insallahhhh caninmmmm insallahhhhcanlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler turkuaz canım yarın inşallah transferin güzel geçer ve 9 ay ayrılmazsın kuzularından
he kiz valla inanmazsin su saat olmus sac duzleestiriyom:)))))insallah tatlimmmmmİyi akşamlar kızlaarr nasılsınız
Turkuazz yarın transferin var ve sen hala ayaktasın yat uyu dinlen kuzum yarın çok güzel olacak hayırlısıyla ikizlerini alıp evine geleceksin ve 9 ay sonra kollarındaaa
merhaba cnm 4.gun olmaz o zaman 2. gun gidiceksin.ayrica korkucak bise yok bismillah de basla tuplere de takilma tup vebekte tupe ihtiyacimiz yok:))amin insallah sana da..mehaba hanımlar
ben 28 yaşındayım, fallop tüplerim tıkalı1 sene kadar oldu öğreneli alternatif birşeyler denedim olmadı
bu ay da adetim geldi.önceden kararlaştırmıştık zaten bu ay da gelirse gidelim tedaviye diye(((
şimdi ben ilk kez gideceğim ve gideceğim yer şehir dışı.adetin 3.günü mü gitmem gerek????eğer öyleyse 3.gün pazar gününe geliyor yani bu 4.gün falan olsa problem oluyor mu bilginiz var mı???bana ne önerirsiniz?
şimdiye kadar cesaret edipde başlayamadık.ben biraz korkuyorum sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,tez zmanda bebeklerimize kavuştursun
optum cankus:))Allah rahatlık versin canlar yarın görüşmek üzere inşaallah
okuyun bacim.ne okursaniz raziyim.hepinizden Allah razi olsubn..Yaaaa ikramayaaaa bende isterim fetih suresi benim transferimdede okusana turquoise istersen bende okuyabilirim fetih suresin canim
mehaba hanımlar
ben 28 yaşındayım, fallop tüplerim tıkalı1 sene kadar oldu öğreneli alternatif birşeyler denedim olmadı
bu ay da adetim geldi.önceden kararlaştırmıştık zaten bu ay da gelirse gidelim tedaviye diye(((
şimdi ben ilk kez gideceğim ve gideceğim yer şehir dışı.adetin 3.günü mü gitmem gerek????eğer öyleyse 3.gün pazar gününe geliyor yani bu 4.gün falan olsa problem oluyor mu bilginiz var mı???bana ne önnim nim,tuplere twerirsiniz?
şimdiye kadar ce?saret edipde başlayamadık.ben biraz korkuyorum sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,tez zmanda bebeklerimize kavuştursun
okurum tabi canım yeterki denk geliim zamanına ne zaman transferin özel mesaj at istersn ya da burdan takip ederim artık....mümkün olduğunca
oyyyy agzindan bal damlio yerim seni ayni dualr senin icinde gecerli tatlimTatlim insallah yarin transferin cok iyi gecicek hemde ikiz olcak bi kiz bide erkek bebislerin annemiz bizi cok bekledi biz gelelim diye cok cabaladi sabretti dua etti suraya biyere sikica tutunalimda annecimizi daha fazla uzmeyelim dicekler tatlim hic dysunme sen bi yasinde ben okurum yarin bide ismi azam duasiyla kenzül arş duasini mutlaka oku tatlim hele ismi azam duasiyla yapilan dua muhakkak kabul olurmus canim niyetini alip oku ama aksi sonucu aklindan bile gecirme cnm yarin hersey cok guzel olucak okadar cok heyacanliyimki senin adina hayirlis insallah canim
Canoim insallah isteyen herkesi boynu bukuk birakmazmevlam iclerindzide airmaz benjim biraz tadim yoj yaptiklariigneler cok yakiyo yuruyemiyorum artik iderece bugun serum takilmaya gittik hastaneye orda bibebegede hava takmislar cok agladi esimde yanina gitti bebegioyyyy agzindan bal damlio yerim seni ayni dualr senin icinde gecerli tatlim
dualari okycam.cnm ama transfersen sobra okutabilirim sabah c cicaz..anam herkes benden heyecanli:)))g)inallahhhh hepimizin duasi gerek olur cnm cokk tesekkur ederimmmm dua icin.
