Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim çok kistim varmış bu ayda başlayamıyorum tüp bebege git bidaha ki adete gel dedi sanki olabiliyoruzda adet

anam test tarihin gelmiş bile tatlımm inşaallah güzel haberlerini alıcaz cumartesıı günü

Canım benim mutlaka kullanmışsındır.. erkenden çatlamasın toplanabilsin diye büyütme iğnelerinden 3-4 gün sonra başlıyorsun o iğnelere...dediğin iğnenin adı cetrotide olabilir m, acaba bir marka daha vardı o da olabilir...
merhaba canım nasılsın
nasıl oliiimm.çok şükür iyiyim sen napıyosun nasılsınn:44::44::44:.azönce havalanına gönderdim misafirlerimi müthiş bir tempodan çıktım ,istanbul kazan biz kepçe gezik bir haftadır enson ayağım şişti..2 akşam uyuyamadım üstüne basamdımm. bir bakayım dedim özledim herkesi.... gülden de yok galibaaa...onunla da konuşmayalı 15 gün oldu.. sesi kısık dye arayıp zora düşürmek istemedimm... o da o kadar kötü demek ki buraya bile uğrayamıyor...buradadır diye direk topiğe girdim amaaa

Son düzenleme:

selam canlar nasılsınız bakim
ben kendi adıma iyiym canlarım sizleri sormalı siz napıonuz bebişlerle:))

insallajhhhh cnmm..doktor cagirmadi hic ohss olmadim cnm sisligim de asiri degil ama oram agridi biraz ayakta gezindikce.nafis cnm bide bnm memelere el degmio kiz nasil agriyo elleyince

.
canım benmde öyle olmuştu opudan sonra.....hatta iki ayda geçmişti ama transferden sonra yine olmuştu hatta gebelik pozitifti yaa memişlerde mavi damarlar cıkmıstı süt damarları 1 ay oldu onlar hala gitmedi..baktıkça içim acıyooo göğüslerimi görmek bile istemiyorum bebeğim izlerini bırakıpta gitti hala acıyo umarım geçerr

ayyy eveeettt derbi var bu günnnn inşallah dediğin gibi c.teside senin için büyük gün olacak canım
benim çok kistim varmış bu ayda başlayamıyorum tüp bebege git bidaha ki adete gel dedi sanki olabiliyoruzda adet
kuzucum sıkıntı yapma geç olsunda güç olmasın napalım her işte vardır bi hayırrr seviyorum senii üzülmeee

canım hos geldin nasılsınnnn hadi gözün aydın rahatladınmı diyelim ne diyelim canım

he cnm yemisim gs nin buyuk gununu bizim icin cumartesi buyuk gun dimi:)))benimkide gidicek maca uzandi biraz uyandiricam yemek hazir olunca.

buyuklukleri cok guzel cnm benim o kadar buyumumemistir bile.evet cnm o catlamasin diye verdigi igne baskilayici igne.
niye giyemiyosun kız, beyin mi kızıyo valla taytlarım yapıştı resmen bana, başka bir şey giyemiyorum artık. kot falan giyince daral geliyor bana
giydirmiyo cnm giyenlere de gicik oluyo:)))evde giyiyom bende.. :))

tatlim ilac verdi mi kist icin?merak etme adetle gidio o kistler cnm.

ben bulgur pilavı pişiriyorum tereyağlı
bol domatesli biberli
aaaa bn cok severim..
hosgeldin cnm bi nefes alabilirsin simdi ayy sen gezdin ben yoruldum:))bi de o gezdirenin dunya parasi gidio teyzemlerden biliom.sirf yol parasi bile epey gidio.

doğum kontrol hapı falan vermedi mi doktorun canım?

