Tüp Bebek Günlüğümüz !

eveli gün gece tuvalete kalktım bi silindim peçetede kan sonra klozete baktım içinde kan nasıl korktum orda baygınlık geçirdim eşim giydirdi üstümü hemen acile kadın doğum hastanesine gittik orda doktor karından ultrasonla baktı bişey göremiyorum sen bu bebeği daha önce gördünmü dedi ben bidaha şok tamam dedim gitti bebek sonra tekrar iyice bastırdı kasıklarıma zorlana gördü bebeği yaşıyo dedi seni hastaneye yatırcam bide ilaç vercem bunu alsın eşin dedi bende durumumu anlattım daha öncede kanama alanım vardı doktorum bi iğne yaptırmıştı dedim yeterince vurulmuşun o iğneyi deyip iğne vurmadı verdiği ilaçta progestan 100mg ben zaten günde 3 defa 200 mg kullanıyorum neyse sabah 9.30 oldu daha doktor yok ortalıkta eşimde kapıda merkezi aramış gelin demişler hastanedeki hemşireye dedim ben çıkmak istiyorum doktor gelmeden çıkamazsın dedi zor bela kağıt imzalayıp çıktım hastaneden hemen merkeze gittik bu sırada da leke halinde gelmeye devam ediyodu kan bide sarı su aktı benden çok doktor alttan ultrasonla baktı bebek içerde takla atıyo hatta bize elini bile kaldırdı doktor bak el sallıyo dedi kese bozulmamış ama etrafında yine kanama alanı var 1 hafta rapor verdi dinlencen dedi 2 saat gözlem altında tutcam dedi serum taktılar bide o iğneden vurdular pazar gününede iğne verdi eve geldik dünden beri hala kara kara silindikçe bişeyler geliyo doktor biraz daha olabilir içindekiler temizleninceye kadar ama aktif kanaman olursa haberimiz olsun dedi çok korktum kızlar dün ömrümden ömür gitti eşimde heyet raporu alalım biraz büyüyünceye kadar evde dinlen diyo yarın başka hastaneye gitmeyi düşünüyoruz heyet raporu için ordada yine muayene olsam bişey olurmu 2 gün öncede ultrasona girdim ya zararı olurmu diyede korkuyorum allahım bidaha yaşatmasın bana bu korkuyu

Canım çook geçmiş olsun kendine çook dikkat et yat hiç kalkma olurmu.Düzelir inşallah kalbini ferah tut.

Canım benim yaaa Valla yazının sonun getirene kadar gerildim tatlım yaa çok geçmiş olsun Rabbim bebişini sizlere bagışlasın saglıkla kucagına almanı nasip etsinn yat canım boşver hiçbişeye takılma bak dr demiş geçicegini sabret tatlımmm bu günlerde geçicek Rabbimi izniyle

sağolun kızlar tuvalete gitmekten korkar oldum allahım bu günlerde geçecek inşallah

çok geçmiş olsun canımmm.. rabbim yaşatmasın birdaha inşallah..

Canim cok gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasin bana da olmustu mahvolmustum gorunce Allahim bebeklerimizi korusun sen evde iatirahat et bence hicbirsey bebeginden onemli degil..

:18::18::18::18::18:
topiğe giremedim bugün bi geldim son sayfanın ilk mesajı senin ve neler yaşamışsın öyle gerilim ve endişe halinde okudum sonu noldu diye çok şükür iyisiniz ikinizde...
Allah korusun bebeğini bir daha yaşamadan bu korkuları bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
korkmazmısın tabiki korkar insan kanı görünce

canım yaa geçmiş olsun yazının devamını zor getirdim valla Allah bi daha yasatmasın inşallah

slm kızlar nasılsınız iimisniz....ne var ne yok bakalım
bu arada egunal cim beni daha hamileler topiğinden cıkartmamıssın adet zamanımda geçti tekrarmı hamileyim acaba

hay maşallahhhhh....
süpper bi sayı bu kaliteli devam etsinler inşallahhhhh...
çok sevindim...

