anam test tarihin gelmiş bile tatlımm inşaallah güzel haberlerini alıcaz cumartesıı günükızlar ben kaçtım beyim geliyoo:) bu gün büyük gün Galatasarayımızın çok önemli bi karşılaşması var çok gergindir kendisi :) biraz ilgi ister... hepinizi öptüm herkese nickleriyle dua ediyorum siz de bana edin bugün gs için büyük gün olabilir ama cumartesi de benim için büyük günpozitif alıyım inş
Turquoise ben baskilayaci igne kullanmadim o ne icin niye kullanmadim acaba yolunda gitmeyen biseymi var da kullanmadim ben pko luyum bu yuzden igne kullanirken sag tarafim baya gelismisti yani igneyi biraktigim gun sag 24 sol 19 du en buyukleri bunlardi nasil iyimi yumisler bu konuda hic bilgim yok oyuzden soruyorum dr da bazi aksilikleri bana yansitmiyor pek biraz takiyorum ondan bide sag hizli buyudu catlamasin sol da ona yetissin diye sabahlarida igne vermisti bi sure sonra acaba omu baskilayici dedigin
nasıl oliiimm.çok şükür iyiyim sen napıyosun nasılsınn:44::44::44:.azönce havalanına gönderdim misafirlerimi müthiş bir tempodan çıktım ,istanbul kazan biz kepçe gezik bir haftadır enson ayağım şişti..2 akşam uyuyamadım üstüne basamdımm. bir bakayım dedim özledim herkesi.... gülden de yok galibaaa...onunla da konuşmayalı 15 gün oldu.. sesi kısık dye arayıp zora düşürmek istemedimm... o da o kadar kötü demek ki buraya bile uğrayamıyor...buradadır diye direk topiğe girdim amaaamerhaba canım nasılsın
anam nasıl yağmur yağıyor, maaşallah diyeyimev çatı katında olunca tepeme düşüyor sanki damlalar
kış nostaljisi olsun diye fırına patates de attım... oh mis :)
nfy, turkuaz ve başka kimler buradaysa nasılsınız bakalım :)
ben kendi adıma iyiym canlarım sizleri sormalı siz napıonuz bebişlerle:))selam canlar nasılsınız bakim
canım benmde öyle olmuştu opudan sonra.....hatta iki ayda geçmişti ama transferden sonra yine olmuştu hatta gebelik pozitifti yaa memişlerde mavi damarlar cıkmıstı süt damarları 1 ay oldu onlar hala gitmedi..baktıkça içim acıyooo göğüslerimi görmek bile istemiyorum bebeğim izlerini bırakıpta gitti hala acıyo umarım geçerrinsallajhhhh cnmm..doktor cagirmadi hic ohss olmadim cnm sisligim de asiri degil ama oram agridi biraz ayakta gezindikce.nafis cnm bide bnm memelere el degmio kiz nasil agriyo elleyince
.
ayyy eveeettt derbi var bu günnnnkızlar ben kaçtım beyim geliyoo:) bu gün büyük gün Galatasarayımızın çok önemli bi karşılaşması var çok gergindir kendisi :) biraz ilgi ister... hepinizi öptüm herkese nickleriyle dua ediyorum siz de bana edin bugün gs için büyük gün olabilir ama cumartesi de benim için büyük günpozitif alıyım inş
kuzucum sıkıntı yapma geç olsunda güç olmasın napalım her işte vardır bi hayırrr seviyorum senii üzülmeeebenim çok kistim varmış bu ayda başlayamıyorum tüp bebege git bidaha ki adete gel dedi sanki olabiliyoruzda adet
he cnm yemisim gs nin buyuk gununu bizim icin cumartesi buyuk gun dimi:)))benimkide gidicek maca uzandi biraz uyandiricam yemek hazir olunca.kızlar ben kaçtım beyim geliyoo:) bu gün büyük gün Galatasarayımızın çok önemli bi karşılaşması var çok gergindir kendisi :) biraz ilgi ister... hepinizi öptüm herkese nickleriyle dua ediyorum siz de bana edin bugün gs için büyük gün olabilir ama cumartesi de benim için büyük günpozitif alıyım inş
buyuklukleri cok guzel cnm benim o kadar buyumumemistir bile.evet cnm o catlamasin diye verdigi igne baskilayici igne.Turquoise ben baskilayaci igne kullanmadim o ne icin niye kullanmadim acaba yolunda gitmeyen biseymi var da kullanmadim ben pko luyum bu yuzden igne kullanirken sag tarafim baya gelismisti yani igneyi biraktigim gun sag 24 sol 19 du en buyukleri bunlardi nasil iyimi yumisler bu konuda hic bilgim yok oyuzden soruyorum dr dau bazi aksilikleri bana yansitmiyor pek biraz takiyorum ondan bide sag hizli buyudu catlamasin sol da ona yetissin diye sabahlarida igne vermisti bi sure sonra acaba omu baskilayici dedigin
giydirmiyo cnm giyenlere de gicik oluyo:)))evde giyiyom bende.. :))niye giyemiyosun kız, beyin mi kızıyovalla taytlarım yapıştı resmen bana, başka bir şey giyemiyorum artık. kot falan giyince daral geliyor bana
tatlim ilac verdi mi kist icin?merak etme adetle gidio o kistler cnm.benim çok kistim varmış bu ayda başlayamıyorum tüp bebege git bidaha ki adete gel dedi sanki olabiliyoruzda adet
aaaa bn cok severim..ben bulgur pilavı pişiriyorum tereyağlı
bol domatesli biberli
hosgeldin cnm bi nefes alabilirsin simdi ayy sen gezdin ben yoruldum:))bi de o gezdirenin dunya parasi gidio teyzemlerden biliom.sirf yol parasi bile epey gidio.anam test tarihin gelmiş bile tatlımm inşaallah güzel haberlerini alıcaz cumartesıı günü
Canım benim mutlaka kullanmışsındır.. erkenden çatlamasın toplanabilsin diye büyütme iğnelerinden 3-4 gün sonra başlıyorsun o iğnelere...dediğin iğnenin adı cetrotide olabilir m, acaba bir marka daha vardı o da olabilir...
