Tüp Bebek Günlüğümüz !

aslında çok severim yemesinide yapmasınıda salataların..
ama tadına bakılmadan sadece görüntüye puan nasıl olcakkii
belime güvenemedim ya evde yemek zor yapıyom bu ara :))
ama bencede saracım katılabilirrr

benimde karıştırıyor?? bu benim hep sorunummu yoksa geçip giden bişimi diye..
o zaman soğana başlamammı gerek inş. adetimi zamanında olurrumda..

mehtapcım çok geçmiş olsun canım benim..mevlam korumuş verilcek sadakan varmış..

kadınların halleri temzlik uğruna işte..
ama düşmene azda güldüm te masanın altı v.s.
neyse gülmeyim sakat belimle düşerimdee

Evet bırazcık pahalı nır araba hele senın ıkız baya pahalı olur ama îman kı çok rahat nır araba kullanımı çok kolay haklısın seramın donmuş transfer parası kadar arabası var arkadan kardesı olur mantığı ıle aldık hayırlısı bakalım Cnm ben besıgını dünya mobılyadan aldım kelebek seklınde cıbınlıklı çok cıcı nır de buz odasını yaptık 6 aylıkken hemen ayırdık sımdı kendı Odası'n da yatıyor yatağını da özel yaptırdık çok çını ve çok sık nır yatağı var prenses yatağa dıyor görenler aman site hepımız sonradan göremeyiz canım çım nacak site görememiş hatunun kızı olmuş bızım kı sen bızım hastane odamızı ve hastaneye gırısımızı gormelıydın sanık düğüne gıdıyorduk keske nır daha yasasam öyle böğrün rabim hepsinize yaşatsın ınsallhhhh buz besıgını yaklaşık 4 ay kullandık kızım 4. Ay sonunda yanızda da yattı aramızda sonra çok zor oldu ayırdık ezılme tehlıkesı atlattı babası tarafından

teşekkür ederim canım, gezerken özellikle yan yana olanlara değil katlı olanlara bak, anne için çok daha rahat oluyorlar :)
bizim de müstakbel amca alacaktı ama biz acele ettik, ona başka bir şey yükleriz artık

hayirli.olsun cnm gule gule kullansin ins.napalim cnm biz cocuk gorgusuzuyuz hevesleniyoruz:)))

beni mi begeniosun saol.cnm:)))
napim.kiz kulackaya yattim bekliyorum:)))

he valla bir iki pıt pıt duyduk ne yapacağımızı şaşırdık yavrum çok yatıp bunalıma sokma kendini, ben transfer günü işe dönmüştüm

teşekkür ederim canım. ana kucağı ile birlikte bin lira. kampanyalı fiyatı bu. bir de üreticisinden aldık diyebilirim
benim için hafifliği, boyunun yüksek olması ve manevra kabiliyeti önemliydi. aradığım her şeyi buldum.
ben de ilk aşamada oda düşünmüyorum, zaten 6 ay yatak odasında kalıyorlar. fiyat araştırması yaptım, yaklaşık 5 bin tl odalar. bu parayı kordon bankasına vermeyi düşünüyorum. bir de denizci ve araba odalarından gına geldi, yeni şeyler çıkmazsa beyaz bir oda alıp kendim şekillendirmeyi planlıyorum, bakalım kısmet

tamam canım zaten kötü bişii olmayacak inanıyorum ben sen bulursan yinede yaz yardımcı olurum ben sana
bebek araban hayırlı olsun ben daha bişiicik almadım bu ay sonu çıkıcaz alışverişe millet alma alma deyip duruyo gıcık oluyorum

nasılsınz kızlar ne var ne yok bakalım benm yün işi iki günde bitti çok şükür hava iydi şansıma üç yatak üçte yorgan ikide yastık yaptık ama yorganlarım daha sırınmadı müsait oldukça yapılckmış turkuaz canım bebişlerin ömür boyu seninle olsun inş iyi haberini alırz

Günaydın arkadaslarım gece kocamın kapısları mınıgımın benı uyut artık ağlamalarından bır ıyı geceler dıleyemedn hop. Çıktım sımdı hepsinize günaydın ınsallhhhh Guzel huzurlu mutlu sağlıklara bır hafta gecırelım hep beraber

Günaydıınn prenses annesii..kocişlern kaprislerine bir de küçük hanımın huysuzluğu eklenincee selam bile veremeden çıktın demek...ben de gece bir bakındımm...2 kelime yazamadan çıktımm kocam sağolsunn...dün gece pek bi huysuzdu...fazla mı şımarttım ne artık bensiz uyumak istemii ....bir bebişim olsaa da onun kaprislerini çeksem artık diyorumm

tekrar günaydın hanımmlar
yeni halımla yolluğumun fotoğrafları bakalım beğenecek misniz evimde çok şık durdu...

nette bakrken gebelik aşısı gözüme çarptı yaptırp hamile olup doğuran varmı acaba ???? biliyomusunuz duydunzmu?? hiç öyle yapsak olurmu diye düşünüyorum da gerci rabbim bilir ne yaparsak yaplım

kızlar bu bebeğimi bekliyorum yaZılı çizelge nasıl yapılıyor anlamdım ben bi yardımcı olsanız haniy

Üzüntülerini at, işini kazaya bırak
Bâzan darlık açılır, bâzan dar olur fezâ
Sıkıntının ardından bakarsın gelir rızâ
Bir hâlle sevinirsin, mâziyi unutturur.
Allah dilediğini yapar, sakın sen yüz döndürme.
Hepimize hayırlı haftalar kızçelerr ♥ ♥ ♥

nette bakrken gebelik aşısı gözüme çarptı yaptırp hamile olup doğuran varmı acaba ???? biliyomusunuz duydunzmu?? hiç öyle yapsak olurmu diye düşünüyorum da gerci rabbim bilir ne yaparsak yaplım
cnm bn onu doktoruma sordum cok param var harcamak istiyorum.diyorsan yaptir bise diyemem dedi ama bu igneyi vurduran kalio vyurdurmayan kalmio diye bise yok ben bi etkisinin oldugunu dusunmuyorum dedi.yine de sen bilirsin cnm.

turkuaazz nassın bacımm nasıl gdiyo hamişlik..
ayyy deryosss sirtim agriyo belim agriyo uykusuzum saga donuyom agriyo sola donuyon agriyo napicam bilmiom.yere yatip sirtima bastirasim var:)))sen napion ?
Cnm hayırlı olsun bebeklerın rabim sen en 9 ay ayırmasın ınsallah
saol kuzummm insallahhhhh

tamam cnm sozunu dinlicem:)

tekrar günaydın hanımmlar
yeni halımla yolluğumun fotoğrafları bakalım beğenecek misniz evimde çok şık durdu...

Eki Görüntüle 679224 Eki Görüntüle 679225
aaaaa halin bu muuuuuuu cokkkk kalitesizzzzzzzzzz eski halilarin daha guzel diiii
hahahaha kv den oyle diomys ya:))))
cok guzekmis cnm gule gule kullan renklri de cok hos kir de gostermez ben biktim beyaz halilardan..

sana da iyi haftalar kizcem napuon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…