pencereyi açıp dışarıya doğru bağırasım var avazım çıktığı kadar
ama yapamıyorum çünkü işteyim milletdeli diye tımarhaneye kapatır beni
midem bulanıyo iğrenç durumdayım kızlaaaaaar her yerim şiş gibi geliyo ooooof ooooooooooof rahat uyuyamadım ondanmıdır bu halim acep
günaydın kızlar..
amh değerim 1.4 çıkmış
ayy kendimi sokağa atasım var aamaaa ayağım şişiyor azcık üstüne fazla bassam...yoksaa tam gezxmelik havaaa ahh ahh
sanada mutlu günler diyodum ki alttaki mesacını gördüm..
noldu bişimi oldu neden böle dedin neden bağırmak istiyon yazık değilmi ses tellerine benimkinemi benzesin istiyosun hepsini cevapla şimdi asıl bağırma isteği bu mesacımı görünce olcak
gayet iyi bebeğim hiiiççç düşünceli sarı kafayı boşuna meşgul etme bu duruma en güzel sarı kafa bu
ayy kendimi sokağa atasım var aamaaa ayağım şişiyor azcık üstüne fazla bassam...yoksaa tam gezxmelik havaaa ahh ahh
çok halsizim güldenim eve gidip uyuyasım var canım ne yemek nede başka bişi yapmak istiyo sadece uzanıp dinlenmek istiyorum hava çok güzel oysa güneş pırıl pırıl ama benim ne çıkıp gezecek mecalim var ne de başka hiçbişey hastamısın dersen hastada değilim sadece dün kaynanamlara gittik eşimle gecede orda kaldık nazarmı ettiler bana ne sabah uyandığımdan beri böyleyim sadece bağırmak ve rahatlamak istiyorum bi, bağırsam varya karşıki dağlar yıkılır yani
sen nasılsın inşallah daha iyisin canım
tızım sen zaten kaç zamandır gezmiyomusun otur evinde olmanın tadını çıkar
e tamam canım başka bişeye gerek yokki geceyi nerde geçirdiğinle alakalı ruh halin enerjini sömürmüşlerdir hareketleriyle ciddi bişey olması şart değilki...
sende bugün işin dışında başka şeyle ilgilenme yemek yapma kahvaltılıkla geçir birgünden bişey olmaz bence kasma kendini..
dinlenmeye ihtiyacın var belki gecede iyi uyuyamadıysan normal bu halin..
günaydınn Saraa sultann ..anlaşıldı sen bahar depresyonuna girmişsin..benim 10 küsür yıllık kankamm her bahar depresyona girerdi... ondan biliyorum kendisi de sağlıkçı da olduğu için depresif teşhisini de koymuşş bahar depresyonu eğer varsa o bahar biraz can sıkıntım düzenli girer çıkarım diyordu...geçecek canımm inşaallah ...nazar da etkiler mutlaka okut üflet kendinii....pencereyi açıp dışarıya doğru bağırasım var avazım çıktığı kadar
ama yapamıyorum çünkü işteyim milletdeli diye tımarhaneye kapatır beni
midem bulanıyo iğrenç durumdayım kızlaaaaaar her yerim şiş gibi geliyo ooooof ooooooooooof rahat uyuyamadım ondanmıdır bu halim acep
değerin gayet normal tatlım...bence de Çok şükür fsh da yoluna girerse değmeyin keyfimize inşaallahgünaydın kızlar..
amh değerim 1.4 çıkmış
senii gördüm çok daha iyi oldumm sen nasılsın mağdure Sultaann..biizi kendinden daha fazla mahrum etmee taam mııNaberrr...
Nasılsınız cancağızlarım
Ankara da durum tam tersi şekerim gökyüzü totosonu dönmüş güneşi kovmuş bunalım takılıyoooo
daha yeni başlıyo bu havalar o telef olmuş ayaklarla hala gezme sevdasındasın kır dizini otur kocanın evinde
çok halsizim güldenim eve gidip uyuyasım var canım ne yemek nede başka bişi yapmak istiyo sadece uzanıp dinlenmek istiyorum hava çok güzel oysa güneş pırıl pırıl ama benim ne çıkıp gezecek mecalim var ne de başka hiçbişey hastamısın dersen hastada değilim sadece dün kaynanamlara gittik eşimle gecede orda kaldık nazarmı ettiler bana ne sabah uyandığımdan beri böyleyim sadece bağırmak ve rahatlamak istiyorum bi, bağırsam varya karşıki dağlar yıkılır yani
sen nasılsın inşallah daha iyisin canım
tızım sen zaten kaç zamandır gezmiyomusun otur evinde olmanın tadını çıkar
Bugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum..
