Kızlarr yine geldim çookk sıkılyorım kafam çokk karışık duygularım çok yogun
noldu kuzummmm eve gelir gelmez moralin geri mi bozuldu?
ne demek canimm sen rahatla guzelce gir opuna..Çok tesekkür ederiim kizlar ya cvplar icin yarin olsada hayirlisiyla atlatsam bide bebisim gelse daha ne isterimki ben mevlamdan tuequoise hele yumisler icin soyledigin baya rahatlatti canim cok sagol iyiki varsiniz yaaa
evet tatlim herkes bi tane.aminnnn cnm insalkahhhhhhaklısın ne diyeyimm bir kaç gün yorulmakla ölmeyizz tatlı yorgunluklar bunlar..
herkes bir tane mi okuyacak şimdi dur bakalımm ben de bir bakayım okuyabilecek varsa sorarımm...inşaallah tamamlanır 41 yasinin canım Rabbim gönlünün muradını bu tedavinde göndersin kucağına inşaallah hayırlısıylaa
Siz ne zaman geldiniz anladınız sizi bekliyordum diye dimi
İiyim canım annemdeyim gelen giden neden kötüsün canım ya iyi gelmedi mi düğünCanım sen nasılsnn ben çokk kötüyüm düşünceler beynimi kemiriyor çok kötüyümm
İiyim canım annemdeyim gelen giden neden kötüsün canım ya iyi gelmedi mi düğün
Ağlama be kuzum lütfen tamam daha yeni acın ama dua et bahsediyordum ya kuzenimin hiç spermi yoktu 2keztüpten sonra normal hamile kaldı bebeği onlar buradalar görsen daha tüp borçlarını ödüyorlarmış ama bebişlerimi çok sevimli olmaz diye bişii yok madem bizim oldu diyorlar herkesin olur dua et tatlımYokk tatlım mutsuzum toparlnamıyorum herşeye aglıyorum çok aglıyorum başım agrıyor artık 2 gündür agrı kesici içiyorum atlatamıyorum ne yapıcam ben yaa anne olamamtan korkuyorum sanki artık sona yaklaşıyorm gibi düşünceler sardı beni haftaya perşembe dr görümemiz varr ne olucakki gidince ne değişcek sanki
Ağlama be kuzum lütfen tamam daha yeni acın ama dua et bahsediyordum ya kuzenimin hiç spermi yoktu 2keztüpten sonra normal hamile kaldı bebeği onlar buradalar görsen daha tüp borçlarını ödüyorlarmış ama bebişlerimi çok sevimli olmaz diye bişii yok madem bizim oldu diyorlar herkesin olur dua et tatlım
Dur canım ya neler kuruyorsun daha kaç yaşındasın yapma böle olucak tatlım bizim dez avantajımız hep kafamızda bebek var başka bişii düşünmüyoruz azıcık atsak kafamızdan olucak ama. Bugün hava çok kötüydü yağmur çamur evdeydim havalar nazar değdirdimNe bilim canımm ya dualarımı eksik etmiyorum ama ne bilim korkularım başladı bir kaç gündür daha denermiyim tüp bilmiyorumki? evlatlıkmı,dönürmü neler neler kafamı kurcalıyor bir bilsen canım ama ben kendi çocugumu çok istiyorum çok istiyorum ama korkularım çokk neyse canım yaa boşver özmek istmem seni canım sen nasılsın havalr nasıl orada keyfin nasıl sahilde oturuyormusun bebişşş nasıll
Yokk tatlım mutsuzum toparlnamıyorum herşeye aglıyorum çok aglıyorum başım agrıyor artık 2 gündür agrı kesici içiyorum atlatamıyorum ne yapıcam ben yaa anne olamamtan korkuyorum sanki artık sona yaklaşıyorm gibi düşünceler sardı beni haftaya perşembe dr görümemiz varr ne olucakki gidince ne değişcek sanki
Ne bilim canımm ya dualarımı eksik etmiyorum ama ne bilim korkularım başladı bir kaç gündür daha denermiyim tüp bilmiyorumki? evlatlıkmı,dönürmü neler neler kafamı kurcalıyor bir bilsen canım ama ben kendi çocugumu çok istiyorum çok istiyorum ama korkularım çokk neyse canım yaa boşver özmek istmem seni canım sen nasılsın havalr nasıl orada keyfin nasıl sahilde oturuyormusun bebişşş nasıll
mehtapcımm canım benimm takip edemedim...ama fena olmandan sonucunu tahmin edebiliyorum...bu korku hep içimizde biryerlerde ya olmazsaa diye aklımızda beynimizde:26::26::26: ..inşaallah atlatacaksın ve tekrar umutla başlayacaksın tedavine...kimseyi görme istersen bir süre sürekli ağlamak isteyen ruh halinde ve mutsuzluklaa ....yaşa doya doya yaşa acını ağla hemde hıçkırarak...ama unutma geçecek acın ve umudun dirilecek tekrar...inşaalah son hüzün gözyaşındr akıttığın en kısa zamnada meleğin geldim anne der canım...mümkünse evde kalma dışarı çık ara ara oksijen al tertemiz bahar havası iyi gelecektir canımm...ne desek azalmaz acın biliyorum ama teselliden başka bişey gelmiyor elimizden..bu yollardan geçincee biliyor insan..kimse saramıyor yaramızı kimse hafifletemiyor acımızı...
