Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ya benim yarın transfer varya banyo yapabilirmiyim bugün acaba iğnelere sakıncası olurmu banyonun

Sakincasi yok canim hatta yarin sabah yapar oyle gidersin. Ben transferden sonra 2.gun dus almaya basladim birsey olmadi. Bazi arkadaslar uzun sure yapmiyo. o sana kalmis artik nasil rahat edeceksen oyle yap.

sagol canım inşallah yarını hayırlısıyla atlatıcam bende dualarınızı eksik etmeyin ama yarın canım rabbim hepimize tez zamanda yavrularımız önce göbüşümüzde sora kucagımızda görmeyi nasib eder

canım yarın bebişlerini al da gel 2 olsun tek olsun yeterki bizim olsun bende ikiz olmasını çok istemiştim ama tek oldu olsun sağlıklı olsunda belkide 2. ikiz olur :) banyo konusunda bende yapmıştım gitmeden transferin 3. günüde yapmaya başladım canım birde benim transferden sonra tuvaletimi yapamadım sonda taktılar ayaklarımı kıvırıp karnıma doğru çektim mecburen bazı sitelerde öyle yapıldığını içeriye konan embriyonun böyle daha güzel tutunduğunu okudum sen bilirsin aklında olsun belki bana bi faydası olmuştur

Sakincasi yok canim hatta yarin sabah yapar oyle gidersin. Ben transferden sonra 2.gun dus almaya basladim birsey olmadi. Bazi arkadaslar uzun sure yapmiyo. o sana kalmis artik nasil rahat edeceksen oyle yap.
hepinize tesekkür ederim cevaplar için canım çok heyecanlıyım bir an önce yarın olsun istiyorum bebislerime bişey olmasında ben 12 gün kirli gezmeye razıyım valla:))))))

evet canım haklısın bizim olması herseyden daha cok önemli canım transferden sonra ayaklarımı kıvırdım derken hastanedemi kıvırdın eve gelincemi yaparım yapmamı onların benimle kalması için herseyi yaparım vallaaa ayrıca bilgi verdiğin için çok sağol canım:)))

Iyiyiz canim. Evet bu ara transferler sonuclar heyecanli burasi.
Anaaaam ne guzel olur kiz kendiliginden gelse bebisin insallah hamissindir canim. Pazara da cok var kiz meraktan oluruz biz.

cnm hadi hayirli olsun dualarmiz seninle.yarin gittiginde doktorunda progestanin jelini yada fitilini iste zorlaniyorum bunula de.insallah guzel sonuclar alirsin cnm.
aaaa evet semus ya katil yarismaya oy yollayalim sana.

kızlar ya benim yarın transfer varya banyo yapabilirmiyim bugün acaba iğnelere sakıncası olurmu banyonun
tatlim yarin erken kalk banyonu yap guzelce git hic bise olmaz .cok su icme bak benim lafimi dinle cok rahat edersin.cok sikisirsan birz yap erisini tut rahat grcir transferini...1 kucuk sise ic yeter.

iyiyiz cnm srn den nbr?yap yap insallahhh gelir

Iyiyiz canim. Evet bu ara transferler sonuclar heyecanli burasi.
Anaaaam ne guzel olur kiz kendiliginden gelse bebisin insallah hamissindir canim. Pazara da cok var kiz meraktan oluruz biz.
canım yeni kürtaj oldum ya ben korunmadık günlerede dikkat etmedik yoktur diye düşünüyorum o yüzden yapmıcam testi..hiiç merak etmiyorum açıkçası çünkü içime hiç dogmuyor..pazar günüde çeyiz serilecek ya he ihtimale karşı aklımda kalmasın diye yapayım diyorum yoksa yapmıcaktım

iyiyiz cnm srn den nbr?yap yap insallahhh gelir
bende iyiym canım işteyim vakit geçirmeye çalışıyorum..nasip canım bakarsın olur ama yinede umudum yok...beklicem pazari..çünkü 28 şubatta kürtaj oldum pazara kadar 45 gün olmuş olacak diye bekleyeyim diyorum..
sen nasılsın... varmı ağrın filan canım

Canim dr bana clinone diye bi jel verdi transferden sonra kullan diye galiba hem jeli hem igneyi kullandirtiyolar yarin gidince sorcam ne yapabilirimdye ama bebebislerim icin gerekliyse dayanicam mecbur napimm yaa

tekrar merhaba kızlarr

ben de pazardan geldimm...zeytinyağlı ve salata için malzemelerim de hazır sadece salata için turşum eksik
yarın yapıp katılıırm yarışmaya herhalde
kocam da sürpriz yaptı erken geldii ben mutfağa geçiyorumm Akşama görüşrüz kızlar

Hos geldin canim nasil durdun test yapmadan? Rahim hamile kalmayi ogrenirmis bir kere kaldin ee kurtaj olup hemen arkasindan hamile kalan cok insan var insallah kendiliginden gelmistir kuzun testini yap agir isler yapma sonucu bilmeden..

kızzz ne yarışması buuu??? bütün oylar sana

Hos geldin canim nasil durdun test yapmadan? Rahim hamile kalmayi ogrenirmis bir kere kaldin ee kurtaj olup hemen arkasindan hamile kalan cok insan var insallah kendiliginden gelmistir kuzun testini yap agir isler yapma sonucu bilmeden..
valla nasıl durdum bende bilmiyorum canım ama pko olunca duruyorum işteee:)))
lütfen beni gaza getirip hemen yap demeyin pazar günü yapcam
dr umda öyle demişti canım vücut alısıyo diye ama ne bileyim yoktur diye önemsemiyorum ama yinede dikkat ediyorum pazar çeyiz serme yorucu ve eşya indiriliğp kaldırılacağı için o gün sabah yaapayım testi diyorum canım....sen nasılsın??
bebişler nasıl

ay noluyooo biri test mi dediiiii...
hadi inşallah yarım kalan sevincinin yerine ömürlük mutluluk versin Rabbim..

ay noluyooo biri test mi dediiiii...
hadi inşallah yarım kalan sevincinin yerine ömürlük mutluluk versin Rabbim..

eveeettt ben dedim canımmmmm hatta sana onu gecen cuma veya cumartesi demşiştim güldencim hamile listelerinden beni çıartmamıssın adetimde daha gelmedi yoksa çıkmadan tekrarmı gireceğim demiştimde sen cevap vermemiştinnnn:113:

ya ben listeleri en son ne zaman gittim acaba biliyomuyum ki bağırıyon
bi gidersem nasıl o kadar bilgiyi düzenleyecem onu düşünüyorum

ekranın sağına ve soluna bak canım sayfa neden daralmış görmüyonmu sennn
ben o reklamlara yanlışlıkla tıklamadıysam hiç bakmıyorumkiiiama şimdi bakıcam...

ya ben listeleri en son ne zaman gittim acaba biliyomuyum ki bağırıyon
bi gidersem nasıl o kadar bilgiyi düzenleyecem onu düşünüyorum

uzun zamandır uğramadığını biliyorum canım son düzenleme tarin benm kürtajdan 15 gün sonra filan olmuş galiba hatırlamıyorum...
neyse sen yinede silme şimdilik pazarı bekle belki silmezsinde değiştirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…