Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gebelik asisi nedir ne kadar ücreti bende alsammi acaba bide ikiz gebeligin ne riski varki niye oyle demis o gicik dr hastanedende hala aramadilar yaaa deliricem((((

Canim cvplar icin sagol icimesu serptin demekki aksan aricaklar valla cok korktum bebislerim icin ya tup bebekten sonra banyo yapilabiliniyomu hemen bide teyemmum ne icin canim

ben de denk geldim taçın fabraika mağazasında..ellerinde 3-5 model kalmıştı olanları yarı fiyatına veriyorlardı aldımm..daha güzelleri süsülesin senin de evini inşaalah canım arkadaşımm...ben banyoya ve mutfağa sakallı ip alıp örsem mi diyorumm hepsi de küçük sonuçtaa ama totom yemii açıkçası örmeye
çok beğendim ben de bu sözü inşaallah sen gülleri buketiyle kucağına alacaksınn...sirasıyla her birimizde kavuşacağız gül kokulu bebişlerimize Allah ın izniyle
tek taşğırlantan evlat olsun kucağına nşaallah sağlıkla gelişdsin göbüşünde canımm hayırlısıylaa
derin ismi de son zamanlarda çok konu oldu filmlere dizilere benim gönlüm geçiyor bir ismi çok duydukça...masal da olur efsane de biizm bebişler rüya giib, giriyorlar hayatımızaa inansı gelmiyor insanın doğurana kadar...
çok güzel canım aslında armina yıda düşündüm çünkü anlamı emine yüreklilik falanmış belki iki isim koyarım biri emine olur rahmetli annemin ismi
Rahmetli annenin ismi demek Allah Rahmet eylesinn mekanı cennet olsun inşaallah ....eşin de kabul ederse 2 isim koyabilirsin belki ismi annen olunca seslenmek zor gelebilir ama iki ismi olunca diğeriyle hitap edersiniz...

Son düzenleme:

canım gebelik aşısı pahalı diyolr ama ne kadar bilmiyorumda. ege tüpte başarısZsa yada olup düşüyors bu aşıyı yapmalarını öneriyormuş hatta nette bi doktor ve o diyordu Gürgan Clinic | Tüp Bebek Merkezi | Prof.Dr.Timur Gürgan - Gebelik Aşısı burdan bak canım bu doktor anlatıyordu o aşıyı rabbim verir inş bir gün bize diğer soruna gelincede polikistk overin yoksa iki koydur sorun olmzsa tabi benm vardı eşimnde sprmlerinde vr sorun bn iki dedim üçü döllenmişti ztn bilseydim bitane koyun derdim bir demişlerdi bnde sen gbi düşündüm biri giderse diğeri kalır ama malesf düştü bozulmuş kesem doktor nedni yok diyor anlamadım ztn bida oraya gitmeyi de düşnmüyorum bilmiyorum sogn suyu feln yapcam polikistk over olnlarda riskliymiş çoğl geblk ve tkip istemiş hemde tedavisi iyi yapılması gerkmiş bn doktoruma sormuştum mdem böylede tüp yapıyoruz tedavi olmadn tutarmı dedim bana buda bir tedavi dedi allhımm şu hasretimzi sona erdir ey rabbim hayırlısyla ver inş

çok güzel canım aslında armina yıda düşündüm çünkü anlamı emine yüreklilik falanmış belki iki isim koyarım biri emine olur rahmetli annemin ismi

canım benim allh analın babalı ve saglıklı doğmayı naisp etsin derin güzel isim bncde uğr getrdi sana annenin adıda güzelmiş kardelende güzel isim zeynep var melek nisa ben kızım olursa feride koymk isterim diyorum bide buke var ırmak nehir cansu ayşegül hiç eskimeyen ism Bana göre nurminada olur çoook isim var yegenimize sen kendine dikat et derincim ...... oooo kimi gördüm ben benkayracımm gelmiş kuZum nasılsın iysindir inş dikat et sende bebişlere iyi bak rabbim inş saglıkla gelişp doğmayı nasip etsin darısıda bize olsun inş ne güzel hep mutlu olun kızlar allhım huzr saglık mutlulk dolu bir hayt versin hepimze inş......... gülden ablacım nasıl gidiyor hayat iysindir inş diğer kızlar siZlerde iyi olun nafiye gözükmüyor nirde acep

canım benim allh analın babalı ve saglıklı doğmayı naisp etsin derin güzel isim bncde uğr getrdi sana annenin adıda güzelmiş kardelende güzel isim zeynep var melek nisa ben kızım olursa feride koymk isterim diyorum bide buke var ırmak nehir cansu ayşegül hiç eskimeyen ism Bana göre nurminada olur çoook isim var yegenimize sen kendine dikat et derincim ...... oooo kimi gördüm ben benkayracımm gelmiş kuZum nasılsın iysindir inş dikat et sende bebişlere iyi bak rabbim inş saglıkla gelişp doğmayı nasip etsin darısıda bize olsun inş ne güzel hep mutlu olun kızlar allhım huzr saglık mutlulk dolu bir hayt versin hepimze inş......... gülden ablacım nasıl gidiyor hayat iysindir inş diğer kızlar siZlerde iyi olun nafiye gözükmüyor nirde acep monnss kız nabıyon anacım

saol cnm insallah senin de transfer gubnlerin gelir yakinda evt cnm is filan yapmiom bi tek odalar arasi gecis yapiom bi de yattigim yerde saga sola donuyom tek luksum o:))))evt kan dolasimi gerekli cnm dogru.sen suan hangi asamadasin?

bende dr da hangi asamada oldugumu ogrendim.sok oldum.carsamba toplama cuma transfer var dedi.beni bi korku sardi simdiden nasil bayilcam nasil ayilcam.ben bi kac gun daha sonra olur diye dusunuyodum.ins. Allah cesaret ve kolaylik verirde atlatirim.