nasıl oliiimm.çok şükür iyiyim sen napıyosun nasılsınn:44::44::44:.azönce havalanına gönderdim misafirlerimi müthiş bir tempodan çıktım ,istanbul kazan biz kepçe gezik bir haftadır enson ayağım şişti..2 akşam uyuyamadım üstüne basamdımm. bir bakayım dedim özledim herkesi.... gülden de yok galibaaa...onunla da konuşmayalı 15 gün oldu.. sesi kısık dye arayıp zora düşürmek istemedimm... o da o kadar kötü demek ki buraya bile uğrayamıyor...buradadır diye direk topiğe girdim amaaa
benim çok kistim varmış bu ayda başlayamıyorum tüp bebege git bidaha ki adete gel dedi sanki olabiliyoruzda adet
ben kendi adıma iyiym canlarım sizleri sormalı siz napıonuz bebişlerle:))
canım benmde öyle olmuştu opudan sonra.....hatta iki ayda geçmişti ama transferden sonra yine olmuştu hatta gebelik pozitifti yaa memişlerde mavi damarlar cıkmıstı süt damarları 1 ay oldu onlar hala gitmedi..baktıkça içim acıyooo göğüslerimi görmek bile istemiyorum bebeğim izlerini bırakıpta gitti hala acıyo umarım geçerr
ayyy eveeettt derbi var bu günnnninşallah dediğin gibi c.teside senin için büyük gün olacak canım
kuzucum sıkıntı yapma geç olsunda güç olmasın napalım her işte vardır bi hayırrr seviyorum senii üzülmeee
he cnm yemisim gs nin buyuk gununu bizim icin cumartesi buyuk gun dimi:)))benimkide gidicek maca uzandi biraz uyandiricam yemek hazir olunca.
buyuklukleri cok guzel cnm benim o kadar buyumumemistir bile.evet cnm o catlamasin diye verdigi igne baskilayici igne.
giydirmiyo cnm giyenlere de gicik oluyo:)))evde giyiyom bende.. :))
tatlim ilac verdi mi kist icin?merak etme adetle gidio o kistler cnm.
aaaa bn cok severim..
hosgeldin cnm bi nefes alabilirsin simdi ayy sen gezdin ben yoruldum:))bi de o gezdirenin dunya parasi gidio teyzemlerden biliom.sirf yol parasi bile epey gidio.
görüşrüz canım kolay gelsinn..ben mutfağa kaçıyorum öptüm hepinizi.
yanii kardeşimi yolcu ettim gezdik tozdukk bol bol alışveriş yaptık..rahatlamaz olur muyumm ben evde tembel yembel yayılmaya alışmışımm..çook yoruldumm haliylee..ama gezmekten yoruldumm başka bişeyden değil..canım hos geldin nasılsınnnn hadi gözün aydın rahatladınmı diyelim ne diyelim canım
sormaaa canımm benim evim de heryere ters kaç kişi yollarda harcadığımız paranın haddi hesabı olmadı..gerçi kardeşim elimi cebime attırmıyordu amaa...ben iizn vermedim....sonuçta kendisi bizi arabasıylaa samsun sinop bafra arası heryere götürdü gezdirdi...yol yürtmedi.. ben de otobüslerde telef ettim herkesi..onlar da en az benim kadar yorgun döndüler...dün akşam baktım mutfakta şarkı söylüyor istanbul olmaz olsuunn koptuk eşimlee.. kızkardeşim sakinliği sessizliği sever istanbulun karmaşası gürültüsü trafiği bezdirdi bir haftada....he cnm yemisim gs nin buyuk gununu bizim icin cumartesi buyuk gun dimi:)))benimkide gidicek maca uzandi biraz uyandiricam yemek hazir olunca.
buyuklukleri cok guzel cnm benim o kadar buyumumemistir bile.evet cnm o catlamasin diye verdigi igne baskilayici igne.
giydirmiyo cnm giyenlere de gicik oluyo:)))evde giyiyom bende.. :))
tatlim ilac verdi mi kist icin?merak etme adetle gidio o kistler cnm.
aaaa bn cok severim..
hosgeldin cnm bi nefes alabilirsin simdi ayy sen gezdin ben yoruldum:))bi de o gezdirenin dunya parasi gidio teyzemlerden biliom.sirf yol parasi bile epey gidio.
