iyiyim.cnm senden nbr?İyi geceler canlarım nasılsınız
Canımmm yemin edrim şimdi içimden seni geçirdimmiyiyim tatlım sen nasılsn yaaa bebiş nasılll
iyiyim.cnm senden nbr?
Aa nası geçirdin bakim söyle iyi mi kötü müiyi insan lafın üstüne gelirmiş dimi o ben oluyorum yani iyiyim cnm zaman geçirmeye çalışıyorum valla nasıl bilmiyorum ki içimi açıp bakasım var kontrole 10 gün kaldı zaman nasıl geççek diye diye dolanıyorum eşim de kızıyor neler geçmedi daha geçenlerde hamile bile değildin kıymet bil diyor biliyorum kıymet bilmem mi ama hep iyi olduğunu bilmek istiyorum . sen nasılsın düğüne gittin dimi
Tatlımmm selam ne cayı kızım bız ıkı farklı marka uyku surubu bıle verdık 2. Ayın ıcındeyken 20 gunluktu ıyı gecelrt cayı verıyorduk tık demıyr saglm bunyesı mınıgımınmehtabim cnm yaa ben sana bi tane msj yazdiktan sonra uyuyakalmisim koltukta nolur kusura bakma.uyandigimda saat 3 muydu neydi bende yataga gectim kk de acik kalmis telde sabaha kadar.canim insallahhhh cicugun olucak cok sukur yumurtan var adet okuyirsun esinde bi durum yok neden olmasin kuzum bak sitede maviella diye bi kiz var onun topigi var onu oku kizin kacinci denemesinde hamile kaldi.insallahhh seninde benim de hepimizin de olcak cnm..
sizin gorusmebiz yarin degikmiydi neden haftaya aldiniz?
atlaticaksin tabi ki cnm suan hersey cok yeni insallah kucaginda bebeginle bu gunleri konusuruz birgun.
bakkk sen cadiya resmen seni oynatiyo haaaa:))aminnn insallahhhh Allahim ona uyku duzeni verir.uyku getiren caylar filan olurdu ya bebeklere icirirlerdi onlardan mi icirsen acaba:))ama yine haline sukur esra hep boyleydi bi de ekstra basinda kaynana vardi neyse ki ondan kurtuldun.peji tatlim gunduz uyudugunda isi gucu biraksan sen de uyusan?
neeeeeee 20 kilonu ayyy inanmiyorummmmm..
gunaydinnnnn sara sultan..
Canım ya 1 kaç gündür göremedim tam turkuaza sorucaktım baktım sen geldinnoyy canım yaa ne günler geldi geçti 10 günde geçer 9 ayda çokkk güzel geçer İNŞALLAH canımm benimm dügüne gittim güzel geçti ehh işte değişiklik diyelim beyin aynı yanii
Tatlımmm selam ne cayı kızım bız ıkı farklı marka uyku surubu bıle verdık 2. Ayın ıcındeyken 20 gunluktu ıyı gecelrt cayı verıyorduk tık demıyr saglm bunyesı mınıgımınuykuyu sevmıyr benım ondan onunda bızden cekmedıgı kalmadı 7 ayda dua edıyoruz bolbol napım uykusuzluk ve yorgunlktan gıttı 20 kılo ama ben 23 kılo ıle doguma gırmıstım kızıma bu sebbten t edıyorum benı zayflattı rabbım sızede boyle sısko olmayı nasıp etsın ınsallah
3. denemeye hazirlanirken, dün gelmesi gereken adetim gelmeyince bugünkü yaptigim test pozitif cikti. Öglen doktora gittim, ordada pozitif cikti. Yarin kan testi yapilcak. Umarim kat kat artar. Allah´im sizinde dilekleriniz Kabul etsin
3. denemeye hazirlanirken, dün gelmesi gereken adetim gelmeyince bugünkü yaptigim test pozitif cikti. Öglen doktora gittim, ordada pozitif cikti. Yarin kan testi yapilcak. Umarim kat kat artar. Allah´im sizinde dilekleriniz Kabul etsin
Canımmmmmmmmmmmmm Hayırlı olsunn Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsinsorununuz neydi tatlımmm
Nasılsınız canlar anca geldim
İyiyim canım annemdeyim yarın eşim gelicek pazar dönücez dönmek hiç istemiyorum alıştım çok sen nasılsın tatlımİyiyiz cnmm sen nasılsın nasıl gidiyor annenlerde misin kuzum
İyiyim canım annemdeyim yarın eşim gelicek pazar dönücez dönmek hiç istemiyorum alıştım çok sen nasılsın tatlım
bebişin nasıl
ben bile unutmadım canım seni..slm önceliklee..Bu prıfil resmi unutulurmu hiçç..