minnnn cnmmmm insallahhh igneler acitir evet son zamanlarda ama neden serum taktirdin halin mi yoktu?Canoim insallah isteyen herkesi boynu bukuk birakmazmevlam iclerindzide airmaz benjim biraz tadim yoj yaptiklariigneler cok yakiyo yuruyemiyorum artik iderece bugun serum takilmaya gittik hastaneye orda bibebegede hava takmislar cok agladi esimde yanina gitti bebegiOynatmaya icim cizzz etti allahim nolur bizede yasatdedim bu duysgulari isteyen herkezede yasat daedim
minnnn cnmmmm insallahhh igneler acitir evet son zamanlarda ama neden serum taktirdin halin mi yoktu?
Hii anladim cnm.ne ignesiymis acaba.merak ettim buyuk ihtimal progestandir.kac tane kaldi ignen?cnm bu arada b yataga gectim reklam girinxe beyaza esim isiktan uyancak die korkuom.optum grsrzzz sen yaz ilaci yarin okicam ins. ok byeCanim opudan sonra dr verdi serumlari cok zayifsin karninin ici su tolamasin diye verdim dedi de igneler mahvetti ya valla yuruyemiyorum yatamiyorum ignelerin ustune nasi bitcek bu igneler bilmiyom yaa
bebelerim kizarsa ben de tusenim beni lafa tuttu napim derim:))))saka cnm :)) beyazi izliodum:))))mehtossss niye yazmiosunnnnSen hala niye yatmiyosunki yarin bebisler apcaksin yat dinlen birazcik aaa sonra kizar yavrularin sanaa
Hii anladim cnm.ne ignesiymis acaba.merak ettim buyuk ihtimal progestandir.kac tane kaldi ignen?cnm bu arada b yataga sdgectim reklam girinxe beyaza esim isiktn;uyancaknim dnimdie korkuom.optuki
.ing ngrsrzzsen yaz ilaci yarin okicam ins. ok bye[/Q
Canim ignenin adi progynex valla berbat biseymis ya mahvoldum gercekten 1 2 tane degilki dayaniyim yirmi tane ve ben daha birincide bi tarafim yoktu bende dusun bugun ikinci vuruldu suan penguenler gibi yuruyorum yan yan napcam daha 18 igne var
o proestan iste cnm sen dr dan jel yadaa fitilini kullan.Hii anladim cnm.ne ignesiymis acaba.merak ettim buyuk ihtimal progestandir.kac tane kaldi ignen?cnm bu arada b yataga sdgectim reklam girinxe beyaza esim isiktn;uyancaknim dnimdie korkuom.optuki
.ing ngrsrzzsen yaz ilaci yarin okicam ins. ok bye[/Q
Canim ignenin adi progynex valla berbat biseymis ya mahvoldum gercekten 1 2 tane degilki dayaniyim yirmi tane ve ben daha birincide bi tarafim yoktu bende dusun bugun ikinci vuruldu suan penguenler gibi yuruyorum yan yan napcam daha 18 igne var
kızlarr naberr nasılsınız bakalım egunal.sara..arkadnass
Eki Görüntüle 677582 saracım dün ki yemek muhabbetimizden sonra bulgur köftem uydurdum ama çok güzel oldu
içinde bir gram kıyma yok bulgur yavan oluyo sade ama sosuyla çok güzel oldu bi de daha küçük yuvarlasam süpper olurdu
hepimize aynı zamanlarda verse Rabbim bebeklerimizi nasıl güzel olur dimi mesela aşkısım önümüzdeki ay tüpe başlıyomuş ikramayada öle sen ben jüli de kendiliğinden hamile kalıyomuşuz aşkısım ve ikramayada tüple hamile kalıyomuş...Allahım yazarken bile yüzümde bir tebessüm oldu hayali bile mutlu etti beniiii
hemen bana da veriyorsun ne yedin ne içtin neler yaptın listenii..ben de bugün sabah hafişf kahvaltı yeşilçayla öğldene sonra da sadece yeşilçayla meyve çayı içtim akşam da salata çorba mantı....ama herzaman bir olmuyoo tabii....niyetlendimm bvercem artık kilolarımıı
