iyi akşamlarr kızlarrrrrrrrrr.............
inşallah canım...
ben artık o günler gelsin istiyorum ama çıldıriciimmmm 8 yıl olcak ağustosta sabır taşım çatlayacak
Rabbim bilir tabiki en hayırlısını ama bende anne olmak istiyorum artık
delikanlıyı bozar diyon yanii...
hayat müşterek bize daha bi müşterek olunca evin erkeği mıtfak toparlar öleee toplatırım ben adama işteee
nerdeyse yazdıklarıma inancam yani adam 2.80 yatıyooo karşımda
önce alıntı yapıp yazıyon sonra iyi akşamlar diliyon e o zaman bende sonradan hayırlı akşamlar dileyeyim bari yeni gelmişin gibi ve hiç yazışmamışız gibi
aminnnnnnnnnnn tez vakitteee gelsin zamanın sneindee cnaım benimmmmm
hepimize aynı zamanlarda verse Rabbim bebeklerimizi nasıl güzel olur dimi mesela aşkısım önümüzdeki ay tüpe başlıyomuş ikramayada öle sen ben jüli de kendiliğinden hamile kalıyomuşuz aşkısım ve ikramayada tüple hamile kalıyomuş...Allahım yazarken bile yüzümde bir tebessüm oldu hayali bile mutlu etti beniiii
hepimize aynı zamanlarda verse Rabbim bebeklerimizi nasıl güzel olur dimi mesela aşkısım önümüzdeki ay tüpe başlıyomuş ikramayada öle sen ben jüli de kendiliğinden hamile kalıyomuşuz aşkısım ve ikramayada tüple hamile kalıyomuş...Allahım yazarken bile yüzümde bir tebessüm oldu hayali bile mutlu etti beniiii
gelicek inşallah canım bu kadar senenin mukafatını alıcaksın şuan beklemedesin dime bir ara doktor değiştiricem demiştin ama sonra pek karşılaşamadık ben bir ara gelemedim buraya
yani tanıyoz az çok enişteyi...
hayal gücü psikoloji buna derler bikaç kere söyle düşün bi bakmışın kanapede yatsada sen onu mutfakta görüyosunn
sağolsun benimkide bana hizmet ediyor mutfağı toplaıd makinayı boşalttı doldurdu hani benim belim sıkıntılı yaa ..
kıyamadı banaaaa:26::26:
iyi akşamlar canım nasılsın
bu güzel ve içten duana gönülden amin diyorum
okurken öyleee içtenn ahhhhhh keşkee dedimkiii tüylerim diken diken oldu...
yaşasak nolurum bilmiyorummm....
kala kala kaldık bu günlere bari topluca hamile kalsak süpper olar vallaha...
bazen benimde aklıma geliyor birkaçımıza birden sevinsek çok zaman oldu bekleyeli hepimize...
ya nasip zamanımız gelmiş olsun...
beklemedeyim mecburi bi bekleme oldu bu ara planlar yaparken hayat başka yöne aktı annemin hastane işleri vardı şehirdışına çıktım bir haftalığına yıpratıcı bi süreçyi ardından eve döndüm 5 gün sonra kayınpeder vefat etti derken üzerine ben hasta oldum ve yeni yeni kendimi düşünmeye başladım...ilk fırsatta histeroskopi olmak istiyorum canım..
ama onları hayal etmem demek halüsilasyon göremem demek olur nayıırrrr nolamaazzz akli dengem yerinde kalmalı daha anne olcam
sende hastalık hali var canım beyin tabii yapar benimkide yapar o zaman eşşek değiller dimi ama
beklemedeyim mecburi bi bekleme oldu bu ara planlar yaparken hayat başka yöne aktı annemin hastane işleri vardı şehirdışına çıktım bir haftalığına yıpratıcı bi süreçyi ardından eve döndüm 5 gün sonra kayınpeder vefat etti derken üzerine ben hasta oldum ve yeni yeni kendimi düşünmeye başladım...ilk fırsatta histeroskopi olmak istiyorum canım..
ama onları hayal etmem demek halüsilasyon göremem demek olur nayıırrrr nolamaazzz akli dengem yerinde kalmalı daha anne olcam
sende hastalık hali var canım beyin tabii yapar benimkide yapar o zaman eşşek değiller dimi ama
deli oluruk deli sonrada kendimiz gelirik....bende bi kez daha Aminnn diyorum ve gönülden istiyorum canım...
Rabbim için imkansız yok ol desin yeterki neler olmazki...
valla hayal ettim içime huzur verdi bi de gerçek olsa düşünsene halimizi
beyime bi tatlı sunumum olcak hemen geliyorum
hamdolsun bikaç sağlık sorunum dışında çok iyimmm
hele bu akşam kamerada yeğenim kzuum bana HALA dedii çok mutluyumm dilinden duydum ilk kez daha 16 aylık..
ne cilveler yapıyor annemlere,kimseye v.s yapmıyomuşş...
sen nasılsın ???
bende iyiyim canım evdeyim herzaman ki gibi doktor dışında dışarı çıkmıyorum canım benim yeğenler çok tatlı oluyor ALLAH bağışlasın benimde 6 tane yeğenim var hem hala hem teyzeyim çok şükür
bilmiyordum öncelikle başınız sağolsun annenede çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah hayat işte insanı bilmeden nerelere sürüklüyor tez zamanda toparlanıp başlarsın inşallah
hahh haa ne yapmasıı kız saydıklarımı ben yaptımmmm..
bende düşünce gücüyle kendimi kandırdım
adam yoktu yeni geldi eve şimdiii:26:
o ben hastayken bişide yapmaz istemezde yat der dinlen ama bi eve yemek lazım v.s lazım..
gripken bile kalıpğ kendim bitki çaylarımı yaptım ...iyi bakıyor sağolsunnn
zaten şimdilik yavaş yavaş iş yapıyorum kendimi yormadan bakalım p.tesi nolcak doktorda..
deli oluruk deli sonrada kendimiz gelirik....
haydi bakalım bende sunucam bana baktı ya kocacımm
komşu tatlı getirmiş o yesin ben yemiycem ...
zaten iki kol verdim üstüne evden çıkamdım kaç gündür belim bacağım tutunca..
yinede yürüyüşüme devam edicem doktora sorupta...
saten iğnemde kortizon varmış günlerdir tuzsu yiyorum zaten ödemli hatunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?