Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlı sunumum pek hoşuna gitmedi beyimin meğersem çok uykusu gelmiş yorgun fena halde yattı...
bendemi gitsem acaba:26::26::26:

nasılsınız canlar oku oku bitiremedim geçmişi
ben bıraktım okumayı direk daldım son üç sayfayı atlatıp...iyi diyelimm iyi olalımm...
afiyet bal şeker olmuştur herhalde..ben de mantı yaptım ton balıklı salata vee domatesli şehriye çorbası..üsütne de çayımıızı hüplettik...ama sinirimi de hoplattılar ya neyse...
ohhh ohh dün akşamki boyacı geldi hanım resmimden sonra aldığım en güzel haber bu....mutfakta vs evde eşine yardım eden enişte başımızın tacı..alkışlar enişteyee
ahh ahh ne güzel olar ama işte hayal şimdilik siiznki olabiler de ben tüpsüz asla diyenlerdenim... beni ancak 2 melek paklar içimdeki canavara dur dere meleklerle dans edebilirimm belkimm..az önce öyle bir cinlendim kiii elim ayağım titredi kendimden korktum kocişim de şaşırdı...neyse yalvardı yakardı ikna oldum ama hala içimdeki canavar benü dürtüyor ...engel ol kocana diyor...
görümceklerimi boğazlamak istyorumm...o dereceyimm ...

namazını kıl gel şekerim beyin bulaşıkları hallediversin bi zahnet işi ne
ben benimkini yolladım şimdi mutfakta mesela

aanda geldm hemide sölediklerimin hepsini yaptım..
bravooo diorum eniştemeeee...
ee hayat müşterek ne de olsa..
ben mutfağımdan memnunum anam kocamı gönderipte tabağımdan tenceremden olamam..

bende safım üzülme ama ben seni kandırmka için yapmadımmm
yani üzülme bendede bi odun var dimek istedim
maalesef ödem sorunum çok son yıllarda..
ve doktor bitane 40 mglık iğne verdi meğer o kortizonmuş ondan dolayı birhfta tuzsuz ye dedi..
zaten tuzsuz yerdim ama nerdeyse tüketmiyorum bol su içiyorum...
şişemem yenidennn...
pazartesi çağırdı iki çeşit hap bi iğne vardı zaten vuruldum..p.tesi belli olcak durumum..
siniririn çevresi şişmiş bilmyorum varbişiler...beterinden korusun hepimizi mevlamm..

vaaaauuuuuwwww kalimerommmm naaapmışlar sana üleeeee :26::26::26::26:

aaaaa noldu yaaa edepsizler naptılar seni bu hale getirdiler
seni delirtmeyi başardılarsa hakikaten ciddi bişey vardır..

aanda geldm hemide sölediklerimin hepsini yaptım..
bravooo diorum eniştemeeee...
ee hayat müşterek ne de olsa..
ben mutfağımdan memnunum anam kocamı gönderipte tabağımdan tenceremden olamam..

efferin sana
beyimi görmek istediğim halini yazdım ben gerçeği değil şekerim

töbe ya rabbim bir bu eksikti beterinden korusun tabikide zaten iğneden ilaçtan yorgun düşen bünyen üzerine bi de kortizonu ekledi
valla çok üzülüyorum ben Allahım bizimde yüzümüzü güldür artık diyorum görüyorsun neler yaşıyoruz

sohbetinize doyum olmaz kızlar ama ben beyimin yanına gidiyorum iyi geceler sabah görüşürüz

tamam canım tahmin ettim aslında yarın yalnız olmayacağını...
8 embriyo çok güzel inşallah hepsi iyi kalite olarak kalır 2 sini alır diğerlerini dondurursun maşallah 5.güne kadar direndiler annesi
aynen tahmin.ettigin.gibi cnm az cok ortamimi anladin.8 in hepsi kaliteli degilmis cnm ama olsun hic yoktan.yarina iki tane 1. kalite kalsin bana yeter.bakalim yrin konusucaz yazarim size burdan.insallah digerlrri saklanicak.kalitedelerdir.

tatlım okuyorum canım
saol cnm.Allah razi olsun.

kizzzzz inandiydim ben sonra sen bunu yazinca koptum:))))

önce alıntı yapıp yazıyon sonra iyi akşamlar diliyon e o zaman bende sonradan hayırlı akşamlar dileyeyim bari yeni gelmişin gibi ve hiç yazışmamışız gibi
aynen.ben de oyleyim once nerden kaldiysam ordan dvam ediom:)))bu arada kdr cim gecmis olsun en kisa zamanda sifa bul insallah.

kizlar azcik dua okiyim gelcem..

