Tüp Bebek Günlüğümüz !

şu an kaffaltıdayım kızlar yemeye konsantreyim yani..
nasıl acıkmışım..
bişey görmüyo gözüm..
bu cyclo nasıl bişimiş böle nasıl iştahım açıldııııı..
çok şükür sonunu dün hüplettim bitti..
birazdan aranıza döniciiiiim.....

kızlar bu bebeğimi bekliyorum yaZılı çizelge nasıl yapılıyor anlamdım ben bi yardımcı olsanız haniy
ayy sorma ben de birtürlü beceremedim o çizelgelerdenn kilo olanından yapiim dedimm...yaptım gitti düzenleme mi istiyor nedir anlamadımm..kk da topikler var bunu anlatan bir bak istersen...günaydın canım bu arada
güaydın herkesciklere ama kimsecikler yuhkk
bende gidem de kaffaltıya geçem bari..
Günaydınnn afiyet bal şeker olsun bebişimm kaffaltınn...
çok güzel tatlım iyi günlerde kullan:13::13::13::13::13::13::13::13:
saol bebişim günaydınnn nasılsınn..
Eki Görüntüle 679276 Eki Görüntüle 679277

böle okurkenn bu hale döndümm...
turkuaz bacımm..eski halım da bunun kahve krem tonlarında shagy halıydı.. ve basınca ayağım içinde kayboluyordu...ve kv m bizzat kendisi hediye etmişti...evlendiğimde ama 2 kere yıkamaya gönderdik şekli yamuldu rengi soldu...sanki 10 yıllık halı giib eski duruyordu yerde..neyse beğenmemesi tamamen onun halılarını istemememden..yoksa aldığı ilk halıdan zevki belli kv nin....biz çok beğendik...zengin bir hava verdi odayı genişletti sankii serincee

Ay napıyim gülüm hiç bişey yapasım yok..gıpgri istanbull soğuk yağmurluu..yatağımı bile toplamadım daha

insanin ici karariyo dimi yaz gelseydi artik burda da hava sicak kapi pencere acik dun balkinuma ciceklerimizi aldi annemle esim onu ektiler sezonu actik:))baktikca icim aciliyor

evet cnmm çok fena iştah açıyo..1,5 senede bana yol su elektrik olarak geri döndüüü..şekil a şişko milsss

Son düzenleme:
Tünaydın kızlar hepinizi güzel bol bebişli haftalar olur İNŞALLAH bende kahvaltı hazırlıyorum bugün pazar,market akışveriş günüm 1 saate çıkmam lazım evden gelip yemege girişcemmm totşu agrıyor kızlarrrr çokkk öptt vaktim olursa kaçar gelirim malum pazartesi herkes yogun olur ama

Canımm nsılsın Valla bugün market ,pazar işlerim ve yemek günüm canımmm pazartesi günleri ögrenememissin gezmeye gitmem canımmmsen nasılsın ttlımmm

aaaaa hakkaten ben deli gibi yiyor doymuyordum.hic ona yormamistim demekki ondanmis cyloyu birakali gobegim indi ayol:))
ahaha bi an sok oldun gercek sandin dimi.
kiz benim evimi de su basti yeni evliyken sabah bi uyandik pis su heryer.yikamaya yolladik ayy halilarim bi geldi rengi solmus parlakligi gitmis.nasil uzuldum gidip yeni halida alma imkanim yok daha 3 yil bile olmadi evleneli zaten kira ev insallah kendi evim olursa oraya uygun alirim.ama seninkileri cok begendim ustune yatasim geldi:))

insanin ici karariyo dimi yaz gelseydi artik burda da hava sicak kapi pencere acik dun balkinuma ciceklerimizi aldi annemle esim onu ektiler sezonu actik:))baktikca icim aciliyor

oohh maşallaahhh...bi arkadaşımız dün havaya bi tabirde bulundu...
regl olacak kadın tribinde yağsammı yağmasammı olaylaına girdi dedi öldüm gülmekte..
aynen öle valla şükür hava bu gün oldu :))))

evet cnmm çok fena iştah açıyo..1,5 senede bana yol su elektrik olarak geri döndüüü..şekil a şişko milsss

oyy ya bende üleyim bilionmuuuu..
tocaman bi totom bide toca toca memişler oldu..
son gördüğünle şimdi arasında aceyip fark var yanii

bende mehtap ın totoşu ne alemde diyodum iyi yazdın merakımı giderdim
yeşerme morarma olmuşmu baktınmı her bi yanına..ben azcık şiddete maruz kalayım mobilyalar tarafından hemen morarırım

evet yaa ben de 4-5 ay kullandım şekil a senmiisn benmiyim al iştee...şişko semuşş...:125::125::131::131: Canıısm sen de şişkoyum dersen atiim ben köprüden kendimi ayooll....

tünaydın mehtapcımm..dün yazamadım sana bir türlüü geçmiş olsun canımm çok fena düşmüşsünn....bişrkaç güne geçer inşaallah ağrıların..morlukların...düşme konusunda öyle bir mimlendim kii hala yıllar öncesinden düşme hikayelerim anlatılır ailece her toplaştığımızda unutmuyorlar da arkadaşş kaç yaşına geldimm...

Canımm nsılsın Valla bugün market ,pazar işlerim ve yemek günüm canımmm pazartesi günleri ögrenememissin gezmeye gitmem canımmmsen nasılsın ttlımmm

hadi beee:))) normalde gidersin kahvaltiya filan:))) mehtoss heryerim agriyooooo( masaja ihtiyacim var:))

hic biriniz atlamayin kopruden filan sekillerimizi degistiriyorum sekil a sisko turkuaz diyorum:)) kizlar yemin ederim istemeden kilo aliyorum vallahi cok yemiyorum ama aliorum yani..

Ne kadar güzel bir giriş haftaya çıkışımızda muhteşem olur inşallah
seni seviyorum seni annenin ellerinden şimdiden öpüyorum daha çok öpcem bu hafta
malum aşkısımın doğum haftasına girdik

bende mehtap ın totoşu ne alemde diyodum iyi yazdın merakımı giderdim
yeşerme morarma olmuşmu baktınmı her bi yanına..ben azcık şiddete maruz kalayım mobilyalar tarafından hemen morarırım

Kocam baktı onayldı test etti bişey yok dedi canım bugün gezebilirmisim ayy hiçsorma canım ben yeni evlend,igimde hergün bir yerlerimi morarırdı o mobilyalardan netse 10 sene oldu artık şimdi düşmeler başladık

sen varyaaaaa..Mutluluğumsunn benimmmm..Doğum haftası fikrine bayıldımm

sanda günaydın canımcım baktımda bişi anlamadım yf yapnlarda nasıl yapmış bilmiyorum bi ara pc den bakicam canım napıyosun bittimi işlerin

hayırlı haftalar olsun en kötü günümüz böyle olsun diyelimm...
inş. hepimizin günü güzeldirde bu cümleye uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…