Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımm benim yaa niye böyle yapıyorsun bak ne örnekler var karşımızda bu örnekleri bizzat sen buradaki arkadaşlara gösteriyorsun ben 2 ayrı yere yaptırmıstım birisi 0.38 diger yerde 1.8 çıkmıstı yaa canım acaba diyorumki benim 2 yumurtada dozlarım çok yüksek kullanıldıgındanmı döllenmedi diye düşünmeye başladımm

Merhabalar arkadaşlar ben bir şey sorucam...benim kanallarım tıkalı o yüzden tüp bebek yapıcaz yazın...sizin hangi sorunlarınız vardı da tüp bebeğe yönlendiniz benim gibi kanalları tıkalı olup da tüp bebek yaptırıp çocuk sahibi olan var mı?

Canımcıgım çokk var senin durumunda olupda hamiş kalan tatlımm benim yumurtalıklar önemli olan benim yumurta rezervim düşük o yüzden kalamıyorumm içini rahat tut tatlımmm hamiş kalma şansınn çokk yüksekk İNŞALLAH Rabbim ilk ve son tedavinde bebişini kucagınaalmanı nasip eder AMİNN

napim kizim ben iyi bir kk kullanicisiyim oyle gecmisi okumadan hop diye yasamiom son sayfadan:))))merak etme ben seni kendimden nahrum etmem:)))

yok ya canımm öylesine koydum sarı kafalarıı..ben bunları aşalı 1 sene olduu..

Canım benimm evet yüksek doz kaliteyi bozarr..Ama döllenme sorunu yumuratnın kalitesizliğinden oluyor maalesef..En azından bana yapılan doktor tarafından açıklama bu..Araştırıncada genelde yumurtanın kalitesizliği yüzünden oluyor ilk döllenmeyiş..Sonrakii gidişatta 2. günden sonrası sperm kaynaklı yazıyor çoğu yerde..

Ama bu ay kalitesiz çıktı diye diğer ay öyle çıkacak diyede bir şey yok..Önemli olann o kaliteli 1 yumurtanın zamanını iyi kollamak canım..Biliyorum çok zor bazı şeyleri ilk zamanlarda kabullenmek ama Rabbim ol derse her halukarda olacakk bunu biliyoruzz inanıyoruzz..Bizim tek yapmamız gereken bence pes etmeden peşinden koşmak o pırlanta kesesi içindeki tek taşımızı görebilmek için..
Nacizane......

İnşallah tatlımm o pırlanta kesesi içindeki tek taşımızı kucagımıza alırız hepimiz canım sen rengliyken dr gitmeye devam edicenmi havuz sistemine başlıcanmı İNŞALLAH

İnşallah tatlımm o pırlanta kesesi içindeki tek taşımızı kucagımıza alırız hepimiz canım sen rengliyken dr gitmeye devam edicenmi havuz sistemine başlıcanmı İNŞALLAH

bu adeti pas geçtimm ama gidicem tabiisi..Ama havuza şimdilik sıcak bakamıyorumm..hiç transfer yaşamadımm..bilmiyorumki gülümm rabbim açsın yollarımızı

Çok saol cnmbnm teşk ederim içimi rahatlattın :) inşallah senin içinde herşey yolunda gider sen de hamile kalırsın.Allahım bizlere yaşatsın annelik duygusunu..peki bişey daha sorucam canım bu 2 .3 ay içinde bieyler yapım mı tüp bebeğe hazırlık için?

Sana da iyi akşamlar cnm az önce yoktun

sana da iyi akşamlar canm..
evet az önce yoktum,şimdi varım.ama hemen çıkıyorum..
maç vardı az önce ve felaket kasmışım kendimi nasıl başım ağrıyo inanamazsın..
maç kutlamamı yapip kaçıyorum..

ŞAMPİYON FENERBAHÇEM NE İSTERSEN İSTE BENDEN..
İSTERSEN DONATALIM DÖRT Bİ YNI BAYRAKLARLA
İSTERSEN ÇINLATALIM DÖT Bİ YANI ŞARKILARLA
İSTEREN EĞLENELİM DAVILLARLA ZURNALARA
LAY LAY LAY LAYYYYYYYYYY

Son düzenleme:
Çok güzel cnm 8 yumurtan olmuş ve blasta doğru gidiyorsun maşallah Haftaya inşallah hamiş olacaksın cnm ayy çok az kaldı yaa

Çok güzel bir maç oldu cnm haketti FENERBAHÇEM ve kazandııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…