valla ben iyiyim ama bebişi yarın öğrenicem canım iyi olup olmadığını :)

benim de kociş kızsa giymezdim ama mesleği sebebiyle son derece rahat bu konularda hem artık benim popo da büyümeye başladı, üstüne daha uzun tunik veya gömlekler giyiyorum artık

ben mutfağa kaçıyorum öptüm hepinizi.
görüşrüz canım kolay gelsinn..
canım hos geldin nasılsınnnn hadi gözün aydın rahatladınmı diyelim ne diyelim canım
yanii kardeşimi yolcu ettim gezdik tozdukk bol bol alışveriş yaptık..rahatlamaz olur muyumm ben evde tembel yembel yayılmaya alışmışımm..çook yoruldumm haliylee..ama gezmekten yoruldumm başka bişeyden değil..
sormaaa canımm benim evim de heryere ters kaç kişi yollarda harcadığımız paranın haddi hesabı olmadı..gerçi kardeşim elimi cebime attırmıyordu amaa...ben iizn vermedim....sonuçta kendisi bizi arabasıylaa samsun sinop bafra arası heryere götürdü gezdirdi...yol yürtmedi.. ben de otobüslerde telef ettim herkesi..onlar da en az benim kadar yorgun döndüler...dün akşam baktım mutfakta şarkı söylüyor istanbul olmaz olsuunn koptuk eşimlee.. kızkardeşim sakinliği sessizliği sever istanbulun karmaşası gürültüsü trafiği bezdirdi bir haftada....
sen napıyosun canımm başladın mı yasinlerini okumaya

CANIM ZATEN İNSAN SEVDİKLERİNE BİŞEY YAPARKEN GOCUNMUYODA YORGUNLUK MAHVEDİYO...bizimde hafta sonu abimlerin alışverişi vardı daha bugün kendime geldim onlar ii olsunlarda napalım

bennim popo dogustan buyuk oldugu icin :)))))))zaten hamile kalsam karnimdan cok popom buyur:)))

olsun cnm imkanin o sonucta istanvulda araba bile zor oluyo.enim esimde korkuyorum ben istanbuldan diyo.cnm annemler okumus 10 tane 41 i tamamlayacak kadar kisim yok gecen gunde hoca sayiya takilmayin deyince ben de takilmadim cnm.istersen sen bi tane oku cnm.

Canım sabaha karsı geldik çokk güzel geçti sen nasılsın balım arıyamadım bugün seni nasılsoldun şişligin falan yok inş yumişler ne durumda

ne guzel cnm eglendigine sevindim.iyiyim tatlim sisligim yok agrim da yattigim da hic yok ayakta biraz gezinince batma oluyo biraz.yumiler icin bugun aramadilar dun aradiklarinda persembe arariz dediler bende arayip sormadim.
bugun saglik ocagina gittim ilac yazdirdim ordanda sacimi boyatmaya gittim cnm.

abooo mehtap gs ye 3 tane atmis real madrid benimki simdi bunalim gelir eve( beni giderken tehdit edio bak gs kazanacak yoksa sana sorarim diye sanki drobbanin yerine ben oynuyom ya hayret:))))))))

Çok tesekkür ederiim kizlar ya cvplar icin yarin olsada hayirlisiyla atlatsam bide bebisim gelse daha ne isterimki ben mevlamdan tuequoise hele yumisler icin soyledigin baya rahatlatti canim cok sagol iyiki varsiniz yaaa

CANIM ZATEN İNSAN SEVDİKLERİNE BİŞEY YAPARKEN GOCUNMUYODA YORGUNLUK MAHVEDİYO...bizimde hafta sonu abimlerin alışverişi vardı daha bugün kendime geldim onlar ii olsunlarda napalım
haklısın ne diyeyimm bir kaç gün yorulmakla ölmeyizz tatlı yorgunluklar bunlar..

herkes bir tane mi okuyacak şimdi dur bakalımm ben de bir bakayım okuyabilecek varsa sorarımm...inşaallah tamamlanır 41 yasinin canım Rabbim gönlünün muradını bu tedavinde göndersin kucağına inşaallah hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…