ben de denk geldim taçın fabraika mağazasında..ellerinde 3-5 model kalmıştı olanları yarı fiyatına veriyorlardı aldımm..daha güzelleri süsülesin senin de evini inşaalah canım arkadaşımm...ben banyoya ve mutfağa sakallı ip alıp örsem mi diyorumm hepsi de küçük sonuçtaa ama totom yemii açıkçası örmeyeHerkese selam mutlu, guzel haberlerle dolu, bereketli en onemlisi saglikli bir hafta diliyorum. Ikramaya canim halilarin cok guzel gule gule kullan tam benlikmis benim banyom da ve salonumda bu renkler hakim bir de holde tulume varana kadarBenimde salonuma boyle bir hali almam lazim.. Turguoisse sen nasilsin canim naail gidiyor?
çok beğendim ben de bu sözü inşaallah sen gülleri buketiyle kucağına alacaksınn...sirasıyla her birimizde kavuşacağız gül kokulu bebişlerimize Allah ın izniylekimi insan yaşadığı zorlukları bahane ederek allah'tan uzaklaşır.kimi insan da yasadığı zorlukları vesile edip allah'a yakınlaşır.mevlana der ki;HER ZORLUĞUN SONUNDA DOĞAN BİR FERAHLIK VARDIR.EĞER ELLERİNİZ DİKEN YARALARIYLA KAN REVAN İÇİNDE KALDIYSA GÜLE DOKUNMANIZA ÇOK AZ KALMIŞ DEMEKTİR.kızlar cok etkilendim okuyunca paylaşmak istedim sizlerle umarım bizimde güllerimize dokunmamıza çok az kalmıştır hayırlı haftalar hepimize bi yarın olsaaaa
geçenlerde yazdığı iletiyi korku içinde okudum...neyseki herşey yolundaymış çook sevindim...aman iyi ol..aman iyi olun
benimde tek transferim oldu şuan beklemedeyim...karamsarlığa kapıldıkça aklıma geliyorsun...
derin ismi de son zamanlarda çok konu oldu filmlere dizilere benim gönlüm geçiyor bir ismi çok duydukça...masal da olur efsane de biizm bebişler rüya giib, giriyorlar hayatımızaa inansı gelmiyor insanın doğurana kadar...turkuaz canım derin benim nickim biliyosun gerçek ismim değil bende derini düşündüm hatta bana uğur getirdiğine inanıyorum ama soyismimle hiç uymuyo dalga geçerler diye vazgeçtim ela, sena eşimin istediği masal da düşüncelerimin arasında
Rahmetli annenin ismi demek Allah Rahmet eylesinn mekanı cennet olsun inşaallah ....eşin de kabul ederse 2 isim koyabilirsin belki ismi annen olunca seslenmek zor gelebilir ama iki ismi olunca diğeriyle hitap edersiniz...çok güzel canım aslında armina yıda düşündüm çünkü anlamı emine yüreklilik falanmış belki iki isim koyarım biri emine olur rahmetli annemin ismi
simdi esim aradı bi dr arkadaşıyla görüşmüş biz ikiz koydurmak istiyoruz hatta ben efer yumiler dondurmaya yeterse 3 koyduralım diyorum hani biri giderse 2si kalır diye dr arkadasıda siz bilirsiniz ama ikizinde riskleri var demiş ya ne riskleri var ki niye öyle demiş acaba bide bu gebelik asısı ne ne kadar bilen varmı bende kullansammı acaba diye soruyorum
çok güzel canım aslında armina yıda düşündüm çünkü anlamı emine yüreklilik falanmış belki iki isim koyarım biri emine olur rahmetli annemin ismi
çok güzel canım aslında armina yıda düşündüm çünkü anlamı emine yüreklilik falanmış belki iki isim koyarım biri emine olur rahmetli annemin ismi
saol cnm insallah senin de transfer gubnlerin gelir yakinda evt cnm is filan yapmiom bi tek odalar arasi gecis yapiom bi de yattigim yerde saga sola donuyom tek luksum o:))))evt kan dolasimi gerekli cnm dogru.sen suan hangi asamadasin?
Canim cvplar icin sagol icimesu serptin demekki aksan aricaklar valla cok korktum bebislerim icin ya tup bebekten sonra banyo yapilabiliniyomu hemen bide teyemmum ne icin canim
kizzzz hic korkma ne guzel bebelerine yaklasion yavas tavas tik diye bayilir ttik diye ayilirsin:)))hic kafana takma canim..bende dr da hangi asamada oldugumu ogrendim.sok oldum.carsamba toplama cuma transfer var dedi.beni bi korku sardi simdiden nasil bayilcam nasil ayilcam.ben bi kac gun daha sonra olur diye dusunuyodum.ins. Allah cesaret ve kolaylik verirde atlatirim.
