Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ya o gobekten olandami yakiyor oda vqr jelle birlikte ona transferden sonra basla dediler ama bu progynex mahvetti beni ya yuruyemiyorum gece uykuda yan bile donemiyorum uyurken donmusum agrisiyla uyandim valla ya

sende ben gibisin bi anda parlayıp sonra yelkenleri suya indiriyosun kızgınlığın sinirin stresin yanına kar kalıyo kuran okuyomuşsun Allah dualarını kabul etsin canım

Ya o gobekten olandami yakiyor oda vqr jelle birlikte ona transferden sonra basla dediler ama bu progynex mahvetti beni ya yuruyemiyorum gece uykuda yan bile donemiyorum uyurken donmusum agrisiyla uyandim valla ya

ben transferden bir gün önce başlamıştım sanırım rahimim de sıkıntı olduğu için öencesinde kanlansın biraz diye galibaa...
yakmaz mıı ben yatamıyordumm transferden sonra göbek yakıyor kalça ağrıyor yarı oturu halde uzandım mecburen..yarım kanapede..ayaklarımı yukarıya koyup kalçamın çok az bir kısmıyla kanapeye temas edecek şekilde iğne yerlerim boşlukta kaldığı için ancak öyle rahat ederek dinlendim 12 gün boyuncaa. hatta iğnenlerin acısından iyice daraldımm bir gün erken test yaptım pozitif çiksaydı içim rahat devam edecektim ağrı çekmeye....nasipte yokmuşş..birgün erken kestimm...ben yattığım gibi kalıyodumm valla belim tutuldu kaç kere kazık yutmuş gibi yatmaktan..iğne yerlerine kolonyayla falan masaj yap rahtlatıyormuşş..

sende ben gibisin bi anda parlayıp sonra yelkenleri suya indiriyosun kızgınlığın sinirin stresin yanına kar kalıyo kuran okuyomuşsun Allah dualarını kabul etsin canım

Saracımm haklısın ben çok sakin bir yapıya sahibim ama yüzsüzlüklerine tahammülüm kalmadı...hem benimle muhatp olmayacaklar hem de hertürlü haktan bedava faydalanacaklar ki günahlarını bile karşılıksız vermeyen tpler....bilgisayarının şarzını bile bir saatliğine ödünç istediğimizde kıyameti kopartan kızlar..yıllarca bedava internetimiz kullanırken bunu yapmaktan utanmadılar sus yut nerye kadar resmen keriz yerine konulmak değil mii ..neyse gene ses çıkarmazdım ama artık iyice hadelerini aşıp evliliğime kadar işi vardırdıkları içi,n hadlerini bildirmek farz olmuştu...erteledim erteledimm..ama bu bardağı taşıran son damlaydı...
neyse ki kocamseçim yapması gerektiğinde kimin yanında duracağını biliyor...geri adım atsam da ne halin varsa gör lafımın üstüne ezmedi benii...sağolsunn...konuyu kapattık..

Güzel hafta sonlarınız olsun hanımlar...
Ben az bişi temizliğe giriştim kolay gelsin bana sizler ne durumdasınız

kizlar suan.merkezde bekliorummm cisim yok.hala:))))

naptın şekerim aldınmı bebeklerini sesin çıkmadı halaaa..

zaten asıl hali sarımsaklı yoğurt ve soslu olanı ben acil bi foto çekeyim diye öle yeşillik serpiştirdim...
ben mesajı yazarken isimleri yazdım baktım bitmiyoo isimler kısa kestim ama ben senin hamile kalmanı istemezmiyim illa ismini yazmam gerekmiyokiiii o anda doğaçlama çıkıverdi zaten hayalim

çok haklısın canım ama konunun kapanması iyi olmuş daha fazla sinirlerini yıpratma yakında anne olacaksın tızııııım sen hem bize hem bebeklerine lazımsın

kolay gelsin canım bende ufaktan ufaktan bahar temizliğine başladım hafta sonları biraz daha yoğun olmak üzere hafta içide akşamlar fırsatım oldukça yapacam acelem yok zaten artık

doğaçlama hayalini sevsinler senin

istersin hamile kalmamı bilmezmiyim ama baktım benim adım yok aaaaa neden niye acaba didim

Ya ikramaya desene dert daha geride diyee ya napcam ben daha 2 ignede bu haldeysem ilerisini dusunemiyorum ya ben de ayni senin gibi yatamicam demekki sirtimin ustune yatmaktan belim fena agriyo yanda donemiyorum yuzustu yatiyodum gobekten igneler baslayinca onuda yapamam kiz dundenn beri pamuk kolanya ovalatiyorum esime ama faydasi olmuyoki esim buz koy dedi belki iyi gelir diye insallah iyi gelir yaa bende esime eyupe gidelim diyorum esime gidersem sizede dua ederim kizlar

Kizlar yaa yumislerimin 13 ide bolunmis 4 hucreye hepside cok iyi dedi r ama 1 kaliteler 4 tane dedi sali gunu transferimiz dedi transfer saati icin pazartesi aricaz yarin tel beklemeyin dediler insallah o 4 yumis eksilmez de annelerine tutunurlwr kizlar yaa turquoise naptin tatlim aklimda sende insallah bebislerinle siki siki kenetlenmis gelirsin