Çorba var yanına ne yapmalıyım acaba karar veremedim bi yardımcı olurmusunuz Allahrızası için
günaydınn Saraa sultann ..anlaşıldı sen bahar depresyonuna girmişsin..benim 10 küsür yıllık kankamm her bahar depresyona girerdi... ondan biliyorum kendisi de sağlıkçı da olduğu için depresif teşhisini de koymuşş bahar depresyonu eğer varsa o bahar biraz can sıkıntım düzenli girer çıkarım diyordu...geçecek canımm inşaallah ...nazar da etkiler mutlaka okut üflet kendinii....
değerin gayet normal tatlım...bence de Çok şükür fsh da yoluna girerse değmeyin keyfimize inşaallah
senii gördüm çok daha iyi oldumm sen nasılsın mağdure Sultaann..biizi kendinden daha fazla mahrum etmee taam mıı
hahahah koparttın beni ayool demek güneş totosunu dönmüş...geldi bahar ayları gevşer gönlümün yaylarıı o moddayım içimde enerji artıkları birikmiş patlamaya yer arıyo sankii...
hee geziyom da bu sefer gezmeye değil de güneşlenmeye çıkasım var yeşillik park bahçe deniz kenarı gevşemeye ihtiyacım var rutubetli ve serin evimde olmaktan hiiç mutlu değilim....ama ayağım iizn vermiyor bu sefer de yoksa çarşaflar havlular yıkanacak yazlık baharlık giysiler çıkarılıp kışlılar kaldırılacak işim çok amaaa sallıyorumm hiç dolanamam evin içindee bu ayaklaa
yok yok sen kesinnn. bahar depresyonu kaynaklı bir ruh halindesinn..:26::26::26::26:ben teşhiis koydumm ilacın temiz hava bol oksijen 2 de bebee
güldenim yada bu köfte tarifimden yap çorbanın yanında çok güzel olur
az yağlı kıymayla ince köftelik bulguru ve tuzu su dökerek yoğuruyosun özleşip güzel bi hamur oluncaya kadar sonra bunlardan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayıp elinle yassılaştırıp köfteler yapıyosun sonra yağda kızartıyosun istersen üzerine sarımsak soğan ve domatesleri pişirerek domates sosuda yapıp dökebilirsinha yağda kızartma ağır olur dersen aynı köfteleri sudada haşlayabilirsin bi tencereye suyu koy kaynasın içine tuz at azıcık sonra köfteleri at kaynasın köfteler pişince suyun içinden çıkar böylede çok lezzetli oluyo
nerdeydi o tarfi acaba yapasım geldi
:119::119::119:
Selam canikolar
Napiyonuz
fırında köfte patates yap
köfteleri hazırla patatesleride yuvarlak yuvarlak dilimle bi köfte bi patates bi domates bi sivriber sıralamsıyla yap üzerine salçalı sos yapıp fırına ver
du bakayım benim yaptığımın resmi olacaktı göstereyim
Eki Görüntüle 676274
:119::119::119:
Selam canikolar
Napiyonuz
çok basit bi yemek canım bi o kadarda lezzetli
tek püf noktası eti bulgurundan azcık fazla olacak bulgur fazla kaçarsa yumuşak olur gerçek tadını yakalayamazsın hamurun güzel özleşmesi için istersen içine bi yumurtada kırabilirsin
bi sayfa öncedeymiş ya tarif demiyon hiç
şimdi canım benim ben direk bulgurdan bi köfte tarifi sandımdı..benim beyim et ürünlerini kebap mangal olmadığı sürece yemiyooo...
mümkünse ve çok olmazsam eğer bana etsiz bi tarif verermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?