Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bayıla bayıla yerimde beyimin önüne çıkarsam ilk diyeceği şey başka bişi yokmu yoksa kahvaltılık bişiler getirirmisin

anlıyorum canım benim eşimde sevmiyo bende yemeklerin yanında yapıyorum bunu ek olarak çok seviyom çünkü

zeytinyağlı yeşil fasulye yap bol soğanlı domatesli sarımsaklı ve az sulu olursa daha güzel olur

saol canım benim seveyrum ben seniiiii
tamam bi deneyim bakalım eşşiz el lezzetimle senin mikemmel tarifin nasıl bir şahane ortaya çıkaracak
bana zeytinyağında kızartmak daha iyi fikir gibi geldi ölede güzel olar kesin

naptın şekerim nasılsın bugün bebelerden haber varmı iyilermiymişler...

ben dün esra erolda kurufasulye pilav cacık üçlüsünü duyunca nevrim döndüğündenn onları yapıyom bugünn ohh misss

kurufasülyeden insanın nevri dönermi be yaa...
nimet evet de ehh işte olsada olur olmasada önemli beyim seviyi her erkek gibi işte...

Iyidir canim sen nasil oldun esin nasil?
Denk gelemedik ben de pek giremedim bu aralar

Ailecek iyiyiz canım saol...
Hareketli hararetli gerilim dolu günlerden sonra sessizlik hakim
Allah bozmasın diyorum...
Paşayla Prenses ne alemdeler mide bulantın kalmadı dimi artık...

Biraz mutfağa geçiyorum sonrasında biraz eve el atıyorum hemen sonrasında arkadaşım işten gelir ona gidicem bi işimiz var akşama doğru gelerim

oo senin depresyonun sinirden tetiklenmiş... boşver be bacımm.....güzel bir masaj ve ağrı kesici al yat dinlen sabaha dah güzel uyanırısn inşaallah
ilacımı sevdim iki bebe keşkeeeeeeee gelselerde moralimi düzeltseler bu sıpalar
heee iğne yerine iki bebeee herderde devaaaa valla herkesin ilacı kendine özel gelsin inşaallah
etsevmeyen bir koca ahh nerde benimki de ot sevmiii...otları et tadında yada salatada bol domatesli, ancak yeyiii...ben de sana mücver yap deyiimm kızkardeşim yaptı şahane oldu kocam bile baya bir yedi..2 adet kabağı rendeledi içine bir yumurta kırdı. bir bardağa yakın göz karatrı unla güzelce çırptı tuzunu biberini kattı maydonuzu kıydı kattı hemen kıgın yağda kaşık kaşık şekilli kızarttı..kıvamı gene de suluydu fazla koyu olmadı....ama malemelri hmen karıştırdı bekleyince kabak sulanıyormuşş çünküü...yanına da sarmısaklı yğurt yaptık..isteyen tabağına aldı birlikte yendi ...
yess hatuun pek becerikli tarifler de yıkılıyor...fasulye yi aynen yaptık bizde en sonunda üstüne 3 yumurta çırpıp döktük öle az pişti daha bir lezzetli oldu fasulyeler...
Ahh durucumm gelicek o günler dimiiiiiiiiiiiiiii...Allahım fazla bekletmeden göstersin inş..
inşaallah gamzeli güzelimm Rabbim o günleri önce durulifıma sonra benkayrama peşinden de bize gösterecek..göbüşü pek bi bereketliymiş...ben de transferimde benkayraya sürünecem inşaallah...

ben dün esra erolda kurufasulye pilav cacık üçlüsünü duyunca nevrim döndüğündenn onları yapıyom bugünn ohh misss

kurufasülyeden insanın nevri dönermi be yaa...
nimet evet de ehh işte olsada olur olmasada önemli beyim seviyi her erkek gibi işte...

Yaaaa kizlar benimde duyunca nevrim dondu beyime soylim de bana kuru fasulye getirsin:) Bugun karnim ve basim agriyo zaten evde kuru fasulye de yok zaten bende yapacak goz de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…