Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy bu ara pek çok doğum günü olduu geçen haftada benimdi..
bu haftada çokk önemlii bencede koçusumm doğmuş hergün kutlayalım doğum haftası bencede süpperrr

umarım herkes iyidir ben evde patlıyorum sıkıntıdan 1 hafta raporluyum bu arada kızıma patik öreyim dedim sitede patik modellerine bakıyodum bir kaç tane buldum sizinde bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim bu arada kızıma şimdiden isim bakmaya başladık eşimle biliyorum daha çok çok erken ama heves işte benim hüma ismi çok hoşuma gidiyor sizce nasıl bildiğiniz güzel isimler var mı etrafınızdan?

turquoisse taze hamişimiz nasılsın canım nası gidiyor annelik bebişler akıllı duruyolarmı kız sen delirdinmi ne sırt bastırması düşüncesi bile kötü sırtın falan agrısada dayancan canım inşallah bunlar son agrılarımız olur kızlar hastaneden hala armadılar merak içindeyim totoşum cok agrıyor oturamıyorum yürüyemiyorum gece hiç uyuyamadım ya napcam ben böyle bilmiyom yaa daha 16 tane var yarın için aradıkları zaman sorcam dr a iğneleri ya hiç tadım yok dayanamıyorum hiç napcam bilmiyom

hadi beee:))) normalde gidersin kahvaltiya filan:))) mehtoss heryerim agriyooooo( masaja ihtiyacim var:))
masaj mı dedin ben de iiyi yaparım annecimm her memlkete gidişimi dört gözle bekler gelse de omuzlarıma sırtıma masaj yapsa diyee...
mutlu doğum haftası gibi diyosun yanii...o zaman Canısımın annesine hediye alalımm böyle bir güzeli dünyaya getirdiği için teşekkür mahiyetinde. hakkııdır yaniii ...kv min kulakları çınlasın kocişin her doğum gününde benden hediye beklerdi lütfedip doğurduğu içinn ..... fikir ondan çalıntı hehe
sanda günaydın canımcım baktımda bişi anlamadım yf yapnlarda nasıl yapmış bilmiyorum bi ara pc den bakicam canım napıyosun bittimi işlerin
iş biter mi tıızmm nerdeeee bitse keşkee.. ütüleneceklerden kalanlar bana bakıyo ben de hiiç oralı olmuyorumm..ben de bıraktım yakasınıı etket işinin zatii zayıflayamıyorum da

hayırlı haftalar olsun en kötü günümüz böyle olsun diyelimm...
inş. hepimizin günü güzeldirde bu cümleye uyar
Tünaydınn kdr sultaan..hava bulutlu yağmurlu da olsa biizm havamız güzel olsunn inşallah
hüma ismi gayet güzel benceee tarihimizde çok var hanım sultanlardan ..hem de osmanlının ilk hanımlarından...
canım halıların çok hoşmuş güle güle kullan siyah beyaz halılar bu ara bayagı moda iyi yapmışssın
saol şekerimm severim asil renklerdi siyah beyaz ve grii....ben gs liym ama evimde kullanacak kadar cesur değilim sarı kırmızı renklerii...

kimi insan yaşadığı zorlukları bahane ederek allah'tan uzaklaşır.kimi insan da yasadığı zorlukları vesile edip allah'a yakınlaşır.mevlana der ki;HER ZORLUĞUN SONUNDA DOĞAN BİR FERAHLIK VARDIR.EĞER ELLERİNİZ DİKEN YARALARIYLA KAN REVAN İÇİNDE KALDIYSA GÜLE DOKUNMANIZA ÇOK AZ KALMIŞ DEMEKTİR.kızlar cok etkilendim okuyunca paylaşmak istedim sizlerle umarım bizimde güllerimize dokunmamıza çok az kalmıştır hayırlı haftalar hepimize bi yarın olsaaaa

Herkese selam mutlu, guzel haberlerle dolu, bereketli en onemlisi saglikli bir hafta diliyorum. Ikramaya canim halilarin cok guzel gule gule kullan tam benlikmis benim banyom da ve salonumda bu renkler hakim bir de holde tulume varana kadar Benimde salonuma boyle bir hali almam lazim.. Turguoisse sen nasilsin canim naail gidiyor?

simdi esim aradı bi dr arkadaşıyla görüşmüş biz ikiz koydurmak istiyoruz hatta ben efer yumiler dondurmaya yeterse 3 koyduralım diyorum hani biri giderse 2si kalır diye dr arkadasıda siz bilirsiniz ama ikizinde riskleri var demiş ya ne riskleri var ki niye öyle demiş acaba bide bu gebelik asısı ne ne kadar bilen varmı bende kullansammı acaba diye soruyorum

geçenlerde yazdığı iletiyi korku içinde okudum...neyseki herşey yolundaymış çook sevindim...aman iyi ol..aman iyi olun
benimde tek transferim oldu şuan beklemedeyim...karamsarlığa kapıldıkça aklıma geliyorsun...

niye erken olsun kiz ben sare mina ve derin isnini seviyorum.

kiz sadece hayal kurdum:)))yaptirirmiyim hic..anam bu hastane daha ne beklio senin kontrolun filan yokmu?

ayyyy ne guzelll masaj benim cokkk hayalimmmmm...

karamsarlık yok herşey güzel olcak bak benimkine tek taş pırlanta dedik kız oldu :) sağlıklı olsunda bütün bebişler bizim olsun

turkuaz canım derin benim nickim biliyosun gerçek ismim değil bende derini düşündüm hatta bana uğur getirdiğine inanıyorum ama soyismimle hiç uymuyo dalga geçerler diye vazgeçtim ela, sena eşimin istediği masal da düşüncelerimin arasında

derincim sahra yada zülal bide ilkim nasıl bende daha önce arastırmıştım biraz da

derincim sahra yada zülal bide ilkim nasıl bende daha önce arastırmıştım biraz da

çok güzel canım aslında armina yıda düşündüm çünkü anlamı emine yüreklilik falanmış belki iki isim koyarım biri emine olur rahmetli annemin ismi

Öyle canım iş bitmezzz hele bizim işler hiç bitmeZ totomuz bi rahat yüzü görmez benmde göbek ve baldır kısmı şiş yaf nasıl düzelteim acep sporamı gitsem napsam kısmetse allh izin verirse bu sene iki görümcem biz aileck çnakkaleye gezmeye vde denize girmeye gitmeyi düşünüyoruz bakalım hayırlıaı olsun

iyiyim cnm daha bi belirtim yok ariyom ariyom yok:)))oyle yatiyom bol bol.bugun annen beni sabunladi sobra da durulari:)) havluyu sabunladik ve islak havluyla ustunden sildik.bi abdest olayim kaldi onu da netten bakip teemmum yapicam.

cnm oyle senin keyfine gore koymuyo ki 2 3 tane . biz ilk denemede ikiyi ikna edemedik bir koydu ikinci denemede zorla 2 koydurduk.3 u ben de istemem cnm mesela ucuz olsa erken dogum yapican mecburen bebeklerin cok kucuk olcak kuvezde filan kalcak bi de mesela vucudun onu tasiyamayabiliyorr icinden birinin yasamania son vrmek zorunda kalabiliosun.bence siz 2 yi kabul ettirebilirseniz cok sukur diyin susun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…