ayy sorma ben de birtürlü beceremedim o çizelgelerdenn kilo olanından yapiim dedimm...yaptım gitti düzenleme mi istiyor nedir anlamadımm..kk da topikler var bunu anlatan bir bak istersen...günaydın canım bu aradakızlar bu bebeğimi bekliyorum yaZılı çizelge nasıl yapılıyor anlamdım ben bi yardımcı olsanız haniy
Günaydınnngüaydın herkesciklere ama kimsecikler yuhkk
bende gidem de kaffaltıya geçem bari..
saol bebişim günaydınnnçok güzel tatlım iyi günlerde kullan:13::13::13::13::13::13::13::13:
Üzüntülerini at, işini kazaya bırak
Bâzan darlık açılır, bâzan dar olur fezâ
Sıkıntının ardından bakarsın gelir rızâ
Bir hâlle sevinirsin, mâziyi unutturur.
Allah dilediğini yapar, sakın sen yüz döndürme.
Hepimize hayırlı haftalar kızçelerr ♥ ♥ ♥
cnm bn onu doktoruma sordum cok param var harcamak istiyorum.diyorsan yaptir bise diyemem dedi ama bu igneyi vurduran kalio vyurdurmayan kalmio diye bise yok ben bi etkisinin oldugunu dusunmuyorum dedi.yine de sen bilirsin cnm.
ayyy deryosss sirtim agriyo belim agriyo uykusuzum saga donuyom agriyo sola donuyon agriyo napicam bilmiom.yere yatip sirtima bastirasim var:)))sen napion ?
saol kuzummm insallahhhhh
tamam cnm sozunu dinlicem:)
aaaaa halin bu muuuuuuu cokkkk kalitesizzzzzzzzzz eski halilarin daha guzel diiii
hahahaha kv den oyle diomys ya:))))
cok guzekmis cnm gule gule kullan renklri de cok hos kir de gostermez ben biktim beyaz halilardan..
sana da iyi haftalar kizcem napuon?
Ay napıyim gülüm hiç bişey yapasım yok..gıpgri istanbull soğuk yağmurluu..yatağımı bile toplamadım daha
şu an kaffaltıdayım kızlar yemeye konsantreyim yani..
nasıl acıkmışım..
bişey görmüyo gözüm..
bu cyclo nasıl bişimiş böle nasıl iştahım açıldııııı..
çok şükür sonunu dün hüplettim bitti..
birazdan aranıza döniciiiiim.....
aaaaa hakkaten ben deli gibi yiyor doymuyordum.hic ona yormamistim demekki ondanmis cyloyu birakali gobegim indi ayol:))şu an kaffaltıdayım kızlar yemeye konsantreyim yani..
nasıl acıkmışım..
bişey görmüyo gözüm..
bu cyclo nasıl bişimiş böle nasıl iştahım açıldııııı..
çok şükür sonunu dün hüplettim bitti..
birazdan aranıza döniciiiiim.....
ahaha bi an sok oldun gercek sandin dimi.ayy sorma ben de birtürlü beceremedim o çizelgelerdenn kilo olanından yapiim dedimm...yaptım gitti düzenleme mi istiyor nedir anlamadımm..kk da topikler var bunu anlatan bir bak istersen...günaydın canım bu arada
Günaydınnnafiyet bal şeker olsun bebişimm kaffaltınn...
saol bebişim günaydınnnnasılsınn..
Eki Görüntüle 679276 Eki Görüntüle 679277
böle okurkenn bu hale döndümm...
turkuaz bacımm..eski halım da bunun kahve krem tonlarında shagy halıydı.. ve basınca ayağım içinde kayboluyordu...ve kv m bizzat kendisi hediye etmişti...evlendiğimde ama 2 kere yıkamaya gönderdik şekli yamuldu rengi soldu...sanki 10 yıllık halı giib eski duruyordu yerde..neyse beğenmemesi tamamen onun halılarını istemememden..yoksa aldığı ilk halıdan zevki belli kv nin....biz çok beğendik...zengin bir hava verdi odayı genişletti sankii serincee
tekrar günaydın hanımmlar
yeni halımla yolluğumun fotoğrafları bakalım beğenecek misniz evimde çok şık durdu...
