Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bile unutmadım canım seni..slm önceliklee..Bu prıfil resmi unutulurmu hiçç..

Öncelikle çok geçmiş olsunn.Rabbim bir daha negatif yaşatmasın..

Genetik tanı da kromozom analizi yapılıyor ve bazı genetik araştırmalarr..

Çoğumuz yaptırdıkk hiç bişey de çıkmadı çoğumuzda canım..

Ama embriyolara yapılan genetik tanı pgt daha farklı..tedavi oluyosunn embriyolar döllenince genetik tanıya yollanıyorlarr..Sonra içlerinden sağlam kalanlar transfer oluyo..

İnşş hiç birşeycikler çıkmazz cnmm..

Hayirlisi canim. Anladigim kadariyla sizin genetiklerinize bakilacak esinle kan veriyorsunuz o kadar bize genetik danismanlik da vermislerdi ne yapacaklarini falan anlatiyolar bir de soy agacini cikarmislardi orda soruyolar akrabalarin hastalik cocuk durumlari vs. Sen doktoruna anlatinca ondan istemistir
Bir de gecen sene 500 kusur tutmustu bu test haberin olsun.

tünaydın canım o ne ? bilmiyorum ama inş iyi çıkmıştır nasılsın

Canım benim çooook saol ilgilendigin ve unutmadıgın için...not aldım bakıcam şimdi ikisine de amin inşlh Allah senin de gönlüne göre versin canım..bebişlerimizi en kıza zamanda kucaklarımıza alalım artık..

canım benim mistone canısım açıklamış kısa ve öz olarak....genlerinizde bir sıkıntı problem olup olmadığına bakılacak aile hakyeniz şüphe uyandırıcı hiç hamile kalamamamn da cabası olsuğu için...eğer genetik te bir sıkıntı varsa pgt işlemi uygulanıp embriyolarının içinden sağlıklılar seçilerek transfer yapılacak kii..bebğin sağlıkla gelişmesine devam etsin ve dünyaya gelsin..inşqallah bir sıkıntı yoktur var sa da sağlıklı bir şekilde tedavi edilebilecek düzeydedir...

yolumuz gerçekten çetrefilli ve zor bir yolculuk inşaallah daha fazla beklemden alırız bebişlerimiizi kucağımıza sağlıklaa..

merhaba kızlar benim akşamdan beri acayip midem bulanıyo ishalde başladı halsizimde noldu bana yaaaaa

patates haşladım tuzlayıp yedim akşamada sadece kahvaltı hazırlayabildim

merhaba kızlar benim akşamdan beri acayip midem bulanıyo ishalde başladı halsizimde noldu bana yaaaaa

patates haşladım tuzlayıp yedim akşamada sadece kahvaltı hazırlayabildim

Canımm ya geçmiş olsun mideni falanmı üşüttün acaba bence bi dr falan git canım bişeymi dokundu acaba canımm geçmiş olsun kıyamam sana

Canımm ya geçmiş olsun mideni falanmı üşüttün acaba bence bi dr falan git canım bişeymi dokundu acaba canımm geçmiş olsun kıyamam sana

sağol canım yarına kadar geçmezse doktora giderim inanırmısın doktora gitmekten bıktım

anammmm kizlar ya sabahtan beri iki kelime yazamadim suraya yok tel calii yok zil calio gecmisi okuyum diyom o zaman da yazana kadar bi is cikio en son gecmisi yarida krstim ama kararliyim okicam:)))
naptın şekerim nasılsın bugün bebelerden haber varmı iyilermiymişler...
cnm 8 tanem kalmis hepsi birinci kalite degil.cumartesiye kadar beklicez blast olmalarini.yarin arayip saatini haber vericekler.keske 8 tanem kalsa ne guzel olurdu dimi dondururdik ama imkansiz (tabi Allahtan umut kesilmez )insallah cumartesiye iki tane 1. kalite kalir.

evet düşüdüm birden ama senin her halin güzel o kaşların gözlerin yeter bi kere
bide gamzesi yeter:))

[h=2][/h]
arkadaşlar pgt sadece bir tane bebeğim çıkabildi birazdan transfere alınacağım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
oyyyy cnm bnm insallah karninda can bulur saglikla kucagina alirsin beraber gun sayicaz insallah once sen guzel haberi al sonrada ben insallah.

deryos degerini yazmissin cnm ama ben hic anlamiyorum insallah iyidir kuzum..ayrica menune bayildim ben hic oyle degisik seyler bilmiom hep kladik seyler.
ben suan menumu yaziyorum sana patates haslanio ocakta:)))))))))

ya bak ne guzel gecmis gitmis cnm.degerin cok ideal benimki 4000 lerdeydi en son.insallah yarin dollenme haberlerini aliriz.ilaclari da sen icicin cnm:))
amin cnmmmm
kiz hatirlamazmiyim seni gordum tedaviye basladim filan yazinca bian heyecanlafim ama olmamis cok uzuldummm genetik de kromozonlarin xy sine filan bakilio galiba tam iyi bilmiorum ama ...ayrica burdaki universite hastanesi ucretsiz yapio diye duydum.sen de yasadigin sehrin.hastaneesini arastir cnm.

Selamsızzz napıyosunn
gecmisteydim.cnm bi de telden girdigim icin kim online goremiom.

verme kız turkuaz slm falann ben verdimde ne olduu hıhhhh birde kendi küser görmeyinnceee
hee hee:))) kiyamam bebisimmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…