bozmyı
seni bu kadar kızdıracak üzecek noldu bilmiyorum ama kötülüklerle mücadele ederken kendine zarar vermemeye çalış canım. içine atmadan sağlığından olmadan mücadele et.. karşındaki senden büyük te olsa hakkını aramasını bil söylenicek bişey varsa da söyle. sana dert olucağına onlara dert olsun.. ama hesap günü olduğunu bilerek yap bunları çünkü sen sadece kendi yaptıklarından sorumlusun..ben de zor günler geçiriyorum biliyorum akıl vermek kolay ama sen güçlü olmaya çalış bide hz. musanın ve hz. yunusun dualarını oku. onlar sana iyi gelecek:)iyi yapmışsın canım kafan dagılır alıverişte allh yanları koymycak onlrın ama hep Zarar veriyorlar madi manavi kayıblarım var adalet onlara gerkni yapck elbet çünkü ben hep iyi niytimden kaybettim güvndim kendim gbi sandım allah buyuk inş onlar öyle bir çekecekki görckler can yakıp huzr bozmyı
insallajhhhh cnmm..doktor cagirmadi hic ohss olmadim cnm sisligim de asiri degil ama oram agridi biraz ayakta gezindikce.nafis cnm bide bnm memelere el degmio kiz nasil agriyo elleyincecanım benim sevindim döllenen yumilerin olduğuna sağıkla önce göbüşüne sonra eline alırsın inşallah...bu arada opudan sonra benimde
sol tarafım öyle olmuştu canım şişliği elimle hissediyodum..ohss olmusmuydun daha önce sen.seni dr kontrole cagırmadımı canım... güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım
ooo ben de tayt giyinşallah canım şimdi çatlatma iğnesi çaat diye çatlatmıyo zaten yumurtaların :) iğne yumilerini, döllenmesi için belli bi olgunluğa getiriyo.. bu sürede zaten büyümeleri istenmiyo oyüzden kestiler ilaçlarını
ben de dışarda tayt giyemiyorum bar evde giyiym hem seksi hem rahat daha nolsunsaçını 12 gün yıkatmazsan daha çok akar akıllım yağlanınca daha çabuk akıyo:) özel mesajımızda bununla ilgiliydi
anam nasıl yağmur yağıyor, maaşallah diyeyimev çatı katında olunca tepeme düşüyor sanki damlalar
kış nostaljisi olsun diye fırına patates de attım... oh mis :)
nfy, turkuaz ve başka kimler buradaysa nasılsınız bakalım :)
iyiyizzz kizlarrr sizden nbr?selam canlar nasılsınız bakim
anam nasıl yağmur yağıyor, maaşallah diyeyimev çatı katında olunca tepeme düşüyor sanki damlalar
kış nostaljisi olsun diye fırına patates de attım... oh mis :)
nfy, turkuaz ve başka kimler buradaysa nasılsınız bakalım :)
cnm ilacini kestiper ama cetrotide ya da baskilayici igne kullaniosun mutlaka dimi?hiii pardonn sali catlatmayi vurmussun ok simdiboldu artik igne vurulmaz.benimn kestiler dedigim catlatma ignesinden onceydi.doktor iyi demisse iyidir sen kafana takma yatcan kalkcan yatcan kalkcan hooopp uyanican:)))
tamam heyecanla bekliom :))) benim ev kiyafetim tayt bluz:))
ayyy burda cqtir catir yanioo cok fena sicak..sen cimartesi bebisi gorcen.ben cumartesi bebisi karnima alcam insallahhhh
T
iyiyiz cnm aksama mi gectin?
he valla ben de son kez boyatim dedim her turlu igrenc olcak ta bir ay bir aydir dedim:))))akqr gider bu simdi alti acik ya.Allahtan transferden sonra 12 gun yikanmicam ya akmasina firsat kalmicak hahahaha amq saka sakq sacimi egipp yikaticam vucudumu yikamicam.valla az once prednolu ictim.nasil ictim bilmiom ama tadini hic hissetmedim..
ban da bana daaa:)))))ne konusuyonuz bananeee:)))
ne demek cnm insallah heraey gonlunce olurrrrrr... amin insallahh
insallajhhhh cnmm..doktor cagirmadi hic ohss olmadim cnm sisligim de asiri degil ama oram agridi biraz ayakta gezindikce.nafis cnm bide bnm memelere el degmio kiz nasil agriyo elleyince
ooo ben de tayt giy
emiom disarda imkami mi varrrrr asla:)))evde sexi bedenimi sergiliom:)))valla mi kiz yikanmayan sac nasil akar.3 gunde bir sacimi yikatirim napim baskada yapabilicegim bise yok.
kendi adıma fena sayılmam işte bulantılarla uğraşıyorum canım dün okudum yazdıklarını herşey normalmiş çok sevindim o anlattığın tehlikede ortadan kalktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?