Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler turkuaz canım yarın inşallah transferin güzel geçer ve 9 ay ayrılmazsın kuzularından
insallahhhh caninmmmm insallahhhh

İyi akşamlar kızlaarr nasılsınız
Turkuazz yarın transferin var ve sen hala ayaktasın yat uyu dinlen kuzum yarın çok güzel olacak hayırlısıyla ikizlerini alıp evine geleceksin ve 9 ay sonra kollarındaaa
he kiz valla inanmazsin su saat olmus sac duzleestiriyom:)))))insallah tatlimmmmm

merhaba cnm 4.gun olmaz o zaman 2. gun gidiceksin.ayrica korkucak bise yok bismillah de basla tuplere de takilma tup vebekte tupe ihtiyacimiz yok:))amin insallah sana da..

Allah rahatlık versin canlar yarın görüşmek üzere inşaallah
optum cankus:))

Yaaaa ikramayaaaa bende isterim fetih suresi benim transferimdede okusana turquoise istersen bende okuyabilirim fetih suresin canim
okuyun bacim.ne okursaniz raziyim.hepinizden Allah razi olsubn..

Tatlim insallah yarin transferin cok iyi gecicek hemde ikiz olcak bi kiz bide erkek bebislerin annemiz bizi cok bekledi biz gelelim diye cok cabaladi sabretti dua etti suraya biyere sikica tutunalimda annecimizi daha fazla uzmeyelim dicekler tatlim hic dysunme sen bi yasinde ben okurum yarin bide ismi azam duasiyla kenzül arş duasini mutlaka oku tatlim hele ismi azam duasiyla yapilan dua muhakkak kabul olurmus canim niyetini alip oku ama aksi sonucu aklindan bile gecirme cnm yarin hersey cok guzel olucak okadar cok heyacanliyimki senin adina hayirlis insallah canim

Canim tuplere hic takilma drlar baglatinca sansimiz daha cok artiyo basari oranimiz yuksek oluyo diyolar tupler tikaliyken zaten olmaz bence hic bekleme git doktora tup bebekte tuplerine hic ihtiyac yokki

okurum tabi canım yeterki denk geliim zamanına ne zaman transferin özel mesaj at istersn ya da burdan takip ederim artık....mümkün olduğunca

Valla sen okuda. Canim ben msji nerden istersen ordan atarim transfer gunum kesin belli olmadi yarin aricaz dediler ama doktorum buyul ihtimalle pazartesi olur demisti canim simdiden tesekkurler

oyyyy agzindan bal damlio yerim seni ayni dualr senin icinde gecerli tatlim
dualari okycam.cnm ama transfersen sobra okutabilirim sabah cok erken cikicaz..anam herkes benden heyecanli:))))insallahhhh hepimizin duasi gerek olur cnm cokk tesekkur ederimmmm dua icin.

Canoim insallah isteyen herkesi boynu bukuk birakmazmevlam iclerindzide airmaz benjim biraz tadim yoj yaptiklariigneler cok yakiyo yuruyemiyorum artik iderece bugun serum takilmaya gittik hastaneye orda bibebegede hava takmislar cok agladi esimde yanina gitti bebegi
Oynatmaya icim cizzz etti allahim nolur bizede yasatdedim bu duysgulari isteyen herkezede yasat daedim

minnnn cnmmmm insallahhh igneler acitir evet son zamanlarda ama neden serum taktirdin halin mi yoktu?

minnnn cnmmmm insallahhh igneler acitir evet son zamanlarda ama neden serum taktirdin halin mi yoktu?

