Evet canım Haziran ı burada geçirmek Allah izin verirse çıkıp deniz havası alıyorum mis gibi bahçede dolanıyorum o yetiyo
kontrolün ne zaman canım artık görmen lazım bebişini evetcanım ben artık hissediyorum daha rahatım öbür türlü hep doktordayım bu kadar kalamazdım görmeden
Görürsün Allah I'n izniyle benim içinde zordu bu günlere gelmek çok şükür geldik tatlı. Kalbinide duyarsın ben testten 1 hafta sonra keseyi 15 gün sonra kalbini duymuştum seni geç çağırmış doktorun ikisini bir arada gör diyeSen ne güzel hissediyorsun cnmİnşallah bende o günlere sağlıkla gelirim cnm ve yazın annemde doya doya kalırımayın 15 inde kontrolüm var cnm daha 10 günüm var şu önümüzdeki üç gün çabuk gececek komşu kızının düğünü var bi de akrabanın nişanı var kalacak 1 hafta gittiğimde sadece keseyi görebilirim herhalde dimi cnm kalp atışı için daha erken dimi
Görürsün Allah I'n izniyle benim içinde zordu bu günlere gelmek çok şükür geldik tatlı. Kalbinide duyarsın ben testten 1 hafta sonra keseyi 15 gün sonra kalbini duymuştum seni geç çağırmış doktorun ikisini bir arada gör diye
canım bize günler geçiyor maalesef inşallah yazın gidicen doya doya kalıcan anneciğinde
Canım duyarsın 1000 lerdeyken kese görülüyor işte sonra pıt pıtları of canım annem nasıl yapıcak bilmiyorum yarama tuz bastın 20 gün istanbulda kalırız sonra köye geliriz diyoruz bilmiyorum canım napıcamAyy inşallah cnm yaaduyar mıyım gerçekten ne bilim ben hani değerlerim küçük ya ondan geç çağırdı diye düşündüm yani anca keseyi görür diye düşündüm ama sen böyle söyleyince sevindim şimdi ayın 15 inde değerim benim kabataslak hesabıma göre 15.000 falan oluyor. inşallah cnm kışın hayat yokta yazın daha güzel bizim oralar annen doğumunda kalabilecek mi cnm sende babannene bakıyorduya bakacak başka kimsesi var mı
büyümesinin yanında başka iğne verdimi canımm..Korkma inşş birşey olmazz..Hayırlısı ile toplanırr büyük ihtimalle daha çok sayıya ulaşır yumilerin hayırlısı ile..
günaydıınnn
Cumamız mübarek olsun Hanımlaarr Eki Görüntüle 677176 Eki Görüntüle 677176 Eki Görüntüle 677176
istanbul da güpgüzel günlük güneşlik bir hava var...selalar okunacak inşaallah...kahvaltımı yapıp dualarımı edip geliyorum...
Eki Görüntüle 677174 Eki Görüntüle 677175
kızlar cok sevinçliyim ya 15 yumurtadan 13 tane kalmış embriyolog 15 yumurtada mikroenjeksiyon yapılacak kalitedeydi 13 ü döllendi yani 13 tane bebek adayımız var diyince aglamaya basladım dedi havalara uçtum bende dr yarın tekrar arıcam transfer günümüzü söylicem dedi kızlar allahım herkese nasib etsin bizide içinde ayırmasın ya mübarek cuma günü mevlam hepimizi görsün inşalallah turquoise 1 kalitesimi var bide yumilerin ya 13 dedi ama daha azalırmı bu sayı
kızlar cok sevinçliyim ya 15 yumurtadan 13 tane kalmış embriyolog 15 yumurtada mikroenjeksiyon yapılacak kalitedeydi 13 ü döllendi yani 13 tane bebek adayımız var diyince aglamaya basladım dedi havalara uçtum bende dr yarın tekrar arıcam transfer günümüzü söylicem dedi kızlar allahım herkese nasib etsin bizide içinde ayırmasın ya mübarek cuma günü mevlam hepimizi görsün inşalallah turquoise 1 kalitesimi var bide yumilerin ya 13 dedi ama daha azalırmı bu sayı
hadi hayirli olsun cnm bnm de 18 tanenin 15 i dollenmisti sali gunu dun aradiklarinda 8 tane kalmisti.evet cnm 1. kalite yada 2.kalite filan oluyo.senin de 13 tanen ins.azalmaz ama muhtemelen azalicak.olsunukalansaglar bizimdir.yarin transferim var:))5. gun yumisi olcak bnmki bakalim seni ne zaman cagiricak.pazar pazartesi hazir ol heran gel diyebilirler:)))
canısım hamlelik takviminde okudum..
bebeklerinin kol ve bacakları kıpırdamaya başlarmış bu günlerde..
ultrasonda görünüyomuş..
ayyy nasıl güzel ya raabbbiiimmm.....
kımıl kımıl oldu benim bile içim...
merhaba canımm okudum bitti dularım şimdilik çok şükürr...Günaydın cnm Allah dualarını kabul etsin dualarında yer bulmak dileğiyle
hayırlı cumalar sultanımmGünaydıııııııııııııınnnnnn.....
hepinizie koskocaman kucak dolusu sevgiler..
hayırlı cumlar....
maaşallahha canım hepsi de kalitetli bebiş olsun kardeş olsunlar birbirlerine inşaallah...azalabilir tabii amaa inşaallah kalan seni anne yapmya ytecek kadar olur canımm ...kızlar cok sevinçliyim ya 15 yumurtadan 13 tane kalmış embriyolog 15 yumurtada mikroenjeksiyon yapılacak kalitedeydi 13 ü döllendi yani 13 tane bebek adayımız var diyince aglamaya basladım dedi havalara uçtum bende dr yarın tekrar arıcam transfer günümüzü söylicem dedi kızlar allahım herkese nasib etsin bizide içinde ayırmasın ya mübarek cuma günü mevlam hepimizi görsün inşalallah turquoise 1 kalitesimi var bide yumilerin ya 13 dedi ama daha azalırmı bu sayı
hayırlı cumalar kalabalık aile...ben senin bebişlerinin cinsiyetlerini çok merak ediyorum inşaallah bi prensesimiz bir de paşamız olur da çifte kavulmuş lokum gibiiiiii...öncelikle sağlıklı olmaları tabii ki duamız inşaallah..Selam kizlar herkese hayirli cumalar olsun..
hadi hayirli olsun cnm bnm de 18 tanenin 15 i dollenmisti sali gunu dun aradiklarinda 8 tane kalmisti.evet cnm 1. kalite yada 2.kalite filan oluyo.senin de 13 tanen ins.azalmaz ama muhtemelen azalicak.olsun kalan saglar bizimdir.yarin transferim var:))5. gun yumisi olcak bnmki bakalim seni ne zaman cagiricak.pazar pazartesi hazir ol heran gel diyebilirler:)))
Yaa bende okudum deryaa yarin kontrolum var bakalim gorecekmiyiz cok merak ediyorum. Kendi bebelerine ici kimil kimil olsun insallah tez vakiyte canimcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?