Ne bilim canımm ya dualarımı eksik etmiyorum ama ne bilim korkularım başladı bir kaç gündür daha denermiyim tüp bilmiyorumki? evlatlıkmı,dönürmü neler neler kafamı kurcalıyor bir bilsen canım ama ben kendi çocugumu çok istiyorum çok istiyorum ama korkularım çokk neyse canım yaa boşver özmek istmem seni canım sen nasılsın havalr nasıl orada keyfin nasıl sahilde oturuyormusun bebişşş nasıll
Allah rahatlık versin kızlar yarın görüşmek üzere inşaallah...çok yorgunumm...eşim çoktan yattı ....Rabbim geceyi gündüüzn üzerine örttüğü gibi hasretimizi de vuslatla gidersin meleklerimizi kucağımıza bu sene bitmeden göndersinn inşaalah aminnEki Görüntüle 676061
İYi geceler tatlım tüm kalbimle duacıyım
Cnm bnm neler düşünüyor değilim insan evlâtlık bebegi ben de cok düşündüm ama hic cesaret edemedim dur bakalım şimdi bunları düşünme inan ki yavrunu kucağına alıcaksin insallh sabır sabır demesi kolay değilim hepimiz geçtik bu yolardan neler yasadık neler icim de hep diyordum birgun bebeğimiz olmazsa eşimle ayrılırız cunki onun bir cocuğu var di onları sarmaş dolaş görmek beni hep üzüyordu sanki bana inad yapıyor gibi geliyordu esim hele bize kalmaya geldigi geceler esim onu alıp sarılıp odamızın kapısını kapatıp yaparlardı ben dışarıda tek yanlız kaldırdım benim sarılıp yatacağım bir cocuğum yoktu ben eksiktim birde esim benim en hassas oldugum noktada benim gözümün icine bakıp çocuğunu operdi birgun derdim hep dillendirmesek de icim de bizim sonumuz yok ben tasiyamiyorum bu acıyı tek basıma eski günler geldi aklıma bak şimdi gerçi hic unutmadım yaşadıklarımı Rabbim insallh yüzünü güldürecek buna inana ben de kimseyle görüşmek istemezdim insan icine girmek beni sıkıyordu ben ailemden bile uzaklasmistim konuşmalar basımı ağrıtıyordu bebek tebriklerine dikkt çekmemek icin gidiyordum abimn oğlunu bile görmeye 5 günlükte gittiğim de hastaneye bile gidemedim herkes gulerken Benm hep icim de.biryer acıyordu sızım vardı dile gelmeyen sahte gülüşler vardı yüzüm de ben hazir değilim annelik bana goredegil yalanları vardı dilim de biliyormusun hamile iken hic elim karnım da gezmedim sadece dogum gunu fotoğrafçım poz verdirdi o bile tuhaf geldi bana hic dar kıyafetler giymedim giyemedim karnım cok belli olsun istemedim cunki o koca karınlar ve o koca göbekte dolaşan eller beni üzdü benim yoktu cok istiyordum ama yoktu iste sönün da Rabbim verdi hepsigeridekalicak cnm cim sen raht uzme kendini Rabbim hepsini yasaticak sana tekrar emin ol sen de bebeğini kucağına alıcaksin kafayı dağıt tatile giyesinler başbasa kal kimseyi kabul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?