Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba Ankaraya gelmeme az kaldı nasip olursa

görüşürüz zaten oraya gitmeme siz vesile olmuştunuz

Son düzenleme:
ayyy maşallah yaaaa..
umut oluyorsunuz bana çok sağolun..
rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
fsh yı bi indirdik mi olay tamamdır demekki..

Canim hic kasma hersey yoluna giriyo dun benim halimi gorseydin okadar korkuyodumki bide pkoluyum ben ya az olursa oda dollenmezse fakan bugun hepsini atlattim insallah melegim gelicek diyorim sende oyle yap

Kizlar opuyu rahat atlattim cok sukur ama o masayi gorunce bi an arkama bakmadan kacmayi dusunmedimde degil hani korkudan olcektim nerdeyse 15 yumi aldilar cikinca aglaya aglaya uyandim cok kotuydu agrimda vardi ama aglamam agridan degil psikolojimdendi gri kebusici igne falan yaptilar serum taktilar 2 tane serum daha verdiler yarinla oburgun icin dr zayifsin o yuzden dedi simdi evde yatiyorum ya bi koca poset dbhbu olusuda ilacvar kim icicek onlari yaaaa((

E2 degerim 2397 progestan degerimde 0.997 sirf size soriyim diye sonucu tekrar sordum kizlar degerlerim nasi ya cok heyecanliyim biliyomusunuz yavrucuklarimi birakip geldimya bi an once gelsinler istiyorum anesteziden uyanirkende esime bebegimiz olucakmi gelsin artiik nolur dayanamiyorum demisim hep simdi soyluyo insalah hepimizin gonlune gore verir mevlam

canım geçmiş olsun inşallah çok güzel embiryoların ve bebişlerin

olur. ilaçlar da sonucun iyi olması için gerekli canım biliyorsun.

biraz daha dayanmalı ve olumlu düşünmelisin.

canımcım ben değerlerden hiç anlamıyorum.

adetin gün sayısına göre değişiyor...

yumurtlamadan sonra değişiyor....

karışık yani. doktora sorma şansın yok mu bugünün değeri mi bunlar opu günü?

yavrucukların bir an önce gelsin inşallah annelerini bekletmesinler.

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun inşallah çok güzel embiryoların ve bebişlerin

olur. ilaçlar da sonucun iyi olması için gerekli canım biliyorsun.

biraz daha dayanmalı ve olumlu düşünmelisin.
Sagol canim bende oyle avutuyorum kendimi bu ilaclari icersem bebisim daha rahat tutunucakannesine

canım geçmiş olsun oldu bitti işte...
değerlerin gayet normal yarında döllenme haberlerini alırsak tadından yenmez...
anesteziden uyanırken söylediklerini okurken gözlerim doldu kıyamam Allah bu emeklerini görüyor nelere katlanıyoruz inşallah gelecek bebeğin
iyi düşün canım...

ayyy maşallah yaaaa..
umut oluyorsunuz bana çok sağolun..
rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
fsh yı bi indirdik mi olay tamamdır demekki..

gördüğün gibi amh değerin umut verici canım örenekler ortada o sebepten sana sabah tüpte şansın çok yüksek dedim inatçı fsh a savaş açıyoruz:13::13::13:
bu akşamda lazio nun bence hiç şansı yok ben bu sene fenerden kupayı alır diye umutluyum...
başarılar diliyorum

aaaaah ah güldenim ah.. valla şu fsh dşsünde hayırlısı ile inşallah..
bu ara ona yoğunlaşıcam zaten..
bu ay cyclo kullandım zaten birazda aslanpençesi içtim..
15 gündür de hayıt içiyorum işte..
sonra devam bakıcaz..
nu akşamki dileklerin içinde koca bi inşalaaaaahhh diyorum..
Allah yardımcımız olsun

özel mesaj kutunuza bakar mısınız
canım gelen mesajım yok emin misn gönderdiğinee...

benim de değerlerime hiç bakılmadı tedavim sırasında ama kötü bişey yok diye biliyorumm progestan değerin hamiş kalıncaa yükselecek hayırlısıylaa....
e 2 değerin yumoşların büyüdüğü için artıyor sanırım...

Sagol guldencim insallah hayirlisiyla yarin dollenme haberinide alicam bu kadar atllattimya inaniyorumki gerisi gelicek evet canim gercekten mevlam hepimizi goruyor bizide sevindiricek esimde cok uzulmus eve gelince anlatti cok kotu oldum sen oyle aglarken dedi ama hayirlisi bebegim gelsinde yeterki ben bunlara dayanirim insallah hepimizinki gelsin tez zamanda mevlam daha fazla bekletmesin

İnsallah canim insallah yukselir progestanda hayirlisiyla 32 de galiba senin dedigin gibi yumurtaliklarla alakali

kızlar beni hatırlarsınız,yeniden merhaba.

dünden beri sersem gibiyim. 15 gün önce dondurulmuşlarla tedaviye başladık. doktorum bu transferde pıhtılaşma riskine karşı iğne verdi ve 2 adet 1. kalite embriyo transferi yapıldı.

ve maalesef dün koskocaman bir negatif daha eklendi hayatıma.

artık ''genetik tanı'' testi istedi doktorum.

bu ne demek?

ne olur bir fikri olan ya da böyle bir sey yasayan cevap versin

Canim cok fazla bilgim yok ama bildigim kadariyla genetik testi istemis sizden yani senin ve esinin genetigine bakilicak neden tutmadigi arastirilicak

Hatirladik tabi seni canim
Uzuldum sonucuna herseyde vardir bir hayir demekten baska bisey soylenmiyo malesef ama her zaman soylerim Allah sana ve esine saglik versin.
Genetik tani sanirim pgt denen sey ben yasamadim ama transfer oncesi emriyolara genetik testler yapiliyo diye biliyorum canim. bir de sizin genetiklerinize bakilacak olabilir onu yaptirmistik biz ama dusuk oldugu icin istenmisti bizden. Kan veriliyo onda.
Kacinci denemendi de istedi doktorun merak ettim

Son düzenleme:

2 yıl önce 1 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi canım. hepsi de negatif.

şimdiye kadar hiç gebelik elde edilemedi.

eşimin tarafında kayınvalidemin 2 amcaoğlunun hi olmamış çocukları.

benim ailemde çocuğu olmayan yok ama babaannemin 10 yıl olmamış.10 yılın sonunda babam dünyaya gelmiş.

doktoruma bunları da anlattım. bu testi istedi.

sanırım daha çetrefilli bir yola girdik.

ne denir ki :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…