Canim cvplar icin sagol icimesu serptin demekki aksan aricaklar valla cok korktum bebislerim icin ya tup bebekten sonra banyo yapilabiliniyomu hemen bide teyemmum ne icin canim

aksam ariyolar cnm toplanti yapip.ama yerinde olsam bi arardim.banyo yapabilirsin dio doktorlar ama ben 12 gun yapmicam . teemumde gusul abdesti alamayacagim icin teemmum yapicam.

bende dr da hangi asamada oldugumu ogrendim.sok oldum.carsamba toplama cuma transfer var dedi.beni bi korku sardi simdiden nasil bayilcam nasil ayilcam.ben bi kac gun daha sonra olur diye dusunuyodum.ins. Allah cesaret ve kolaylik verirde atlatirim.
kizzzz hic korkma ne guzel bebelerine yaklasion yavas tavas tik diye bayilir ttik diye ayilirsin:)))hic kafana takma canim..

Gebelik asisi nedir ne kadar ücreti bende alsammi acaba bide ikiz gebeligin ne riski varki niye oyle demis o gicik dr hastanedende hala aramadilar yaaa deliricem((((
gebelik asisini gulden 120 mi ne almisti ben oyle hatirliyorum sanki yine gelince guldene sorariz.iki tane gitmisti 250 de iste...

ben uyuyorum kizlar optumm

ayyyy valla agzından bal damlıyo ikramaya yarın trasferim 11 30 daymıs allah izin ederse ama 10 30 da burda olun dedile bana dua etmeyi unutmayın nolur kızlar ötü sonyç alırsam düşünmek bile istemiyorum hele bu iğnelerin zorlugundan sonra çok kötü olur benim için

canım polikistik over im var ama önceki dr asırı degil demişti benim sol yumide tembellik var toplanırken baskılayıcı iğneye rağmen sag 24 sol 20 idi en büyüğü bu oeki pko luda ikiz gebeliğin riski neki dr ikiz koymayı kabul etmişti riskleri ne bileninizi varmı canım ya cok karıstı kafam

aksam ariyolar cnm toplanti yapip.ama yerinde olsam bi arardim.banyo yapabilirsin dio doktorlar ama ben 12 gun yapmicam . teemumde gusul abdesti alamayacagim icin teemmum yapicam.

canım esim aradı az önce aramadılar diyince dur ben bi arıyım dedi onlarda biz sizi arıcaz ama aranmasanız bile 10 30 da burda olun demiş sekreter 11 30 da işleminiz yaoılacak demiş

canım bende cok korkuyodum hiç korkma sadece önlük masa ürkütüyo insanı ama inan hiç bişey hissetmiyosun uyuyp uyanıyosun okadar

inşaallah canım erken kalkabilirsem sana bir fetih okurum o saatler de inşaallah..hayırlısıyşla al bebişini göbüşüneee ...
ben pazara gi,dyorumm bakalım yeşillik alayım birazcık belki yarışmaya katılacak bişeyler yaparım

kızlar ya benim yarın transfer varya banyo yapabilirmiyim bugün acaba iğnelere sakıncası olurmu banyonun

Selam kizlar nasiliz bugun
Bende bugun tetanoz asimi oldum saglik ocaginda
Internetten oda yerlestirme programi buldum onunla ugrastim biraz bebek odasini cizdim esyalar nasil sigar diye birkac proje cizdim odamiz cok kucuk de. Ona gore esya almam lazim

kızlar ya benim yarın transfer varya banyo yapabilirmiyim bugün acaba iğnelere sakıncası olurmu banyonun
canım öncelikle hayırlı olsun hayırlı haberler alırsın inşallah...
banyonu bu gecden yap canımki mis gibi ol iğnede olsan farketez cok uzun süre kalmamaya ve hemen kurulanmaya calısırsın...
bazı arkadaşlar sonuca kadar dus almıyolar bazılarıysa benm gibi alıyolar...ben soğuğa yakın ılık suyla almıştım..sonucum pozitifti canım ama kalp atışlarını görememiştik..

canlarr ben geldim nasılsınız iyimisiniz... ne var ne yok bakalım..bu aralr transferler sonuçlar baya bi yoğun olacağız umarım hepiniz ii sonuç alırsınız... bende hala adet olmadım pko var o yüzden olmamışımdır diyorum ama yinede pazar günü gelinin çeyizi serilecek o gün her ihtimale karsı test yapayım diyorum belki kendisi gelir bebişim...

canım benim... Rabbim sizlerede nasip etsin.... bolca şiirleriniz olsun...bebişinizle yazacağınız...

yok canım.. yapabilirsin.....

SİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM.. BİRAZ GEÇMİŞE TAKILDIM...ÇIKMAK ZORUNDAYIM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…