Tüp Bebek Günlüğümüz !

sanada mutlu günler diyodum ki alttaki mesacını gördüm..

noldu bişimi oldu neden böle dedin neden bağırmak istiyon yazık değilmi ses tellerine benimkinemi benzesin istiyosun hepsini cevapla şimdi asıl bağırma isteği bu mesacımı görünce olcak

günaydın kızlar..
amh değerim 1.4 çıkmış

gayet iyi bebeğim hiiiççç düşünceli sarı kafayı boşuna meşgul etme bu duruma en güzel sarı kafa bu

ayy kendimi sokağa atasım var aamaaa ayağım şişiyor azcık üstüne fazla bassam...yoksaa tam gezxmelik havaaa ahh ahh

ayy kendimi sokağa atasım var aamaaa ayağım şişiyor azcık üstüne fazla bassam...yoksaa tam gezxmelik havaaa ahh ahh

Ankara da durum tam tersi şekerim gökyüzü totosonu dönmüş güneşi kovmuş bunalım takılıyoooo
daha yeni başlıyo bu havalar o telef olmuş ayaklarla hala gezme sevdasındasın kır dizini otur kocanın evinde

çok halsizim güldenim eve gidip uyuyasım var canım ne yemek nede başka bişi yapmak istiyo sadece uzanıp dinlenmek istiyorum hava çok güzel oysa güneş pırıl pırıl ama benim ne çıkıp gezecek mecalim var ne de başka hiçbişey hastamısın dersen hastada değilim sadece dün kaynanamlara gittik eşimle gecede orda kaldık nazarmı ettiler bana ne sabah uyandığımdan beri böyleyim sadece bağırmak ve rahatlamak istiyorum bi, bağırsam varya karşıki dağlar yıkılır yani

sen nasılsın inşallah daha iyisin canım

tızım sen zaten kaç zamandır gezmiyomusun otur evinde olmanın tadını çıkar

e tamam canım başka bişeye gerek yokki geceyi nerde geçirdiğinle alakalı ruh halin enerjini sömürmüşlerdir hareketleriyle ciddi bişey olması şart değilki...
sende bugün işin dışında başka şeyle ilgilenme yemek yapma kahvaltılıkla geçir birgünden bişey olmaz bence kasma kendini..
dinlenmeye ihtiyacın var belki gecede iyi uyuyamadıysan normal bu halin..

gece uyuyamadım canım boyun fıtığımda varya heryerde rahat edemiyorum ben sırf eşim mutlu olsun diye gece kaldım ama olan bana oluyo ve haklısın hareketler çok gıcık bazen hiç bişey söylenmeden bile yapılan bi bakış herşeye yetebiliyo sinirden çıldırman için

Son düzenleme:
Bugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum..
Çorba var yanına ne yapmalıyım acaba karar veremedim bi yardımcı olurmusunuz Allahrızası için

günaydınn Saraa sultann ..anlaşıldı sen bahar depresyonuna girmişsin..benim 10 küsür yıllık kankamm her bahar depresyona girerdi... ondan biliyorum kendisi de sağlıkçı da olduğu için depresif teşhisini de koymuşş bahar depresyonu eğer varsa o bahar biraz can sıkıntım düzenli girer çıkarım diyordu...geçecek canımm inşaallah ...nazar da etkiler mutlaka okut üflet kendinii....
günaydın kızlar..
amh değerim 1.4 çıkmış
değerin gayet normal tatlım...bence de Çok şükür fsh da yoluna girerse değmeyin keyfimize inşaallah
Naberrr...
Nasılsınız cancağızlarım
senii gördüm çok daha iyi oldumm sen nasılsın mağdure Sultaann..biizi kendinden daha fazla mahrum etmee taam mıı
hahahah koparttın beni ayool demek güneş totosunu dönmüş...geldi bahar ayları gevşer gönlümün yaylarıı o moddayım içimde enerji artıkları birikmiş patlamaya yer arıyo sankii...