Eki Görüntüle 679224 Eki Görüntüle 679225
insanin ici karariyo dimi yaz gelseydi artik burda da hava sicak kapi pencere acik dun balkinuma ciceklerimizi aldi annemle esim onu ektiler sezonu actik:))baktikca icim aciliyor
evet cnmm çok fena iştah açıyo..1,5 senede bana yol su elektrik olarak geri döndüüü..şekil a şişko milsss
Tünaydın kızlar hepinizi güzel bol bebişli haftalar olur İNŞALLAH bende kahvaltı hazırlıyorum bugün pazar,market akışveriş günüm 1 saate çıkmam lazım evden gelip yemege girişcemmm totşu agrıyor kızlarrrr çokkk öpttvaktim olursa kaçar gelirim malum pazartesi herkes yogun olur ama
evet yaa ben de 4-5 ay kullandım şekil a senmiisn benmiyim al iştee...şişko semuşş...:125::125::131::131:evet cnmm çok fena iştah açıyo..1,5 senede bana yol su elektrik olarak geri döndüüü..şekil a şişko milsss
Tünaydın kızlar hepinizi güzel bol bebişli haftalar olur İNŞALLAH bende kahvaltı hazırlıyorum bugün pazar,market akışveriş günüm 1 saate çıkmam lazım evden gelip yemege girişcemmm totşu agrıyor kızlarrrr çokkk öpttvaktim olursa kaçar gelirim malum pazartesi herkes yogun olur ama
Canımm nsılsın Valla bugün market ,pazar işlerim ve yemek günüm canımmm pazartesi günleri ögrenememissin gezmeye gitmem canımmmsen nasılsın ttlımmm
hadi beee:))) normalde gidersin kahvaltiya filan:))) mehtoss heryerim agriyooooo( masaja ihtiyacim var:))
hic biriniz atlamayin kopruden filan sekillerimizi degistiriyorum sekil a sisko turkuaz diyorum:)) kizlar yemin ederim istemeden kilo aliyorum vallahi cok yemiyorum ama aliorum yani..evet yaa ben de 4-5 ay kullandım şekil a senmiisn benmiyim al iştee...şişko semuşş...:125::125::131::131:Canıısm sen de şişkoyum dersen atiim ben köprüden kendimi ayooll....
tünaydın mehtapcımm..dün yazamadım sana bir türlüü geçmiş olsun canımm çok fena düşmüşsünn....bişrkaç güne geçer inşaallah ağrıların..morlukların...düşme konusunda öyle bir mimlendim kii hala yıllar öncesinden düşme hikayelerim anlatılır ailece her toplaştığımızda unutmuyorlar da arkadaşş kaç yaşına geldimm...
Üzüntülerini at, işini kazaya bırak
Bâzan darlık açılır, bâzan dar olur fezâ
Sıkıntının ardından bakarsın gelir rızâ
Bir hâlle sevinirsin, mâziyi unutturur.
Allah dilediğini yapar, sakın sen yüz döndürme.
Hepimize hayırlı haftalar kızçelerr ♥ ♥ ♥
bende mehtap ın totoşu ne alemde diyodum iyi yazdın merakımı giderdim
yeşerme morarma olmuşmu baktınmı her bi yanına..ben azcık şiddete maruz kalayım mobilyalar tarafından hemen morarırım
hadi beee:))) normalde gidersin kahvaltiya filan:))) mehtoss heryerim agriyooooo( masaja ihtiyacim var:))
Ne kadar güzel bir giriş haftaya çıkışımızda muhteşem olur inşallah
seni seviyorum seni annenin ellerinden şimdiden öpüyorum daha çok öpcem bu hafta
malum aşkısımın doğum haftasına girdik
ayy sorma ben de birtürlü beceremedim o çizelgelerdenn kilo olanından yapiim dedimm...yaptım gitti düzenleme mi istiyor nedir anlamadımm..kk da topikler var bunu anlatan bir bak istersen...günaydın canım bu arada
Günaydınnnafiyet bal şeker olsun bebişimm kaffaltınn...
saol bebişim günaydınnnnasılsınn..
Eki Görüntüle 679276 Eki Görüntüle 679277
böle okurkenn bu hale döndümm...
turkuaz bacımm..eski halım da bunun kahve krem tonlarında shagy halıydı.. ve basınca ayağım içinde kayboluyordu...ve kv m bizzat kendisi hediye etmişti...evlendiğimde ama 2 kere yıkamaya gönderdik şekli yamuldu rengi soldu...sanki 10 yıllık halı giib eski duruyordu yerde..neyse beğenmemesi tamamen onun halılarını istemememden..yoksa aldığı ilk halıdan zevki belli kv nin....biz çok beğendik...zengin bir hava verdi odayı genişletti sankii serincee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?