kızlar beni hatırlarsınız,yeniden merhaba.
dünden beri sersem gibiyim. 15 gün önce dondurulmuşlarla tedaviye başladık. doktorum bu transferde pıhtılaşma riskine karşı iğne verdi ve 2 adet 1. kalite embriyo transferi yapıldı.
ve maalesef dün koskocaman bir negatif daha eklendi hayatıma.
artık ''genetik tanı'' testi istedi doktorum.
bu ne demek?
ne olur bir fikri olan ya da böyle bir sey yasayan cevap versin
2 yıl önce 1 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi canım. hepsi de negatif.
şimdiye kadar hiç gebelik elde edilemedi.
eşimin tarafında kayınvalidemin 2 amcaoğlunun hi olmamış çocukları.
benim ailemde çocuğu olmayan yok ama babaannemin 10 yıl olmamış.10 yılın sonunda babam dünyaya gelmiş.
doktoruma bunları da anlattım. bu testi istedi.
sanırım daha çetrefilli bir yola girdik.
ne denir ki :26:
tünaydın canım o ne ? bilmiyorum ama inş iyi çıkmıştır nasılsın
canım benim mistone canısım açıklamış kısa ve öz olarak....genlerinizde bir sıkıntı problem olup olmadığına bakılacak aile hakyeniz şüphe uyandırıcı hiç hamile kalamamamn da cabası olsuğu için...eğer genetik te bir sıkıntı varsa pgt işlemi uygulanıp embriyolarının içinden sağlıklılar seçilerek transfer yapılacak kii..bebğin sağlıkla gelişmesine devam etsin ve dünyaya gelsin..inşqallah bir sıkıntı yoktur var sa da sağlıklı bir şekilde tedavi edilebilecek düzeydedir...kızlar beni hatırlarsınız,yeniden merhaba.
dünden beri sersem gibiyim. 15 gün önce dondurulmuşlarla tedaviye başladık. doktorum bu transferde pıhtılaşma riskine karşı iğne verdi ve 2 adet 1. kalite embriyo transferi yapıldı.
bu ne demek?
2 yıl önce 1 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi canım. hepsi de negatif.
şimdiye kadar hiç gebelik elde edilemedi.
eşimin tarafında kayınvalidemin 2 amcaoğlunun hi olmamış çocukları.
benim ailemde çocuğu olmayan yok ama babaannemin 10 yıl olmamış.10 yılın sonunda babam dünyaya gelmiş.
doktoruma bunları da anlattım. bu testi istedi.
sanırım daha çetrefilli bir yola girdik.
ne denir ki :26:
İyi akşmlr kızlarr nasılsınız?
merhaba kızlar benim akşamdan beri acayip midem bulanıyo ishalde başladı halsizimde noldu bana yaaaaa
patates haşladım tuzlayıp yedim akşamada sadece kahvaltı hazırlayabildim
Canımm ya geçmiş olsun mideni falanmı üşüttün acaba bence bi dr falan git canım bişeymi dokundu acaba canımm geçmiş olsun kıyamam sana
sağol canım yarına kadar geçmezse doktora giderim inanırmısın doktora gitmekten bıktım
cnm 8 tanem kalmis hepsi birinci kalite degil.cumartesiye kadar beklicez blast olmalarini.yarin arayip saatini haber vericekler.keske 8 tanem kalsa ne guzel olurdu dimi dondururdik ama imkansiz (tabi Allahtan umut kesilmez )insallah cumartesiye iki tane 1. kalite kalir.naptın şekerim nasılsın bugün bebelerden haber varmı iyilermiymişler...
bide gamzesi yeter:))evet düşüdüm birden ama senin her halin güzel o kaşların gözlerin yeter bi kere
oyyyy cnm bnm insallah karninda can bulur saglikla kucagina alirsin beraber gun sayicaz insallah once sen guzel haberi al sonrada ben insallah.[h=2][/h]arkadaşlar pgt sadece bir tane bebeğim çıkabildi birazdan transfere alınacağım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
deryos degerini yazmissin cnm ama ben hic anlamiyorum insallah iyidir kuzum..ayrica menune bayildim ben hic oyle degisik seyler bilmiom hep kladik seyler.anaaaaaammm yemek tarifleri havada uçuşmuş..
kuru pialv cacık üçlüsünü pazrtesi bitirdik..
akşama kaynım gelii...
fırında mantarlı karides yapiciiimm.. yanında kremalı domate soslu makarna..
yanına da patates salatası yapıyom..
lakin bi sıkıntı var ben deniz ürünleri yememm..
makarnayı dünden yapmıştım sanırım sadece iki kişilik çıkar..
eee bana da sadece patates salatası kaldı..
naaapsam makarnayı az biraz çoğaltsammııı yoksa ölece kalsa mı bilemedim şimdi
Aynen tatlım yaaa bende bıktım perşembe tüp dr randevumuz var bakalım yaa ne konuscagız ne degişcekki sanki
Selamsızzz napıyosunn
verme kız turkuaz slm falann ben verdimde ne olduu hıhhhhbirde kendi küser görmeyinnceee
ya bak ne guzel gecmis gitmis cnm.degerin cok ideal benimki 4000 lerdeydi en son.insallah yarin dollenme haberlerini aliriz.ilaclari da sen icicin cnm:))Kizlar opuyu rahat atlattim cok sukur ama o masayi gorunce bi an arkama bakmadan kacmayi dusunmedimde degil hani korkudan olcektim nerdeyse 15 yumi aldilar cikinca aglaya aglaya uyandim cok kotuydu agrimda vardi ama aglamam agridan degil psikolojimdendi gri kebusici igne falan yaptilar serum taktilar 2 tane serum daha verdiler yarinla oburgun icin dr zayifsin o yuzden dedi simdi evde yatiyorum ya bi koca poset dbhbu olusuda ilacvar kim icicek onlari yaaaa((
amin cnmmmmE2 degerim 2397 progestan degerimde 0.997 sirf size soriyim diye sonucu tekrar sordum kizlar degerlerim nasi ya cok heyecanliyim biliyomusunuz yavrucuklarimi birakip geldimya bi an once gelsinler istiyorum anesteziden uyanirkende esime bebegimiz olucakmi gelsin artiik nolur dayanamiyorum demisim hep simdi soyluyo insalah hepimizin gonlune gore verir mevlam
kiz hatirlamazmiyim seni gordum tedaviye basladim filan yazinca bian heyecanlafim ama olmamis cok uzuldummm genetik de kromozonlarin xy sine filan bakilio galiba tam iyi bilmiorum ama ...ayrica burdaki universite hastanesi ucretsiz yapio diye duydum.sen de yasadigin sehrin.hastaneesini arastir cnm.kızlar beni hatırlarsınız,yeniden merhaba.
bu ne demek?
gecmisteydim.cnm bi de telden girdigim icin kim online goremiom.Selamsızzz napıyosunn
hee hee:))) kiyamam bebisimmmm:)))verme kız turkuaz slm falann ben verdimde ne olduu hıhhhhbirde kendi küser görmeyinnceee
Daha vermiyecegim zaten şekerim geçmişi okuya okuya bitiremedi hanımefendiisen nasılsn balımm keyfin nasıll
iyi elhamdulillah cnmmm..
Canım yaa bişey sorucam sanırım daha önce amh yaptırmısındır degerin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?