Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet yavrummmmmm buyuk gun yarinnnn :))kadin geldi cnm.heryeri temizleei ohh.mis gule gule.kirlrtim:)))simdi.yemek yapiom.cnm.sonra da kil.tuy olaylarina girxem.son rutus banyo yapicam gece gorusurz:)))
senin misafirin nasil gexti?

iyiyim canım dün akşamdan beri bulantılarım arttı ama çok şükür evet annemlerde geldi herkese bol bol dua etmişler tatlım sen dün doktora gidicektin dimi ne oldu ne dedi

Duaları kabul olur İNŞALLAH canım dr randevumu perşembeye aldık haftya gidicez İNŞALLAAHH ayy cnım yaa bulantılarında normal be tatlımm o kadarda olucak Allah şifa versin canımm oyyy bebişler iyi olsunlarda canımm bu günlerde unutuluo gidiecek İNŞALLAH

evet yavrummmmmm buyuk gun yarinnnn :))kadin geldi cnm.heryeri temizleei ohh.mis gule gule.kirlrtim:)))simdi.yemek yapiom.cnm.sonra da kil.tuy olaylarina girxem.son rutus banyo yapicam gece gorusurz:)))
senin misafirin nasil gexti?

İyi geçti tatlım sonra kızkardeşim geldi gitti eşim aradı işi çıkmış geç gelicek bende komsuya çay,a gidicem birazdfan degerlermdirmem lazım illa bu fırsatı tatlımm ben çıkıyorum 10 gibi evde olurum görüşmek üzere

hım ben dün gidiceksin zannediyordum neyse hayırlı haberler alırsın inşallah tatlım içini rahatlatırlar

kızlar miraba mirabaaaaaaaaaaaaaaaa
dün güzel bir gündü çünkü kromozom testlerimin ön sonuçlarını aldım ve tertemiiiiiiiizzzzzzzzzzz
bugün de güzel bir gündü çünkü uzun süredir ilk defa kafam rahattı
yarın çok daha güzel olacak çünkü hem kafam rahat, hem tatil hem de hava çok güzel
amaaaaaaaaaa daha önemlisi turkuaz evine göbüşü dolu olarak dönecek

hepinizin dualarında beni de unutmadığını biliyorum. siz de her zaman benim dualarımdasınız ama şu anda en çok turkuaz
ben şimdi bir çorba yapayım gelicem sonra inş.

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen mümkünse yerinden kalkma bi üç ay

yazmadım dimi ben bilgi vermedim tabii ani oldu yavrım bi ara aşkısım aradıydı sonra jüli ile beraberlermiş konuşamadım malum yoğundum sende arasan konuşamazdık az bişi sesini duyar kapatırdım...menümde kızartma var sultanımmm

turkuaz cım yarın inşallah çok güzel geçer bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur yarın dualarımız seninle canım

harika şahane mükemmel bir haber buuu bebeğimize maşallahhhh
ne çorbası yaptın acaba çok feci açım

Bebeğim bebeklerinimi alcan sen yarın kızların yazdıklarından öle anladım bugün tl bitti seni arayamadım merak ediyordum yarın yükleyecem o zaman görüşürüz canım

canım yarın göbüşünü dolduruyomussun hayrlı olsun inşallah...bebişlerinde sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah hiç bırakmasınlar...

saracım dün ki yemek muhabbetimizden sonra bulgur köftem uydurdum ama çok güzel oldu
içinde bir gram kıyma yok bulgur yavan oluyo sade ama sosuyla çok güzel oldu bi de daha küçük yuvarlasam süpper olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…