ben bayıla bayıla yerimde beyimin önüne çıkarsam ilk diyeceği şey başka bişi yokmu yoksa kahvaltılık bişiler getirirmisin
:119::119::119:
Selam canikolar
Napiyonuz
zeytinyağlı yeşil fasulye yap bol soğanlı domatesli sarımsaklı ve az sulu olursa daha güzel olur
kendi adıma çok yi değilim canım ikramayacım bahar depresyonu diyo bu halimesen nasılsın
tızım bu fırında köfte patatesle bulgurlu köfte ayrı ayrı tarifler taam mı
veee çok olmak ne demek sen benim has bahemin gülüsün birici k arkadaşımsın sen iste ben sana yemek kitabı yazayım
köftelik bulguru ıslat tuzunu kat ve şişmeye bırak tavada iki baş kuru soğanı kavur içine tuzunu pul biberi bolca maydanozu ve varsa ceviz içini sumak tozunu ekle piştikten sonra soğumaya bırak
bulgurlar şişince elini ıslayarak yoğur ceviz büyüklüğünde parçalar alarak içli köfte gibi içlerini oymak suretiyle hmaurların için aç bu soğanlı karışımdan bi miktar koy kapat yuvarlayarak tepsiye diz sonra akşam yemekten 10 - 15 dakika önce kaynayan suya biraz tuz atarak bu köfteleri haşla sıcak sıcak servis yap çorbaylada çok uyumlu ve lezzetli olur
duru yaa maşallah subhanallahhhh 21. haftan olmuş bile bacımm
zeytinyağlı yeşil fasulye yap bol soğanlı domatesli sarımsaklı ve az sulu olursa daha güzel olur
Gunler cabuk geciyo bitanem ya
Allahim size de nasip edecek insallah o zamanda ben sana diyecem bak cabuk gecti diye
selam canım naber...
dek gelemiyoruz epeydir...
evet canım onuda yapcam yapmazsam fasülyeleri alalı yıl oldu tohuma kaçacaklar
Amiiiiiiiin....Ahh durucumm gelicek o günler dimiiiiiiiiiiiiiii...Allahım fazla bekletmeden göstersin inş..
ben dün esra erolda kurufasulye pilav cacık üçlüsünü duyunca nevrim döndüğündenn onları yapıyom bugünn ohh misss
Iyidir canim sen nasil oldun esin nasil?
Denk gelemedik ben de pek giremedim bu aralar
kurufasülyeden insanın nevri dönermi be yaa...
nimet evet de ehh işte olsada olur olmasada önemli beyim seviyi her erkek gibi işte...
oo senin depresyonun sinirden tetiklenmiş... boşver be bacımm.....güzel bir masaj ve ağrı kesici al yat dinlen sabaha dah güzel uyanırısn inşaallahgece uyuyamadım canım boyun fıtığımda varya heryerde rahat edemiyorum ben sırf eşim mutlu olsun diye gece kaldım ama olan bana oluyo ve haklısın hareketler çok gıcık bazen hiç bişey söylenmeden bile yapılan bi bakış herşeye yetebiliyo sinirden çıldırman için
heee iğne yerine iki bebeee herderde devaaaa valla herkesin ilacı kendine özel gelsin inşaallahilacımı sevdim iki bebe keşkeeeeeeee gelselerde moralimi düzeltseler bu sıpalar
etsevmeyen bir koca ahh nerde benimki de ot sevmiii...otları et tadında yada salatada bol domatesli, ancak yeyiii...ben de sana mücver yap deyiimm kızkardeşim yaptı şahane oldu kocam bile baya bir yedi..2 adet kabağı rendeledi içine bir yumurta kırdı. bir bardağa yakın göz karatrı unla güzelce çırptı tuzunu biberini kattı maydonuzu kıydı kattı hemen kıgın yağda kaşık kaşık şekilli kızarttı..kıvamı gene de suluydu fazla koyu olmadı....ama malemelri hmen karıştırdı bekleyince kabak sulanıyormuşş çünküü...yanına da sarmısaklı yğurt yaptık..isteyen tabağına aldı birlikte yendi ...
bi sayfa öncedeymiş ya tarif demiyon hiç
şimdi canım benim ben direk bulgurdan bi köfte tarifi sandımdı..benim beyim et ürünlerini kebap mangal olmadığı sürece yemiyooo...
mümkünse ve çok olmazsam eğer bana etsiz bi tarif verermisin
yess hatuun pek becerikli tarifler de yıkılıyor...fasulye yi aynen yaptık bizde en sonunda üstüne 3 yumurta çırpıp döktük öle az pişti daha bir lezzetli oldu fasulyeler...tızım bu fırında köfte patatesle bulgurlu köfte ayrı ayrı tarifler taam mı
veee çok olmak ne demek sen benim has bahemin gülüsün birici k arkadaşımsın sen iste ben sana yemek kitabı yazayım
köftelik bulguru ıslat tuzunu kat ve şişmeye bırak tavada iki baş kuru soğanı kavur içine tuzunu pul biberi bolca maydanozu ve varsa ceviz içini sumak tozunu ekle piştikten sonra soğumaya bırak
bulgurlar şişince elini ıslayarak yoğur ceviz büyüklüğünde parçalar alarak içli köfte gibi içlerini oymak suretiyle hmaurların için aç bu soğanlı karışımdan bi miktar koy kapat yuvarlayarak tepsiye diz sonra akşam yemekten 10 - 15 dakika önce kaynayan suya biraz tuz atarak bu köfteleri haşla sıcak sıcak servis yap çorbaylada çok uyumlu ve lezzetli olur
inşaallah gamzeli güzelimm Rabbim o günleri önce durulifıma sonra benkayrama peşinden de bize gösterecek..göbüşü pek bi bereketliymiş...ben de transferimde benkayraya sürünecem inşaallah...Ahh durucumm gelicek o günler dimiiiiiiiiiiiiiii...Allahım fazla bekletmeden göstersin inş..
Ayy benim dönüyyooo vallaa :))) düşünnnn şişko aşkısınıı iştee..
ben dün esra erolda kurufasulye pilav cacık üçlüsünü duyunca nevrim döndüğündenn onları yapıyom bugünn ohh misss
kurufasülyeden insanın nevri dönermi be yaa...
nimet evet de ehh işte olsada olur olmasada önemli beyim seviyi her erkek gibi işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?