aslında çok severim yemesinide yapmasınıda salataların..Kızlar yarışma için bişi demediniz katılmayı düşüneniniz yokmu...
Zeytinyağlılar ve salatalar yarışması bakınız ekranın sağ ve sol tarafındaki bilgilendirme yazısı var...
Gerçi yarısı tedavide yarısı hamile kimsenin mutfağa gircek durumu yok eşlerimiz sağolsunlar dimi ama
Neyse kızlar kalabalıklaşınca fikirlerini söylerler ben sara nın yarışmaya katılmasından yanayım
prolaktinin aklımı karıştırıyo zaten kullanacağımız herhangi bişeyin prolaktine etkisi olup olmadığını nerden bilecez onu düşünüyorum..aklımdakiler hayıt,soğan kürü zaten...içerde bi temizlik şart önce..hayıtın sallama çay halinde olanları var çok kullanışlı ama çok pahalı diye hatırlıyorum kızlar hap olarak kullanmışlar bi de çay olarak içiliyo biliyosun ama o uğraştırıyormuş..
O ne oyle kizim tup bebek parasi ben iki bebegimi daha ucuza yaptirdim
Aksamustu baktik biraz ikizler icin tek tek ve istendiginde birlesen arabalar var piere cardinde 600 tl civari iki tanesi hemde. Yatak bakmaya gittik hic mobilya yoktu hep park yatak koymuslar mobilyalari katologdan gosteriyolar onu ben netten de goruyorum. Sen nasil besik aldin canim.
tamam cnm iyi geceler sen de dinlerdir totonu kocan masaj yapsin:))) mehtos kiz Allas akina yarin nereye gidicen de de cik))
Iyi yapmissin canim gule gule kullanin ben de bakiyorum netten tabi daha gezmedik fikir ediniyom tek tek mi ikilimi alayim bilemedim bi de hafif ve kullanimi kolay olmali
Gerci az once ogrendim kardesim dayi olarak arabalari benden demisyine de benim begenmem lazim tabi.
hayirli.olsun cnm gule gule kullansin ins.napalim cnm biz cocuk gorgusuzuyuz hevesleniyoruz:)))
beni mi begeniosun saol.cnm:)))
napim.kiz kulackaya yattim bekliyorum:)))
iyi yapmışsın tatlım kaça aldınız
odamı yapıcaksın canım benim evim şuan 2+1 oda takımı almicam eşim oturma odasını bozalım istersen diyo orayı yapalım çocuk odası ama ben salonda oturamam o yüzden sağdece beşik alıcam odalarıda kısmetse büyük evim olunca
tamam canım zaten kötü bişii olmayacak inanıyorum ben sen bulursan yinede yaz yardımcı olurum ben sanavay canına hızır gibi yetiştin
işte isimlerini hatırlamıyorum, harflerden oluşan bir şeydikağıdı bulursam yazarım canım.
bu arada toxoyu 3 ayda bir istiyor benim dr.um. çünkü bağışıklığım yokmuş. öbür ay tekrar yaptırıcam.
benim de 2li testim çok kötüydü ve amnio yaptırdım; zor bir karar gerçekten.
neyse şimdilik aklımdan o ihtimali çıkarayım
Günaydın arkadaslarım gece kocamın kapısları mınıgımın benı uyut artık ağlamalarından bır ıyı geceler dıleyemedn hop. Çıktım sımdı hepsinize günaydın ınsallhhhh Guzel huzurlu mutlu sağlıklara bır hafta gecırelım hep beraber
çok güzel tatlım iyi günlerde kullan:13::13::13::13::13::13::13::13:tekrar günaydın hanımmlar
yeni halımla yolluğumun fotoğrafları bakalım beğenecek misniz evimde çok şık durdu...