kızlar çat kapı misali misafirlerim vardı yeni gittiler bende mutfağa girişmeden bi uğramak istedim herkesler iyidir inşallah...
işlerimi halledeyim burdayım

mutfağa geçmeden bir bakayım dedim amaaan Allahımm yüreğim ağzımda okudum dualar ederek sonunda kötü bişey olmasın Allah ımm diyeçok şükür bebişin sağ salim seninleymiş çok şükürr..Rabbim bir daha yaşatmasın bu korkuyuu dualarımız seninle Derincimm
kızlar çat kapı misali misafirlerim vardı yeni gittiler bende mutfağa girişmeden bi uğramak istedim herkesler iyidir inşallah...
işlerimi halledeyim burdayım
ben de diyorumm nerde bu hatuun acaba aramaya da çekindimm malumm sesin fenaa...zaten seyrek konuşuyoruz önemli bişey olsa bir şekilde haberimiz olur mesajla falan bildirirsin dedim bekledim..çok şükür misafirin gelmiş...ne yaptın şekerimm menünde ne vardı acaba

derinnn mesajının sonunu getirene kadar benimde aklım gitti inann...Meleğini Rabbim korusunn arkadaşımm..Çok dua edicemm..O bu topiğin en kıymetlilerindenn..Hele benimm içinnn en kıymetlisiii..

Millss teyzesii yesin oo sallanan elleriniii..Allaha havale canım meleğinn inşşşşşşşşşşşşşşş da hiç bişeycikler olmayacak ama nolurr yatt dinlenn..Böyle 3 ay kanamalı olan arkadaşlarımız olduu..wc harici kalkmadan atlattılar o günlerii..Melekleri şimdi kucaklarında..Seninde doğum yaptığın günleri göreceğiz hayırlısı ile gülüümmm..

Canim hayirlisi olsun senin transferin benide yarin aricaklar canim transfer gunu icin aricaklar muhtemelen benimde 5 gun yumisi olcak bebislerim yani pazartesi olur heralde ins yumilerde azalmazda dondururuz aman gelsinde melegim si olursa olsun
cnm yumilerinin azalmasi normal bise hepimizin azalio gun gectikce zaten bunun icin cok yumurta yapioruz anladin mi?yakinda seni arayip 10 kaldi derlerse korkma diye soyluyorum.

canim Allah razi olsun hakkini helal et nolur.agrim sizim soyle var cnm yatarken otururken hic bise yok ayakta biraz gezdigimde tek bir yerim batio aciyo oturuyom hemen gecio:))galiba oraya igne degdi yumurtalar toplanirken.transferim simdi belli olsu cnm 8;30 da en gec orda olucam buyuk ihtimal teli alaman bi sure ama oglen size yazarim insallah.allahtan bi mani olmazsa ve dr sozunun arkasinda durursa 2 koycak bastan pazarligi yaptikk:))hakkimda hayirlisi :))

aman allahin neler yasamissin oyleee ayy karnima kramplar girdi sonunu getirene kadar.neden o hst. de demedin alttan bakin diye..
cokkk grcmis olsun cnm ins bi daha yasamszsin bunlari..

kızlar yarın yine muayene olsam bişey olmaz deme
hic bilmiom cnm.

İYİ AKŞAMLR KIZLARRRR

Turkuazz canım sabah gidiyormussun çokk sevindim canım doktorun yakasına yapış bacımm inş saglıklı yumişleri yerleştirir canımm ayy çok heyecan bastı şimdiden beni cnm kadın geldimi bugün temizligin bittimi? ohh misler gibi yattt

Canımmm ben iiyiym tatlım misafirim vardı 3 gibi gitti kahvaltıya gelmişti sonra kardeşim geldi oda şimdi giiti şimdide kocamı bekliyorum sen nasılsnı canımmm annenleri kavuşunca tabi kötü olmak mümkünmüü

iyiyim canım dün akşamdan beri bulantılarım arttı ama çok şükür evet annemlerde geldi herkese bol bol dua etmişler tatlım sen dün doktora gidicektin dimi ne oldu ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…