CANIM ZATEN İNSAN SEVDİKLERİNE BİŞEY YAPARKEN GOCUNMUYODA YORGUNLUK MAHVEDİYO...bizimde hafta sonu abimlerin alışverişi vardı daha bugün kendime geldim onlar ii olsunlarda napalımgörüşrüz canım kolay gelsinn..
yanii kardeşimi yolcu ettim gezdik tozdukk bol bol alışveriş yaptık..rahatlamaz olur muyumm ben evde tembel yembel yayılmaya alışmışımm..çook yoruldumm haliylee..ama gezmekten yoruldumm başka bişeyden değil..
sormaaa canımm benim evim de heryere ters kaç kişi yollarda harcadığımız paranın haddi hesabı olmadı..gerçi kardeşim elimi cebime attırmıyordu amaa...ben iizn vermedim....sonuçta kendisi bizi arabasıylaa samsun sinop bafra arası heryere götürdü gezdirdi...yol yürtmedi.. ben de otobüslerde telef ettim herkesi..onlar da en az benim kadar yorgun döndüler...dün akşam baktım mutfakta şarkı söylüyor istanbul olmaz olsuunn koptuk eşimlee.. kızkardeşim sakinliği sessizliği sever istanbulun karmaşası gürültüsü trafiği bezdirdi bir haftada....
sen napıyosun canımm başladın mı yasinlerini okumaya
bennim popo dogustan buyuk oldugu icin :)))))))zaten hamile kalsam karnimdan cok popom buyur:)))doğum kontrol hapı falan vermedi mi doktorun canım?
valla ben iyiyim ama bebişi yarın öğrenicem canım iyi olup olmadığını :)
benim de kociş kızsa giymezdim ama mesleği sebebiyle son derece rahat bu konulardahem artık benim popo da büyümeye başladı, üstüne daha uzun tunik veya gömlekler giyiyorum artık
olsun cnm imkanin o sonucta istanvulda araba bile zor oluyo.enim esimde korkuyorum ben istanbuldan diyo.cnm annemler okumus 10 tane 41 i tamamlayacak kadar kisim yok gecen gunde hoca sayiya takilmayin deyince ben de takilmadim cnm.istersen sen bi tane oku cnm.görüşrüz canım kolay gelsinn..
yanii kardeşimi yolcu ettim gezdik tozdukk bol bol alışveriş yaptık..rahatlamaz olur muyumm ben evde tembel yembel yayılmaya alışmışımm..çook yoruldumm haliylee..ama gezmekten yoruldumm başka bişeyden değil..
sormaaa canımm benim evim de heryere ters kaç kişi yollarda harcadığımız paranın haddi hesabı olmadı..gerçi kardeşim elimi cebime attırmıyordu amaa...ben iizn vermedim....sonuçta kendisi bizi arabasıylaa samsun sinop bafra arası heryere götürdü gezdirdi...yol yürtmedi.. ben de otobüslerde telef ettim herkesi..onlar da en az benim kadar yorgun döndüler...dün akşam baktım mutfakta şarkı söylüyor istanbul olmaz olsuunn koptuk eşimlee.. kızkardeşim sakinliği sessizliği sever istanbulun karmaşası gürültüsü trafiği bezdirdi bir haftada....
sen napıyosun canımm başladın mı yasinlerini okumaya
benim çok kistim varmış bu ayda başlayamıyorum tüp bebege git bidaha ki adete gel dedi sanki olabiliyoruzda adet
iyi kşamlar kızlr nasılsnın ne var yokk
geldin mi yavru nasil gecti eglendin mi?
Canım sabaha karsı geldik çokk güzel geçti sen nasılsın balım arıyamadım bugün seni nasılsoldun şişligin falan yok inş yumişler ne durumda
haklısın ne diyeyimm bir kaç gün yorulmakla ölmeyizz tatlı yorgunluklar bunlar..CANIM ZATEN İNSAN SEVDİKLERİNE BİŞEY YAPARKEN GOCUNMUYODA YORGUNLUK MAHVEDİYO...bizimde hafta sonu abimlerin alışverişi vardı daha bugün kendime geldim onlar ii olsunlarda napalım
bennim popo dogustan buyuk oldugu icin :)))))))zaten hamile kalsam karnimdan cok popom buyur:)))
olsun cnm imkanin o sonucta istanvulda araba bile zor oluyo.enim esimde korkuyorum ben istanbuldan diyo.cnm annemler okumus 10 tane 41 i tamamlayacak kadar kisim yok gecen gunde hoca sayiya takilmayin deyince ben de takilmadim cnm.istersen sen bi tane oku cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?