Öncelikle çok geçmiş olsunn.Rabbim bir daha negatif yaşatmasın..
Genetik tanı da kromozom analizi yapılıyor ve bazı genetik araştırmalarr..
Çoğumuz yaptırdıkk hiç bişey de çıkmadı çoğumuzda canım..
Ama embriyolara yapılan genetik tanı pgt daha farklı..tedavi oluyosunn embriyolar döllenince genetik tanıya yollanıyorlarr..Sonra içlerinden sağlam kalanlar transfer oluyo..
İnşş hiç birşeycikler çıkmazz cnmm..
Hayirlisi canim. Anladigim kadariyla sizin genetiklerinize bakilacak esinle kan veriyorsunuz o kadar bize genetik danismanlik da vermislerdi ne yapacaklarini falan anlatiyolar bir de soy agacini cikarmislardi orda soruyolar akrabalarin hastalik cocuk durumlari vs. Sen doktoruna anlatinca ondan istemistir
Bir de gecen sene 500 kusur tutmustu bu test haberin olsun.
canım benim mistone canısım açıklamış kısa ve öz olarak....genlerinizde bir sıkıntı problem olup olmadığına bakılacak aile hakyeniz şüphe uyandırıcı hiç hamile kalamamamn da cabası olsuğu için...eğer genetik te bir sıkıntı varsa pgt işlemi uygulanıp embriyolarının içinden sağlıklılar seçilerek transfer yapılacak kii..bebğin sağlıkla gelişmesine devam etsin ve dünyaya gelsin..inşqallah bir sıkıntı yoktur var sa da sağlıklı bir şekilde tedavi edilebilecek düzeydedir...
yolumuz gerçekten çetrefilli ve zor bir yolculuk inşaallah daha fazla beklemden alırız bebişlerimiizi kucağımıza sağlıklaa..
Evet canım Haziran ı burada geçirmek Allah izin verirse çıkıp deniz havası alıyorum mis gibi bahçede dolanıyorum o yetiyoBen iyiyim cnmm kontrol günümü bekliyorummDimi insan hiç dönmek istemiyor annesinden olsun kuzum yine gidersin yaz geliyo zaten daha uzun kalırsın yazın. Bebiş iyi sanırım cnm bilmiyorum ki içimi açıp bakasım var. Göğüs hassasiyetim ve ayakta kaldığımda bel ağrım dışında bi değişiklik yok bakalım önümüzdeki günler nasıl olacak
allah razı olsun kızlar.inşallah bir sey çıkmaz.
öğretmenim,bu sebepler yüzünden işten ayrılmak durumunda bıraktılar.aylardır evdeyim.
maddi-manevi bitmiş durumdayım.
büyük şehirde hele ki kirada isen yaşamak zor.üstelik böyle tedavi giderlerin varsa... eşim çok yıprandı maddi olarak.
tüm bunların üzerine 1,5 - 2 sene ara verelim demez mi?
dönem ortasındayız işe başlamak için gec bir dönem artık.
ne yapacagımı şaşırdım.
allah hepimizi görsün,duysun ve merhamet etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?