Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sen ne güzel hissediyorsun cnmİnşallah bende o günlere sağlıkla gelirim cnm ve yazın annemde doya doya kalırım ayın 15 inde kontrolüm var cnm daha 10 günüm var şu önümüzdeki üç gün çabuk gececek komşu kızının düğünü var bi de akrabanın nişanı var kalacak 1 hafta gittiğimde sadece keseyi görebilirim herhalde dimi cnm kalp atışı için daha erken dimi

Görürsün Allah I'n izniyle benim içinde zordu bu günlere gelmek çok şükür geldik tatlı. Kalbinide duyarsın ben testten 1 hafta sonra keseyi 15 gün sonra kalbini duymuştum seni geç çağırmış doktorun ikisini bir arada gör diye
canım bize günler geçiyor maalesef inşallah yazın gidicen doya doya kalıcan anneciğinde

Ayy inşallah cnm yaa duyar mıyım gerçekten ne bilim ben hani değerlerim küçük ya ondan geç çağırdı diye düşündüm yani anca keseyi görür diye düşündüm ama sen böyle söyleyince sevindim şimdi ayın 15 inde değerim benim kabataslak hesabıma göre 15.000 falan oluyor. inşallah cnm kışın hayat yokta yazın daha güzel bizim oralarannen doğumunda kalabilecek mi cnm sende babannene bakıyorduya bakacak başka kimsesi var mı

Canım duyarsın 1000 lerdeyken kese görülüyor işte sonra pıt pıtları of canım annem nasıl yapıcak bilmiyorum yarama tuz bastın 20 gün istanbulda kalırız sonra köye geliriz diyoruz bilmiyorum canım napıcam

geldim bol bol yazışmışsınız saçımı boyadım daha doğrusu kocişim boyadı mikemmeliytçi adam sağa dön sola dön boynum ağrıyor sayesinde....duş aldımm azcık da dualarım vardı onlardan okudum kalanları da yarın cuma saatinden önce okumaya çalışıcam
acilen yatıyorum herkesleri öpüyorumm..Allah rahatlık versin canlar herkeslere

Son düzenleme:
büyümesinin yanında başka iğne verdimi canımm..Korkma inşş birşey olmazz..Hayırlısı ile toplanırr büyük ihtimalle daha çok sayıya ulaşır yumilerin hayırlısı ile..

evet bi tanede buyume engelleyici igne verdi.ikinci ultrasonda da hic yumurta artisindan bahsetmedi biraz daha buyumusler sadece.bakalim diger kontrolde ne dicek.

Günaydıııııııııııııınnnnnn.....
hepinizie koskocaman kucak dolusu sevgiler..
hayırlı cumlar....

kızlar cok sevinçliyim ya 15 yumurtadan 13 tane kalmış embriyolog 15 yumurtada mikroenjeksiyon yapılacak kalitedeydi 13 ü döllendi yani 13 tane bebek adayımız var diyince aglamaya basladım dedi havalara uçtum bende dr yarın tekrar arıcam transfer günümüzü söylicem dedi kızlar allahım herkese nasib etsin bizide içinde ayırmasın ya mübarek cuma günü mevlam hepimizi görsün inşalallah turquoise 1 kalitesimi var bide yumilerin ya 13 dedi ama daha azalırmı bu sayı

Hadi gözünaydın cnm ne güzel bol bol dondurulmuşun da kalacak hayırlısıyla karnında bebişin de olacak duaların için aminn cnm evet 1. kalitesi de oluyor cnm ama hiç takılma sen bunlara olacak olduktan sonra her şekilde oluyor zaten 13 taneden bir sürü birinci kalite çıkacak çok güzel yumilerin maşallah

canısım hamlelik takviminde okudum..
bebeklerinin kol ve bacakları kıpırdamaya başlarmış bu günlerde..
ultrasonda görünüyomuş..
ayyy nasıl güzel ya raabbbiiimmm.....
kımıl kımıl oldu benim bile içim...

hadi hayirli olsun cnm bnm de 18 tanenin 15 i dollenmisti sali gunu dun aradiklarinda 8 tane kalmisti.evet cnm 1. kalite yada 2.kalite filan oluyo.senin de 13 tanen ins.azalmaz ama muhtemelen azalicak.olsun kalan saglar bizimdir.yarin transferim var:))5. gun yumisi olcak bnmki bakalim seni ne zaman cagiricak.pazar pazartesi hazir ol heran gel diyebilirler:)))

Canim hayirlisi olsun senin transferin benide yarin aricaklar canim transfer gunu icin aricaklar muhtemelen benimde 5 gun yumisi olcak bebislerim yani pazartesi olur heralde ins yumilerde azalmazda dondururuz aman gelsinde melegim si olursa olsun

Yaa bende okudum deryaa yarin kontrolum var bakalim gorecekmiyiz cok merak ediyorum. Kendi bebelerine ici kimil kimil olsun insallah tez vakiyte canimcimm

Günaydın cnm Allah dualarını kabul etsin dualarında yer bulmak dileğiyle
merhaba canımm okudum bitti dularım şimdilik çok şükürr...
Günaydıııııııııııııınnnnnn.....
hepinizie koskocaman kucak dolusu sevgiler..
hayırlı cumlar....
hayırlı cumalar sultanımm
maaşallahha canım hepsi de kalitetli bebiş olsun kardeş olsunlar birbirlerine inşaallah...azalabilir tabii amaa inşaallah kalan seni anne yapmya ytecek kadar olur canımm ...
Selam kizlar herkese hayirli cumalar olsun..
hayırlı cumalar kalabalık aile...ben senin bebişlerinin cinsiyetlerini çok merak ediyorum inşaallah bi prensesimiz bir de paşamız olur da çifte kavulmuş lokum gibiiiiii...öncelikle sağlıklı olmaları tabii ki duamız inşaallah..

turkuaz tatlımm yasin ini okudum Allah kabul etsin..sen nasılsın ağrın sızın var mıı bakalımm...inşaallah yarın da transferin de Fetih okurumm..saat kaçta transferin tatlımm ve kaçtane koyacaklar 2 tanedir inşaallah ..ben her gidişimde doktorla pazarlık yapıyordumm..

Yaa bende okudum deryaa yarin kontrolum var bakalim gorecekmiyiz cok merak ediyorum. Kendi bebelerine ici kimil kimil olsun insallah tez vakiyte canimcimm

bencesizi şok edecek senin yaramazlar bakacaksınız kii içerde ip atlıyorlar ikisi bir olmuş ...anacığı da mide bulantısından uykusuz kalsın takar mı sıpalar...inşaallah duyacaksın sağlıkla pıtpıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…