benim de evim temzile benii diye baırıyor ama ben bu haldeyimm az önce laptopun üstünde karınca geziyordu...ekrana çıktı yaramaz...ben kalkıyorumm ve mutfaktan başlıyorumm olmayacak böylee karınca mevsimi gelmiş..hergün temzilik ister atıkın oyyy oyyy....kolay gelsin güldenimmm pırıl pırıl yap evini .. de kıralım 2 muhabbetin belini gerçi kocam dersten gelecek öğlden sonra dışarı çıkabiliriz belkii...adamın mevsimlik pantolonlarını hep atmışım geçen yaz eskidiler ya da yırttığı için falan....alışverişe çıkmak lazımm....onsuz da lamadım o kadar pazar gezdim amaaa güveneemdim totosuna denemeden almayı
çok haklısın canım ama konunun kapanması iyi olmuş daha fazla sinirlerini yıpratma yakında anne olacaksın tızııııım sen hem bize hem bebeklerine lazımsın
Eki Görüntüle 677861 Eki Görüntüle 677861 Eki Görüntüle 677861 Eki Görüntüle 677861 Eki Görüntüle 677861
buuzn da faydası olur merak etmee... inşaallah aylarca iğneye devam etmen gerekir olmadı jele hapa geçersinn..bebişin seni bırakmasın hiçç taam mıı mosmor olsun totonla göbüşünn ....eyüp e tam gitme havası...dualarında unutma biiz de canımm....ama türbede tadilat varmışş içeri almıyorlar cai de ve avluda dolaşırsın inşaallah... havası bile iyi geliyor insanaaa mekanın...
maşallah yumoşlarına firesiz devam ediyorlar ..inşallah sana bebi,ş olurlar kalanlarda beişlerine kardeşş..canım ..sanırım transferden çıkmıştır ama telefonu vermezler eline etrafı kalabalık gidecekti... akşama yazar ancakk....güzel haberleri turkuaz hatunn

Canim tuplere hic takilma drlar baglatinca sansimiz daha cok artiyo basari oranimiz yuksek oluyo diyolar tupler tikaliyken zaten olmaz bence hic bekleme git doktora tup bebekte tuplerine hic ihtiyac yokki

merhaba cnm 4.gun olmaz o zaman 2. gun gidiceksin.ayrica korkucak bise yok bismillah de basla tuplere de takilma tup vebekte tupe ihtiyacimiz yok:))amin insallah sana da..
..

Geçmiş olsun cnm. Tüp yaptıracaksınız anladığım kadarıyla 2. günü de gidebilirsin benim doktorum hep 2. günü çağırmıştı. İnşallah sonu güzel olur tedavinin.

ilginiz için teşekkür ederim kızlar.

Kizlar herkese selam. Guzel hafta sonlari diliyorum hepinize.
Bugun gunesin tadini cikariyorum balkonda bahcede ohhh mis gibi cicekler kus civiltilari icim aciliyo valla
Balkonda oturuyom yarim kalan boncuk islerim vardi onlara basladim.

ilginiz için teşekkür ederim kızlar.
Canancımm tüpleri olmadan hamile kalanlar da çok var canımm ama aldırmak yerine bağlatabilriisn en azından geri dönüşü olabilir bu sayede...gece okudum tam yatmak üzereyken masjını ama kocam laptobun fişini çekmiş ceap yazamadan şarzım bitti kapandı pc...
canım ben de tüplerim tıkalı olduğu için ve hidrasalpenks yoğun olduğu için laporoskopiyle aldırma kararı verdim ve o şekilde tüp denedimm...olmadı ama sebebi tüplerle değil rahimdeki başka bir sorunla alakalıydı... yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve cevaplarım canımm..ben de 2. günü gitim ilaçlara da hep 3. günü başladık...ama benim 2. gün gitme sebebim zaten çok az adet olmamdı...adetin yoğunluğu geçince muayene de kolay olduğu için 3. gün gidiyor kızlar şekerim..
Kizlar herkese selam. Guzel hafta sonlari diliyorum hepinize.
Bugun gunesin tadini cikariyorum balkonda bahcede ohhh mis gibi cicekler kus civiltilari icim aciliyo valla
Balkonda oturuyom yarim kalan boncuk islerim vardi onlara basladim.

maşallah hem temiz hava alıp hem de boncuk işi mi yapıyosun paylaşsana burdan merak ettimm görmek isterimm..ben de severim boncuklu şeyleri tabi giysi de ve taıda özellikle

Masallah canim
Sana gunler gecmez simdi heyecan da olur ben 3kere yasadim hepsin de de ayni heyecan vardi sakin biriyim aslinda ama o gun tatli bir heyecan oluyo. Hayirlisiyla alir gelirsin bebisleri

Turkuazcim da insallah sorunsuz gecirmistir transferini

Ben el isleri konusunda cok ayrangonullu mu derler oyleyim ne gorsem heveslenir baslarim sonra da yarim birakirim bu da 2 sene once basladigim bisey mutlaka gormussunuzdur boncuktan sehpa ortusu falan yapiliyo. Resmini koymaya calisayim dur bakayim

Kızlar Allaha çok şükür pozitifimizi aldık. Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder.. sizlerin duaları, yasin-i şerifleri sayesinde Rabbim sesimi duydu. Furkan 74. ayete devam...

Kızlar Allaha çok şükür pozitifimizi aldık. Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder.. sizlerin duaları, yasin-i şerifleri sayesinde Rabbim sesimi duydu. Furkan 74. ayete devam...

Ayy ne güzel bir haber oldu bugün maşallah canım Allah kucağına sağlıkla sıhhatle aldığın günleri göstersin çok sevindimm
2 melegimle hala hastanede yatiyorum gecmisi okumadim evde ojicam ballar...

Maşallah sana da cnm benimm İnşallah yavruların sımsıkı tutunacak sana ikiz annesi olacaksın şafak 12

Tebrik ederim canim darisi tum isteyen arkadaslara
Hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah

maşallaaaaahhhh canımm Rabbim kucağna almayıda nasip etin..
2 melegimle hala hastanede yatiyorum gecmisi okumadim evde ojicam ballar...
9 aylık yolculuk başladı ha seda...
Rabbim yardımcın olsun..sımsıkı tut onları bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…