Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımmm yemin edrim şimdi içimden seni geçirdimm iyiyim tatlım sen nasılsn yaaa bebiş nasılll

Aa nası geçirdin bakim söyle iyi mi kötü mü iyi insan lafın üstüne gelirmiş dimi o ben oluyorum yani iyiyim cnm zaman geçirmeye çalışıyorum valla nasıl bilmiyorum ki içimi açıp bakasım var kontrole 10 gün kaldı zaman nasıl geççek diye diye dolanıyorum eşim de kızıyor neler geçmedi daha geçenlerde hamile bile değildin kıymet bil diyor biliyorum kıymet bilmem mi ama hep iyi olduğunu bilmek istiyorum . sen nasılsın düğüne gittin dimi

Canım ya 1 kaç gündür göremedim tam turkuaza sorucaktım baktım sen geldinn oyy canım yaa ne günler geldi geçti 10 günde geçer 9 ayda çokkk güzel geçer İNŞALLAH canımm benimm dügüne gittim güzel geçti ehh işte değişiklik diyelim beyin aynı yanii

Tatlımmm selam ne cayı kızım bız ıkı farklı marka uyku surubu bıle verdık 2. Ayın ıcındeyken 20 gunluktu ıyı gecelrt cayı verıyorduk tık demıyr saglm bunyesı mınıgımın uykuyu sevmıyr benım ondan onunda bızden cekmedıgı kalmadı 7 ayda dua edıyoruz bolbol napım uykusuzluk ve yorgunlktan gıttı 20 kılo ama ben 23 kılo ıle doguma gırmıstım kızıma bu sebbten t edıyorum benı zayflattı rabbım sızede boyle sısko olmayı nasıp etsın ınsallah

İnşallah cnmm sağol güzel düşüncelerin için Rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallahÜzme kendini cnm benimm herşeyin bir vakti var ve sen anne olmak için sadece doğru zamanı ve hayırlı zamanı bekliyorsun. Cnm inşallah doğru zamanda ve tabiki doğru doktorla inşallah alacaksın bebişini kucağına. Allah tan hiç bir zaman ümit kesilmez

Selm kızlar selam ay cok mutluyum bızım mınık 30 dk oldu agladı agladı uydu cok komık sevınıyorum yaaa kızım uyudu dıye bırbakım sıze dedım sımdı son surat namazımı kılmaya ucuyorum atv yı ızlıyrm hoca mı bıryerden de eger bnm kı uyanmazsa gelıcem gerı optum sızı

Maşallah bebişine cnm zor uykusuzluk Allah kolaylık versin sanaİnşallah en kısa zamanda uykuları düzene girer miniğimizin

3. denemeye hazirlanirken, dün gelmesi gereken adetim gelmeyince bugünkü yaptigim test pozitif cikti. Öglen doktora gittim, ordada pozitif cikti. Yarin kan testi yapilcak. Umarim kat kat artar. Allah´im sizinde dilekleriniz Kabul etsin

3. denemeye hazirlanirken, dün gelmesi gereken adetim gelmeyince bugünkü yaptigim test pozitif cikti. Öglen doktora gittim, ordada pozitif cikti. Yarin kan testi yapilcak. Umarim kat kat artar. Allah´im sizinde dilekleriniz Kabul etsin

Ayy ne güzel cnm benim Allah kucağına aldığın günleri göstersin yavrunu maşallah

Canımmmmmmmmmmmmm Hayırlı olsunn Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin sorununuz neydi tatlımmm

İyiyim canım annemdeyim yarın eşim gelicek pazar dönücez dönmek hiç istemiyorum alıştım çok sen nasılsın tatlım
bebişin nasıl

Ben iyiyim cnmm kontrol günümü bekliyorummDimi insan hiç dönmek istemiyor annesinden olsun kuzum yine gidersin yaz geliyo zaten daha uzun kalırsın yazın. Bebiş iyi sanırım cnm bilmiyorum ki içimi açıp bakasım var. Göğüs hassasiyetim ve ayakta kaldığımda bel ağrım dışında bi değişiklik yok bakalım önümüzdeki günler nasıl olacak

allah razı olsun kızlar.inşallah bir sey çıkmaz.

öğretmenim,bu sebepler yüzünden işten ayrılmak durumunda bıraktılar.aylardır evdeyim.

maddi-manevi bitmiş durumdayım.

büyük şehirde hele ki kirada isen yaşamak zor.üstelik böyle tedavi giderlerin varsa... eşim çok yıprandı maddi olarak.

tüm bunların üzerine 1,5 - 2 sene ara verelim demez mi?

dönem ortasındayız işe başlamak için gec bir dönem artık.

ne yapacagımı şaşırdım.

allah hepimizi görsün,duysun ve merhamet etsin inşallah.

Evet canım Haziran ı burada geçirmek Allah izin verirse çıkıp deniz havası alıyorum mis gibi bahçede dolanıyorum o yetiyo
kontrolün ne zaman canım artık görmen lazım bebişini evetcanım ben artık hissediyorum daha rahatım öbür türlü hep doktordayım bu kadar kalamazdım görmeden

Canımm Allah yardımcınız olsunn insan gerçekten maddi manevi yıpranıyor Allah ım inşallah sağlıklı hayırlı evlat verir yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…