Canim opudan sonra dr verdi serumlari cok zayifsin karninin ici su tolamasin diye verdim dedi de igneler mahvetti ya valla yuruyemiyorum yatamiyorum ignelerin ustune nasi bitcek bu igneler bilmiyom yaa

Sen hala niye yatmiyosunki yarin bebisler apcaksin yat dinlen birazcik aaa sonra kizar yavrularin sanaa

Canim opudan sonra dr verdi serumlari cok zayifsin karninin ici su tolamasin diye verdim dedi de igneler mahvetti ya valla yuruyemiyorum yatamiyorum ignelerin ustune nasi bitcek bu igneler bilmiyom yaa
Hii anladim cnm.ne ignesiymis acaba.merak ettim buyuk ihtimal progestandir.kac tane kaldi ignen?cnm bu arada b yataga gectim reklam girinxe beyaza esim isiktan uyancak die korkuom.optum grsrzzz sen yaz ilaci yarin okicam ins. ok bye

Sen hala niye yatmiyosunki yarin bebisler apcaksin yat dinlen birazcik aaa sonra kizar yavrularin sanaa
bebelerim kizarsa ben de tusenim beni lafa tuttu napim derim:))))saka cnm :)) beyazi izliodum:))))mehtossss niye yazmiosunnnn( cijiorum ben ((( optummm elosun teyzesi:))))

yünlerimi yıkadık ama bn çok yorgun belim agrdı dün backlarım felan yatakları yaptık yorgnlarda bugun yapılck ama hemn sırınmick sanırsam musait oldukça yaprım demiş görümcemin komşusu hmn yapılsa iyiydi sizler iyisiniz inş derincim yazını korkuyla okudum ama neyseki korkulvk bişey yokmuş rabbimn iznyle bişey olmick inş sen yat dinlen kndini üzme turkuaz inş bebişlerin seni sımsıkı sarsınlar iyi haberler olsun hep burda bn yorgun uykusz gidiyorum yine öptüm sizleri kızlar

kızlarr naberr nasılsınız bakalım egunal.sara..arkadnass

ben daha iyiyim canım sen nasılsın

ellerine sağlık canım güzel görünüyor bunun üzerine sarımsaklı yoğurt döküp pul biberli yağ gezdirirsen de çok güzel oluyor yada böyle etsiz yapıp pazı yaprağıyla sarma sar üzerine yine sarımsaklı yoğurt ve yağ biber gezdir parmaklarında beraber yersin

ama ama ama beni unutmuşsun

aaaah aaah bütün kötü görümcekleri toplayıp i kazana koyacaksın onlar bağırdıkça altına odun atacaksın bunu kaynanalar için söylerlerdi ama artık görümceklerde çok hakediyo

Canim ignenin adi progynex valla berbat biseymis ya mahvoldum gercekten 1 2 tane degilki dayaniyim yirmi tane ve ben daha birincide bi tarafim yoktu bende dusun bugun ikinci vuruldu suan penguenler gibi yuruyorum yan yan napcam daha 18 igne var
ahhh ben deçok vurundum o iğneden fena yakıyor...kkardeşim vurduğunda daha az yakıyordu yerleri de morarıyor...ama alttan da ekstra progestan jelim olduğu için hem iğne hem jel kullandım resmen...göbekten de clexane ki onun yakmasıı kıyaslanamaz bile progynexle....mosmor oldu göbüşüm..neyse sana bebiş olsun da dayanılmayacak gibi değil...tarnsfer gününbelli olsun inşaalah dualarımız seninle canım azcık daha sık dişinii..
kolay gelsin ve geçmiş olsun canımm....sıcak sıcak duş al geçer inşaallah belinin ve bacaklarının ağrısı tatlım..
kizlar suan.merkezde bekliorummm cisim yok.hala:))))
günaydınn çişin gelmedi demek aradaa gez dolan oturuurken gelmez zaten çok sıkışmaa yoksaa zor olur transferinn..
ben de erkenden kalktım acaba ne yaptı diye merak ediyordumm..demek bekliyorsun canımm dualarım seninle abdestimi aldımm fetih okuyorum şimdi 2 meleğin de sana evlat olsun inşaallah....

hak veriyorum yazdıklarına tabisii amaa sinirim geçti...en son yumuşadım naparsan yap dedim kocişee.. o da benim rızam olmadığı için bana müracaat etmelerini söylemiş...
neyse ben kuran ımı okuyum geliyorum muhabbete inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…