gebelik asisini gulden 120 mi ne almisti ben oyle hatirliyorum sanki yine gelince guldene sorariz.iki tane gitmisti 250 de iste...Gebelik asisi nedir ne kadar ücreti bende alsammi acaba bide ikiz gebeligin ne riski varki niye oyle demis o gicik dr hastanedende hala aramadilar yaaa deliricem((((
canım bende cumartesi günü eski doktoruma gittim bebişimin gelişimi 2 gün önden gidiyomuş kanama alanım azalmış büyük ihtimalle kız dedi orası düz gözüküyomuş:)) sanada sabır versin allah evde yatmak çok zor napalım böyle geçircez 9 ayı canım
Sorma tatlim yaa benim ilk kanama alani temizlenmisti bayagi zamandir leke vs.yoktu. Yine yok cok sukur ama dr.ultrasonda gordu ultrasina girmeden once dort gun hep karnim agridi demekki rahim geriliyor gerildikce kaniyor.. Bakalim insallah 9 ay yatmak zorunda kalmayiz olursa da yapacak bisey yok yaticaz
ayyyy valla agzından bal damlıyo ikramaya yarın trasferim 11 30 daymıs allah izin ederse ama 10 30 da burda olun dedile bana dua etmeyi unutmayın nolur kızlar ötü sonyç alırsam düşünmek bile istemiyorum hele bu iğnelerin zorlugundan sonra çok kötü olur benim içinben de denk geldim taçın fabraika mağazasında..ellerinde 3-5 model kalmıştı olanları yarı fiyatına veriyorlardı aldımm..daha güzelleri süsülesin senin de evini inşaalah canım arkadaşımm...ben banyoya ve mutfağa sakallı ip alıp örsem mi diyorumm hepsi de küçük sonuçtaa ama totom yemii açıkçası örmeye
çok beğendim ben de bu sözü inşaallah sen gülleri buketiyle kucağına alacaksınn...sirasıyla her birimizde kavuşacağız gül kokulu bebişlerimize Allah ın izniyle
tek taşğırlantan evlat olsun kucağına nşaallah sağlıkla gelişdsin göbüşünde canımm hayırlısıylaa
derin ismi de son zamanlarda çok konu oldu filmlere dizilere benim gönlüm geçiyor bir ismi çok duydukça...masal da olur efsane de biizm bebişler rüya giib, giriyorlar hayatımızaa inansı gelmiyor insanın doğurana kadar...
Rahmetli annenin ismi demek Allah Rahmet eylesinn mekanı cennet olsun inşaallah ....eşin de kabul ederse 2 isim koyabilirsin belki ismi annen olunca seslenmek zor gelebilir ama iki ismi olunca diğeriyle hitap edersiniz...
canım gebelik aşısı pahalı diyolr ama ne kadar bilmiyorumda. ege tüpte başarısZsa yada olup düşüyors bu aşıyı yapmalarını öneriyormuş hatta nette bi doktor ve o diyordu Gürgan Clinic | Tüp Bebek Merkezi | Prof.Dr.Timur Gürgan - Gebelik Aşısı burdan bak canım bu doktor anlatıyordu o aşıyı rabbim verir inş bir gün bize diğer soruna gelincede polikistk overin yoksa iki koydur sorun olmzsa tabi benm vardı eşimnde sprmlerinde vr sorun bn iki dedim üçü döllenmişti ztn bilseydim bitane koyun derdim bir demişlerdi bnde sen gbi düşündüm biri giderse diğeri kalır ama malesf düştü bozulmuş kesem doktor nedni yok diyor anlamadım ztn bida oraya gitmeyi de düşnmüyorum bilmiyorum sogn suyu feln yapcam polikistk over olnlarda riskliymiş çoğl geblk ve tkip istemiş hemde tedavisi iyi yapılması gerkmiş bn doktoruma sormuştum mdem böylede tüp yapıyoruz tedavi olmadn tutarmı dedim bana buda bir tedavi dedi allhımm şu hasretimzi sona erdir ey rabbim hayırlısyla ver inş
aksam ariyolar cnm toplanti yapip.ama yerinde olsam bi arardim.banyo yapabilirsin dio doktorlar ama ben 12 gun yapmicam . teemumde gusul abdesti alamayacagim icin teemmum yapicam.
bende dr da hangi asamada oldugumu ogrendim.sok oldum.carsamba toplama cuma transfer var dedi.beni bi korku sardi simdiden nasil bayilcam nasil ayilcam.ben bi kac gun daha sonra olur diye dusunuyodum.ins. Allah cesaret ve kolaylik verirde atlatirim.
ayyyy valla agzından bal damlıyo ikramaya yarın trasferim 11 30 daymıs allah izin ederse ama 10 30 da burda olun dedile bana dua etmeyi unutmayın nolur kızlar ötü sonyç alırsam düşünmek bile istemiyorum hele bu iğnelerin zorlugundan sonra çok kötü olur benim için
canım öncelikle hayırlı olsun hayırlı haberler alırsın inşallah...kızlar ya benim yarın transfer varya banyo yapabilirmiyim bugün acaba iğnelere sakıncası olurmu banyonun
ne güzel şiir gibi okudum yazdıklarını yaşadıklarını...
maşallah paşaya annesinin kuzusu o şaşırmadım tabii aynı durumda kızların çoğu
paşa izin versin annesi yanımıza gelsin artıkkk
kızlar ya benim yarın transfer varya banyo yapabilirmiyim bugün acaba iğnelere sakıncası olurmu banyonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?