Eki Görüntüle 679224 Eki Görüntüle 679225
cnm bn onu doktoruma sordum cok param var harcamak istiyorum.diyorsan yaptir bise diyemem dedi ama bu igneyi vurduran kalio vyurdurmayan kalmio diye bise yok ben bi etkisinin oldugunu dusunmuyorum dedi.yine de sen bilirsin cnm.nette bakrken gebelik aşısı gözüme çarptı yaptırp hamile olup doğuran varmı acaba ???? biliyomusunuz duydunzmu?? hiç öyle yapsak olurmu diye düşünüyorum da gerci rabbim bilir ne yaparsak yaplım
ayyy deryosss sirtim agriyo belim agriyo uykusuzum saga donuyom agriyo sola donuyon agriyo napicam bilmiom.yere yatip sirtima bastirasim var:)))sen napion ?turkuaazz nassın bacımm nasıl gdiyo hamişlik..
saol kuzummm insallahhhhhCnm hayırlı olsun bebeklerın rabim sen en 9 ay ayırmasın ınsallah
tamam cnm sozunu dinlicem:)teşekkür ederim canım, gezerken özellikle yan yana olanlara değil katlı olanlara bak, anne için çok daha rahat oluyorlar :)
bizim de müstakbel amca alacaktı ama biz acele ettik, ona başka bir şey yükleriz artık
he valla bir iki pıt pıt duyduk ne yapacağımızı şaşırdıkyavrum çok yatıp bunalıma sokma kendini, ben transfer günü işe dönmüştüm
teşekkür ederim canım. ana kucağı ile birlikte bin lira. kampanyalı fiyatı bu. bir de üreticisinden aldık diyebilirim
benim için hafifliği, boyunun yüksek olması ve manevra kabiliyeti önemliydi. aradığım her şeyi buldum.
ben de ilk aşamada oda düşünmüyorum, zaten 6 ay yatak odasında kalıyorlar. fiyat araştırması yaptım, yaklaşık 5 bin tl odalar. bu parayı kordon bankasına vermeyi düşünüyorum. bir de denizci ve araba odalarından gına geldi, yeni şeyler çıkmazsa beyaz bir oda alıp kendim şekillendirmeyi planlıyorum, bakalım kısmet
aaaaa halin bu muuuuuuu cokkkk kalitesizzzzzzzzzz eski halilarin daha guzel diiiitekrar günaydın hanımmlar
yeni halımla yolluğumun fotoğrafları bakalım beğenecek misniz evimde çok şık durdu...
Eki Görüntüle 679224 Eki Görüntüle 679225
Üzüntülerini at, işini kazaya bırak
Bâzan darlık açılır, bâzan dar olur fezâ
Sıkıntının ardından bakarsın gelir rızâ
Bir hâlle sevinirsin, mâziyi unutturur.
Allah dilediğini yapar, sakın sen yüz döndürme.
Hepimize hayırlı haftalar kızçelerr ♥ ♥ ♥
sana da iyi haftalar kizcem napuon?
cnm bn onu doktoruma sordum cok param var harcamak istiyorum.diyorsan yaptir bise diyemem dedi ama bu igneyi vurduran kalio vyurdurmayan kalmio diye bise yok ben bi etkisinin oldugunu dusunmuyorum dedi.yine de sen bilirsin cnm.
ayyy deryosss sirtim agriyo belim agriyo uykusuzum saga donuyom agriyo sola donuyon agriyo napicam bilmiom.yere yatip sirtima bastirasim var:)))sen napion ?
saol kuzummm insallahhhhh
tamam cnm sozunu dinlicem:)
aaaaa halin bu muuuuuuu cokkkk kalitesizzzzzzzzzz eski halilarin daha guzel diiii
hahahaha kv den oyle diomys ya:))))
cok guzekmis cnm gule gule kullan renklri de cok hos kir de gostermez ben biktim beyaz halilardan..
evt canım öyle rabbim verck sonuçta biz be yaprsak yapalım ama işte insan bi umuttur diye araştırıyoz çok para gidiyormuş ztn ona vercemize denriz hiç değilse birnde olmssa birnde olur diyorum ben umut fakirin ekmeği allhım hayırlı evltlar versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?