hee geziyom da bu sefer gezmeye değil de güneşlenmeye çıkasım var yeşillik park bahçe deniz kenarı gevşemeye ihtiyacım var rutubetli ve serin evimde olmaktan hiiç mutlu değilim....ama ayağım iizn vermiyor bu sefer de yoksa çarşaflar havlular yıkanacak yazlık baharlık giysiler çıkarılıp kışlılar kaldırılacak işim çok amaaa sallıyorumm hiç dolanamam evin içindee bu ayaklaa
yok yok sen kesinnn. bahar depresyonu kaynaklı bir ruh halindesinn..:26::26::26::26:ben teşhiis koydumm ilacın temiz hava bol oksijen 2 de bebee

Bugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum..
Çorba var yanına ne yapmalıyım acaba karar veremedim bi yardımcı olurmusunuz Allahrızası için

fırında köfte patates yap

köfteleri hazırla patatesleride yuvarlak yuvarlak dilimle bi köfte bi patates bi domates bi sivriber sıralamsıyla yap üzerine salçalı sos yapıp fırına ver

du bakayım benim yaptığımın resmi olacaktı göstereyim

ilacımı sevdim iki bebe keşkeeeeeeee gelselerde moralimi düzeltseler bu sıpalar

güldenim yada bu köfte tarifimden yap çorbanın yanında çok güzel olur

az yağlı kıymayla ince köftelik bulguru ve tuzu su dökerek yoğuruyosun özleşip güzel bi hamur oluncaya kadar sonra bunlardan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayıp elinle yassılaştırıp köfteler yapıyosun sonra yağda kızartıyosun istersen üzerine sarımsak soğan ve domatesleri pişirerek domates sosuda yapıp dökebilirsin ha yağda kızartma ağır olur dersen aynı köfteleri sudada haşlayabilirsin bi tencereye suyu koy kaynasın içine tuz at azıcık sonra köfteleri at kaynasın köfteler pişince suyun içinden çıkar böylede çok lezzetli oluyo

nerdeydi o tarfi acaba yapasım geldi

nerdeydi o tarfi acaba yapasım geldi

çok basit bi yemek canım bi o kadarda lezzetli

tek püf noktası eti bulgurundan azcık fazla olacak bulgur fazla kaçarsa yumuşak olur gerçek tadını yakalayamazsın hamurun güzel özleşmesi için istersen içine bi yumurtada kırabilirsin

bi sayfa öncedeymiş ya tarif demiyon hiç
şimdi canım benim ben direk bulgurdan bi köfte tarifi sandımdı..benim beyim et ürünlerini kebap mangal olmadığı sürece yemiyooo...
mümkünse ve çok olmazsam eğer bana etsiz bi tarif verermisin

ben bayıla bayıla yerimde beyimin önüne çıkarsam ilk diyeceği şey başka bişi yokmu yoksa kahvaltılık bişiler getirirmisin

tızım bu fırında köfte patatesle bulgurlu köfte ayrı ayrı tarifler taam mı

veee çok olmak ne demek sen benim has bahemin gülüsün birici k arkadaşımsın sen iste ben sana yemek kitabı yazayım

köftelik bulguru ıslat tuzunu kat ve şişmeye bırak tavada iki baş kuru soğanı kavur içine tuzunu pul biberi bolca maydanozu ve varsa ceviz içini sumak tozunu ekle piştikten sonra soğumaya bırak

bulgurlar şişince elini ıslayarak yoğur ceviz büyüklüğünde parçalar alarak içli köfte gibi içlerini oymak suretiyle hmaurların için aç bu soğanlı karışımdan bi miktar koy kapat yuvarlayarak tepsiye diz sonra akşam yemekten 10 - 15 dakika önce kaynayan suya biraz tuz atarak bu köfteleri haşla sıcak sıcak servis yap çorbaylada çok uyumlu ve lezzetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…