Canım benim çok güzel konusmussun ben bu günleride atlatıcam İNŞALLAH neler atlattım neler şu on senelik evliligimde eimde degil aglamamak eşimide mutsuz ettiğimiz farkındayım canım İNŞALLAH hepimizn melekleri gelir tatlımm evlatlık benim aklıma daha çok yatıyor ama İNŞALLAH kendi bebişlerimiz olur canımm gerçekten bu psikolojiyi sadece bizler birbirimizi anlarız gerisi sadece üzülür ve boş boş konusurlar o yüzden kimseleri görmek telefonlara dahil çıkmıyorun dün balıkesire dgüne gittim sabaha karşı geldim Allahım biran önce evime gelmek için can attım çok şükür evimdeyim hiç bir yere sıgamıyorum arkadaşım İNŞALLAH atlatıcam bu günlerimi inanıyorum
Canım benimkide gece ayakta inanırmısın gündüz duymuyorum bile gece kıpır kıpır doğuncada böle mi olacak dersin:18::18:Bak cnmsencok dolanma yat yerine Benm şimdiki halımı görsen battaniyenin altından burnunu ile çıkaramazsın ciddigecirdigin hamilelikle ilgi bebegin uyku düzeni şimdiden öğret geceyi gunduzu
Canım ne güzel demişsin Rabbim hayırlı vicdanlı evlat versin hayırsızından korusun en önemlisi eşlerimizde mutluluk versin zaten gerisi gelir herşeyin vardır bi zamanıbiizm de eşimle aklımıza yatan bir konu evlatlık....bebeğimiz olsa bile düşünüyoruz bir yetime koruyucu anne olup kol kanat germeyi inşaallah o güleri gösterir Rabbim sağlık sıhhat verir ve maddi manevii hazır oluruz o zamana...atlatacaksın canımm..ben psikolojik destek aldığım günlerde...hem negatifin hem de eşimin ailesinin yuvamı yıkma çabalarına maruz kaldım...sakin sessiz bir gelinden kıran döken sinir krizleri geçiren sürekli ağlayan bir insana dönüşüm..ve atlattım çok şükür..şimdi görsenn benim derdimden büyük Rabbim var diyorumm ve etrafımdaki herkese her derde gülümsüyorum...sen de geçeceksin aşacaksın bu günleri inşaallah...10 yıl dile kolay ama 10 yılı devirmişsiniz artık... herşey çocuk değil bunun gayet güzel bir ispatısın değil mii..çocuğun bile kurtaramayacağı bir evlilikten korusun Rabbim bizleri..Eki Görüntüle 676064 eşlerimzile mutlu mesut yuvamız daim olsun inşaallah ve o mutlu yuvamızın tek eksiği beblerimiz tammalasın mutluluğumzu Eki Görüntüle 676064
biizm de eşimle aklımıza yatan bir konu evlatlık....bebeğimiz olsa bile düşünüyoruz bir yetime koruyucu anne olup kol kanat germeyi inşaallah o güleri gösterir Rabbim sağlık sıhhat verir ve maddi manevii hazır oluruz o zamana...atlatacaksın canımm..ben psikolojik destek aldığım günlerde...hem negatifin hem de eşimin ailesinin yuvamı yıkma çabalarına maruz kaldım...sakin sessiz bir gelinden kıran döken sinir krizleri geçiren sürekli ağlayan bir insana dönüşüm..ve atlattım çok şükür..şimdi görsenn benim derdimden büyük Rabbim var diyorumm ve etrafımdaki herkese her derde gülümsüyorum...sen de geçeceksin aşacaksın bu günleri inşaallah...10 yıl dile kolay ama 10 yılı devirmişsiniz artık... herşey çocuk değil bunun gayet güzel bir ispatısın değil mii..çocuğun bile kurtaramayacağı bir evlilikten korusun Rabbim bizleri..Eki Görüntüle 676064 eşlerimzile mutlu mesut yuvamız daim olsun inşaallah ve o mutlu yuvamızın tek eksiği beblerimiz tammalasın mutluluğumzu Eki Görüntüle 676064
İyi geceler kızlar sizi seviyorum kendinize iyi bakın inanıyorum hepimiz anne olacağız
Canım benim Allh Razı olsun senden çok güzel nasihatlar dinledim senden ama yaşadıklarını okurken gerçekten çok üzüldümm çok şükür bebişine kavusman Rabbimin sana yaşattıklarının mükafatı olmalı İNŞALLAH bende umudumu yitirmeden bir gün kendi bebgimi kucagıma alırım ben ve arkadaşlarımda tabii çook sagol canım benim güzel duaların içinn
Canımm sen hangi şehirdeydinn?