ahh birikmiş sinirim patladı sanırım ama büyük görümcek...tellee kocamı taci,ze başlayınca çıldırdımm..altlı üstlü oturuyoruz birbirimizi görmezden geliyoruz...işleri düşünce taciz üstüne taciz...bilgisayraları bozuktu yaptırmışlar internetin şifresini i,styır haspalar...ben de şalter attı tabii vermeyeceksin dedim.... eşim de yumuşamışş ne hikmetse aramız düzeldi demesin mi açtım ağzımı yumdum gözümü ...senin aran düzeldi beni gören ya da muhatap alan yok... kardeimin düğününde kötü olmayalım demeye kalktı..iyimiyiz ki kötü olacaz dedim...kardeşim geldi gitti, bir hafta kaldı bir Allahın selamını veren olmadı k.v mde tesadüfen denk geldi merdivende hoşgeldin dedi..giderken de balkondan görüp kendin evine zor attı...kızları zatenn ortalıkta yoklar..ama işleri düşünceee abilerini arıyorlar...2 yıl kullandılar bedavadan sömürdüler resmen..biz kapattık onlar açtırdı sonradan neti... ama biz kullanırken heray takır takır parasını ödedik gıkımız çıkmadı...sonra da yarı parasını ödediğimiz halde biz ödeyemiyoruz deyip bize yıkmaya çalıştılar...ben de kapatacaksın dedimm..kapattık netii..5-6 ay sonra tekrar açtırdık... son olaylardan sonraa ben şifreyi değiştirttim giremiyorlardı...şimdi tekrar girmek için tacize başlamış yarımakıllı görümcek...
neyseki kocam yukarıya çıkmıştı şifreyi verecekti..benim tepkimden sonra vermemiş adam gibi özür dilersiniz belki ... verir demiş....benim insiyatifime bıraktığını söylemiş...
ahhh ben deçok vurundum o iğneden fena yakıyor...kkardeşim vurduğunda daha az yakıyordu yerleri de morarıyor...ama alttan da ekstra progestan jelim olduğu için hem iğne hem jel kullandım resmen...göbekten de clexane ki onun yakmasıı kıyaslanamaz bile progynexle....mosmor oldu göbüşüm..neyse sana bebiş olsun da dayanılmayacak gibi değil...tarnsfer gününbelli olsun inşaalah dualarımız seninle canım azcık daha sık dişinii..Canim ignenin adi progynex valla berbat biseymis ya mahvoldum gercekten 1 2 tane degilki dayaniyim yirmi tane ve ben daha birincide bi tarafim yoktu bende dusun bugun ikinci vuruldu suan penguenler gibi yuruyorum yan yan napcam daha 18 igne var
kolay gelsin ve geçmiş olsun canımm....sıcak sıcak duş al geçer inşaallah belinin ve bacaklarının ağrısı tatlım..yünlerimi yıkadık ama bn çok yorgun belim agrdı dün backlarım felan yatakları yaptık yorgnlarda bugun yapılck ama hemn sırınmick sanırsam musait oldukça yaprım demiş görümcemin komşusu hmn yapılsa iyiydi sizler iyisiniz inş derincim yazını korkuyla okudum ama neyseki korkulvk bişey yokmuş rabbimn iznyle bişey olmick inş sen yat dinlen kndini üzme turkuaz inş bebişlerin seni sımsıkı sarsınlar iyi haberler olsun hep burda bn yorgun uykusz gidiyorum yine öptüm sizleri kızlar
günaydınn çişin gelmedi demek aradaa gez dolan oturuurken gelmez zaten çok sıkışmaa yoksaa zor olur transferinn..kizlar suan.merkezde bekliorummm cisim yok.hala:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?