Tüp Bebek Günlüğümüz !

[h=2][/h]
arkadaşlar pgt sadece bir tane bebeğim çıkabildi birazdan transfere alınacağım lütfen dualarınızı eksik etmeyin

anaaaaaammm yemek tarifleri havada uçuşmuş..
kuru pialv cacık üçlüsünü pazrtesi bitirdik..
akşama kaynım gelii...
fırında mantarlı karides yapiciiimm.. yanında kremalı domate soslu makarna..
yanına da patates salatası yapıyom..
lakin bi sıkıntı var ben deniz ürünleri yememm..
makarnayı dünden yapmıştım sanırım sadece iki kişilik çıkar..
eee bana da sadece patates salatası kaldı..
naaapsam makarnayı az biraz çoğaltsammııı yoksa ölece kalsa mı bilemedim şimdi

Ailecek iyiyiz canım saol...
Hareketli hararetli gerilim dolu günlerden sonra sessizlik hakim
Allah bozmasın diyorum...
Paşayla Prenses ne alemdeler mide bulantın kalmadı dimi artık...

Bulantilar bir ay once bitti cok sukur
Kuzular yaramazlik yapiyolar cok hareketliler
Kendilerine yer acmaya calisiyolar sanirim

Yaaaa kizlar benimde duyunca nevrim dondu beyime soylim de bana kuru fasulye getirsin:) Bugun karnim ve basim agriyo zaten evde kuru fasulye de yok zaten bende yapacak goz de yok

Canin mi cekti cicim
Bende gunlerdir nohut ya da fasulye yapmak istiyorum ama cok gaz problemim var korkumdan yapmiyom kramplar giriyo karnima agridan oluyom bazen.
Diyetisyenime sordum aslinda o da gazli seyleri oglen yemeye calis dedi bir de icine kimyon at dedi bakalim belki yarin yaparim

[h=2][/h]
arkadaşlar pgt sadece bir tane bebeğim çıkabildi birazdan transfere alınacağım lütfen dualarınızı eksik etmeyin

pgt den bir bebiş çıktı demek Allah yardımcın olsun canım transferin sorunsuz geçer inşallah...

herkesi yedir kendin aç kal olmaz öleee makarnayı çoğalt tabiki ...
deniz ürünlerinden bende sadece hamsi ve palamut yiyebiliyorum...

Bulantilar bir ay once bitti cok sukur
Kuzular yaramazlik yapiyolar cok hareketliler
Kendilerine yer acmaya calisiyolar sanirim

maşallahhhh...
yesinler onların yer açma yer kapma savaşlarını

ayy ne güzel yemek tarifleri verilmiş ama benim hiç halim yok biz ne yicez akşama :44::44::44:

önemli olan sevgi arada sevgi varsa yemekte neymiş siz niyet edin yemesenizde olur dimi ama

Al bendende okadar canım ya ama ben kendimi anneme atmayı düşünüyorum kesin bir yemek yapmıştır.

aaaa bi tembel daha hamişlere bak hele yemek yapmaya üşeniyolar...
anne alternatifin varsa hemen değerlendir

Sorma tatlim yaa bayagi canim cekti aslinda kac gundur aklimda ama yemek vardi vs.derken bugunde gorunce oyle oldu iste aksama yerim insallah.. yaa sana bisey soylicem gaz sorunu bende de var hemde fena yani hamileligin yan etkisi mi anlamadim

Sorma tatlim yaa bayagi canim cekti aslinda kac gundur aklimda ama yemek vardi vs.derken bugunde gorunce oyle oldu iste aksama yerim insallah.. yaa sana bisey soylicem gaz sorunu bende de var hemde fena yani hamileligin yan etkisi mi anlamadim

Bence bebislerden oluyo. Dusunsene rahim genisliyo o da etki yapiyo bence

Kızz çıkın gelin akşamaaaa....aşkoll yaaaaa..yerim seniii....

herkese merhabalar

ben bir ay sonra tedavi düşünüyorum ama nasip olur mu bilemiyorum.

[h=2][/h]
maşallah o bir tane bebişin sana evlat olsun inşaallah can bulsun göbüşündee dualarımız seninleee....
ben de deniz ürünlerinden sadece hamsi ve bazı balık türlerini yiyebiliyorum....karides vs ıyyy hayatta yiyemem herhalde...makarnayı çoğalt bebeemm bir de çorba yap barii yarına da kalır hemm..o zaman doyarsın inşaallah...
herkese merhabalar

ben bir ay sonra tedavi düşünüyorum ama nasip olur mu bilemiyorum.

olur inşaallah...ameller niyetlere göredir şekerimm

Canim benimde amh testim. 1.3 tu 15 yumi aldilar bugun hic takilma ona bence bende cok takilmistim ondan soyluyorum

ayyy maşallah yaaaa..
umut oluyorsunuz bana çok sağolun..
rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
fsh yı bi indirdik mi olay tamamdır demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…