Canım benimkide gece ayakta inanırmısın gündüz duymuyorum bile gece kıpır kıpır doğuncada böle mi olacak dersin:18::18:
Şimdi bide annemdeyim burada gece hiç uyuyamıyorum yerimi yadırgıyorum dörde beşe kadar ayaktayım
canım sende zor günlerden geçmişsin neysemi mükafatın gelmiş eşinle çocuğunu gördüğünde hep kötü olacaktın ben niye yaşatamadım diye neyseki o günlerin bitti Rabbim uzun sağlıklı günler versin size beraber doya doya yaşayın mutluluğunuzu
BEn izmirdeyim cnm nerdesin
Ayy canım benimm çok güldüm Valla gülü seven dikenine katlanır demek lazımoyyy yavrum yaaa naslda dalga geçermiş annesiyle Rabbim saglık saat bol bol uyku versin İNŞALLAH sende azcıkın dinlenirsin arada daha sık yanımıza gelirsin tatlımm çok şükür bak zor günlerin senin güzel dualarınla sabrınla geçmiş tatlımm dualarım seninle bu arada ben istanbuldanım canıımm çook öpüyorum seni Allah rahatlık versin Allaha emanet oll
mehtabim cnm yaa ben sana bi tane msj yazdiktan sonra uyuyakalmisim koltukta nolur kusura bakma.uyandigimda saat 3 muydu neydi bende yataga gectim kk de acik kalmis telde sabaha kadar.canim insallahhhh cicugun olucak cok sukur yumurtan var adet okuyirsun esinde bi durum yok neden olmasin kuzum bak sitede maviella diye bi kiz var onun topigi var onu oku kizin kacinci denemesinde hamile kaldi.insallahhh seninde benim de hepimizin de olcak cnm..Canımm gittim.geldim beynimmi degişti sanki çok takılıyorum yaşadıklarıma yarın bi arkadaşım gelmek istedi msj attım iptal eetim hastaneye gidicem iyi deilim dedim kız msj bile atmadı aman hiç umrumda degil sanırım bozuldu yaa ne bilim kimseleri görmek bile istemiyorum sadece ailemi gerisini istemiyorum salı kayınvalidemler gelicek offf onları bile çekicek durumda degilim çok sıkılıyoeum insanarın telini bile açmıyorum
sizin gorusmebiz yarin degikmiydi neden haftaya aldiniz?Yokk tatlım mutsuzum toparlnamıyorum herşeye aglıyorum çok aglıyorum başım agrıyor artık 2 gündür agrı kesici içiyorum atlatamıyorum ne yapıcam ben yaa anne olamamtan korkuyorum sanki artık sona yaklaşıyorm gibi düşünceler sardı beni haftaya perşembe dr görümemiz varr ne olucakki gidince ne değişcek sanki
atlaticaksin tabi ki cnm suan hersey cok yeni insallah kucaginda bebeginle bu gunleri konusuruz birgun.Canım benim çok güzel konusmussun ben bu günleride atlatıcam İNŞALLAH neler atlattım neler şu on senelik evliligimde eimde degil aglamamak eşimide mutsuz ettiğimiz farkındayım canım İNŞALLAH hepimizn melekleri gelir tatlımm evlatlık benim aklıma daha çok yatıyor ama İNŞALLAH kendi bebişlerimiz olur canımm gerçekten bu psikolojiyi sadece bizler birbirimizi anlarız gerisi sadece üzülür ve boş boş konusurlar o yüzden kimseleri görmek telefonlara dahil çıkmıyorun dün balıkesire dgüne gittim sabaha karşı geldim Allahım biran önce evime gelmek için can attım çok şükür evimdeyim hiç bir yere sıgamıyorum arkadaşım İNŞALLAH atlatıcam bu günlerimi inanıyorum
bakkk sen cadiya resmen seni oynatiyo haaaa:))aminnn insallahhhh Allahim ona uyku duzeni verir.uyku getiren caylar filan olurdu ya bebeklere icirirlerdi onlardan mi icirsen acaba:))ama yine haline sukur esra hep boyleydi bi de ekstra basinda kaynana vardi neyse ki ondan kurtuldun.peji tatlim gunduz uyudugunda isi gucu biraksan sen de uyusan?Rabbim sen de razı olsun cnm bnm insallh öyledir diyelim cnm aman neler neler esimin cocuğu geçip karşıma ben kardes istemiyorum tamam mı dıyordu hamile oldugum bile saklandı bizde durumlar karışıkti yanihepsigecti hamdolsun aklıma gelince yaşattıkları esime cok kızıyorum cok ama hamdolsun Rabb'ime diyorum insallh Rabbim hepinize yasaticak bu guzel duyguları bana da duaedin ne olur bnm minik hic uyumuyor gibi birsey ben bittim her yonden ozelliklede sinirim cok bozuk kollarım ağrıyor uykusuzluk beni fena çarptı artık her yanım ağrıyor kötü birhaldeyim Rabbim kızıma teyzesi sakinlik ve uyku versin insallh
neeeeeee 20 kilonu ayyy inanmiyorummmmm..Şimdi annm geldi aldielimden cocuk Beni görüncede ağlıyor uyutursam diye biliyor cunki sinirden ciddi gülüyorum okadar yorgunumki kızlar kolum kalkmıyor iPad i zor tutuyorum elimde kizim 7 aylık ve bn tam 20 kilo verdim dayanamıyorum artık uykusuzluğa galiba ayakta uyuyorumGözlerimde yumruk yemiş gibi mor mor oldu Ben çıkıyorum bizm mesai devam ediyor mesaisiz çalışıyoruz yani hepinize canı gönülden kucaklıyorum ve kocaman öpüyorum Bnm bu Halim hamile kardeşlerime ornek olsun diyorum yatın Güzelce uyuyun oturun bakım popolarinizin uzerine
gunaydinnnnn sara sultan..
pencereyi açıp dışarıya doğru bağırasım var avazım çıktığı kadar
ama yapamıyorum çünkü işteyim milletdeli diye tımarhaneye kapatır beni
midem bulanıyo iğrenç durumdayım kızlaaaaaar her yerim şiş gibi geliyo ooooof ooooooooooof rahat uyuyamadım ondanmıdır bu halim acep
günaydın kızlar..
amh değerim 1.4 çıkmış
kötü değil canım bnm de 1.4 tü bak 16 tane yumi verdi Allah bana:) o değerlere aldanmagünaydın kızlar..
amh değerim 1.4 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?