Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahh gülümmm var evde ama imkanlar sana ulaştırmama engel

bunu demen bile yeter canımcım ama ben yemiyom zaten malum diyetteyim ve 4 haftada azda olsa 4 kilo gitti ve bu benm için cok ii çünkü diyetisyenle 8 ayda 10 kilo vermiştim

canım iyiyim sen nasılsın ya ben bu bilgisayarı varyaaaaaaaaa neyse sürekli kapanıyo deli ediyor beni bende yemeğe geçiyorum eşim sofrayı kurdu beni bekliyor bide kızlar pazartesi 2li test var banada dua edin lütfen

harika şahane mükemmel bir haber buuu bebeğimize maşallahhhh
ne çorbası yaptın acaba çok feci açım

çok teşekkür ederim dadluummmmm
ezogelin yaptım kız, kocişi kaç haftadır aç bırakıyorum et kokusuna tahammülüm olmadığından bu akşam da sadece çorba var mönüde
sana afiyet olsun, benim bey de az sonra gelicek, sonra gece yemeği zamanı

bunu demen bile yeter canımcım ama ben yemiyom zaten malum diyetteyim ve 4 haftada azda olsa 4 kilo gitti ve bu benm için cok ii çünkü diyetisyenle 8 ayda 10 kilo vermiştim

canım inş ideal kilonda güzel bir hamiş olursun

tatlım afiyet olsun sana da
benim ikili test dönemim çok zorlu geçti. sakın telaşlanma, her şeyin çok güzel olacağına inan. dualarımız seninle

dualarımız seninle canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

canım inş ideal kilonda güzel bir hamiş olursun

ideal kiloma gelince olacaksam yandım canım ben cok zor kilo verebiliyorum pko ve insülin direncinden dolayı

dualarımız seninle canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

ideal kiloma gelince olacaksam yandım canım ben cok zor kilo verebiliyorum pko ve insülin direncinden dolayı

yok sen en kısa zamanda hamiş ol, çünkü hamişler her zaman ideal kilosunda ve çok güzeldir
ben de pkoluyum ama kilomu etkilemedi bu yıla kadar, herkeste farklı etki yapıyomuş. ben tedavi süresinde 6 kilo aldım maalesef. inş doğumdan sonra kurtulabilirim :)

bende 7 kilo aldım canım yarısı gitti işte inşallah onarla birlikte diğerlerinide vercem tedaviyi baya bi süre erteledim ben... e azından 85 olmam lazımki üstüne dahada ekleniyo nasılsa

iyiym canım saol afiyet olsun sizede gitmeyin yaa konusmuyo kimse canım sıkılıyo cıkcam bende zatin

geldim yavrımmm...
kızları toplamak lazım nerdeler acaba...

ooo süpperrr 4 kilo gitti demek ama dikkat et lütfen yağdan gitsin kastan değil ciddi vitamin ve mineral kaybın olur..

önce gebelik haberleriniz şimdide 2 li testler vs...ne güzel yavaş yavaş her aşamasını birlikte yaşıyoruz kollarına aldığın günde beraber olcaz Allahın izniyle..
pazartesi günü güzel haberlerle geleceksin Allahın izniyle...

gece yemekiniz var bi de demek yavrucak acıkıyor annesi ondandır yoksa sen bişi yermisin gecenin bi vakti dimi

sedoşşşşşşş
canımm yarın bebeklerini alıyosan haa...
maşşşaalllaaahhh..
Rabbim ayırmasın sizi inşallah 9 ay boyunca...

çok teşekkürler kızlar güldenim inşallah sizlerinde bu aşamalarınızı okuyacağımız günler gelicek rabbime her duamda isteyen herkese en baştada burdaki arkadaşlarıma diyorum rabbimde bizlere hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

iyi akşamlaarrr..
kılınacak bir yatsı namazım ve bulaşıkla dolu bi mutfağım var..
abdestliyken namazımı kılayım bari gideyimde..

ne demek bana noluyo:)))teyze olcan yavrum.sende ondan heyecanlanman.normal:))))))duam yok.cnm istersen bi yasin okuyabilirsin sayi yapmiyorum da okumak isteyen olursa soyluyorum.

deli kiz:)))))tahlillerin.temiz ciktigina ,rahat bi.nfes aldigina , havanin sicak olduguna, ve yarin transferim olucagi icin cok mutluyim:)))))))
saol.bm bnm sen de benim duamdasin..

Canım yarın transfer yaşasın çok heyecanlıyım saati belli oldu mu
belli tatlis 8,30 sabahin koru:))))

turkuaz cım yarın inşallah çok güzel geçer bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur yarın dualarımız seninle canım
insallah kuzum cok.saolll

Bebeğim bebeklerinimi alcan sen yarın kızların yazdıklarından öle anladım bugün tl bitti seni arayamadım merak ediyordum yarın yükleyecem o zaman görüşürüz canım
hemen bilgi verim en son bugun 8. rmbriyom vardi sabah 8.25 da en gec burda olun dediler
onun disinda iyiyim bi tek ayakta gezdikce karnimda bi nokta vr ora agriyo oturunca gecio.yarin buyuk ihtimal acamam cnm teli ben yanim da dolu olur ben musait olunca ararim seni qrayanazsam da yazarim.cnm tamam mi?
canım yarın göbüşünü dolduruyomussun hayrlı olsun inşallah...bebişlerinde sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah hiç bırakmasınlar...
dolduruyom yarin insallah cnm:))insallahhhhhh hicc birakmazlar hayirliysa tabi

inşallah canım...
ben artık o günler gelsin istiyorum ama çıldıriciimmmm 8 yıl olcak ağustosta sabır taşım çatlayacak
Rabbim bilir tabiki en hayırlısını ama bende anne olmak istiyorum artık

iyi akşamlaarrr..
kılınacak bir yatsı namazım ve bulaşıkla dolu bi mutfağım var..
abdestliyken namazımı kılayım bari gideyimde..

namazını kıl gel şekerim beyin bulaşıkları hallediversin bi zahnet işi ne
ben benimkini yolladım şimdi mutfakta mesela

tamam canım tahmin ettim aslında yarın yalnız olmayacağını...
8 embriyo çok güzel inşallah hepsi iyi kalite olarak kalır 2 sini alır diğerlerini dondurursun maşallah 5.güne kadar direndiler annesi

inşallah canım...
ben artık o günler gelsin istiyorum ama çıldıriciimmmm 8 yıl olcak ağustosta sabır taşım çatlayacak
Rabbim bilir tabiki en hayırlısını ama bende anne olmak istiyorum artık

aminnnnnnnnnnn tez vakitteee gelsin zamanın sneindee cnaım benimmmmm

inanmam enişteme yakışmaz bu hareket aslaa

delikanlıyı bozar diyon yanii...
hayat müşterek bize daha bi müşterek olunca evin erkeği mıtfak toparlar öleee toplatırım ben adama işteee
nerdeyse yazdıklarıma inancam yani adam 2.80 yatıyooo karşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…