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler turkuaz canım yarın inşallah transferin güzel geçer ve 9 ay ayrılmazsın kuzularından

bunu demen bile yeter canımcım ama ben yemiyom zaten malum diyetteyim ve 4 haftada azda olsa 4 kilo gitti ve bu benm için cok ii çünkü diyetisyenle 8 ayda 10 kilo vermiştim
hemen bana da veriyorsun ne yedin ne içtin neler yaptın listenii..ben de bugün sabah hafişf kahvaltı yeşilçayla öğldene sonra da sadece yeşilçayla meyve çayı içtim akşam da salata çorba mantı....ama herzaman bir olmuyoo tabii....niyetlendimm bvercem artık kilolarımıı
aaaaa noldu yaaa edepsizler naptılar seni bu hale getirdiler
seni delirtmeyi başardılarsa hakikaten ciddi bişey vardır..

efferin sana
beyimi görmek istediğim halini yazdım ben gerçeği değil şekerim

ahh birikmiş sinirim patladı sanırım ama büyük görümcek...tellee kocamı taci,ze başlayınca çıldırdımm..altlı üstlü oturuyoruz birbirimizi görmezden geliyoruz...işleri düşünce taciz üstüne taciz...bilgisayraları bozuktu yaptırmışlar internetin şifresini i,styır haspalar...ben de şalter attı tabii vermeyeceksin dedim.... eşim de yumuşamışş ne hikmetse aramız düzeldi demesin mi açtım ağzımı yumdum gözümü ...senin aran düzeldi beni gören ya da muhatap alan yok... kardeimin düğününde kötü olmayalım demeye kalktı..iyimiyiz ki kötü olacaz dedim...kardeşim geldi gitti, bir hafta kaldı bir Allahın selamını veren olmadı k.v mde tesadüfen denk geldi merdivende hoşgeldin dedi..giderken de balkondan görüp kendin evine zor attı...kızları zatenn ortalıkta yoklar..ama işleri düşünceee abilerini arıyorlar...2 yıl kullandılar bedavadan sömürdüler resmen..biz kapattık onlar açtırdı sonradan neti... ama biz kullanırken heray takır takır parasını ödedik gıkımız çıkmadı...sonra da yarı parasını ödediğimiz halde biz ödeyemiyoruz deyip bize yıkmaya çalıştılar...ben de kapatacaksın dedimm..kapattık netii..5-6 ay sonra tekrar açtırdık... son olaylardan sonraa ben şifreyi değiştirttim giremiyorlardı...şimdi tekrar girmek için tacize başlamış yarımakıllı görümcek...
neyseki kocam yukarıya çıkmıştı şifreyi verecekti..benim tepkimden sonra vermemiş adam gibi özür dilersiniz belki ... verir demiş....benim insiyatifime bıraktığını söylemiş...

İyi akşamlar kızlaarr nasılsınız
Turkuazz yarın transferin var ve sen hala ayaktasın yat uyu dinlen kuzum yarın çok güzel olacak hayırlısıyla ikizlerini alıp evine geleceksin ve 9 ay sonra kollarındaaa

Ahh cnmm üzülmee dünyada ne insanlar var ya ama Allah büyük kimsenin yaptığı yanına kalmıyor

mehaba hanımlar
ben 28 yaşındayım, fallop tüplerim tıkalı 1 sene kadar oldu öğreneli alternatif birşeyler denedim olmadı
bu ay da adetim geldi.önceden kararlaştırmıştık zaten bu ay da gelirse gidelim tedaviye diye(((
şimdi ben ilk kez gideceğim ve gideceğim yer şehir dışı.adetin 3.günü mü gitmem gerek????eğer öyleyse 3.gün pazar gününe geliyor yani bu 4.gün falan olsa problem oluyor mu bilginiz var mı???bana ne önerirsiniz?

şimdiye kadar cesaret edipde başlayamadık.ben biraz korkuyorum sanırım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,tez zmanda bebeklerimize kavuştursun

Geçmiş olsun cnm. Tüp yaptıracaksınız anladığım kadarıyla 2. günü de gidebilirsin benim doktorum hep 2. günü çağırmıştı. İnşallah sonu güzel olur tedavinin.

Korkma cnm benim en azından sorununu biliyorsun ve bu doğrultuda hareket ediyorsun zaten iğnelere başlayınca zaman su gibi akıp geçiyor hepimiz geçtik bu yollardan hiç korkma sormak istediğin herşeyi sorabilirsin burdaki kızlara

Yaaaa ikramayaaaa bende isterim fetih suresi benim transferimdede okusana turquoise istersen bende okuyabilirim fetih suresin canim

Yaaaa ikramayaaaa bende isterim fetih suresi benim transferimdede okusana turquoise istersen bende okuyabilirim fetih suresin canim

okurum tabi canım yeterki denk geliim zamanına ne zaman transferin özel mesaj at istersn ya da burdan takip ederim artık....mümkün olduğunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…